Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Köszi a linket.Bronco ha esetleg letudnád írni ida vagy privátba hogy ezeket a rar fájlokat és abennük lévõ cuccost hova kéne másolni/beilleszteni/átírni, azt megköszönném.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
bocs hogy nem voltam ott! sorry...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Mivel sikeresen törlõdött a mentésem én meg szüntem létezni, mint klubfõnök.Átszállt rád ez a poszt.Meg talán ha igazán jó klub lenne egy igazi Magyar SG fórumos olyan emberekkel akik ide is járnak írni.Én kapható vagyok bárhová belépek szívesen.Le lehet tesztelni de majd ha meglesz a HC módom.Majd szólok.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

"Egy klubban elhelyezkedni" ezt hogyérted?
Elhagyod a klubbot?
Én egyedül nemtudom vezetni a klubbot.<#nemtudom>
És akkor azthiszem megszûnik a klubb.

Hali! SZABODAVID-dal és Zeringerrel nagyon jót "Audiztunk" a vízeséshez. Meg is másztuk :-)) Egy kép:

TDU: nemere

[HUN]FaTaL
Nemtudom mentsd el a fájlokat a c gyökérbõl. És ha uninstalláltál tedd vissza(máshonnan tuti nem töröl)

http://goo.gl/gd6Zi5

koki44
Ok!

De akkor tuti nem töröl le semmi mást?

[HUN]FaTaL
Tedd be a cd-t és arról nyomd meg az uninstall gombot

koki44
Valaki tud segíteni?
Egy pár hónapja letöröltem a játékot, úgy ahogy a FAQ-ban le van írva a mappákat töröltem a Registryböl is pucoló programmal. Ma ismét telepíteni akartam, de elõtte mégis el akarja távolítani a játékot, gondolom úgy érzékeli hogy még fent van, de attól tartok ha engedem neki akkor törölheti a fájlokat a C-rõl.
Van valami ötlet, hogy mit csináljak?

Audinál!

Pepsi Twist
nem vok benn de mehetek

Benn vagy még? Késõn néztem ide vissza. Kár hogy olyan nehézkes a térképen embereket keresni

Én még nem tudok róla, érdemes néha ránézni erre a linkre, mert frissülget idõnként. (a Skyline-nak is jól jönne egy új motorhang)
link

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Van most valaki a szigeten? <#vigyor0>

HUNMemphis
Tud valaki valami hírt arról hogy a TVR-nek megcsinálták-e a hangját?
Mival most jöttem haza melóból ezért elsõsörban Max Paynezek.Utána (talán) TDU.Holnap tanulok és biztosan TDU.Továbbá ha meglesz a Hc akkor szeretnék egy klubban elhelyezkedni.Elég volt az eddigi irányitásból.

bertino
a midnight köv. részében mi lesz olyan érdekes, amire figyelni kell ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Most én arra szeretnék figyelni hogy cégre jácchasssak mert vettem CD kulcsot ami mûködik... okés csak a játék nincs meg 😞

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

n3whous3
Midnight Club köv részére figyeljünk sztem 😊)

púúúúú

bertino
Eden ezen is munkálkodik per pill

ha ez igaz ennek fényében kétlem, hogy számíthatunk TDU2re egyhamar.

Pepsi Twist
te hallod én felvenném veled a kapcsolatot most 😄 találkozzunk az AUDI bolt elött ok? pepsi a nevem

Most merre jársz? A nicked mint itt?

bertino
én meg akarva akaratlanul összefutottam velük 😄
nagyon poén volt, mert ilyen, hogy véletlenül összefutok ismerõsékkel, sose volt.
vagy 5 percig ha élveztük egymás társaságát, aztán szétkapcsolt.

Dante! Természetesen amint elköszöntünk a Ventrilon, rá egy percre engedett belépni a szerverre, és azóta idáig nyomtam jó másfél órát kidobás nélkül...Jó öreg Murphy...Próbáltam utolárni ATI-ékat de mire felértem az északi részre eltüntek :-(

Pepsi Twist
nekem is eredeti és én nem yasuzol és már kicsit leharcolt a DVD-m 😄

gabi89
Igen jó én is Yasu+DVD Image kombóval tolom pedig eredeti.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Amugy ha nem akarom koptatni az eredeti DVD-t akr ugy jó hogy YASU-val elndítom?

tdu Toyota
a record soundot?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Ezt mondtam hogy nézze meg Mediaba. =)

Norbi1990
Saturnba 6990 volt karácsony elõtt.
HTS s3rg1nh00
576<#zavart1>
amúgy médijamárktban kell megnézni,vagy tecsóban...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Akkor ne neten nézd hanem szépen menyj be egy Media Marktba és nézd meg. =)

neten 6.990 alatt nemláttam, pedig mindenhol mondták hogy 4ezerért is lehet kapni. Kaptam is egy ajánlatot egy barátomtól hogy 4e-ért odaadja.

w77d
szerintem már bárhol veszed, ahol van belõle mindenhol 4990 ft-

Igen.. én szeretnék eredetiben jáccan ha vlaki megtudná mondani hol tom legolcsobban beszerezni.

w77d
van, de csak ha eredeti a játékod..

Hali!
Kb fél éve raktam fel utoljára a játékot. Akkor tele volt buggal, kb street legal redline racing szintü volt a játék, magyarul jácchatatlan csomó bug miatt... (legalábbis szerintem)
Van már olyan javítás amitõl eltünnek bugok??

Dante73
Mára én feladtam...
Összejövünk páran, kilépek, hogy keressek valakit a térképen, fél óra mire visszakapom, azokat akikre lockolva vagyok, megyünk száz métert, mindenkire rálockolok, erre eltünnek. Holnap hatra helyezem a talit. remélem, egyszerübb lesz, mint ma...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

w77d
a fraps nál be kell pipálni egy kis négyzetet, hogy vegyen hangot

tdu Toyota
miért nincs hang a fel vett fraps videómba??? mit kell be állítani ?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tudom... de nembiztos hogy tõled megtom venni...

Pepsi Twist
tõlem 😄

HELP <#help>

Hol tudom legolcsobban beszerezni a gamét? Mert sokan mondták hogy 3.990FT meg 4.990FT de én eddig a legolcsobban csak 9.990-ért láttam.

Dante73
Este 6-kor klubtali. Most debütál majd az uj ventri szobánk, igy aki jön, idejében jelezze, hogy megkapja a társalgáshoz szükséges cuccokat!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

gduck
Írjad be parancssorba ezt (használjad a vágólapot!):

attrib -h -s "C:\Documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\radial.cdb"

Utánna nézzed meg a mappát 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Be van kapcsolva....
gduck
Azért nem látod, mert rejtett fájl! Be kell kapcsolni a rejtett fájlok megjelenítését, úgy ahogy írta!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Köszi,hogy próbáltál segíteni,de nekem nincs ien fájlom..le printeltem,hogy mim van ott ahol a radial.cdb-nek kéne lennie!Nem tudom mi lehet a baj 😞😞😞😞 azért kössszi 😊

http://kepfeltolto.hu/i/?17965
Szépek a képek!<#eljen>

Tõlem ma is mehetünk. =)
És tényleg rég találkoztunk jó lenne újta talizni.

[HUN]FaTaL
Rejtett fájlok megjelenítését kapcsold be(Vezérlõpult->Mappa beállítások) és utána
Windows XP esetén
C:\Documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\radial.cdb

Windows Vista esetén
c:\ProgramData\Test Drive Unlimited\radial.cdb
fájlt töröld le.