Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szegénykölköt szidjátok. a baj tsak az h erre én is kerestem még anno a választ de sehol sem találtam. szal én is balfaszkötsög vagyok....

de azt birom h ha kérdez vki vmit nyócan egyböl a torkának ugranak... lenoobozzák h balfasz mer nem vágja. kérdem én. miért nem válaszoltok a kérdésre. lehet ti sem vágjátok? ...

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Dante73
A bannerban, (közvetlen affölött, ahol írtad a hsz-ed) ott van, hogy NO WAREZ, de annyi segítség is, hogy hol találod a VÁLASZT (ami kivételesen, nem 48, aki érti, érti, aki nem...)
Ha ennek ellenére, itt kérded, tényleg balfasz vagy...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

nekem is ez volt a para az elsö telepitésnél....ujra raktam és azóta mükszik....

más! itt vagyok a jatekba de egy online tagot sem látok. el kell érnem vmi szintet h lássam az embereket...?

bertino
olvass bannert és rájössz a megoldásra

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fasza volt a mai tali

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

bertino
mondhatod, lepereg <#smile>

Yoda001
fogdd vissza magad kispajtás, egyébként OFF TOPIK..

http://9gag.com/gag/5135249

köszi! vhogy megoldottam. és már tsatlakoztam is... kivántsi vagyok erre az online ra....

Töröld ki vagy írd át a klucsot a CDKey.txtben. Ha Vistát használsz akkor a C:\ProgramData\Test Drive Unlimitedben találad. Az XP-re már nem emlékszem pontosan, de asszem ott így van: C:/Docunments and Settings/All Users/Application Data/Test Drive Unlimited/
HUNMemphis
Ha fõlfedezted a szigetet, tehát az összes úton végigmentél 1x akkor mindnek meg kell hogy legyen.Állísd be a szûrõt hogy olyanokat keressen amik még nincsenek készen.
15 perc és kezdõdik a találkozó.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

na szóval...
felraktam a gémet ...ujra mert ugyebár fent volt elötte, tsak rosz serial lal. felrakás után nem kért ujjat igy nemtok tsatlakozni online....

vmi ötlet?
thx

köszke!

közben etsém meg is vette..... na majd most le fog esni a tantusz....

bertino
keresgélni kell õket 😊

thedriver
Megcsináltam az összes versenyt, idõmérõt, sebességes küldetést aranyéremre (mind a 120-at), majd elkezdtem a maradék csajos, stoppos, és egyéb küldetéseket. Viszont most a térképen már nem jelenik meg új küldetés, holott még ez utóbbaikból van hátra pár. Hogyan tudnám elõhozni ezt a néhányat, ami még hátravan? Köszi a választ elõre is.

gabi89
At radeonba nincs 6000-es kártya (vagy lehet volt de vagy 7éve mert úgye volt a 7-8-9es széria majd az X-es...) ha meg Geforce-ot akartál írni akkor is esélytelen mert az is régi.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

rotator
Mûködik!!! 😊)) Nyomtam vele egy órát gond nélkül. Illetve észrevettem, hogy nagyon darálja a winyót és el is fogyott a hely. Aztán rájöttem, hogy játék elõtt betömörítettem a backup progi által generált régi mentéseket és innentõl minden egyes mentésnél játék közben ezt a 100 megás filet-t is archiválta a progi. <#buck>
Jól látom, hogy tavaly nyár óta se patch, se carpack, semmi nincs PC-re és tervben sincs?

n3whous3
Ilyen soha nem is létezett barátom

púúúúú

Atti12
ilyen kártya még van a világon? :|

<#hehe><#nevetes1>

HTS s3rg1nh00
5200 módosulatával,meg se próbáld...
ajánlom a pasziánszt,szigorúan 2Dben árnyékok OFF,10-15 FPS...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pepsi Twist
PFFFF sztem nem 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

16gaborm
ATI Radeon 6000Family(5550 asszem) ezeel már lehetne nagyon minimum grafikával játszani? 1GB Ram AMD proci

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

trogerzsiger
Keress meg emesenen, és elküldöm neked a ridali törlõ progit

kabel15
ja nekem is ezt csinálta aztán sikerült belépni de mikor elértem a 297 kifagyot <#vigyor1> lehet hogy a szerverel van valami?

BattleTag: kabel15#2672

rotator
No ezt megnézem én is, mert pont most jöttem volna panaszkodni, fél év utám elõvettem a játékot és ahogy kilépnék vezetni, befagyott a Saving... képernyõnél. 😞

kabel15
Kösz megkeresem ha tudod le írnád hol találom!

hello! ki kell törölni a radial.cdb-t, meg a cache fájlt korábban irtak rola, nekem is ez vált be. minden inditás elött meg kell csinálni és akkor jo lesz.

TDU: dzsiii

kabel15
Helló!!

Elkezdtem játszani a TDU val csatlakozik a szervere és 10 perc után kilép a játék. Megál a kép. Eddig sem gond nem volt a játékal.
A VGA-m is elég hozzá 7600gt proci is cor2duo e6300 ram is 2GB nem tudom mi lehet a baj. Valakinek van ötlete?

Atti12
a házak mindenkinek külön vannak, tehát az olyan mintha singlebe játszanál. Lehet kommunikálni, van benne mikrofon+cset. Minden netes versenynél van ranglista, és igen lehet több profilod. Arra hogy megbántam e hogy megvettem cak annyit hogy mostmár egyre jobban azt érzem hogy igen 😞. Semmit nem foglalkoznak a játékkal, kidobtak egy patchet amiben volt két kocsi meg olyan hibákat javítottak ki amik már az eredeti játékba se kellettek volna hogy benne legyenek. Ígérték az autókat, abból se lett semmi. Viszont ezek miatt kárpótol a társaság, valamint a jó hangulat 😊.

milk41
pffff,egy eredetid sincs?????nekem éppen karácsonykor telt meg egy polc eredetikkel

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

szevasztok!

életemben elöször gondolkoztam el h megveszek vmit eredetiben.igen a TDU lenne az.
tsak nem egészen értem h vannak itt a dolgok. lehet e kommunikálni a játékban egymással ? nints annyi ház a játékban h elegendö legyen mindenkinek...szal ez hogy van? gondolom több profilod is lehet neten.... van e vmiféle világranglista?
megbánta e vmki aki megvette...? : )

szal vmit karcolhattok az agyamnak. thx

sn(O.o)p

HTS s3rg1nh00
berakja a következõ sebességbe,de akkor már hátrafelé nézel...

Igaz nekem nem 8-as Geforcom van, de nálam is volt ilyen gond. Az Anti-aliasingot driverbõl nem fogadja el nálam. Ezért azt a TDUba állítottam be. De mellé még beállítottam a driverbe 16x-osra az Antisotropic filteringet. Ez is sokat segített. 😄
kabel15
Helló!

Holnap az az ma 1 túra?

Dante73
TDU-ban, ha kuplung aktív, üresbe ki tudod tenni, de sebességet nem veszi be. Üresben marad. de ami pillangós, nem botváltós, ott felesleges kuplungolni.

http://www.freetvmaci.info/

RAZOR27
Gondolom kipördül a pályáról, de javítsatok ki, ha tévedtem.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

fery02
Bocsi, de ezt nem értem 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

HTS s3rg1nh00
GTR2ben már pörögsz is😄

gduck
A Gef8 széria tudja együtt, eddig ment is csak gondolom az újabb driver miatt van vmi gond...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

n3whous3
Én egy játékot se láttam, amiben a kuplung szarakodással járt volna. Túlpörög egy pillanatra a motor azt csõ. Ennyi telt ki attól a 10-20 játéktól, amiben találtam ilyen funkciót. NAGYON LOL 😄DD

púúúúú

fery02
Mi történik a játékban, ha a játékban be van állítva, hogy csak kuplung használatával történhessen a sebességváltás, de kormánnyal játszunk, amihez mondjuk van kuplung, mint pedál, és mégis kuplung nélkül váltunk?

trogerzsiger
PSP? mármint a sony üdvöskéje?

bertino
HDR és AA egyszerre nem mûködik, egyébként ha a kari tudja (márpedig vlszleg ja) akkor mennie kell

gduck
Hali!

Hosszú szünet után újra a szigeten 😉
Van viszont egy problémám: az AA nem mûködik (programból vagy driverbõl beállítva se) Mintha rémlene vmi ilyesmi hiba, de nem emlékszem rá mi a megoldás 😞 Esetleg vki? (XP+169.21)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SpeedXHUN
gyere most PSP-n😄 én már ott is multizok😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

trogerzsiger
Bocs nemláttam! na ma valaki akar cruzolni?

Pepsi Twist
elég bízarrak ezek a képek 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

fery02
Ahhoz már alapból, online profil-t kell létrehoznod. Ha elkezdtél már egyet single-ben, akkor azzal internetre nem tudsz felmenni. No meg ha másolt játékod van, akkor sehogyse tudsz felmenni internetre.

Sleepy Bone
ha eredeti a játékjod akkor a profil létrhozásnál négyzeteld be a gamespy id-t.

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Üdv, hogy lehet felmenni internetre? Menü melyik részébe kell keresni vagy hogy van? :S