Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosan xDxD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

XD
Ezt jól megmondtad neki.
XD

bertino
a tetû fajtádat hülye idióta takarodj a warez fórumba, itt azok tolják akik voltak olyan szerencsétlenek bedõltek atarinak és online játszák ezt a tetû support mentes játékot, ha kisbabázni szeretnél ott a másik forum bannerba vakegér

és még be is vallja a tetû ládája, hogy milyen hülye, ilyet is régen láttam <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Norbi1990
Akkor menj OFF topicra és ott tedd fel a kérdést!
bertino
idióta <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

betenni az eredeti cd-t..

Van aki dolgozik is..<#wink>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Hello én is leszek =)
Én akár most is felmehetek.

Szia, én is fennt leszek, 7-8-tájban, ha van kedved, császkálhatunk..

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Egyébként a HSW-n meddig tart amíg aktíválják a regisztrációt? Akartam köszönteni a "Hungarian Kamehameha King klub" tagjait, de nem vagyok még aktív pedig két-három nap eltelt már a reg óta.

TDU: nemere

Ma este 6-7 órától este 11-ig fent leszek. Ha konkrét helyet írsz odahúzok. Általában-mostanában az ÉK-i és az É-i szigetrészt fedezem fel...

TDU: nemere

hellohej!
kéne már vmi találkozon részt vennem,h legalább a barát listámba be tudjalak tenni titeket....

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Versace21
Okszi,kõszõnõm szépen.Holnap,vagy holnap után megyek is megvenni.Megadod az msn cimed?Privátba ird meg.Kõszi mégegyszer.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

[HUN]FaTaL
Oldaluk egy szar, a westend MMben láttam 3990-ért.

http://goo.gl/gd6Zi5

Versace21
a fém dobozos nem áll,mert rá nézett,és most látta h elég karcos,már pedig egyezkedtûnk,de fer volt h megmondta.Néztem a Media Markt oldalán,de nem találtam,azt hittem h nincs náluk,és ez tuti hogy csak 4000ft???

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

HTS s3rg1nh00
eredeti játék.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hoffi
Hy

milyen program kell a tdu multiplayerhez vagy ez egyáltalán hogy mûködik
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

hüha... vlamiért nem csatlakozik... bár ezt gondoloom teis tudod 😄 Sztem tedd uujra a winfost és izé Tûzfal/kivételek és ott add hozzá meg esetleg egy teszt erejéig nézd meg hogy nincs router. ezeket tom tanácsolni.

w77d
ezt:

akárhányszor nyomom újra, mindíg ezt írja ki

trogerzsiger
4 zeer forint az mmben, de itt valaki megválna egy fámdobozos darabtól 5 ezer magy forintért.

Versace21
Sziasztok,nem tudtok {eredeti} Tdu-t,key-el???Vagy ahol olcsón meglehet venni,vagy rendelni?Goggle-be rákerestrem,de csak egy helyet találtam ahol 8000ft szállitással.Ugy olvastam a fórumon egy régebbi irást,abba már volt 5000ft ért is valahol.Tudnátok segiteni megkõszõnném,szeretnék már találkozni veletetek a szigeten,de nem tudok,szigeten vagyok,de még nem a tieteken😄D

pontosan mit csinál? 😄 mármint beirtad a CD kulcsot elfogadta és utána mmikor megcsinálétad a profile-t utána csatlakozni akart a szerverre.. és?

w77d
jó lett nagyon, a zenei aláfestés is jó választás 😊

basszus bárcsak én is tudnám online csapatni 😞
eddig akárkit kérdeztem, senki nem tudta megmondani mi a hiba nálam, amiért nem tud a szerverre csatlakozni.
El nem tudom képzelni mi lehet:sokan azt mondták hogy a routertõl nem lehet, tûzfalon átengedtem, rendszergazdaként futtatom, már a negyedik gamespy profilomat csináltam meg, de egyikkel sem megy <#szomoru1>

Norbi1990
Nagyon jó lett!!Csak igy tovább!!
Dave000
hát nálam sima 7900gt-vel 1280-ba high-on 2x élsimítással hibátlanul fut

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

trogerzsiger
ügyes :-) halljaátok egy 7950gtvel szépen fog futni a játék ugye?

Synit HUN
Másfél percig bírtam. De sztem így is rekordidõ lesz.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hali új vagyok a fórumon, de régóta TDUzok. Haverral csináltunk egy videót ha van kedveek és idõtök megnézhetitek:
http://youtube.com/watch?v=B9MNeLAE5fw

Smithwarden
Persze, 1 oraja probalgatom, semmi fagyas.
Szuper, koszonom.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

RAZOR27
#35223: Használd!

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Mostmar igen😊

Doog
Nekem jó. 😄

...::::::...

A FAQ nem mukodik!!

Nekem nem volt láthatatlan kocsi problémám ebben sajnos nem igazán tudok jó segítséget nyújtani.

Fagyás az volt nálam is ,de ATi0021 által irt progi segítségével orvosolható.

Smithwarden
*aldozunk

Smithwarden
Nemregen kiprobaltam a TDU-t es egyre jobban tetszik, de adodott 1-2 problemam vele.
(FAQ-t vegigneztem, de nem talaltam megoldast.)

1. Lathatatlan kocsiknak / rendoroknek megyek neki.
2. Elkezdett egyre tobbszor kifagyni a game.

Nem csak nalam, hanem haveroknal is kezdenek ugyanilyen gondok eljonni.
A legujabb patch fel van rakva.
(Nem eredeti verzio, de ha ilyen problemak vannak originalban is, akkor nem hiszem alfozunk ra, pedig kezdtunk gondolkozni rajta.)

Ezek a problemak, bugok elojonnek, elojottek-e masnal is es megoldas van-e ra?

Én egy 10 perce próbáltam hát olyan 8adikra beengedett.
Épp most léptem ki.

Nektek jó most a server?
Mert engem nem akar beengedni.

Tessék itt a link: Radialeng 1.3
Hoffi
HY nem tudjátok honnan tölthetném le azt a Radial valamit
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Tárgytalan mert nincs túl jó állapotban a lemez😞Most néztem + jó sok idõ után.Mûködik de sok apró karc van rajta.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Smicy2
<#eljen>

Charade GTti

Én biztosan megyek vájperrel<#idiota>

Off:
5 e.ft az ára vagy vedd + többért😊
Esetleg adj helyette mást!GW-nak örülnék(nightfall).

theodor:Fps mûfaj nemtetszik😞Más?
On(és sry,hogy itt üzletelgetek most be is fejezem)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

én subaru fan vagyok, szóval nekem az hiányzik....nagyon!

majdnem minden nap kotsigázgatok, de még senkit sem láttam

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Az E46-os M3-as ról nem is beszélek.
MikX
Nincs fenn mostanában valaki?
Csapatni egykettõt? 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

De mondjuk az sztem szégyen, hogy Caddilac-bõl nincs CTS. Bezzeg a szar 360hoz meg vagy 20-al több autóval adták ki köztük a CTS el meg egy rakat Caddilac-el.
én 4k-ért viszem.

Mármint Battlefield 2-t.