Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koalika 1 csaj(Zsuzsi) ha eddig nemjött vna még le.Mi a gond a zöld Enzoval?Ha rózsaszin lenne akkor megvilágosodott vna a sötét lufi a nyakadon?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bency
<#banplz> Neki Enzo van😄

:) Semmi okosság :P

bboyatty
Vagy Italia?<#fejvakaras><#idiota>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bency
Szerintem gyalázat egy Enzot ilyen szinüre festeni :S De privát vélemény.

Igen, tetszik. Így képen nem olyan szép mint a játékban. Neked nem tetszik? <#lookaround>

bency
Neked tetszik az Enzo igy zöldben?:S

bboyatty
Ezek tõlem, azután készültek miután mindeki eltünk. Már csak ennyien találtuk meg egymást.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Hát, csak mink 2-en maradtunk - bboyatty és én.
Egyszerre mindenki eltûnt. <#nemtudom><#fejvakaras>
Nagyon sajnálom hogy ez történt, remélem majd legközelebb jót gurulunk. Sziasztok!!!!!!!!!!!!<#wave>

bency
Pár kép singlebõl😛

bboyatty
Kár, hogy nem tudtunk krúzolni egy jót. Azért nekem így is jó volt ennyi sg-el még nem gurultam. Csináltam pár képet majd késõbb feldobom.

Vágom 😄

Írtam vna a pixxelhez a Fatal hsz-ére de sok a <#kocsog> 😄

Eddig ma 2x fagytamki.Azthittem a TDUPE modolás miatt ezért beraktam egy szûz telepités utáni mentést és így is fagyi.

Sorry a krúz résztvevõktõl de ez rongálja már az agyam ez a sok kifagyás.
Adok még neki egy esélyt még1x felrakom a játékot újra és ha ez a fagyi marad akkor többet nemgurulok vele.

Köszönöm hogy ilyen sokan eljöttetek

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fatal: "Nem a játék tehet róla, hogy szar a géped. 😊" <#idiota>

Hát megint kifagyogatok.Megpróbálom orvosolni a fagyásokat max kicsit elhúzódik a krúz 10-15 percel

akos25
Kormányon szeretnék játszani vele, de akár mit csinálok, akad... Ha kikapcsolok mindent, akad, ha bekapcsolok mindent, akad, mi lehet a baja???

bency
Ha adsz egy kulcsot én megyek<#banplz><#banplz>

Ha van kedvetek száguldozni 16.00kor az Ékeleti golfpályánál várok mkit

bency
Enable Wheel :S De most azt akarod hogy billel játsz és ne kormányon?

akos25
Invert feedback, vagy valami ilyen???

bency
Options-Controls és ott a legutolsó fülecskénél.

akos25
Valaki meg tudná mondani, hol lehet kikapcsolni a kormány effekteket??? Már kerestem minden felé, de nem találtam... A segítséget elõre is köszönöm!

bency
A TDU CENTRAL on kivül van még megbizható oldal ahol vannak modok,autók meg mindenféle?

bboyatty
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy hol találom a gumi bnk fájlját és a rendszámtábláét? Köszi elõre is.

Jamirofan89

bency

bency
Nektek se megy a TDU central?

bency
Nagyon hülye vagyok.....amikor ujrainstaláltam elfelejtettem.....<#banplz>

marcihusi
Mert moddolás elött ezt fel kell telepíteni!!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

akos25
Azt hol kell??? Kerestem, de nem találtam...

bency
Miért van az hogy bármilyen modot beteszek,akár egyet is crashel a játék? Eddig nem crashelt a modoktól...nem értem:S

kapcsold ki a kormány effekteket 😊

akos25
Helló mindenkinek!!! Egy olyan gondom van, hogy szeretném kormánnyal játszani a gamet, de az a baj, hogy kormánnyal minden piszokul akad... De ha billel játszom, minden okés vele, nem tudja valaki, mit lehet csinálni, hogy kormánnyal is jól mennyen???

Köszi
Toyo
Mit össze kerestem ezt a soft tetõs kis lambot régen, most meg véletlenül megtaláltam.. :-)

TDUnick: ArtMooney(HUN)

bboyatty
Én csak ezt ismerem, Katt! itt van pár motor és autó is a másik mega ez, én ezeket az oldalkat hazsnálom.

Én is kérdeznék mert az FAQ nem jó honnan lehet letölteni kiegészítõket ahol motorok is vannak és mennek is mert én találtam 1 oldalt de ott nem volt sok meg nem mûködtek. Ha tud valaki ilyen oldal címet/ket adni megköszönném.
bboyatty
Szerintem kéedezz nyugodtan, azért van a topik.

Srácok, a FAQ nem mûködik, kérdezni meg nem merek amig nem olvastam el 😄

bboyatty
Na fene pedig tetszetõs, a vicces hogy nem engedi uninstallalni. Újra kell tegyem a játékot...

wollnerd
Nekem is bugos.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

bboyatty
Ez az Island paradice mod? Ha igen akkor érdekelne, hogy neked is bugos a GPS? Nekem nem mutatja a szigetet csak az utakat, a sziget egy feketet folt.

TruckerDave
jah<#idiota>

Dj Tommy
Szerintem a sok civil mögöttünk.<#idiota>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

TruckerDave
GXC9 az, de akkor már hozzá teszem én vagyok a kékkel.😊

Megyek is be gurulgatni, de még csak a szigetet fedezgetem.

Én is nagyon köszönöm <#vigyor2>
Nagyon jó volt <#taps>. Remélem majd máskor is gurulunk. SZIA!!!!!<#integet2>

Ki a kakukktojás? 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Jamirofan89
Még jó,hogy hc-ben nincsenek sp küldetések.<#falbav><#falbav><#falbav><#banplz>

Jamirofan89
Nálam a felsorolt problémákon kívül még a single player versenyek és küldetések is eltûntek.Nem értem mi a fa$z van.<#merges3>

bboyatty
Jobban jártatok, szar volt az este a netem laggoltam mint állat...<#idiota>

marcihusi
Mire köszöntem pont leléptél!<#beka3><#ticking>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"