Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de a luxus német autók cask általánosítás, ezt kifelejtettem. Egyébként több A6-ost látsz, int Mustangot itthon

TDU Nick: Danyello86

Met
Az Árkádban 4k volt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Státusz szimbólum autók jelenleg Magyarországon a Luxus Német autók, de ebbe belatartozik a BMW is, csak az ugye nincs a játékben, ne vitatkozni akarok, de sztem nem vagy tisztában a szó jelentésével, mivel nem azt jelenti, hogy mi a kedvenced, de ezzel semmi bak nincsen, ne hari, ha ezzel megbántottalak😊

PLackó
Nah elmentem a media-ba,most értem haza.
Eléggé felmérgeltek,mert szerintük ha más media markt csökkenti valaminek az árát,attol nekik még nem kell.
Nembaj,már tulzottan vágytam rá, ugyhogy megvettem 7000-ért <#falbav>
Kicsit csalódta,azt hittem lesz a dobozban térkép<#rinya>
Remélem majd a játékélmény kárpótol 😊

Met
attól függ kinek mi a státusz szimbólum, mert nekem egy Pontiac vagy egy Camaro vagy Mustang 😊

Ha valakinek nem jó az idõpont, akkor változtatunk😊

Hali Srácok!

Mit szólnátok egy 18:30-as talihóz a Merci szalon parkolóban, és csatlakoznék Versace21-hez (HUN Sancika), hogy mondjuk egy adott márkával, lehetõleg státusz szimbólum autókkal😊 ( AUDI, Merci )és onnan idnulnánk egy adott ponthóz, ha valaki tud valami jó helyett írja meg és õ fog elvezetni minket. Szóval akit érdekel jelezze itt és, hogy milyen autóval szeretne menni, a többség dönt. Kimért nem versenyzõs "krúzolásra" gondolok ezalatt, remélem szép flotta fog összegyûlni.

jaah...😄

w77d
gyerekek én megintcsak 8-tól érnék rá!
amúgy nem tudom mi ez a nagy felháborodás pár felõl, mert tegnap mi 4-en tényleg nagyon jó és színvonalas kis felvonulást vágtunk le! Srácok veletek bármikor szívesen krúzolok csak szóljatok 😉

Tudod a globális felmelegedés ....
Versace21
Mit szolnátok,akik persze akarnak találkozni ha mondjuk audi tali lenne??vagy merci,kicsit lomhák,de szép normál tempoba,nem tõvig nyomva hogy mindig kisodrodjunk,és ahogy itt az elõzõ hozzászolásokhoz csatlakoznék,és valamelyben igazat adnék,mint abba,hogy kell mindig egy vezetõ,vagy egy pontos cél.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

n3whous3
helyedben eladtam volna inkább egy olcsó kocsit, amit ugyancsak megveszek ugyancsak 50 ezerért még 1x... loooool... :SSS

púúúúú

lehet velem van a baj de sztem Oahu-ra nem kéne hó. Szerintetek Hawwaii-on esik hó? 😄

Doog
Ha a serial-t egyszer beírtam a játék elején akkor már nem is tudom változtatni ???

...::::::...

[HUN]FaTaL
Sehol. Rá van eresztve a videóra egy effekt szerintem.

http://goo.gl/gd6Zi5

a büdös pibe! 45ért egy 8c...hümondom idevele biztos elbaszta az illetö de nem volt hely a garázsba...... sebaj 😞

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

király lett de hol lehet ilyen esõ meg hó módot letölteni?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ez az én elsõ vidim. 😄
Elsõ szám: Hixxy - More and More
Második: Beat Kicks (Gammer remix) - Styles & Breeze

Asszem mégis csak kirakom az utolsó vidiem linkjét is.
Tessék itt van: Weather in TDU

Véleményeket várom!!!
ezerszer le van írva, meg amúgyis tapasztalni fogod, hogy a single player-es autókat elfelejtheted multiban. HUNsnoop alias toweliee, jót nyomtunk ma, kösz mégegyszer a játékot😄..Soha többet nem megyek a verseny pályára😄😄

totti10
vki megmondaná a szám cimét? köc

http://www.youtube.com/watch?v=cOOx0-Se6KU

hajrá,lilák!

[HUN]FaTaL
Töredezettségmentesítés segíthet?

[HUN]FaTaL
Srácok. Mitõl ugrálhat veszettül az FPS? Eddig nem csinálta. 20 fps-m lenne denéha leugrik 12-re is változó helyen. Baromi idegesítõ, radial.cdb minden indítás elõtt törölve.

na dancsó el küldtem priviben, amugy miért kell?(msn cimem)

Doog
Hali !!!
Valamikor most akarom elkezdeni a játékot...
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem :

Amit megszerzek verdát a Carrieremben azzal mehetek neten is ???

...::::::...

n3whous3
Én 3-as tuning Golf 5-tel mentem és tét nélkül kiálltam egy Ferrari F430 ellen (egyébként olyan útvonalat választottam, hogy a szerencsétlen nem tudott megverni xDDDD)

púúúúú

Dante73
Velem is megesik, naponta 1-2 alkalommal... Ezért szoktam figyelgetni õket. Tudod már hány hasonló tagot aláztam le? Egy két percig nézem, mit csinál, ha béna, (10 bõl 9 nagyon béna) elfogadom a kihívást. Aztán csak pislog, ahogy a C-s verdámmal otthagyom az Mc 12-esét, vagy bármelyik A-s verdáját... Na persze idõnként szívok, mint a torkosborz. De ez benne van a pakliban. Azt bírom még, hogy 1, azaz egy ember nem képes kikerülni. Mögöttem megjelenik a kis pont a GPS-en, lehúzodok, lassítok, durr belémjön. Csinálhatok bármit. Egy megoldás van, ill 2. Egy; kilépek térképre, de az kétpercenként idegesítõ, 2; Gázt, oszt hadd szóljon. De ehez meg nem mindig van kedvem, idönként csak úgy grasszálnék, max 150-el... Na ilyenkor tudom élvezni ha a sok félkegyelmü attól élvez, hogy nekimegy az elötte haladónak...
Szóval, sok hibája van a játéknak, de tartom, mindentõl függetlenül, hogy ennél csak 1 jobb autós játék jöhet ki ebben az évtizedben; A TDU2... Hacsak, nem cseszik el. De ez majd kiderül. A többi hasonló a fasorba se.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

nahát ott pont mindig tele van a világítotorony környéke....

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Met
Ma bent mászkálok a Saleen tuningos Mustangal és jön a csávó a DTM-es Mercivel és ki akar hívni. Minek? Jobban érzi magát attól, hogy lealáz valakit aki eleve lassabb?

Dante73
Ezzel 1 Gond van. Vagy vezet valaki, (1 ember) vagy megy az egyik jobbra, a másik balra, a harmadik egyenesen, aztán lehet várni egymásra. Nekem is elegem van egy kicsit, mert vagy vezetek, vagy fejetlenség van a talikon, de ez van; ezt kell szeretni. Próbáltam azt is, hogy megdumáltuk, legközelebb ki vezet. Rightig nem jött el...
Viszont, hogy nem verseny, azzal egyetértek! A csúcs az volt, mikor vizsgáztattam valakit, szegény jelölt megyeget, szépen nyugisan, és csatlakozott egy-két magyar... Drift ezerrel, (persze nem ment az illetõnek, vagy 30x jött nekem, 30x a vizsgáztatottnak) minimum 300-al tépett el melettünk, máramikor sikerült, mindkét irányból, stb. Amikor nem ment, akkor repültünk, mindannyian.
Szóval, én ezért vizsgáztatok. 3 talin ezt eljátsza valaki, és repül.
Egyébként azon csodálkozom, hogy versenyezni meg senki nem akar. Nemegyszer állunk a klub elött, rákérdezek; krúz, vagy verseny? Egyszer nem volt még verseny a válasz...
Nehéz egy klubvezetõ élete, de csináljuk, mert szeretjük! Még a sok ökörködést is!

Dante.

HUNMemphis
Valóban nem jött össze a szervezettség.Elkéne jutni arra a szintre hogy nem úgy megyünk mint a birkák és libasorba padlógázzal.EZ NEM VERSENY.Lehet elõzni.Kicsit unalmas hogy ÉN irányítóm az embereket kereken 5 hónapja.Minden álldott krúz alkalmával.Szóval én azt javaslom azoknak az embereknek akik krúzólni akarnak hogy válasszák ki egymás között a vezetõket.Majd folytatom!Most megyek Matekra.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Ez biztos nem nekünk szólt, akik négyen mentünk ide-oda tök normálisan.. w77d, és a többiek. Boccs, többiek a nevetek elfelejtettem! Ja nem is.. Nemere és Toyota. Szóval én nem emlékszem Rád Tibiajax, hogy ott lettél volna, szóval nem rólunk beszélsz. Vagy igen? És ha igen mi volt a gondod? Ha nem, akkor is írd le mi volt a gondod! <#vigyor0>

holecsko10
Szia, asztok!

Talán itt lehetne találkozni. Nincsenek sokan Max 1, 2 ember.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Látom, megint megy a nagy tali-szervezés... Én akkor most venném is a bátorságot, és ezúton jelenteném be, bár term. ezzel senkit nem fog nagyon meghatni, tisztába vagyok, csak ugy leírom, én személy szerint a tegnapi történések után nem kívánok több taliban részt venni, és nem is érdekel a történet, a továbbiakban. A nagy szervezésekhez és dumákhoz sok sikert kívánok, biztos jók leszenk, sokkal jobb, mint a tegnap esti vicc. maradok tisztelettel, Tibiajax.
Memphisnek, driftKing Daninak, és a többi, közelmultbeli Barátnak: veletek term.szivesen kocsikázok együtt a továbbiakban is, nyugodtan keressetek, ha fennt vagyok, bármikor. Sziasztok.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Versace21
mert sok a kûlfõldi.XDD,jol elírtam😊

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Versace21
Hol,és mikor talákozunk ma srácok??Remélem nem fog szar lenni megint a szerver.Most viszont ne az audinál talizzunk,mert nem sok a kûlfõldi is,és nem adja be a magyarokat helyettûk.A helyszint nem tudom még,ha van valami kõnnyen megtalálható,ami elhagyatott,akkor ird meg,és ott találkozunk..<#nezze>

Dante73
Látnád az én lemezem... Régebbi dvd-k mind karcolnak, por etc belemegy, onnantól meg...
Énis elkezdtem utánnanézni a dolognak, megoldottam, kis segítséggel. Mondjuk, eleve magas a dolog, mert csatlakozáskor úgyis ellenõrzi a serial-t. Hogy akkor a lemez minek? Ez van. Warezolsz, míg be nem bizonyítod, hogy nem. Pl ott a Securom, vagy meik, föntvan a daemon, nem indul a játék, pedig teljesen legális program. Na olyankor tudnék belerugni valakibe, aki kitalálta ezt a "védelmet".

Dante.

w77d
CSak azt nem tudom hova fér ez a rengeteg tudás belém XD

[HUN]FaTaL
Mostmár tudod😊

w77d
ezt eskü nem tudtam 😄

gabi89
Pontosan 😊
MrChef: Van megoldás csak egy image fájl kell egy Damon Tools és egy Yasu nevezû program és mehet is a game DVD nélkül 😊 én is így csinálom pont azért a DVD-en egy karcolás sincs 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
köztudott hogy minden felpörgetéskor és leállításkor picit karcolódik a lemez ahogy az olvasó lassítja. namost ha valaki naponta 5ször-6szor indítja el a játékot a lemez bizony egy idõ után totál karcos lesz és kampec😊

w77d
ezt sosem értettem!! Miért jobb anélkül futtatni????? sokan mondják, hogy kopik a lemez: miért? nyalogatjátok mielõtt beteszitek?? amúgy nem nagy fáradtság kivenni a dobozból a dvd-t és betenni a gépbe!

Hát ja bazdmeg, fárasztó olvasni itt ilyen kis pötschöket.:-) Najó, beteszem az eredeti lemezt, csak gondoltam, jobb lenne anélkül futtatni.
w77d
ne átlagosíts! én is sg user vagyok és az az elsõ, hogy mindíg átfutok a bannereken 😊

Te az sg lúzerekre gondolsz XD l

bertino
ilyeneket az SG fórum usereitõl ne nagyon várj.
hisz látszik, hogy még erre sem képesek

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
Mikor jön el az idõ, hogy elolvassák a bannert, és nem kell mindennap beírni? Ennyire fárasztó lenne az olvasás?

Dante73
töröld a krekket, tedd be az eredeti lemezt, és menni fog!
Amúgy off, spam topik, cím a bannerban.

Dante.

w77d
ez warezhiba

[HUN]FaTaL
A radialenget honnan lehet letölteni? Mert én csak a németet találtam meg😞

Sziasztok! Nálam az a probléma lépett fel, hogy amint mennék elsõ versenyemre, nem tudok a Start-ra kattintani (sem a Quit-re). Semmi sem fagyott le, ki lehet lépni a menübe meg minden, de itt megáll a tudomány. Ez programhiba vagy én nem találok valamit?