Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok srácok!Én még új vagyok itt a fórumon!Lenne egy kérdésem!Nálam is az a probléma,hogy lefagy a játék,még ctrl+alt+del-lel sem tudok lelépni!Ez akkor fordul elõ mikor kiválasztom az autómat!Akarja tölteni a játékot,"saving game" -nél akad be...Tegnapelött jó volt semmi baja nem volt 😞 Direkt megvettem a media markban,mert imádok vele játszani..erre kipróbálom online-on és ez történik : (
Vaaalaki tud segíteni?? nagyon hálás lennék!!!!!Köszönöm elõre is!!!
Jah és "Radialeng" ill. "radial.cdb " fájlt nem találok pedig a játéknál kerestem a keresõ gombbal...:S:S:S
Remélem lesz még mostanában ilyen "krúzolás", kíváncsi lennék a "fílingére"... A képek valóban szépek lettek, gratula hozzájuk!

Szépek a képek...Dani és Leon Valamikor kéne már találkozni a 7végén a szigeten írjatok ide v rám msnen...rég láttalak titeket...<#wave>

TDU: mohosenator

szabod

Mente et Malleo

szabod
Krúzoltunk Moho-val. íme pár kép, tudom nem valami mûvésziek de tõlem csak ilyenre telik:

Mente et Malleo

OLLÉ =)

megvan! kitöröltem azt a (nálam) radial.cdb filet és most megy.... köszönöm

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

nem vágom mi az...de rajta vagyok a keresésen
az vmi file lesz amit ki kell törölni.mert ilyet nem találtam

Norbi1990
Radialeng-et kitörölted??
hm...kékhalállal lefagy a jatek és ujra indul a gép mielött kimennék a garázsból...

Üdv a szigetlakóknak. Remélem minnél többõtökkel (na ezt hogy ragzod normálisan hogy több...) szóval remélem mindenkivel összefutunk. Igaz hogy még csak 950 km-et autóztam, de odaver a játék...

TDU: nemere

bertino
TÉK -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bártsak én is mehetnék felvételizni ...

V43 1105
De komoly, most bocs az offért, figyelj ha elõtte normálisan felkészülsz, átnézed, akkor kisújjadból kifúlyod élesben !😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

RAZOR27
hehe ,én olyan suliba mentem ami csak átlagot nézett, nemkellet felvételizni, csak egy izzasztó elbeszélgetés volt.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

V43 1105
Nem nagy sansz az a felvélteli , nyugodj meg 😊 Én is fostam tõle, de nagyon egyszerû 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jah nekem is 26-án felvételi hogy az a .............t xD

Denes888
Sajna mostanság nem tudok játszani, mert hétfõn vizsgázom matekból és 26-án meg felvételi.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Denes888
Ugye mi másik klubb vagyunk? Vagy félre értettem?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Jöhet bárki.Nincs meghívó klubbtalikra.Aki akar jön. =)

Erre én is kíváncsi vagyok, hogy a találkozókra csak a klubtagok kapnak-e "meghívót", vagy bárki mehet aki épp ráér?

Én megyek =)

az ilyen talikra lehet érkezni nem klubtagoknak is? és amugy milyenek ezek a klubbok? van sok belölük? hol lehet ezeket megtalálni vmilyen honlap formában?

ilyen kergetõzösdibe én is benne lennék...

bertino
az vagyok, de én csak este fogok, mert most még mást csinálok :|

Pepsi Twist
ok én most lehet megyek 😊 (friend vagy a játékba?)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
nah gyerekek, most, hogy végre beszereztem a VGAm, nyomulok vissza a szigetre.

majd integetek, ha találkozom veletek vletlen <#smile>

Truck Driver001
javítok
"ha sikerül,õ megy elõl,és szabja meg az utat"
-és/ "ugyanez áll fent"
fáradt vagyok már:/

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Fogócskát nem szoktatok játszani?<#smile>
Egy kezdõ ember elindul,a mögötte haladók pedig próbálják megelõzni,ha sikerül,õk mennek elõl,és szabják meg az utat.Ergó,éleset kanyarodik,a többieknek követni kell.Ha vlki megelõzi,átveszi a helyét,és ugyanez áll fent.Vagy ez hülyeség szerintetek?😄D

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Roger6
Uppssz... Már mentem is haza.<#kuss>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dave000
"Semmi több, mint egy kis krúz, a tagjelölt kedvenc verdájával."

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Roger6
Ez elég komolyan hangzik! Tök jó, hogy ezt kitaláltátok, majd ha lesz net, akkor én is megpróbálnám ez a vizsgát. Ilyenkor meg van szabva, hogy milyen autóval karcolok, vagy mindegy?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Értem, köszönöm a választ! <#smile>

Dante73
Semmi több, mint egy kis krúz, a tagjelölt kedvenc verdájával. Itt, minimum egyikünk, (ATI, vagy én) követi egy kicsit, 40-50 km-en keresztül a delikvenst, hogy felmérje a stílusát, képességeit. Képeségbõl nem lehet megbukni, hiszen az úgyis fejlõdik, csak stílusból. Persze, ha már tag, és nagyot változik a dolog, akkor búcsúzunk, bár ijen még nem volt, betudható ez akár annak is, hogy lanyhul kissé a klubbélet, de igyekszünk vonzóbbá tenni a talikat. Ennyi röviden.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

És mit jelent a vizsga a klubtag jelöltnél? <#smile>

Nightwish006
A vantrilo readmeban asszem aztírja 2-3kb/s feltöltés kell emberenként.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Õõõõõ ha nem homemade a troli (ventrilo) srv akkor rengeteg embert bír 😊
Mi srv unkön egyszerre ~2 csapat wowozik (~50 ember) +5-10 csapat CS-zik (~25-50 ember), és 0 lagg 😊

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Dante73
Üdv!

Szombaton este 6-kor, klubtali. Talipont a klub épülete. Ha van tagjelölt, akkor elötte "vizsgáztatás" így lehet késünk pár percet ATI-val.
Viszont van végre ventrilo lehetõsége a klubnak, így mehet a duma is krúz közben, nem kell dudálni, kanyar elött, vagy, ha lemarad valaki, tud szólni, stb...
Akinek kellenek az adatok, és a progi, dobjon egy privit!
Mivel egyenlõre nem tudom, hány embert bír a szerver, csak klubtagoknak adunk hozzáférést, de miután beszéltem G-bor-al, (Akinek ezúton is ezer hála a szobáért!) lehet, pár ember még belefér...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Radial már letöröltem, ez a próbléma egészen másrl szól sajnos

TDU Nick: Danyello86

RAZOR27
a radial brutális elburjánzása?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Csáó, megitn próblémám van, eddig soha semmi baja nem volt a TDU-nak, és mos elakarom indtani és ne indul el, Vistám van, legújabb driver is teleptve van, az egésznek lõttek, valaki segítsen, please

TDU Nick: Danyello86

HUNMemphis
Ugyan kérlek.Ezt azért ne úgy fogd fel hogyha látom hogy küldtél képet akkor "jaj istenkém mondjunk rá szépet" nem nem.Azért írok hozzá kommentárt mert tényleg szépnek találom és ennek hangot is adok izé leírom <#wow3>
Szóval jók lettek.Igazából mivel csak mi ketten teszünk fel komoly képeket ezért csak mi látjuk a lényeget."Ne csak nézzd lásd is"
ENNYI

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Legalábbis nekem mûködik

Jaja ez a radial törlõ program elég jó azóta nem fagy szerencsére

30Dani
És a radial törlése se segít.

thank you for helping us help you help us all

Hátha többen is leszünk akkor megyek énis!De pontosan merre is van ez?

Nekem szerencsére megy simán az online része. Igaz, mivel most kezdtem el hosszú idõ után újra a játékot, még nagyon az elején vagyok, de annak örülök, hogy az online megy...

w77d
egyszerûen fel nem fogom miért nem akar nekem csatlakozni 😞
Már mindenhol engedélyeztem a TDU netre csatlakozását, de nem jó!

norbi56
kösz erre voltam kiványcsi😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Tudtam h csak Te fogsz rá reagálni, de, ennek pont eléggé örülök.
<#eljen>
ps. ma este 22:00 találkozó!
Déli part, a "terasz" ahonnan a gyönyörü kilátás nyilik az öbölre.
Akinek van kedve, várom! A-kategoria ha lehet ne, minden más oké. Gyertek.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Én arra tippelek, hogy az AM2-es Socket miatt van nálam ez. Egy 939-es el megoldódna sztem.