Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
67%ig elvitted offlineba ? uh...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Single playerben megcsinálltam minden verseny aranyra. Mindenkit elvittem ahova kellett. De még így is csak 67%nál áll. Miért? És hogyan kell multi playerben játszani? Mit kell hozzá beállítani? És hogyan?? 😞
jon valaki TDUzni most 18:00kor a Ferrarinál bent a városban

Synit HUN
A mátrixos gyakorlatilag lehetetlen. Nem tudod úgy körbeforgatni a kamerát szabályosan. Arról nem is beszélve hogy ott lesz a sok beállítás menüje.
Én próbáltam többféle képpen, szopósabb mint jó.
Ha esetleg csinálok még valaha videót van már egy hasonló ötletem de azt megtartom. 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

[HUN]FaTaL
Legközelebbi esetre: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\cdkey.txt (Windows XP)

C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\cdkey.txt (Windows Vista)

Átírod benne a kulcsot, vagy törlöd a fájlt és akkor újra kéri.

http://goo.gl/gd6Zi5

grayfox
K, most kérte, bocsánat 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
Fenébe.
Most uninstalláltam a régi verziót, felraktam az eredetit, és nem kérte a cd kulcsot 😄 Hol lehet átírni, a registryben nem találom 😞

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

MikX
Hálistennem a mentésem elromlott, és kezdhetem elõrõl... Brrr...
Mondjuk gondolhattam vna, és elmenthettem vna valahova ezt... dehát mértis... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Milyen kategoriás autó legyen? Vagy szabadon választott?

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Reklám??? Egyszerûen csak büszke vagyok hogy a srácnak ilyen sikerei vannak.. Ezt a "mert akkor mehetsz. csá" kiszólást meg nem értem. Gondolod hogy bújtatottan szeretném ha megvennétek az albumot??? Ne vicceljünk már. Egyszerûen csak szerettem volna felhívni a mai fiatalság figyelmét erre a dologra, mert nem biztos hogy mindenki tisztában van ezzel.

TDU: nemere

na akkor megyek én is a audiohoz...

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

én már az audinál vagyok, 45ig várok😊

TDU Nick: Danyello86

Remélem fél ötkor lesz valaki az Audinál...potyára nem akarok felmenni..<#zavart2>

Az Audinál vagyok! Ott várok :-)

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Én megyek.
Lehet eltudok menni.
daneszbaby az usernevem

lol<#wow2>

Hi. Leszedtem vmi Audi RS4 sound mod ot és az egész autó hagja recseg. Meg az összes hang szar.Vki nem tudná feltennni valahova a RS4_audio.bnk fájlt ez eredetit?
n3whous3
Ez most egy kibaszott nagy reklám??? Mert akkor mehetsz, csá.

púúúúú

Lehet számítani valakire, fél 5kór az AUDI-nál? Ha igen, user name😄anyello86

TDU Nick: Danyello86

28 óra alatt 93 hozzászólás csak ezen a fórumon, csak a magyar közösség dolgairól. Szerintem ez jelez valamit...PEZSGÉS VAN ÖREG! :-)))))
Ja igen nem tudom az elmúlt 418 oldalon amióta a topic létezik volt-e róla szó, de minden elismerés hazánk fiáé vagyis Yonderboi-é (alias Fogarasi László) akinek Follow me home c. száma (a Splendid isolation albumról) bekerült a track listába. Ez szól most is nálam :-) Köszönjük neki hogy öregbíti hírnevünket<#worship><#worship><#worship>

Kureszka
ott vagyok az audinál de te sehol!

Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,

Met
Mennyire van élet a szigeten Külföldi és itthoni viszonylatban?
Most, hogy 4k gondolkozok a megvételen.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Versace21
én az audi kereskedes elott vagyok,es 15,30ig varok,ha nem jottok,akkor majd egy ora mulva.CSak mennék,de egyedûl unalmas.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Hehe. Érdekes lenne. De ezt még át kell beszélni hogy mikor, hol, mit. De a slow-motion megoldható és a matrix is. A látványt illetõen viszont valami egzotikusabbal készülök. De ezt majd késõbb.<#ravasz1>
Gyorsan összedobtam valamit az utolsó vidi segítségével. Így íme egy kis bemutató hogy megtudom csinálni az idõ lassítást, gyorsítást, és megállítását: Slow-Motion bemutató
Remélem fél ötkor valóban ott lesz(nek) valaki(k) az Audi kereskedésnél, és tudunk menni pár kilómétert... <#pias>

Kár. Azért a nyolc sem piskóta. De egy clubban 16-an lehetnek nem? És ha mindenki ott van akkor mi van? Nem látok és beszélek csak nyolc arccal? Nekem is 128 kilobites az up, és nincs gond.

Versace21
Nem taizik velem most valaki a szigeten??MOst megyek,gondoltam szerzek ismerõsõket.14,15kor ott leszek azt audi boltnál,remélem valaki lesz még rajtam kivûl😛
20-ig várok.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Roger6
Köszi a válaszokat!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bertino
te ?
mert én nem 😊

AntiHero
Elégnek kéne lenni, de mivel szar a netkód ezért 5 fõnél(és a fölött) már lagolsz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pepsi Twist
nekem mindössze a feltöltésem 16kilobájt/s és sztem bõven elég 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
128kbps-es feltöltés elég, én speciel azzal játszom

Roger6
Hány megás net kell a játékhoz?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AntiHero
diediedie

Pepsi Twist
<#buck>

AntiHero
8 lehet max^^

Pepsi Twist
eccere csak max 8 lehetséges 😄

Hmmm...Én meg azt hittem késõn vettem meg a játékot, és mire online jutok lecseng a kedv...Erre (szerencsére) most kezd el buzogni a magyar virtus :-), és egyre többen leszünk. Azért egy olyat megnéznék , hogy 12-14 Hun emberke egyszerre konvoj szerûen razziázik a partok mentén...Aloha!!!

grayfox
Sziasztok! 😊 Kipróbáltam a gammát múlt héten, a "próbaverzió" tetszett, meg is vettem ma a mediában 😊
Sajna még nem vagyok olyan jó, de online merészkedek hamarosan! 😛

üdv,

Roger6
Hát most másra gyûjtök, de teljesen igazad van, hogy nem egy nagy összeg manapság egy kormány.

Sziasztok, az utóbbi idõben nem nagyon írogattam ide, most is csak azért, hogy akinek megvan az a köd-mód, ami be lett linkelve nemrégiben elküldené nekem msn-en, mert a link az halott, ami ki van rakva. Elõre is köszönöm!

ui. az msn címem az aláírásban található.

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Hali!
És csak HC-ban lehetséges átugratni,vagy úgy egyszerûbb? Ez az elgondolás a filmezéshez nagyon állat !!! Feleségem itthon lesz a hétvégén, de valahogy megoldom a club talit ;-)

Én pont tegnap nézegettem egy Logitech-et 10k-ért sztem már tényleg kiadás.
Dante73
Ma már nem egy hatalmas összeg egy kormány....
Pl; nekem is van egy FFB-s elfekvõben, persze, ha a gyenge proci miatt nincs kormányod, az más...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Jah, csak amikor látom hogy a kerék úgy mozog a kanyarba hogy kifordul, befordul mint vmi daráló az elég gáz nem lehet ráigazítani a kanyarokra az autót bill el.
bertino
én is 2 honapig billel toltam...
de aztán beszereztem egy dfp-t.
nem olyan rossz billel se, csak érezni kell, persze ha hirtelen kell kormányt rántani, utána billel soha nem hozod egyenesbe 😄

Roger6
Akkor én soha nem leszek klubtag, mert billentyûzettel tolom, az meg HC-ban szart sem ér....

AntiHero
Várom a videót😊

Dante73
Üdv a T. Tagságnak!

Most szombaton is lessz tali! Este 6 körülre tervezem az idõpontot, de lehetne szavazni is a dologról!
Program; találkozás a klub elött, majd irány észak, a Dillingham reptér. (remélem, jól írtam) Találtam egy HC-ban egyszerü módot a bejutásra, úgyhogy bemegyünk, ökörködni, fényképezkedni...
Azt pedig jó ötletnek tartanám, ha ATI rögzítené a dolgot, (mármint a bejutást) nem volna csunya látvány, ahogy 5-6 autó, egymás után száll, mint a madarak. Söt! A második bejutásnál akár "Mátrixba" is át lehetne menni; Valaki, pausá-z, körbeforgatja a kamerát, fényképmódban, a levegõben levõ auto körül, elküldi ATI-nak, aki összevágja, (-rázoomol a delikvensre a filmben, majd csinál egy lassulás, megállás effektet, bevágja a körbeforgást, kizoomol, és megy tovább a mozi...) Na jó, ez csak ötlet, amit nem egyeztettem ATI-val, de lenne egy látvány, az tuti....
Egy szó, mint száz; Szombat, 18:00 Klubtali, lehetõleg HC módban!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco