Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azt birom h ha kérdez vki vmit nyócan egyböl a torkának ugranak... lenoobozzák h balfasz mer nem vágja. kérdem én. miért nem válaszoltok a kérdésre. lehet ti sem vágjátok? ...
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Ha ennek ellenére, itt kérded, tényleg balfasz vagy...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
más! itt vagyok a jatekba de egy online tagot sem látok. el kell érnem vmi szintet h lássam az embereket...?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
15 perc és kezdõdik a találkozó.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
felraktam a gémet ...ujra mert ugyebár fent volt elötte, tsak rosz serial lal. felrakás után nem kért ujjat igy nemtok tsatlakozni online....
vmi ötlet?
thx
közben etsém meg is vette..... na majd most le fog esni a tantusz....
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Jól látom, hogy tavaly nyár óta se patch, se carpack, semmi nincs PC-re és tervben sincs?
ajánlom a pasziánszt,szigorúan 2Dben árnyékok OFF,10-15 FPS...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
BattleTag: kabel15#2672
TDU: dzsiii
Elkezdtem játszani a TDU val csatlakozik a szervere és 10 perc után kilép a játék. Megál a kép. Eddig sem gond nem volt a játékal.
A VGA-m is elég hozzá 7600gt proci is cor2duo e6300 ram is 2GB nem tudom mi lehet a baj. Valakinek van ötlete?
BattleTag: kabel15#2672
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
életemben elöször gondolkoztam el h megveszek vmit eredetiben.igen a TDU lenne az.
tsak nem egészen értem h vannak itt a dolgok. lehet e kommunikálni a játékban egymással ? nints annyi ház a játékban h elegendö legyen mindenkinek...szal ez hogy van? gondolom több profilod is lehet neten.... van e vmiféle világranglista?
megbánta e vmki aki megvette...? : )
szal vmit karcolhattok az agyamnak. thx
sn(O.o)p
http://www.freetvmaci.info/
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
púúúúú
Hosszú szünet után újra a szigeten 😉
Van viszont egy problémám: az AA nem mûködik (programból vagy driverbõl beállítva se) Mintha rémlene vmi ilyesmi hiba, de nem emlékszem rá mi a megoldás 😞 Esetleg vki? (XP+169.21)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy