Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm...Szerintem eddig sem volt ellentét :-)) Egyébként a klubba lépés nem fogja megkönnyíteni az emberek megtalálását a térképen, legalábbis szerintem. Egyébként ez csak magánvélemény, de lehet hogy jobb akésõbbi idõpont, mert ha valaki mondjuk 5-ig dolgozik, hat mire hazavergõdik, kaja minden és hát na... Ezt nem magamról mondom mert már csatlakoztam Dante-ékhez, de gondolom más is van úgy hogy munka után nyomja...

TDU: nemere

Itt is leíróm, aki csatlakozni akar a Clubbunkhóz, azt fél 5kór szerettel várom az AUDI-nál, ez mindenkinek szól, aki még nem Club tag😊, persze a rivális Clubbokkal, nem haragban, hanem inkább baráti viszonyban szeretnénk lenni, így megkezdve a magyar Test Drive közönség egybe csoportosítását, hogy végre egységes legyen ne szét szórt, és ne kelljen keresgélni a magyarokat😊, további szép napot, találkozunk Hawaiion!

TDU Nick: Danyello86

Hali! Akik emitt postolnak azok általában minden este köröznek a szigeten. Mondjuk magamról sem tudom elmondani hogy általában hol vagyok, mert jónéhány km hiányzik még a sziget teljes felfedezéséhez. De nagyjából mostanában a sziget keleti (tehát jobb oldali) részén gyûjtögetem az arany kupákat :-). Az igaz hogy elég nehéz az emberekre rátaláln, mert ugye térkép módban ahol állsz a kurzorral annak környezetében lévõket rakja rá a térképre piros autóval kb 10-15 másodpercig. na most egérrel végignézni, hogy ki kicsoda elég nehéz. Én inkább a kurzormozgató billentyûket használom és gyorsan végigpörgetem a neveket figyelmesen nézve a jobb oldalt felvillanó infópanelt és ha ismerõs nevet látok, netán meg is adta az illetõ hogy (amit én is elcsesztem mert nem adtam a nevemhez), akkor odamegyek és felveszem vele a kapcsolatot. Mondjuk tegnap nem jött össze három embernek a barátok közé vétele , mert elfelejtettem hogy nem elég hogy õk jelölnek, nekem is viszont kell jelölnöm. Szóval bocs 'Versace21'- 'gibor' és többiek majd legközelebb gyorsabb leszek :-)

Versace21
Danyell,én szivesen csatlakoznék a clubbotokba,mert én még nem vagyok tag egyikbe se.4kõrûl érek haza,irj egy privit hogy hol és mikor találkozzunk.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Sziasztok, elég ritkán takizok magyarokkal, és, azért ez néha fáj😊, meg különbenis utálom, hogy németl vagy angolúl kell beszélnem😊...Valami kis infót adhatnátok, hogy merre szoktatok lenni, és milyen néven (én: Danyello86). Ha valaki még nem klubtag, és szeretne az lenni, szóljon, szívesen látjuk köreinkben😊. További kellemes szórakozást kívánok.

Ui.: eze gy kérdés: honna lehet leszedni azt a hangfjl kiegészítõt, amitõl normális lesz a hangja az RS4-nek, meg a Ferreri F430nak?

TDU Nick: Danyello86

Ez rendben is lenne, de valakit el lehet küldeni az anyukájába kulturáltan is vagy ha nem megy akkor inkább hadjuk és majd megteszi a topkvezetõ.

Más: Mit lehet tudni új javításról, mert engem nagyon idegesít, hogy kimaradt a kulbok közötti verseny.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Versace21
Lenne egy kérdésem.Láttam videokon,hogy világit a lámpájuk,és nem csak a refi.Hogy lehet azt megcsinálni???Kiegészitõ,vagy valami varázslat?<#email><#hawaii>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Versace21
Jó volt mam már végre legalba nyomni.4000ftért hozzájuthatsz a westendbe a media marktba.Szerintem semmi,a játék ára,az élményhez képest.

Hát ahoz szerezhetnél egy C2d-t is, mert azzal a D820-al nem sok fps-ed lesz <#szomoru1>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

bpeti72
Végre meglesz a 8800GT holnap után már az új kártyával nyomhatom végre, már nagyon régen nem játszottam.<#buck>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Synit HUN
Végre egy kis izgalom 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

RAZOR27
Tényleg, egyre több a láma (akinek nem inge...)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Dante73
Ma rossz napot fogott ki Bertino. Ennyi. Nekem sem tetszett a hangnem, de úgy õszintén, ha belépsz valahova, köszönsz, körülnézel, és elintézed, amiért bementél.
Vagy van itt valaki, aki a közértbe, -Aggyá egy fél kiló párizsit, de pézem az nincs! felkiáltáásal lépne be? Ne csodálkozzon, ha anyukájába küldik... Segítségért jött ide, mindenféle kultúra nélkül. (internetes kulturára gondolok.) Egyszerüen meg kell tanulni a játékszabájikat. Ha tanulékony, legközelebb körülnéz, és akkor bertino elért valamit, ha nem, akkor megy panaszkodni az offtopikba, mint az a keno-logós tahó, aki ott verte a nyálát, hogy mekkora bunkók vagyunk...
Mi itt mindkét esetben nyertünk.
Hozzáteszem, az utóbbi pár napban nagyon elszaporodtak itt a warez témák, házigazda helyében, sürün nyomogatnám a delet gombot a hozzászólások felett...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Sland
Csííííít má 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
<#zavart2><#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én sem néztem elöször ezt a banner dolgot...

tolerancia : zero

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Ok. Részemrõl semmi gond nincs. Csak nem szeretem ha sértegetjük egymást még akkor sem ha az éppen jogos!

Razor Én tisztában vagyok a forúm szabályaival és a bannert is meg tudom és meg is szoktam nézni, de van aki ezt nem szokta. Nekik a figyelmüket fel kell hívni, de normális hangnemben.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

bertino
jo nyilván
telefonos üfsz-on dolgozom egy netszolgáltatónál így elég sokszor felforr az agyam amugy, akkor pedig ilyen állapotba voltam, de én az ilyeneket egybõl így reagálom le

az meg, hogy egybõl rávágja, hogy másolt lemezzel tolja és nem tudja mit kéne csinálnia, az meg... pff... 😄
télleg vicces, az ilyen ziccereket azért nem mindig szabad kihagyni.

Pepsi Twist
Hopsz bocsesz 😛 sebaj akkor hofinak küldöm, bár 1 részét neked is 😛 (Az az elsõ fele)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

RAZOR27
Most, tényleg nem akarok genya lenni, mert életkorod nincs megadva, és lehet idõsebb vagy nálam, de azért meglengetném azt, hogy ha egy ilyen hsz-t megkomponáltál, akkor a bannert is elolvashatnád.(+ az sg-n nincs warez, mint tudjuk, legalábbis itt)

szerk: hameg nem warezolsz, ne vedd magadra, akkor csak szimplán írom.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Csak hogy tisztába tegyünk valamit!
1. Ez Twistnek. Nekem szerintem az elsökk között volt meg a TDU eredetiben. Úgyhogy nekem nem kell elmennem a boltba. (Olyan régen volt hogy már el is felejtettem)
2. Ez Bertinonak. Nem a leszólással van a bajom, hanem a stílussal.
3. Mindenkinek Pedig vannak olyanok akiknek nem tünik fel elsõre a Warez, még ha régen regelt is!

bertino
na, ez viszont sajna még mindig nem oldódott meg...

bertino
blacksheepnek, csak 3 percenként irhatok mert olyan okosak ezen a forumon a moderátorok is, hogy bármit megtehetnek, aztán lemaradt, hogy mire válaszolok.

Pepsi Twist
? ez most kinek ?

bertino
az igaz, hogy nyilván én sem veszek meg minden játékot, speciel nem vagyok milliomos

de tudod van itt a forumokban utobbi idõben egy olyan rész, hogy off-spam-warez.
azért akik egy picit is gondolkodnak rájönnek, hogy ezek talán nem dísznek vannak. <#idiota>

nos, mivel a srác még 2006ban regelt, közelsem mondható ujregnek, de néha szét is nézhetne ott, ahova benéz.

de majd én válaszolok rá, ahogy én érzem, köszi.

Pepsi Twist
Figy!

Tisztán kivehetõ a bannerból, hogy warez... Má nem azé, de nem hiszem el hogy nem láttad a bannerba sem a FAQ-ot, OFF tápigot és a warez kérdések... szöveget!

Én is elítélem ezt a fajta reakciót amit bertino csinált! Most tudunk ellene valamit tenni?

Amúgymeg! Ha itt szeretnél írni és velünk lenni a közösségbe akkor:

<#eplus2>!!!HÁHÁHÁ!!!<#eplus2>

<#eplus2>Elmész szépen a boltba és megveszed!<#eplus2>

<#eplus2>!!!HÁHÁHÁ!!!<#eplus2>

Üdv!
ui.: Ez most a végén jól esett! Sorry, ha megbántottalak! Ja majd elfelejtem: Nekem sem volt rá pénzem hogy megvegyem, de ez annyira jó hogy összeraktam az összes pénzem és megvettem, persze abba a hónapba nem ettem túl sokat.

bertino
Így van engem minõsít!

kár, hogy nem érdekel...

Megoldott már a Klubok közötti verseny vagy még mindig a 99% a max?

Kénytelen voltam bejelentkezni mert ez a hozzálás nagyon feldûhített. Hát mit is mondhatnék ez csak téged minõsít apafej! Nem mindenki tudja megvenni a 7-12k-s jáékokat! Persze nem szép dolog a töltögetés, de az ilyen leszólást csak az engedje meg madának, akinek minden progi és fájl teljesen jogtiszta a gépén. Mondom minden progi és fájl.

Kicsit több toleranciát és türelmet kellene tanúsítanod neked is meg a többi hozzád hasonlónak is. Ha valaki warez kérdést tesz fel akkor vagy hívd fel a figyelmét normális hangnemben vagy ne válaszólj. De ezt a stílust mindenesetre légyszives mellõzd. Már csak azért is mert lejáratod magadat is és a többi TDU rajongot is. Köszi

Norbi1990
Nem tudom mi baja lehet.Lehet karcos a DVD.
koki44
A #35204-re van alami ötletetek?

Sokan tudjátok már hogy új videóval készülõk. Köszönöm a véleményeket, a zene javaslatot is. Ha minden jól megy akkor jövõ héten hétvégén elkezdõhetnek a felvételek. Aki ráér és szeretne rész venni benne kérem írjon privibe vagy ide a topicba. Mivel már van pár vidim úgy gondoltam itt az ideje egy saját logonak.
Jelenleg egy béta állapotú verziót tudok belõle mutatni, mivel szeretnék még rajta alakítani egy keveset. Akit érdekel letöltheti: My logo - beta
HTS s3rg1nh00
csak szabályosan...az úton méghozzá,és menni...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Én most indulok oda... 5perc max.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Smithwarden
A korozesi fokozatokat hogyan lehet hatasosan csokkenteni?
Van valami jo modszer, vagy csak menni kell szabalyosan ameddig csak latunk? <#buck>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Versace21
a nevem meg {HUN}Sancika

Versace21
Nah én ott vagyok.Ahol nem bérelni,hanem az elsõ három autobolt kõzûl,amit az elején kezdesz.

Hogy online vagy-e azt onnan tudod hogy a menüben illetve pause/térkép módban a "TDU servers available" van zöldel. Ha piros és "TDU servers unavailable" akkor gebasz van. Audinál nyolc...Remélem nem arra gondolsz ahová elõször dob a prog leszállás után mert az egy kölcsönzõ szalon, csak azt nem tom már melyik volt. Na mindegy, remélem a nicked a játékban ugyanaz mint itt akkor könnyebben kiszúrlak a nagy térképen...Na go..

Versace21
az audi kereskedés elõtt.20,00kor.Ha mutatja az online versenyeket is,akkor online vagyok,remélem.OKsa akkor ott?Ahol a legelsõ audit tudod megvenni.

Milyen fix helyet ismersz már odacruzolok...Miután lezuhanyoztam :-))

Versace21
Elkezdtem a versenyek irtását.Tudom h 500* kérdezték már,és elõttem is,de nem tudom hogy tudok veletek találkozni,mert ha jol olvastam akkor ugy,hogy találkozunk,és akkor??Jol tudom??Nem találkozna velem,hogy elkezdhessem a baráti kõrõm tágitani??Magányos Farkas

várom...

Köszi mindenkinek aki megnézte a videót. Majd a közeljövõben valószínûleg lesz még. 😊

Írj privit vagy ATI-nak vagy Dante-nak hogy csatlakozni szeretnél.
A barátlistát meg sztem nemtod megnézni.

hmm... és hogyan csatlakozzak? mret rohadtul hülye vagyko méga multi részéhez... meg a barátlistámat hol tom megnézni?

Ott van Dante klubbja.Énis most csatlakoztam.

hmm... érdekes érdekes... amugy télleg van vlahol vlami magyar klubb? mert már nemtom hányadszorra kérdem és senki se válaszol.

Nah van egy vicces képem annyit mondok nézzétek a fát XD XD

Versace21
Nah végre megvettem a gamet eredetibe.Gyorsan feltelepitem,és már nyomom is.Remélem nem késõ még klubba jelentkezni,és van számomra egy helyetek<#pias><#buck>

bertino igazad van ocsem