107666
-
#101826 Hát igen... :D Még van 1 órájuk jelentkezni aztán annyi. :) Kész a táblázat a neveket még be kell írni, ha meg még jönnek akkor nyilván bőviteni is kell. Na addig is íme:
Verseny táblázat letöltés
A rar-ban található 2 fájl. Az egyik 2007-es excel-hez lett kimentve, a másik pedig 99-03-as hoz. Ha vki nem tudja megnyitni szóljon! Természetesen ez ki lesz töltve csak kár hogy nemtudom kinyomtatni... :D -
zoltan1232 #101825 Remélem jönnek még :) -
#101824 Eddigi résztvevők: [HUN]Navarro, Norba0909, zoleegolf2, Norbi931! Aki akar még jönni az írjon! -
#101823 Igen így! :) -
zoltan1232 #101822 Én megyek és a nevem [HUN]Navarro. Remélem így gondoltad. -
#101821 Okés! Na akk 5-ig de legkésőbb 6-ig aki jönne az írjon ide hogy jön és mi a neve a táblázat végett! Köszönöm! -
#101820 Skacok, légyszives egy órával késleltessük a gyorsulást. Mivel én megyek uszodába nemsokára,és 7re tudok itthon lenni. DankeSchön! -
#101819 Énmeg mostmár nemtudom mit csinálok.. :S Tegnap amit mondtam.. mostmár nemtom.:S 2ember még nem válaszolt..:S és kész. ha nemviszik el,akkor gyűjtögetünk.. de abból nem most lessz gép.. majd jövőre.. jövő ilyenkor meg jogsira megy majd.. szal.. -
#101818 susu-ra nemtok rácsatlakozni, szal mind1... :D Hátha tud majd jönni. -
#101817 Akkor nekem:
A: Köenigsegg CC8S
B: Dodge Viper SRT10
D: Ford Mustang GTR Concept
E: Pontiac GTO -
#101816 Nincs zsé? :D Ha gondolod akkor ezen segíthetünk... Felmegyek és beszélünk tdu-ban. :D -
SuSu1992 #101815 nekem van 3 autóm össz vissz:D
-
#101814 Fasza! :) -
#101813 Akkor majd így..:)
A: McLaren F1 GTR
B: Caterham CSR 260
D: Audi RS4 Quattro Saloon
E: Audi A6 4.2 Quattro -
#101812 Nincs baj, csak innentől a jelentkezők erre figyeljenek! :) -
#101811 bocsi nemfigyeltem...:$ -
#101810 Jaguar xj220-t már írtam! Mielőtt írjátok hogy miket hoztok előbb nézzétek vissza ki mit írt eddig hogy ne legyenek egyforma verdák! :) Thx. -
#101809 Tehát akkor :)
A: McLaren F1 GTR
B: Jaguar XJ220
D: Audi RS4 Quattro Saloon
E: Audi A6 4.2 Quattro
remélem jól választottam mindent :) -
#101808 most állitom össze :D -
#101807 Így már okés! :) Gyülekezünk! :P -
zoltan1232 #101806 A javított listám:
A: McLaren F1
B: Ferrari F430
D: Aston Martin DB9 Coupe
E: Nissan 350Z Nismo S-tune -
#101805 Rendben! Többi? :) -
#101804 csak annyit mondok az RS4-es Audi lefoglalva általam...:) -
#101803 "Ne egyformákkal menjünk" E kat nemsitmm! :) -
zoltan1232 #101802 Az én listám:
A: McLaren F1
B: Ferrari F430
D: Aston Martin DB9 Coupe
E: Nissan Skyline GTR R34 -
#101801 Gépen megcsinálom a táblázatot majd, amit ide kiteszek a verseny előtt vmivel, de csak a tájékoztatás miatt... :) Nektek azt nem kell figyelni, csak nekem! :) Mindig aki épp nem versenyzik az beáll az egyenes végére és figyeli hogy ki ért elsőként a pálya végére. Még valami: Kérhetném hogy ha valaki olyan autóval jön aminek 390 fölött van a végsebessége akkor az ne legyen tuningolva? Így legalább van esélye a gyengébb autóval lévőnek is. :) Ha ez nagyon felháborító akkor midn1! :) -
#101800 Amúgy csinálok majd egy táblázatot mint már mondtam, ha ott leszünk midnen kat-nál elmodom hogy mikor ki kivel versenyez. 1 katon belül lesz (ha 6-an vagyunk mondjuk) 30 verseny mert mindenki mindenkivel azaz 6x5 mert magaddal nem versenyzel ugye... :D tehát ezért írtam 4 katot, sztem bőven elég lesz. Bár ha igazán belejövünk... :D Mindenki aki jön az lehetőleg 1 órával a verseny előtt írja meg hogy jönne, és mi a neve a játékban mert mmásképp nem tudom megcsinálni a táblázatot! Ha vki 5-kor még nem biztos benne akkor inkább csúsztassuk az egészet 1 órával de nekem annyi kell hogy meg tudjam csinálni! :) -
#101799 Jól értelmezted de azt már nem hogy milyen katok lesznek! :DD A,B,D,E Ott van a plakáton! :D -
#101798 Hát az a baj hogy ott meg a forgalom zavar be ráadásul a város környéén midig sokan vannak. Régen ott csináltunk gyorsulás ahová most szervezem a versenyt és nagyon jó volt, nem zavart minket senki. Ha sikerül megtölteni layert meg eleve nem is lesz ilyen gond. Én azt javaslom hogy kezdjük el ott ahol mondtam és ha nagyon szar már az egész mert zavarnak minket meg ilyenek akkor jöhet a b terv. :D Amúgy ha bejön néhány külföldi és mondjuk a versenypályán körözgetnek akkor sztem az számunkra nem zavaró. Az már inkább ha be akar állni. :D
-
#101797 De akkor az én listám :
A: Köenigsegg CC8S
B: Dodge Viper SRT10
C: Merci SL65 AMG
D: Ford Mustang GTR Concept
E: Pontiac GTO
F: VW Golf V R32
Remélem jól értelmeztem,és így kérted a listát :D -
#101796 ott felül ami rosszulvan map,az ford island.. :) a lényeg hogy itt üres lenne a layer.. és nekem személy szerint nincs kedvem a külföldiekkel bajlódni.. tegnapis, este veletek nagyondurván elvoltunk.. szépen összejött a csapat.. jóvolt a krúz.. ,élvezte mindenki.. lehetett játszani.. viszont az oahu raceway melletti egyenes az jólenne.. de a layer miatt inkább nemmondom hogy minek minősítem.. -
#101795 Norbi.. ez 102% hogy jövök.. jön Zoleegolf2 vele épp most beszélek TS-en, jön még a másik Zoli is.. szerintem többen is lessznek.. csak a gond 1.. a layer telítettség.. a külföldiek MIND odafognak jönni.. egyszóval bezavarnak,lökdösődnek.. de mutatom hova kéne.. és ott valszeg üres lenne a layer... tehát itt : ( zöldnél rajt, pirosnál cél ) -
#101794 Na bocsi a sok hsz-ért de ezt elfelejtettem: Egy kis segítség a választásokhoz!
A tuning pedig teljesen mind1 ha vki akarja tuningolja a gépét aki nem az ne. A végén az eredmény nem a legjobb sofőrt fogja mutatni, hanem a verseny nyertesét! :D Lesz összesített illetve kategóriánkénti eredményhirdetés! :D -
zoltan1232 #101793 Nagyon jó lesz. Már várom :D
-
#101792 És még valami: Az autóknál (ha csak nem vagytok 101%-ig biztosak benne) ellenőrizzétek le milyen katba tartozik ne legyen az hogy vki a d--katnál jön egy c-s autóval. Szerintem a szabályok ésszerűek és betarthatók. A céljuk pedig hogy ne legyen fejetlenség illetve igazságtalanság mert azt senkise szereti. :) A játékban mindent megmutatok hogy hogy gondoltam, ne legyen félreértés. :) Remélem a tegnapi krúzon lévők ma is jönnek! Nagyon faya lenne! :) -
#101791 Na mára egy kis finomság, remélem van hozzá kedvetek! :)
A szabályzatban a lényeget leírtam de annyit még hozzáfűznék hogy:
Egyeztessünk hogy melyik kategóriában ki mivel szeretne jönni hogy ne legyenek egyforma autók! Ez a verseny a szórakozást képviselné nem pedig életeket így szeretnék minden jelentkezőt arra kérni hogy nem muszáj a leggyorsabb autót kiválasztani minden katból. Az egyikből kicsit jobbat a másikból gyengébbet kb... Itt nem az a lényeg hogy ki a legjobb hanem hogy jól szórakozunk! :) Én mutatom a kombinációm példaképp:
A: mercedes slr
B: jaguar xj220
D: mercedes cls55
E: Skyline gtr r34
Ha megnéztek egy táblázatot látszik hogy ennél az összeállításnál váltakoznak a kat.-on belüli "helyezetek". Szeretném ha nagyjából mindenki így válogatna! :)
Írni fogom egy táblázatba midnen eredményt és a végén eredményhirdetés lesz! A plussz kaegóriát pedig eldöntjük szavazás alapján hogy legyen-e vagy ne. Ha igen akkor milyen kat? Akár több is lehet persze. Na mi a véleményetek? Jah és végül: 1 dolgon hajlandó vagyok változtatni: időpont!! :) A katok adottak, helyszín adott, szabályzat adott! :) -
#101790 Nagyon köszi a krúzt skacok! Örülök hogy ennyien összetudtunk verődni most egy picit.. :) Egy élmény volt/és azis mint említettem a raceway közelében.. Jó veletek krúzolni. :) -
poduka #101789 köszönöm a segitséget az IS300-al kapcsolatban mindenkinek!
-
SuSu1992 #101788 vegyetek be én ottvagyok mellettetek a térképen:D
-
#101787 Miis ittvagyunk.. Norbival látjjuk egymást.. itt állunk a füvön.. én Viperrel,őmeg CLS55-el :D