Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ezt jól megmondtad neki.
XD
és még be is vallja a tetû ládája, hogy milyen hülye, ilyet is régen láttam <#banplz>#banplz>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Én akár most is felmehetek.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
TDU: nemere
TDU: nemere
kéne már vmi találkozon részt vennem,h legalább a barát listámba be tudjalak tenni titeket....
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
milyen program kell a tdu multiplayerhez vagy ez egyáltalán hogy mûködik
Elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
basszus bárcsak én is tudnám online csapatni 😞
eddig akárkit kérdeztem, senki nem tudta megmondani mi a hiba nálam, amiért nem tud a szerverre csatlakozni.
El nem tudom képzelni mi lehet:sokan azt mondták hogy a routertõl nem lehet, tûzfalon átengedtem, rendszergazdaként futtatom, már a negyedik gamespy profilomat csináltam meg, de egyikkel sem megy <#szomoru1>#szomoru1>
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
http://youtube.com/watch?v=B9MNeLAE5fw
Szuper, koszonom.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Fagyás az volt nálam is ,de ATi0021 által irt progi segítségével orvosolható.
(FAQ-t vegigneztem, de nem talaltam megoldast.)
1. Lathatatlan kocsiknak / rendoroknek megyek neki.
2. Elkezdett egyre tobbszor kifagyni a game.
Nem csak nalam, hanem haveroknal is kezdenek ugyanilyen gondok eljonni.
A legujabb patch fel van rakva.
(Nem eredeti verzio, de ha ilyen problemak vannak originalban is, akkor nem hiszem alfozunk ra, pedig kezdtunk gondolkozni rajta.)
Ezek a problemak, bugok elojonnek, elojottek-e masnal is es megoldas van-e ra?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Épp most léptem ki.
Mert engem nem akar beengedni.
Elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
★ 汤姆 李
5 e.ft az ára vagy vedd + többért😊
Esetleg adj helyette mást!GW-nak örülnék(nightfall).
theodor:Fps mûfaj nemtetszik😞Más?
On(és sry,hogy itt üzletelgetek most be is fejezem)
★ 汤姆 李
majdnem minden nap kotsigázgatok, de még senkit sem láttam
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Csapatni egykettõt? 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85