Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2x1Gb Kingmax DDR2 800MHz
ATi Radeon RX800TD 256MB
Na szerintetek ezen mostmár végre menni fog 8emberrel is lagg nélkül? 😄
Csinálj egy offline reget és azt csak erre használd, amit mondok: belemész, ha ez a gond, elindul a játék. Aztán kimész a másik regedbe és utána elvileg jó lesz. Vagy válasz esetleg másik kocsit és aztán majd azt, amit akartál.
Ha nem ez a gond, akkor nemtom
púúúúú
azt tudja vki h ha elindítom a game-t és választok kocsit a garázsba miért fagy le a játék nekem?
gépem: e2160 dual core 1.8ghz (ha húzom ha nem, lefagy)
2x1gb kingmax 800
asus eah2600xt 256mb ddr3
amúgy eddig ment full grafikán rendesen,csak most leszedtem mentést és azzal fagyogat.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
amit nem lehet "társaságba" tolni azt hamar meg lehet unni pl.: a CS botokkal nagyon unalmas online meg fain mert lehet beszélgetni meg egyebek... (ez erre is igaz, offline nagyon kaka)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
amúgy a TDU topik a TOP20 ban sincs benne, míg a NFS topik mindig top10es :p
(az meg tény hogy jövöre tök kihalt lesz, de addigra ez a topik is, mert valszeg lesz "TDU2" akkor meg sztem nemfognak túl sokan az egyel játszani..)
púúúúú
Egyrészt, így eladtak (sacc/kb)200000 darabot. Ha NFS név alatt jön ki, egy nulla simán mögémegy.
Másrészt a szaksajtó, ugye. Abban egyetértünk, hogy a pálya, minden tekintetben egyedülálló! Mind kidolgozottság, mind méret szempontjából! Kocsikra sem lehet panasz, belsõnézet pedig nemhogy van, de élethû, és kidolgozott. Versenybõl, bár nem számoltam, de mindent egybevetve több mint 200 van, plusz ugye feltölthetõ saját is...
Gépigény, mindennel öszevetve barátságos, erre év autós játékának kihozták a sokadik rókabõr, nem tudom mi is legyek DIRT-et, ami a régi gépemre települni sem volt hajlandó...
Nem mondom, élvezetes, de semmi ujdonság, mint ebben. Ez az, amit nem értek. (oké, tudom, a reklám, meg a pénz)
Amire ki is akarok lukadni; Méltatlan, nem csak a támogatás, de az az elismerési rendszer is, ami mostanság dívik! Ha kicsit több elismerést kap, ez által ismertebb, elismertebb a játék, a támogatás is jobb kellene hogy legyen. Bonyi, amit írni akarok, pláne így, pár unicum után, (egészségetekre!) de remélem, értitek...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Elkezdem a kariert
Aztán megveszem elsõ házam
aztán elmegyek az elsõ versenyre
kibaszottul szétfagy az 1.66 patch van rajta
púúúúú
atarival ez a gond, support=0
hykao: gyak. akkor a kiprobáláson tul semmi értelme 😞 (szingliben)
Forza.
Lassan eltelt egy év a TDU PC-s megjelenése óta, eltelt több mint 1.25év az Xbox360-as megjelenés óta, és még mindig rengetegen nyomják. Miért? Mert van társaság, mert mindig van valami, ami új, vagy amin lehet szórakozni stb.
Ez NFS-ben hol van meg? Sehol. Online egy kalap fos. Az más hogy a játék is, de itt a TDU-nál szvsz az online a legfontosabb.😄
És a másik, hogy ha mondjuk a TestDrive-nak akkora híre lenne, mint az NFS sorozatnak, akkor itt most nem 34ezer hsz lenne, hanem akár a kétszerese is. De sajnos nem így van, de azt hiszem, hogy ez így is megfelel Nekünk 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tudunk-e segíteni?
Megvan-e neked a játék?
Kifagy?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
megvan a gém de mikor betöltené a versenyt kifagy?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
So, Nekem azért kissé böki a csõröm, hogy nem lett sikeresebb a játék!
Arra gondolok, ha véletlen NFS Unlimited néven jön ki, el sem férnénk a szigeten, Mindenki forradalmi ujitásról fecsegne, miszerint EKKORA!!! sziget, és töltés nincsen benne, az autók fotorealisztikus voltáról, belsõnézetrõl, a nem tévedés 1600Km bejárható útról, az online vívható cstákról, stb, stb...
Az más kérdés, hogy havidíjas lenne, és lennének addonok is, de hogy ennyit számítson egy név... és így "elsikkadjon" egy ilyen kaliberü autós játék... Miközben mindenki sír, hogy minden játék mennyire rövid, nem lehet ezt meg azt csinálni benne. Március óta játszok vele, és neem unom!
Gondoltam, megosztom, eme borongós gondolatokat veletek, hátha érdekel valakit...
Ja, igen, a másik. 24. én este átállok G25-re. Két-három napig tuti bénázni fogok vele, meg amúgy is, olyankor mindenki családot látogat, stb. Addig még lenyomom a maradék küldiket, de 27.-én 16 órai kezdettel, jó volna egy karácsonyi összeröffenés a szigeten, minél több résztvevõvel!
Hozzászólás?
Dante.
akkor nem sok értelme van 😞 még nem sikerült 'unlockolnom' a HC modot, de akkor annyira nem is hajtok érte 😞
Forza.
G25 tulajokat kérdem; Milyen a kormány központozása? nem állítódik el? azaz kell e hozzá center-fix?
Másik; Milyen beálításokkal toljátok?
Dante.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.