Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Aztán kiléptem térképre gyorsan, nehogy visszaadja. Érdekes, hogy 0-t nyertem, kinek a tétje számít? Valahogy nekem nem egyértelmü, mikor, kié érvényes...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Egyébként ha éppen single player-t folytatom, és race-t megyek ,akkor is látható a többi játékos? És látják az AI autókat is, akikkel versenyzek?
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet játékon kívül visszaálítani 72Hz-ra a képfrisítést mert elszállt a monitorom ami bírta a 100Hz-t és most csak olyan van ami a 72-t és nagyon szeretnék nyomulni! Reinstallhoz meg nincs kedvem mert nem akarom elveszteni a mentésem és még a kódot se találom hozzá.
Elõre is kössz a segítséget!
Dejó lenne
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Pedig azt írja,hogy elérhetõek a szerverek.
De lehet hogy az az oka,hogy ujra kellett most kezdenem a játékot,és csak 2 versenyem volt eddig ezzel az accountal 😊
Egyébként hogy mûködik a felépítése?
Egy szerveren van a világ összes játékosa - tehát bárki szembejöhet velem az utakon?
a találkahelyen csak akkor látsz minket, ha az adott helyen kevesebb mint nyolc kocsi van! ha több, akkor abból véletlenszerû 8-at látsz
Normális az,hogy fél óra autókázás alatt egy online játékossal sem találkoztam?
Amikor összejöveteleket hirdettek,akkor oda mehet bárki? (Tehát én is látnálak titeket a találkozási helyen?)
képek:

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
TDU Nick: Danyello86
Az új kulcsal szeretnék egyet létrehozni, a régi névvel,tehát azt törölnöm kéne.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Hali Srácok!
Mit szólnátok egy 20:00-as talihóz a Merci szalon parkolóban, és csatlakoznék Versace21-hez (HUN Sancika), hogy mondjuk egy adott márkával, lehetõleg státusz szimbólum autókkal😊 ( AUDI, Merci )és onnan idnulnánk egy adott ponthóz, ha valaki tud valami jó helyett írja meg és õ fog elvezetni minket. Szóval akit érdekel jelezze itt és, hogy milyen autóval szeretne menni, a többség dönt. Kimért nem versenyzõs "krúzolásra" gondolok ezalatt, remélem szép flotta fog összegyûlni.
amit nagyon sajnálok, hogy nincs Impreza a játékban 😞
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae