Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó akkor próbáljuk meg az északkeleti golfpályánál.Ott várok mindenkit

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bboyatty
Fene megette...nem ugrik be senki.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Tudom de mi itt vunk a Seanal atom stabilan.Tudom hogy sokan vtok itt de bead majd.Zsuzsika probálj itt mászkálni.Bead mindenkit.Várok amég összenemáll a brigád

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bboyatty
Nem látok senkit. Egyszer annyit láttam hogy szevasz ati de mire visszaírtam volna már senki nem volt ott. 😞

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Jamirofan89
Egy játékost se jelenít meg Lambo szalon elõtt.Belvárosban meg igen.<#whatever>

A Sean Fecót egybõl beadta

Látlak Feco.Mindenki lockoljon talán az segit

Énmeg kb senkit sem látok. Az elõbb egy pillanatra megjelent opelos, de aztán eltünt.

Hát ez nemjó kezdõdik 😄 Láttalak Ati de szakadt lettél

Jóvan b+ te pro vagy HCbe te ok vagy de a múltkori krúzon jött 1-2 növendék akik . . ..Írj ide Marci mikor vagy aztán oda navigálunk ahol tóljuk

Lehet, hogy én is ottleszek. De nem 100%

marcihusi
Hát én kicsit késõbb tudok csatlakozni, de sajnos non hc-ban nem indul a játék nekem!!!<#beka2><#eplus2><#ravasz1>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Gurultam most kb 45 percet de egy lélekkelse találkoztam.Remélem 15,00kor azért összekapcsolodunk.Ementem vettem öltönyt hogy vajba temesem az utolsó kéthétbe a kedvencemet.Szóval öltöny(on) 😊 Szóval 3kor találka a déli Lambo szalonnál és várok 15,20 ig.Ha a krúz alatt kifagy vki vagy gondvan ide a fórumra írjon.

bboyatty
Mi a hibaüzenet?

94mike
Én jönnek gémellni..és én nem terveztem megvenni tdu2-t..de akármitcsinálok ezzel a szarral..kibasz hibaüzenettel: ))

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Az über gáz egy online autós game-nél hogy nincs online partner.

bboyatty
Kell találjak valami más játékot online zsugázásra. 😛

Pepsi Twist
ez 100%...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bboyatty
Ez van. Ha nem csinálják meg hamarosan felejtõs lesz a játék.
Tegnap egy órán keresztül keringtem a városba míg bedobott valakiket, ez így már nem élvezhetõ, meghát sokan fognak váltani a TDU2-re, itt is ki fog halni rendesen a topik.

wollnerd
nem kellett volna költöztetniük a szervert!!!
Ezek nagy <#lama>!!!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

bboyatty
Azért remélem a kettes megjelenése után rendbe teszik az egyest is, mert így szart se érek vele...😞

bboyatty
Senkinek se mutat semmit ha jól tudom...

Pepsi Twist
fasza 😄

Mind1 mire rakod mert a mapon nem mutat senkit és ez így is marad.Leszarják az 1et most már.A TDU2 stabil lesz

Pepsi Twist
én pl ha filternél berakom hogy csak playereket mutasson akkor senkit nem mutat 😄

Láttam az RGTC-t meg az Isti-t de a civil lag miatt volt gáz.Megyek az apályán és úgy nekibaszta magát a betonkorlátnak a civil dzsip hogy csak néztem.Na mondom mien kamikáze müsor ez 😄.Aztán rámragadt egy orosz tag csak elfogyott a tudás a Jaguar 220-ba 😄 Soványvolt az Enzonak de legalább volt egy közös telikör

Pepsi Twist
én is mentem tegnap, és vagy 2 órán keresztül senkit nem láttam magamon kívül 😄

#100441 igen.Lambo krúz.Tegnap este gurultam kicsit és halál a szerver.Remélem tudunk pár karikát közösen gurulni.A Lambo szalonnál várok 15-20 percet.

Pepsi Twist
ok 😄

bboyatty
Akkor ma 15-kor krúz?

marcihusi
Esetleg itt nézz körül! Ha van valami jó hang ami tetszik, de nem a megfelelõ autóhoz készült, akkor egész egyszerûen átnevezed arra amelyikhez kell és kész is.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Sziasztok! Nem tud vki vmilyen brutál rotyogós hangot adni az rs6-os audihoz?
AlieN911
Hááát nem, mert véletlenül megveszi, kidobja szerver..Váltani sajna nem tudtam, olyan gyorsan érzékelte, és dobott ki.
Velem is ez történt, így kénytelen voltam megvenni a packot.. xD

Honda - The Power of Dreams

bboyatty
Ok. Értem, köszi.<#eljen>

a lényeg ugyanaz<#wow3>

[HUN]FaTaL
De megtudja venni csak ki fogja dobni a szerver. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

elméletileg jah

bboyatty
Szóval kód nélkül látom az autókat csak nem tudom megvenni?

elméletileg kéne, csak volt egy pár hét talán amikor a megapackos autókat is használhatták kód nélkül 😄

bboyatty
Szerintem most úgy már nem mûködik, azt hallottam volna.<#fejvakaras>

PC-Kupont.Nekem amikor még nyomtam,kért szerialt,a megapackk,viszont ha nyomtam egy "cancel"-takkor is felrakta és a szalonba is megvoltak a Kocsik.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

bboyatty
Pénzen kívül mit fogadss el érte az a kérdés? Megapackes kulcsod nincs esetleg?

M@TriX
egy kérdés lenne, feltettem a CarPack-ot, de nem találom az új verdákat.
pl a Weismannnál látom a Porsche-kat, de nem választhatóak?

néha meg amikor beugrok egy boltba mikor zoomol látok egy új verdát, de aztán a választásnál már régi autó van 😞

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

<#eljen>

Mivel még 2 7 és itt a TDU2 ezért 7végére kiirnék pár krúzt.

Szombaton 29-én 15.00-kor délen a Lamborghini szalonnál találkozunk és természetesen csak Lamborghini-el jöjjön aki Ljön.HC mod off(tehát nejöjjön senki HC-ba)

Vasárnap 30-án 15.00-kor a Lamborghini szalonnál találkozunk és Mercedes krúz lesz.Tehát csak Mercikkel jöjjön aki Ljön.HC mod off

Jövõ 7végén febr.5-n szombaton 15.00-kor classic car krúz.Találkozó a Lamborghini szalonnál.Hc mod off

Vasárnap 6-án 15.00-kor A kategoriás krúz.Egy igazi örült krúz
meghintve a maciuk idõjárás moddal.Találkozó a Lamborghini szalonnál délen

Van 2db-eredeti Kulcsom ha valakit érdekel.Nem Pont Lovét kérek érte.Kinek mit ér meg.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

marcihusi
Hát megesik hogy játék közben megzavarnak, és lusta vagyok kilépni! Volt hogy egész éjjel ment, mert úgy felejtettem<#vigyor3>

bboyatty
Múlthéten valamikor összefutottam veled, egy aston-al áltál egy hídon...de nem reagáltál semmire, egy idõ után elhúztam. 😛

kibeee
Én kössz nagyon jó volt mostmár csak tdu 2 ben kéne ieneket 😊

Esküvõõõ 😄

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine