Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
ja...

http://9gag.com/gag/5135249

hát van itt pár észlény 😄 hogy már a mentés is warez lol... xD

n3whous3
<#nevetes1><#nyes>

púúúúú

cicai
ez a warez

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

gabi89
Nem

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

HUNMemphis
Én is sokallom!Minek ennyit?Nem tudom.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Yoda001
a mentés leszedés miért is warez?

http://9gag.com/gag/5135249

Ott van az OFF-topik mért ide írod?????!!!!!!
Ott van fenn piros betükkel hogy WAREZ kérdések a topikban tiltottak!

sziasztok leszedtem egy mentést és nem tudom hova kell rakni
ha tudja valaki léci írja meg !! fontos lenne !! köszii szevaaa
Dante73
<#vigyor3><#beka2>
Fene a húúúdevicces pofám...

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
C-c-c...
Ez volt az elsõ hiba...
Ilyenkor ki kell menni a folyosóra, kiabálni hogy TÛZ VAN! TÜZ VAN! Mikor mindenki kiszaladt, szabad a pálya...
Te meg itten kérdezösködöl...
Memphis... Csalódtam benned!<#gun><#falbav><#banplz><#lama>
Viccelek! - Viccelek?

Dante.

HUNMemphis
Húh már megijjedtem hogy jobb gépe van a sulinak mint nekem!
He he nekem is kéne az a 2GB RAM és akkor lenne 3, de a többit elhozom nektek. XD
Különben megkérdeztem a tanárnõt hogy fõlpattinthatnám-e a gépet de erre csak egy szimpla "nyugika" mosolyt kaptam.Gyórs felfogású ember létemre bele kelett törõdnöm abba a ténybe hogy nem lesz ma gyereknap.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

arty
az a kártya a 7600gt-nél is joval gyengébb, nem sok minden fog elfutni rajta ...

Forza.

cicai
jahXD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

n3whous3
Örüljünk, hogy van olyan suli, ahol lehetne a benti gépeken TDU-zni xDDD

púúúúú

gabi89
*belehet

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
8500GT-ben beleht kapcsolni a HDR+AA -t csak lesz 10fps-ed 😄 szóval nem érdemes.

nekem 2Gb ramom van, de a proci az E4500 😄

cicai
nekem ramot hozzXD

a proci meg a RAM... lophatnál a TDUs tagoknak 😄DDD

cicai
sztem is

a 8500GT szerintem kicsit gyengécske vidkari...

HUNMemphis
Bakker itt ülök a suliban és még 2 órát kell kibírnom.Utána megyek TDUba!
Ami még szebbé teszi a napot az az a tény hogy az iskolám pályázatot nyert és ezáltal e Core2Duos E6750 2GB RAMos 2x 2.66Ghz-es nVidia 8500GTvel ellátot gépet kaptak az osztályok.Ez körübelûl 120gép.Szóval most itt esz a fene mert nincs egy gém se.Vajon az 8500GT-n már be lehet kapcsólni egszerre a HDR-t és az Antialliasinget?
A hétvégen egy elõkarácsonyi bulit tartanék a szigeten.Nyereménny autokkal és díjakkal.Különbözõ versenyek+fotózás keúzolás.Nagy szeretettel várom az újfiúkat is hátha nyernek egy jó kocsit.
A versenyek nagyon egyszerûen fognak zajlani!Mindenki benevezhet 1 kategóriába.Két külön fajta verseny lesz megrendezve(HCmódos és "Matchboxos").Tehát az aki még nem érte el a Champion szintet az is bátran jelentkezhet hiszen nagyban segíti a saját céljai elérésében a plusz pénz és egy fullos tuningolt (stage 3) Ferrarit vagy Lambót de lehet hogy egy Saleen S7-et is nyerhetsz.Szóval ha van kedvetek és idõtök akkor bátran jelentkezzetek és még annyit mondanék hogy BÁRKI jöhet klubtól független versenyzõ is.
Jelentjezni nálam lehet Privát Üzenet formájában.Kellemse Csütörtököt mindenkinek!

trogerzsiger
Szépjónapot!

Na ma már remélhetõleg tudok menni, játszani, igaz hogy csak egy e kategóriás, nissannal, de az is jó

Dante73
Csatlakozom az elöttem szoló véleményéhez.
Annyit tennék hozzá, hogy holnap wentrillo ügyben összedugjuk a fejünk, és próbálunk alkotni valamit!

Dante.

gviski
Hát jó volt a mai autozás, Danteval egymásra találtunk a szigeten, és minden hova elkisértem, egy élmény volt együtt kocsikázni remélem mihamarabb megismételjük, akár több clubtársunkkal együtt

Virtual SimRacing

Dante73
Legegyszerübb, ha megnézed, milyen alaplapod van, neten utánanézel, milyen tokozás van rajta, aztán irány egy MEGBÍZHATÓ számtech bolt, 3, 3,2-es, megfelelõ tokozásu PIV-es Intel procit megveszel, berakatod, (+1 rugó, de megéri, mert elcseszni a hûtést csak 1x lehet...) aztán PH-ra vagy valahova felteszed 3-5 ropiért a régi procit.
Egyébként, és azt csinálom, mielött szerelõhöz viszem a gépet, hogy a saját fiokomat jelszóval levédem, és létrehozok egy korlátozottat, ami csak a C meghajtót éri el, onnan meg elpakolom az esetlegesen gázos cuccokat, Warez, p..no, stb... Mondjuk, nagy általánoságba tesznek rá, mivan a gépen, (Én egyszer kiirattam a FarCry-t a szerelõvel, mert nem volt DVD-íróm) de biztos ami zicher...

Dante.

Norbi1990
Szevasztok!!Hogy lehetne megoldani hogy csatlakozhassak hozzátok?A game megvan meg minden.
cicai
háát igen a celeron naon gyenge, az intel a legjobb az tuti

tdu Toyota
le a kalappal xD pont ez a hiba 1000köszönet nekem caleronom van ez a gond köszi szépen nagyon

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

cicai
elromlott a netem, most apám gépénél vaok, és itt nincs msn.:S
Am bocsi az offért.
Gyere a topicomba😄

tdu Toyota
gyere msnre bocsi fiúk az offért

cicai
de azért írd le a többieknek a pontos konfigod😄

cicai
háát amit nekem mondtál msn-en akkor nem.

tdu Toyota
xD

tdu Toyota
uh fasza köszi😄 ha a procit kicserélem akkor fog akkadni???

cicai
ez mi?
Ez a galériám😄

tdu Toyota
hopz ez rossz képlet bocsi

cicai
lol😄
Lehet cserélni
a sima 3,2ghzet 20ezer forint alatt kapsz.

tdu Toyota

tdu Toyota
és kb. menyibe kerül???

tdu Toyota
köszi és öö bocs lehet hogy hülyeséget kérdezek bocsi elõre is nem értek a gépekhez de a procit lehet cserélni bocs elõre is

Dante73
A játék, mivel alapból x360-as fejlesztés (pfff...) 500Mb ramot eszik. Ha kisfejszék hullanak az égbõl, akkor sem többet. Win játék közben összehúzza magát, tehát 1 Giga elég. Az elõlap alatt nem tudom, mit értesz, ha azt, amit én, akkor annak semmihez, semmi köze...
Gyanítom, a proci lessz a gyenge láncszem... Gondolom, nem intel, hanem AMD, rosszabb esetben Celeron... 2, 2,4-es Intel kell hozzá, Vagy a másik kettõböl 3Ghz vagy feletti...
Nekem a 2,6+ os AMD-men kegyetlen szaggatott városban, 1 Giga ram, és 7600Gt melett.

Dante.

tdu Toyota
256bm bocs

tdu Toyota
bocs az offért de a gépemet egy kicsit felszertném tuningolni hogy a tdu szépen muzsikáljon 1gb ramom hoz teszek még 1gb akkor fog akkadni vagy az elölapot is cseréljem 250bm x1600pro videókrari lécci segítsetek köszi elõre is (ezt azért kérdezem mert akkad a tdu pedig minden megvan a tdu full grafika futatásához megy is csak akkad a város meg élvezhetetlen

djtrial nekem ugyan ez volt a bajom de most csinaltam olyat, hogy a Radio fileokat kidobtam es most muxik

Micsoda? a dört lett az év autos játéka?? muhahahaaa. nem hiszem el..
Komolyan, ez vicc..

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

hú barátom, hogy egyetértek veled.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Memphis és a többiek! Adjatok Bookmarkot légyszi, amerre találkozni szoktatok mert csak a régi mentésem van meg... Találkozni kéne, újra hozzáadnálak friendshez titeket... Daneszbaby,stb... Kiváncsi vagyok a vidkarim gyenge ehhez vagy a procim meg ramom volt kevés 😄

Hi a 33794-hez nekem is lefagy sokszor ha bekapok vmit egy rossz oldal olvasása után,akkor reinstall és már jó is,ill. nekem ghost és az csak 5 perc.Ez van szokd meg!