Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1% (hülyén hangzik persze, de most legyen így) az, hogy 99%-ot tudunk csak meg csinálni a játékból.
És 90+45 = 135
45 / 135 = 0.333333333333
Szóval 33% + 1%
Szerintem ez így jó 😊
púúúúú
The Hungarian PC TDU community has been decided to bring a lawsuit against EDEN Games, ATARI and the new owner of the game, the Infogrames.
The lawsuit's causes:
- Altough the game is out for a year now, we cannot complete it.
- The competitions between clubs are missing
- There are no addon cars (except 2 of them) even so ATARI and Eden games promised and the game book showed that there will be. These are implied conducts! Of course there were no official promises, but there were many car brands in the game book, so these promises are officialy confirmated.
The object of the lawsuit is 34% of the game's incoming money, because of the missing 1% of the gameplay and the +45 cars, which are appeared on the other console platforms.(45 is the 1/3 of 135, the complete car supply).
We will offer the income onto a charity aim, if we win the suit. And we are sure about it.
The most important aim is to show that we (PC gamers) are living too, and we won't let to fool with us. Even if there are no multinational corporates behind us, we can join together if we think that our interests are been injured.
Thats why we ask for your advocacy. You don't have to send us money and we don't ask you such things which takes more than a couple of minutes.
We just waiting for a backer e-mail, just show us that you are behind us and you agree with our aims.
Our address: [email protected]
Thank you in anticipation!
The Hungarian PC TDU gamers.
-------------------------------------
Saját fordítás
púúúúú
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Viszont 34 nél sokkal több az 51, és itt a lélektanra, nem a matekra gondolok. 34, az csak a harmada, de 51 több mint a fele....
Tuti, bele fognak kötni, de akkor jöhet a többi bug felsorolása, úgy mint szerverhibák, stb...
Nem akartam annyira elnyujtani, mint a rétestésztát, így ez a zanzásított verzió.
http://www.freetvmaci.info/
Hungary TDU Közösség decided that EDEN Games sues it-t, Atari-t, and the new proprietor, Infogrames-t.
The reason of the lawsuit it, that the game end which can be carried in the future, the competition between the clubs is missing, and it addon cars his full deficiency, it promises , and in the notebook of the game role horse despite an enumeration, that relating behaviour can be interpreted. So the promises were not official vain, you appear in the game anyway after all in the notebook not character trademarks, in this manner the promises official affirmation won.
The object of the lawsuitWe will offer this for a beneficent aim naturally, in as much we win the lawsuit, of which we are sure,.
The aim of the lawsuit it, that let us show it, we pc proprietors we exist, and we do not let it slam our seed! A huge multinational firm is not at a standstill vain behind us, we are capable onto joining forces if our interests get injured seriously!
To these we are asking it your support.You do not have to send money, neither nothing, which would require you of more apart from a couple of minutes,!
A supporting e-mail we expect a message of you, that you agree céljainkal*, and our experiences identical regarding the game.
TITLE; [email protected]
Your help we say thank you for it for the total income of the game 51%-a will be , that from the gameplay absentee 1%-ból, and in the game character 90, and it appeared on an other platform since then 45 car follows from his proportion.
Hungarian TDU players.
(amúgy igazad van<#vigyor5>#vigyor5>)
púúúúú
Felraktam a TDU-t, 1.66 patch-el, megy is a játék, de ahogy verenyeznék, a kamera felsõ külsõ nézetre vált, az üres utat mutatja (feltételezem, ilyenkor a többi versenyzõt, vagy magamat kéne látni), és nem reagál semelyik gombra. Nem fagy ki, csak nem lehet továbblépni. Tudtok rá megoldást?
thank you for helping us help you help us all
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ha van it jó angolos, akkor õ pedig majd leellenõrzi, hátha marad hiba benne.
púúúúú
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A Magyar TDU Közösség eldöntötte, hogy bepereli az EDEN Games-t, az Atari-t, és az új tulajdonost, az Infogrames-t.
A per oka az, hogy a játék továbbra sem vihetõ végig, hiányzik a klubok közti verseny, valamint az addon jármüvek teljes hiánya, az igéretek, és a játék füzetében szerepló felsorolás ellenére, ami ráutaló magatartásként értelmezhetõ. Tehát az ígéretek hiába nem voltak hivatalosak, a füzetben mégis megjelentek a játékban egyébként nem szereplõ márkák, így az ígéretek hivatalosan is megerõsitést nyertek.
A per tárgya a játék összbevételének 51%-a lessz, ami a játékmenetbõl hiányzó 1%-ból, valamint a játékban szereplõ 90, és az azóta egyéb platformon megjelent 45 jármü arányából adódik.
Ezt természetesen jótékony célra fogjuk felajánlani, amennyiben megnyerjük a pert, amiben biztosak vagyunk.
A per célja az, hogy megmutassuk, mi pc tulajdonosok is létezünk, és nem hagyjuk magunkat becsapni! Hiába nem áll mögöttünk egy hatalmas multinacionális cég, mi is képesek vagyunk az összefogásra, ha az érdekeink súlyosan sérülnek!
Ehez kérjük a támogatásotok. Nem kell pénzt küldenetek, sem semmi mást, ami pár percen kívül többet igényelne tõletek!
Egy támogató e-mail üzenetet várunk tõletek, hogy egyetértetek céljainkal, és a tapasztalataink azonosak a játékot illetõen.
CÍM; [email protected]
Segítségetek elõre is köszönjük!
A Magyar TDU játékosok.
Valami ilyesmire gondoltam. Forditógépet inkább hanyagolnám, de ha valaki leforditaná esetleg, talán értelme is lenne. Ha más nem egy újabb felzúdulás a fórumon. Az is valami, és talán akkor a TDU2 vel óvatosabbak lesznek, legalább...
Dante.
#34389:Ismerem a szitut ,nálunk az angoltanár néha csak angolul beszél ,és nemértik hogy mi a feladat (kivéve én ,hát igen
szóról szóra lefordítja,szó se róla az ilyenekbõl olyanok lesznek,mint a "rains are getting lesser and lesser",amit butaszõke osztálytársam fordított "az esõk egyre kisebbek és kisebbek lesznek"-nek,a tanár meg engem ugatott le,mert kiröhögtem...arról meg szót sem ejtek,hogy az angolcsoportot én oktatom mert olyan kínai mondatokat mond a tanár magyar nyelven,hogy hihetetlen...
WII meg a legjobb aki FUNolni akar.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Razor: Az EA sose fogja megvenni a TDU jogait.Meg mért is lenne az új nekünk úgyanúgy leszarnának mivel ott van nekik az NFS meg az EA egy pénzéhez ... csapat aki arra hajt,hogy minden évben eladja ugyanazt szóval az Atari után az EA akit a legjobban utálok.
Jobb lenne ha a Ubisoft megvenni na azok tudnak 😊 Prince of Persia és a többi nagysikerû game Rayman : Raving Rabbids (örült egy game de ettõl fasza) szóval régi játékokat kelltenek újra életre mert a POP meg a Rayman is régi és tudnak bele annyi 5letet vinni,hogy vmi újjat adjon 😊 szóval értenek hozzá 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A legnagyobb röhej ,hogy bejön neki ,mert minden kiadott résszel rekordot döntöttek.....
Amcsiknál Mountain dew (vagy mi?) cimkéjén reklámoztak ,meg uefa kupa reklámszüneteit vették (veszik) meg és még sorolhatnám.... ha a tdu-val is megcsinálták volna ezt ,talán kapnánk pc-re is +jármûveket...
De már késõ.
Egyébként ugye MS a live-ért pénzt kap. Kocsik MS pontokba kerülnek, ami pénzért (is) vehetõ, ergo csurran-cseppen a TDU-nak is a kocsikért, másrészt szerzõdés köti õket, hogy adjanak ki +kocsikat.
PC-re ezt a bevételt reklámból akarták megoldani, nem véletlen a rengeteg reklámtábla a szigeten. Eddig a C2D-ket, és a Szellemlovas Dvd jét reklámozták, ami gondolom édeskevés. DE a játékosok nem tehetnek arról, hogy a marketingosztály ennyire zõd!
Gondolom, a 100000 eladott példányt átlépték. (nyáron néztem, 80000 regisztrált felhasználó volt) ha a támogatás olyan lenne, mint kell, ez a százezer ember elintézné a reklámot, pusztán a jó hir keltésével.
Hiába, az üzlethez érteni is kellene, nemcsak csinálni, ész meg ablakban...
Dante.
Szegény pc-t már kezdik semmibe venni (egyesek).
De örülnék ha az EA megvenné a tdu jogait ,tudom hogy trágya egy kiadó ,de legalább a pc-sek lennének elõnyben.
aztán gyakran hibás az egyetlen szerver..
pecset nem csinálnak, pedig van hiba bõven..
autólistával átvernek minket :S
szánalmas, és ezekután sírnak hogy kevesen veszik meg PC-re ?..
ha foglalkoznának egy picit a kiadott játékkal, akkor lehet elmennék, és megvenném, és hatalmas mosollyal kruzolnék..
Próbálják nagyon nyomni a 360-ast, gondolom azért, mert egyrészt szar, másrészt annyit "vesztenek" az eladásán, (lol, van ember aki ezt megeszi?) harmadrészt jön fel a PS3...
Én elhiszem, hogy a warez nagy veszteség, (ez a konzolok igazi mozgatója, ott ugyanis fizikailag kell a gépbe nyulni, azt észre lehet venni, és jöhet a ban) de pl a TDU sem játszható warezba... Tehát megoldható a dolog.
Mind1. Nem koptatom a pofám.
VAN VALAKI AKI LEFORDITANA EGY SZÖVEGET ANGOLRA? Nem rövid, és PONTOS forditás kéne, nehogy félreértsék a fórumon...
Dante.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Úgy láttam, hogy klubházban van ilyen menü! NEM MÛKÖDIK???
Hát ez már totálgáz...
púúúúú
A klub verseny tényleg nagyon jó lenne. Amikor persze a szerver is jó.
Úgy mint pl a Bioshock demó. Sajnos csak az X360-ast sikerült idõre elkészíteni és kitenni Livere. Akár az NFS demóknál. Hát igen mennyi véletlen dolog esik meg és ezzel X360asokat jobban járnak.
A másik. Bug nélkül 99% -ig vihetõ a játék. Pont az online rész lényege, a klubok közti verseny hiányzik, ami ugye az összetartást adná a kluboknak, hiszen milyen jó volna lenyomni Memphisék klubját, nem? Aztán jöhetne a visszavágó, a visszavágó visszavágója, stb...
Mert a cél nélküli kóborlás, valjuk be, kicsit uncsi lassan... (persze, én is imádok csak úgy cél nélkül kóbor4olni, csapatba verõdve, de meddig?)
Ezért FÁJ, hogy ennyire leszarják a dolgot, mikor ez a játék többet érdemelne. Ezért gondolkodom ijen dolgokon, hátha rá lehet valahogy venni az uj tulajt, hogy kezdje el támogatni a játékot...
Egyébként, most, hogy budget lett a játék, rengeteg 350-es Nissant, és alfát látok, tehát veszik a játékot...
Dante.
púúúúú
Ez egy hülyeség. 3D modellekrõl, textúrákról, hangokról és beállításokról van szó. Nagy büdös lóf* nem lehet ezt PC alá vinni.
És igen, legtöbb helyen 90% felett kapott a játék, azt már csak az ATARI baszta el, ha nem tudott elegendõ reklámot adni a játéknak, érdekes módon más játékok meg tudnak élni PC alatt is.
púúúúú
Fenyegetésnek szánom, ill blöff-nek. (bár akár tovább is lehetne lépni, és valóban perelni, de sok értelme nincs) A magyarázatokról;
1, Mindenütt 90% felett kapott a játék. Az ilyen játékok általában sikerre vannak ítélve. Hogy atarinak ezt hogyan sikerült elszabni, tudjuk. (bugok, kárpekkek, támogatás hiánya, stb) Nehogymár a játékosok szívják meg...
2, Lehet, az én játékom különleges, de már kaptam 2 addon kocsit, így azok a dumák, hogy ez nem megvalósítható, kicsit falsnak hangoznak... (egyébként annyi, hogy több memo fogyasztását engedélyezik, és nem fagy tõle) Különben is. ígéret szintjén fel van készítve a fogadásra a játék! Rengeteg lezárt kereskedés van, stb. Fizettem; oldják meg!
3, mikor megvettem a játékot, ingyenes kárpekkek voltak ígérve, így árusítás eleve kissé gázos. DE! ott a download menüpont egyébként. Kóddal védeni, kódot meg online, és egyéb módokon árusítani. mondjuk 5 szabadon választott verda, 5 dolcsi. belépsz, beütöd a kódot, megnézed a választékot, 5-öt kijelölsz, és mehetsz a boltba a szigeten...
STB, STB...........
Dante.
egyébként meg ennyi erõvel a boxosok is perelhetnének, h akadozik a játék, nincs AF és mosott az ut, stb stb ... 😞 nem irták a PC-s dobozra, h garantálunk 45 kocsit letölthetõen, ha megveszed... sztem reménytelen.
mondjuk azt nem nagyon értem, h ha a licenszet megvették a 45 kocsira, akkor mi olyan k. nehéz betenni õket a pc verzio alá _IS_ ???
Forza.
1: A játék PC-s verziójának eladási mutatói nagyon gyengék voltak ezért nem kapunk car packot.
2: Komoly kompatibilitási gondok akadtak ezért nincs. Sajnos nem tudják mi lenne a megoldás. Ugyanakkor moderátor kéri azt a személy aki tudja a megoldást hogy írja meg nekik és akkor lesz.
3: Mivel a PC nem olyan mint az X hogy van Live ezért nincs. Ugyanis nem tudnák úgy megoldani a carpackok árusítását mint Xen.
Erre jött egy válasz hogy ott a Steam. De az is le lett húrrogva.
Ugyanakkor a moderátort olvasva még van rá egy nagyon kicsi esély hogy valamikor kapunk car-packot. Bár szerintem csak hitegetés. Mellesleg a Carpacknak nyitott topicba inkább a Witcherrõl van még szó. Igaz az is úgy indult, hogy Atari játék és mégis milyen gyorsan lett hozzá patch, és ezt megemlítették a moderátornak.
Ha van egy éttermem, és egyél amennyit csak bírsz akciót tartok, akkor ha nem adok 2. adagot, lehet perelni... JOGOSAN!
De nem perelni akarok, csak ijesztgetni, egyenlõre. Ha van itt valaki, aki jó Angolból, megírom egy új téma nyitóhozzászólását, és fel lehet tenni, a hivatalos fórumra.
Az ötletet egy régi osztájtársam adta, egyébként, aki jogász, és elmondta mi lehet benne, mi nem. Csak sajna egy étteremben dumcsiztunk, így nem fordítattam le vele...
Dante.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.