Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, engem érdekelne. Én egy BF -t vagy egy CS S-t tudnék érte adni. De rá is fizetnék.
Érdekel valakit 1 eredeti TDU Pes'08-ért cserébe?Esetleg másra is mehetne!Fémdobozos,jó állapotban stb...

★ 汤姆 李

off. 3-4 ua lett, szrom le, mennem kell dolgozni XD

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Jó képek srácok.
De én se akarok lemaradni 😊

1.
2.
3.
4.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

szasztok!

bátorkodtam pár képet én is szerkesztgetni...

Audi rs4 ime:

hobbybol fotozok, ezért sokat szórakozok vele a TDUban.... téma van bõven! szóval sokszor fogok még linkelgetni...elöre is elnézést érte

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

koki44
Sajna nem eredeti, de most meg is venném ha tudnám, hogy gond nélkül feltelepül

RAZOR27
Menny vissza a boltba, kicserélik (persze ha olyan helyen bizniszelted)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

koki44
Hali!

Még mindig nem sikerült feltelepítenem a játékot már a cd-rõl az uninstall is meg volt.
Most meg a telepítés elején ezt írja ki” A termék beállítási adatai hibásak. Forduljon a technikusokhoz”. Van valami ötleted?

Pepsi Twist
<#eljen>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi barátommal délután kicsit kimentünk lazulni a tengerpartra.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

HUNMemphis
Hát valóban vége.Leonként élek tovább és ettõl még minden maradhat a régiben.
Hiszen hiába volt a klub akkor is találkozunk ha nincs.Ez csak egy találkozópont volt.
Szóval remélem nincs gond.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Esetleg én is beférek, ha ráérek?

tdu Toyota
😄

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

HTS s3rg1nh00
ha kicsit hosszabbra tervezed,akkoritt van hozzá egy kis zene😊
én is jönnék holnap,de 5 után érek haza suliból:\

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dante73
Szólsz, jövök. Milyen izom gép? A-s, vagy G-s, azaz klasszikus?
Viper, GT500, Esetleg Shelby GTR?
Vagy mondd, mi kell, már minden megvan...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Üdv megint én. Jó a TDU. Driverrel együtt végre. FPSes is fasza, és a térkép is. Holnap már ha addig nem lesz baj fent leszek.
Új videót szeretnék készíteni. A zene megvan már. Rock zene és izom kocsik lennének az alap téma. Kit érdekel??? Ötletek???
Hát amikor úgy jól eltüntem az azért volt mert nem vágtam hogyha azt akarom hogy veled egy rétegbe legyek akkor rád kell klikkelnem a térképen. Vagy valami ilyesmi forgott fent 😄

tdu Toyota
vegyél fel msnen lécci

Nos vázolom jelenlegi helyzetem. Vagy 10 ATi Catalyst driver törlés, gép restart, ATi Driver install (7.9, 7.10, 7.11, 7.12) után se lett jó a játék. Na a térkép egyszer csak jó lett ablak módban. Ezután full screenben nem indult el. Fekete képrenyõt dobálta be-és ki. Na ezután tiszta iged lettem hogy már egy délutánom elment erre. Fogtam levágtam csak a drivert. Igen a gépemen most nincs ATi illesztõ. Csak egy magányos ATi Catalyst Center. Elindítom TDU-t már csak a vicc kedvéért. És láss csodát driver nélkül ezek mellett( 1024x768, HDR BE, 4xAA, HIGH, +Catalyst 16xAF) városon kívül 90-105fps. Városban 80-85 fix. Most mi van ilyenkor??? Driverrel soha nem volt ilyen FPSem!!!
Akkor most mit tegyek??? Ötlet??? Drivert tegyek fel??? Vagy most mi???
tdu Toyota
micsoda???

Toyota Bocs a lámázásért, de most tanulom ezt session dolgot.

[HUN]FaTaL
Jönnék de nincs kulcsom😄D Na majd ha lesz pénzem megveszem és akkor mehet a menet😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Denes888
Igen 😊

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Aha, tehát a klubbunk feloszlott.. értem. fasza..<#eljen>
Memphis? ..Valami, hozzáfûznivaló esetleg?...
..semmi, csak..gondoltam..mint volt boss-nak....

Amugy kedves játékosok asszem ma este kiteszem a Skyline-hangot... elég jó hasonlit eléggé... csak apróbb finomításokat csinálok...

Denes... észrevetem hogy bejelöltél... bár haverom nyomta de vissazigazoltam elvileg.

Toyota még épp láttak egy pillanatra

A jóég tudja, de alul próbáld a keresõt, vagy keresgélhetsz a hivatalos fórumon is.
link

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Norbi1990
Hát az gáz ATi.Nem tudom mi lehet a probléma.Nekem még nem volt ilyen.
bertino
nálad vmi a VGAval van gáz...
másik game is hasonlo tünetû ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szívesen mennék de jeleneg próbálom megcsinálni a játékot. Szerencsére felmerült a térkép mellett egy másik gond is. A forgalomban van olyan kocsi aminek nincs texturája.
Denes888
Hy! MOst nem talizunk valahol? Fel akarlak venni friendsbe.

Az elsõ gondom asszem nagyából megoldottam. Kezd egész jó FPSem lenni. Ettõl függetlenül arra is várom az ötleteket.
De felmerül most egy másik gond is. A kicsi térkép ami ott a sarokban. Na a táj eltûnt róla csak sima kék szín és az út. Játékot újra tettem. ATi Catalyst 7.12 újra téve. Másik mentéssekkel is ezt csinálja. Na ilyenkor mi van??? Tessék itt van róla 2 kép is.

Hoffi
a hellot kifelejtettem

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
csak sajna nekem nincsenek cmb fájlok azé kössz kiprobálom a progit

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

w77d
csak help-ként légyszi, hogy hanyas hsz környékén!

Olvass vissza, volt itt tárgyalva a router-beállítás, szerintem nálad az lesz gond.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

w77d
mivel online képet nyomatni sajnos nem tudok (sehogy sem enged fel 😞 ), ezért inkább egy saját beállítást osztanék meg veletek 😊

w77d
tényleg jó XD

Dante73
Csináltam 2 képet, második eléggé "müvészi" állítgattam a kamerát, mikor megláttam, dobtam egy szolid hátast....

Hogy pont csíkos a "fehérnemü" érthetetlen, de nekem akkor is tetszett, hatalmasat röhögtem...

Dante.

Dante73
Az nálam "optimalizálta" a drivert, Crisys alatt lett 18 Fps-em, bekapcsolta az AA-t, és az AF-et, mindkettõt 8x-ra álitotta, alkalmazásvezéreltrõl, de TDU így sem ment 40 alá. Visszaálitottam, most megvan a 25-30Fps Crysis alatt, TDU 60 körül.(érdekes, hogy a TDU pont ugyanolyan volt, a kockás árnyék mit sem változott)

Dante.

Csak egy valamit telepítettem. A Crysis 1.1-es patchét. De szeritem az nem zavarhat be.
Énis klubbot keresek... most kezdtem a játékot... és hogy az aktivitációm mien azt nem kell kérdezni mert mióta megvan eredetibe egésznap gép elött kockulok.

Pacal17
Jó hogy innen tudom meg hogy felbomlott =( mondjuk sokat nem járok mostanában O'Ahu fele

Dante73
Többen jelezték felém, hogy átjönnének a Mi klubbunkba, az Elite felbomlása miatt. AKTÍV tagoknak, örülünk, és szívesen várjuk Õket! Tehát, aki tényleg aktívnak érzi magát, és tud vállalni heti 1 találkozót, akár hétköznap, akár hétvégén, az dobjon privit ATI-nak, vagy nekem.
Mivel, ismerem a klubotokat, és majdnem mindenkivel kocsikáztunk, ill krúzoltunk is, így a vizsgától eltekintek.
A többi priviben.

Dante.

Denes888
Van szabad hely?

Denes888
Szeretnék jelentkezni a klubbotokba mivel felbomlott az elõzõ.

Dante73
Ha közben valamit telepitettél, akkor az lessz a gond. Érdemes még belenézni a videókari drájverébe, elõfordul, hogy valami indított program átálitotta, és "elfelejtette" visszaálitani. Elsõsorban a post processing, és élsimítás beálitásokat nézd meg!
Érdemes még a háttérben futó folyamatokat ellenõrizni, lehet, nekiállt valami zabálni a procit, (XP alatt a taskkezelõ elöszeretettel ragadt be nálam, Vistánál nem volt hasonló gondom, de MS, ugyhogy ki tudja)
Ezeket érdemes ellenõrizni. Ha semmi javulás, akkor még töröm a fejem egy kicsit...

Dante.

Mert ha Frapsal videózni akarok akkor lassú szinte akad. És eddig nem volt gond.
[HUN]FaTaL
Nemtudom de miért nem elég neked a 30 fps?😄

http://goo.gl/gd6Zi5