Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU: nemere
TDU Nick: Danyello86
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Ui.: eze gy kérdés: honna lehet leszedni azt a hangfjl kiegészítõt, amitõl normális lesz a hangja az RS4-nek, meg a Ferreri F430nak?
TDU Nick: Danyello86
Más: Mit lehet tudni új javításról, mert engem nagyon idegesít, hogy kimaradt a kulbok közötti verseny.
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Vagy van itt valaki, aki a közértbe, -Aggyá egy fél kiló párizsit, de pézem az nincs! felkiáltáásal lépne be? Ne csodálkozzon, ha anyukájába küldik... Segítségért jött ide, mindenféle kultúra nélkül. (internetes kulturára gondolok.) Egyszerüen meg kell tanulni a játékszabájikat. Ha tanulékony, legközelebb körülnéz, és akkor bertino elért valamit, ha nem, akkor megy panaszkodni az offtopikba, mint az a keno-logós tahó, aki ott verte a nyálát, hogy mekkora bunkók vagyunk...
Mi itt mindkét esetben nyertünk.
Hozzáteszem, az utóbbi pár napban nagyon elszaporodtak itt a warez témák, házigazda helyében, sürün nyomogatnám a delet gombot a hozzászólások felett...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
tolerancia : zero
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Razor Én tisztában vagyok a forúm szabályaival és a bannert is meg tudom és meg is szoktam nézni, de van aki ezt nem szokta. Nekik a figyelmüket fel kell hívni, de normális hangnemben.
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
telefonos üfsz-on dolgozom egy netszolgáltatónál így elég sokszor felforr az agyam amugy, akkor pedig ilyen állapotba voltam, de én az ilyeneket egybõl így reagálom le
az meg, hogy egybõl rávágja, hogy másolt lemezzel tolja és nem tudja mit kéne csinálnia, az meg... pff... 😄
télleg vicces, az ilyen ziccereket azért nem mindig szabad kihagyni.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
szerk: hameg nem warezolsz, ne vedd magadra, akkor csak szimplán írom.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
1. Ez Twistnek. Nekem szerintem az elsökk között volt meg a TDU eredetiben. Úgyhogy nekem nem kell elmennem a boltba. (Olyan régen volt hogy már el is felejtettem)
2. Ez Bertinonak. Nem a leszólással van a bajom, hanem a stílussal.
3. Mindenkinek Pedig vannak olyanok akiknek nem tünik fel elsõre a Warez, még ha régen regelt is!
de tudod van itt a forumokban utobbi idõben egy olyan rész, hogy off-spam-warez.
azért akik egy picit is gondolkodnak rájönnek, hogy ezek talán nem dísznek vannak. <#idiota>#idiota>
nos, mivel a srác még 2006ban regelt, közelsem mondható ujregnek, de néha szét is nézhetne ott, ahova benéz.
de majd én válaszolok rá, ahogy én érzem, köszi.
Tisztán kivehetõ a bannerból, hogy warez... Má nem azé, de nem hiszem el hogy nem láttad a bannerba sem a FAQ-ot, OFF tápigot és a warez kérdések... szöveget!
Én is elítélem ezt a fajta reakciót amit bertino csinált! Most tudunk ellene valamit tenni?
Amúgymeg! Ha itt szeretnél írni és velünk lenni a közösségbe akkor:
Üdv!
ui.: Ez most a végén jól esett! Sorry, ha megbántottalak! Ja majd elfelejtem: Nekem sem volt rá pénzem hogy megvegyem, de ez annyira jó hogy összeraktam az összes pénzem és megvettem, persze abba a hónapba nem ettem túl sokat.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
kár, hogy nem érdekel...
Kicsit több toleranciát és türelmet kellene tanúsítanod neked is meg a többi hozzád hasonlónak is. Ha valaki warez kérdést tesz fel akkor vagy hívd fel a figyelmét normális hangnemben vagy ne válaszólj. De ezt a stílust mindenesetre légyszives mellõzd. Már csak azért is mert lejáratod magadat is és a többi TDU rajongot is. Köszi
Jelenleg egy béta állapotú verziót tudok belõle mutatni, mivel szeretnék még rajta alakítani egy keveset. Akit érdekel letöltheti: My logo - beta
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Van valami jo modszer, vagy csak menni kell szabalyosan ameddig csak latunk? <#buck>#buck>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A barátlistát meg sztem nemtod megnézni.