Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marcihusi
Köszi a mai kocsikázást!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

DJKonya
Megfuttattam kicsit a lovakat.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

bency
Nem is tudtam hogy van magyar hang,nekem is kell 😄

:) Semmi okosság :P

bboyatty
Pici recsegés van a hangba, de ettõl jobb minõségüvel nem találkoztam, én is ezt használom. Esetleg ha van valakinek tökéletes mínõségû az bedobhatja a közösbe.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Hoffi
óh nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget 😊)

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

bboyatty
Ment privi.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Hoffi
sziasztok!
valaki eltudná nekem küldeni privátban vagy egy linket tudna dobni hogy megszerezhessem a magyar GPS hangot? régen megvolt nagyon tetszett de azóta elveszett és most sehonnan nemtudtam leszedni😞
Köszi elõre is!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Jamirofan89
Vagy összedobtok egy 200 km-es Custom \ Ranked match-et és odamentek ahova akartok.<#bohoc><#vigyor0>

bboyatty
Örülj neki.
Szerintem megoldjahtó a krúz. Csak ugyan ott legyünk egy megbeszlét idõben.<#fejvakaras>

kibeee
Kéne 1 et még krúzolni csak szinte nem lehet layert váltani szégyen az egész pff ..<#nezze><#nezze>

kibeee
Tdu2 az meg elõ van rendelve Steamen 😉)<#banplz><#banplz>
Pagani zonda Tricolore <3

bboyatty
Rohadjanak meg!!

Jamirofan89
Nem hiszem,hogy Atarit érdekli ez a probléma.Most a TDU2-re fókuszálnak...

bboyatty
Na látod arra én is kíváncsi lennék, hogy miért nem látok senkit.
#100414-es hsz-embe én is erre panaszkodok.
<#nemtudom>

Dj Tommy
Sajnos nálam is ez a gond.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

kibeee
Üdv Valóban nekem is ez a problémám nem látok semmien playert csak a "lila felhõt" de playert a mapon nem ez mitõl lehet ?

Most lehet már nagy durranás, régen azok a szép idõk, mikor egy autópálya szakaszon nem voltál képes a barátodra ugrani, mert annyi ember volt, hogy nem láttad a társad...

bboyatty
Ezt ki mondta? Szerintem ez hülyeség, azért merem ezt így kimondani, mert én már röbb mint 10x raktam fel és ugyan úgy megy.<#fejvakaras>

Van olyan védelem a játékon, hogy 10x lehet csak feltelepíteni?

hali mindwenkinek! volna egy olyan problémám h h berakok jobb kormányos kocsit akkor nem tudok oda át ülni hanem csak baloldat tudok ülni! elöre is köszi a segitségeteket
Elõfordul.

bboyatty
Na most nem tudom, hogy csak nekem vagy mindenkinek de nekem most nem hogy a barátokat de még az online játékosokat se mutatja a map.
Megvan az a lila felhõ ahol nagy a "játékos sûrüség" de egy piros pötty sincs a mapomon. Tiszta idegesítõ mostmár, hogy nem tud az ember egy rendeset játszani.

Sziasztok sok szerencsét a játékhoz én is majd fel fogok lépni😊😊😊

Sokan közlekedtek abban az idõben azon a részen, nem feltétlenül egy cruiset jelent az. Városban elõfordul. 😊

bboyatty
Az nem semmi. Ilyet mióta játszok nem láttam, igaz nem is játszok olyan nagyon rég.

bency
Less be a Tuning topikba 😄

bency
Respect<#taps><#worship>

Jamirofan89
Nem tudom milyen felvonulás volt,de nem akartam hinni a szememnek.
<#nyes>

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bency
Sorry, but our system shows that you have already registered on these forums and the registration of multiple accounts has been disabled.

Ezt irja :S

bency
Már hozzászóltam 5x valamilyen topikba...de megnézem azért még..

marcihusi
Mert kell hogy legyen 5 hozzászólásod, utána letöltheted!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

bency
Nem tudja valaki megmondani hogy Viper ACR t honnan tudom letölteni? Mert csak a TDUforums.com on találtam meg,de onnan nem engedi letölteni pedig regisztráltam!😞

Milyen jó is volt =) Ezzel a Suzukival kezdtem a Zmodeleres tevékenységeimet és ahogy rendbe is tettem jó néhány segítséggel (új kipuffogó, jelvény stb...) be is fejeztem a Zmodeleres dolgaimat xD

marcihusi
Lehetséges, de már nem emlékszem kik voltak ott.<#wave><#fejvakaras>

AlieN911
Ezen vajon ott voltam én is? <#eljen><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

<#eljen><#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

marcihusi
Egy kis nosztalgia<#wink>

Valamilyen szinten igaza van. Többnyire a képmegállást a vga -ra lehet fogni, ugyanis a monitor onnan kapja a jelet, de ezt visszalehet vezetni processzorra, vagy egyéb okokra. Az én tapasztalatom az, hogy mikor még a Geforce 8600 GT -vel hajszoltam a gamet, mondhatni hogy majdnem minden nap mikor játszottam elõfordult fagyás, de ez sose volt több napi max 2 -nél, de lehet hogy így is sokat mondtam, az egy fagyás az mindenképp várható volt / nap. Alt + F4 és a probléma megoldva. A HD 5750 -el már más volt a helyzet, hetente talán-talán egyszer, ha elõfordult fagyás. Ebben az esetben nálam tényleg a gép volt a szar, és nem a játék. A játék pedig mindenkinek egyformán van megírva, és ha nálam ez volt a helyzet, akkor másnál is a hardverekben kéne keresni a hiba okát. 😊

bboyatty
Ha valaki netán unatkozna fent leszek a golfpályánál.<#eljen>

ez a HY KERS, de a GTO-nak is remekül áll pl. az Ithaca Verde ("Lambózöld") 😊

A 2be szétcsavarok pár ilyet 😄.Állítólag megeszi az Enzo-t.Ha a TDU2be is ez jönki már mint az 599GTO rápirit az Enzora akkor kiskedvenc lesz a Veyron meg a One-77 mellett <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

szar..<#duhos2>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Amúgy a tuning topikban láttam jónéhány ízléstelen verdát, ízléstelen színekkel, etc. amire neked, és a haverjaidnak folyik a nyáluk. Nekem ugyanez a véleményem akár a zöld, akár a rózsaszín felnirõl, bohócverda hatást kell. De szerintem mindenkinek szívejoga eldönteni hogy mi jön be neki.

TruckerDave
ÁÁÁÁ lemaradtam a krúzrol,, :S Mostmár nincs senki ?? Talizhatnánk aki van.

<#eljen>

Nekem oly mindegy hogy kinek tetszik és kinek nem.
Ne haragudj, de ha ez a te PRIVÁT véleményed akkor legközelebb írj PRIVÁT üzenetet. <#boxer>

bency
És hogy ne vitázzunk tovább mert fölösleges,kihangsulyozom hogy PRIVÁT vélemény csak,nincs mit vitázni...

bency
Akkor is leszólom :S Hogy néz ki már ki egy zöld Enzo? Láttál te már az életbe zöld enzot képen is? Világ izléstelensége zöldre festeni,és igen,rózsaszinre is....