Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én próbáltam többféle képpen, szopósabb mint jó.
Ha esetleg csinálok még valaha videót van már egy hasonló ötletem de azt megtartom. 😊
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\cdkey.txt (Windows Vista)
Átírod benne a kulcsot, vagy törlöd a fájlt és akkor újra kéri.
http://goo.gl/gd6Zi5
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Most uninstalláltam a régi verziót, felraktam az eredetit, és nem kérte a cd kulcsot 😄 Hol lehet átírni, a registryben nem találom 😞
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Mondjuk gondolhattam vna, és elmenthettem vna valahova ezt... dehát mértis... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
TDU: nemere
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
TDU Nick: Danyello86
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Lehet eltudok menni.
daneszbaby az usernevem
TDU Nick: Danyello86
Ja igen nem tudom az elmúlt 418 oldalon amióta a topic létezik volt-e róla szó, de minden elismerés hazánk fiáé vagyis Yonderboi-é (alias Fogarasi László) akinek Follow me home c. száma (a Splendid isolation albumról) bekerült a track listába. Ez szól most is nálam :-) Köszönjük neki hogy öregbíti hírnevünket<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,
Most, hogy 4k gondolkozok a megvételen.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Gyorsan összedobtam valamit az utolsó vidi segítségével. Így íme egy kis bemutató hogy megtudom csinálni az idõ lassítást, gyorsítást, és megállítását: Slow-Motion bemutató
20-ig várok.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Sajna még nem vagyok olyan jó, de online merészkedek hamarosan! 😛
üdv,
ui. az msn címem az aláírásban található.
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
És csak HC-ban lehetséges átugratni,vagy úgy egyszerûbb? Ez az elgondolás a filmezéshez nagyon állat !!! Feleségem itthon lesz a hétvégén, de valahogy megoldom a club talit ;-)
Pl; nekem is van egy FFB-s elfekvõben, persze, ha a gyenge proci miatt nincs kormányod, az más...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
de aztán beszereztem egy dfp-t.
nem olyan rossz billel se, csak érezni kell, persze ha hirtelen kell kormányt rántani, utána billel soha nem hozod egyenesbe 😄
Most szombaton is lessz tali! Este 6 körülre tervezem az idõpontot, de lehetne szavazni is a dologról!
Program; találkozás a klub elött, majd irány észak, a Dillingham reptér. (remélem, jól írtam) Találtam egy HC-ban egyszerü módot a bejutásra, úgyhogy bemegyünk, ökörködni, fényképezkedni...
Azt pedig jó ötletnek tartanám, ha ATI rögzítené a dolgot, (mármint a bejutást) nem volna csunya látvány, ahogy 5-6 autó, egymás után száll, mint a madarak. Söt! A második bejutásnál akár "Mátrixba" is át lehetne menni; Valaki, pausá-z, körbeforgatja a kamerát, fényképmódban, a levegõben levõ auto körül, elküldi ATI-nak, aki összevágja, (-rázoomol a delikvensre a filmben, majd csinál egy lassulás, megállás effektet, bevágja a körbeforgást, kizoomol, és megy tovább a mozi...) Na jó, ez csak ötlet, amit nem egyeztettem ATI-val, de lenne egy látvány, az tuti....
Egy szó, mint száz; Szombat, 18:00 Klubtali, lehetõleg HC módban!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/