Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Ha meg Vistád van, akkor lehet az a baj.

púúúúú

n3whous3
Sry de tényleg fingom sincs.

Próbálj drivereket cserélgetni.

púúúúú

felraktam az 1.66 patch-t, és így már csak akkor fagy le ha autót veszek a szalonba. erre van megoldás?
n3whous3
ja akkor nem nagyon :S

púúúúú

nem az asztalra dob ki, hanem bejön a h "please wait" és onnantól semmi, csak reset segít, de néha kibirok lépni feladatkezelõvel. vmi tipp?
INTEL C2D E4500
2x1Gb Kingmax DDR2 800MHz
ATi Radeon RX800TD 256MB

Na szerintetek ezen mostmár végre menni fog 8emberrel is lagg nélkül? 😄

n3whous3
Ez csak egy hiba. Gondolom kidob az asztalra.
Csinálj egy offline reget és azt csak erre használd, amit mondok: belemész, ha ez a gond, elindul a játék. Aztán kimész a másik regedbe és utána elvileg jó lesz. Vagy válasz esetleg másik kocsit és aztán majd azt, amit akartál.

Ha nem ez a gond, akkor nemtom

púúúúú

üdv
azt tudja vki h ha elindítom a game-t és választok kocsit a garázsba miért fagy le a játék nekem?
gépem: e2160 dual core 1.8ghz (ha húzom ha nem, lefagy)
2x1gb kingmax 800
asus eah2600xt 256mb ddr3
amúgy eddig ment full grafikán rendesen,csak most leszedtem mentést és azzal fagyogat.
bpeti72
Milyen 15 autó, 2 írnak+2 pályát.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Pepsi Twist
igen igen

amit nem lehet "társaságba" tolni azt hamar meg lehet unni pl.: a CS botokkal nagyon unalmas online meg fain mert lehet beszélgetni meg egyebek... (ez erre is igaz, offline nagyon kaka)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

most jött ki egy pecs nfshez így van plusz 15 autó,2 versenypálya, és lehet lanba játszani..

amúgy a TDU topik a TOP20 ban sincs benne, míg a NFS topik mindig top10es :p

(az meg tény hogy jövöre tök kihalt lesz, de addigra ez a topik is, mert valszeg lesz "TDU2" akkor meg sztem nemfognak túl sokan az egyel játszani..)

n3whous3
hogy rohadna le a kezük... TDU akkor is fav, nem mehet elé semmilyen autós játék... korábbi évekbõl sem, nemhogy most.

púúúúú

Dante73
Pont ezt mondom!
Egyrészt, így eladtak (sacc/kb)200000 darabot. Ha NFS név alatt jön ki, egy nulla simán mögémegy.
Másrészt a szaksajtó, ugye. Abban egyetértünk, hogy a pálya, minden tekintetben egyedülálló! Mind kidolgozottság, mind méret szempontjából! Kocsikra sem lehet panasz, belsõnézet pedig nemhogy van, de élethû, és kidolgozott. Versenybõl, bár nem számoltam, de mindent egybevetve több mint 200 van, plusz ugye feltölthetõ saját is...
Gépigény, mindennel öszevetve barátságos, erre év autós játékának kihozták a sokadik rókabõr, nem tudom mi is legyek DIRT-et, ami a régi gépemre települni sem volt hajlandó...
Nem mondom, élvezetes, de semmi ujdonság, mint ebben. Ez az, amit nem értek. (oké, tudom, a reklám, meg a pénz)
Amire ki is akarok lukadni; Méltatlan, nem csak a támogatás, de az az elismerési rendszer is, ami mostanság dívik! Ha kicsit több elismerést kap, ez által ismertebb, elismertebb a játék, a támogatás is jobb kellene hogy legyen. Bonyi, amit írni akarok, pláne így, pár unicum után, (egészségetekre!) de remélem, értitek...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

2tok játszani nem az elsõ játékom és nem ma kezdtem!!!!!

Leirom na😄
Elkezdem a kariert
Aztán megveszem elsõ házam
aztán elmegyek az elsõ versenyre
kibaszottul szétfagy az 1.66 patch van rajta

n3whous3
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

púúúúú

arty
szted az elõzõ nfs hol van most online? (carbon) sehol, gondolom ... ez van, sok a játék, mindig a frisseken pörög a tömeg 😊 tudtommal szép sikert hozott a TDU az atarinak, ugyhogy biztos lesz 2. rész.

atarival ez a gond, support=0

hykao: gyak. akkor a kiprobáláson tul semmi értelme 😞 (szingliben)

Forza.

Sland
Amúgy, ha megnézitek, a Játékosok fórumában a 24. a topik. 31851 db üzenet van itt, igaz lehetne 34ezer is, ha nem kellett volna annyit törölni. És ha megnézitek, hogy hol vannak az NFS topikok, akkor látni fogjátok, hogy SEHOL! Az NFS gamekmegjelenése után pár héttel már senki nem ír a témába…
Lassan eltelt egy év a TDU PC-s megjelenése óta, eltelt több mint 1.25év az Xbox360-as megjelenés óta, és még mindig rengetegen nyomják. Miért? Mert van társaság, mert mindig van valami, ami új, vagy amin lehet szórakozni stb.
Ez NFS-ben hol van meg? Sehol. Online egy kalap fos. Az más hogy a játék is, de itt a TDU-nál szvsz az online a legfontosabb.😄

És a másik, hogy ha mondjuk a TestDrive-nak akkora híre lenne, mint az NFS sorozatnak, akkor itt most nem 34ezer hsz lenne, hanem akár a kétszerese is. De sajnos nem így van, de azt hiszem, hogy ez így is megfelel Nekünk 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Igen? :o

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Smicy2
Jönnék szívesen én is, de nem leszek itthon 😞

Charade GTti

bertino
az a baj, hogy egyesek nem, hogy játszani, de fórumozni se bírnak normálisan.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Mi a kérdés?
Tudunk-e segíteni?
Megvan-e neked a játék?
Kifagy?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hy tudtok segiteni
megvan a gém de mikor betöltené a versenyt kifagy?

Yoda001
lál 😄DD

http://9gag.com/gag/5135249

Atti12
jah. Azt hallottátok, hogy kanadában az EA a pro street reklámozásáért ha valakit gyorshajtásért elkaptak, akkor adtak neki egy belépõt a versenypályára hogy ott száguldozhasson? 😊

Atti12
lehet hogy akkora már én is tudok menni 😊

RAZOR27
Mondjuk az Atari még annyit tehetett volna a sikerért ,hogy rászán egy nagyobb összeget a reklámokra.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

gabi89
Én jövök úgy is régen jártam már a szigeten 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Dante73
Leült a topik...
So, Nekem azért kissé böki a csõröm, hogy nem lett sikeresebb a játék!
Arra gondolok, ha véletlen NFS Unlimited néven jön ki, el sem férnénk a szigeten, Mindenki forradalmi ujitásról fecsegne, miszerint EKKORA!!! sziget, és töltés nincsen benne, az autók fotorealisztikus voltáról, belsõnézetrõl, a nem tévedés 1600Km bejárható útról, az online vívható cstákról, stb, stb...
Az más kérdés, hogy havidíjas lenne, és lennének addonok is, de hogy ennyit számítson egy név... és így "elsikkadjon" egy ilyen kaliberü autós játék... Miközben mindenki sír, hogy minden játék mennyire rövid, nem lehet ezt meg azt csinálni benne. Március óta játszok vele, és neem unom!
Gondoltam, megosztom, eme borongós gondolatokat veletek, hátha érdekel valakit...
Ja, igen, a másik. 24. én este átállok G25-re. Két-három napig tuti bénázni fogok vele, meg amúgy is, olyankor mindenki családot látogat, stb. Addig még lenyomom a maradék küldiket, de 27.-én 16 órai kezdettel, jó volna egy karácsonyi összeröffenés a szigeten, minél több résztvevõvel!
Hozzászólás?

Dante.

Ezen segíthet a radialeng. program.

van egy olyan problemam azert irom ide fel, hogy volt e mar valakinek ilyen no szoval elinditom a TDUt megyen onlineban minden fasza, csak mikor vagy belemegyek a salonba vagy, befejezek egy versen és kiírja SAVING PLEASE WAIT... olyankor teljesen fenn akad és lefagy a gamet már ujrainstaláltam és l.66os patch van fent tudtok segíteni koszi szépen

hykao
Max. ha más profilját használod, ami már elõrébb van a karrierben. Amúgy nem minden játékmódra érvényes a HC mód. (ha jól emlékszem egyjátékos versenyekre nem érvényes, csak többjátékos és freeride módra)
trogerzsiger
Na bigyó, hogy tok veletek menni neten?

RAZOR27
Pedig jó buli

arty
francba 😞

akkor nem sok értelme van 😞 még nem sikerült 'unlockolnom' a HC modot, de akkor annyira nem is hajtok érte 😞

Forza.

trogerzsiger
Na megvettem én is! 4 rugeszért.. 😛 arty, közikönyvbe irták, hogy singli versenyeket úgy nem lehet vinni.

Nemigazán.

arty
HC modot nem lehet valahogy becsalni, h már a karrier elején ebbe menjek?

Forza.

Dante73
Hi!
G25 tulajokat kérdem; Milyen a kormány központozása? nem állítódik el? azaz kell e hozzá center-fix?
Másik; Milyen beálításokkal toljátok?

Dante.

Sland
ha már lehet szó alaplapokról, tápokról, ilyen VGA-ról olyan VGA-ról... 😛

bpeti72
Nekem is az van már 1éve és tényleg jó.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

n3whous3
nagyon fasza, de TDU nem valóság, szóval nem leszek adrenalinfüggõ tõle 😄

púúúúú

trogerzsiger
ammelyik? képet! 😄

RAZOR27
Hát ,az ,de mivel házigazda vagy nem merek beszólni <#nevetes1>

Sland

Smicy2
Vegyél DFP -t 😊

Charade GTti

trogerzsiger
Perfekt! Csak most megfordul a fejemben a momo racing wheel is, mert azon jobb a kormány mögötti váltókar, és szlovákoknál 15 ezer magyar forint.. csak oda nehéz kijutnom.

Synit HUN
Bõven!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

trogerzsiger
Egy logitech formula EX szted jó erre a célra?

fery02
Nem, mert a Crysis-ban a pálma levele meg is szürte volna láthatóan a napsugarakat <#crazya>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!