Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Versace21
Jahh,az a kamionos pali,tiszta bolondok.a szerver szarakodott,de azért lehetett egy picit nyomni,jo volt.Jó éjt mindenkinek

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

már nem nekem mindenki eltünt mindenhonnan...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Van még valaki fent?

w77d
aztán visszamentem, megint összefutottam Giborékkal

w77d
engem ott dobott le a szerverrõl

Na mindegy, a térképen megtaláltam Gibort és w77d-t, el is indultam arrafelé, feljutottam egy kietlen terepre egy hegyen, de már nem voltak ott...

w77d
minket is szivatott egy hülyegyerek még az elején. a neve azonos volt egy közismert kamionos játékkal 😊

Norbi1990
Hát vannak gyogyi emberkék.<#idiota>
Dante73
Az velem is csinálta... Kihívtam, elfogadta, vesztére<#mf2>
Aztán kiléptem térképre gyorsan, nehogy visszaadja. Érdekes, hogy 0-t nyertem, kinek a tétje számít? Valahogy nekem nem egyértelmü, mikor, kié érvényes...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Met
állok az audi parkolójában (mint senki<#zavart1>) várlak titeket, erre jön a Ferrari Fan GTR-es Mustangal kilökdös a fûre aztán megy tovább<#wow3>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Versace21
keress rám a mappon,ott vagyunk hárman egy kilátoba😄

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Sehol senki az Audinál dejó... <#pardon1>

10perc...

w77d
én az audinál vagyok! aki gondolja jöhet!

Pepsi Twist
<#hehe>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

PLackó
köszi,csak átlátom a végére <#buck>

akkor természetesen nem :-)

PLackó
Végre egy kis sikerélmény,találkoztam w77d-vel 😊

Egyébként ha éppen single player-t folytatom, és race-t megyek ,akkor is látható a többi játékos? És látják az AI autókat is, akikkel versenyzek?

Versace21
Abba a merci parkoloba,ami a nissan mellett van majdnem??Bent a városba..?

Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet játékon kívül visszaálítani 72Hz-ra a képfrisítést mert elszállt a monitorom ami bírta a 100Hz-t és most csak olyan van ami a 72-t és nagyon szeretnék nyomulni! Reinstallhoz meg nincs kedvem mert nem akarom elveszteni a mentésem és még a kódot se találom hozzá.
Elõre is kössz a segítséget!
Nyolc után kicsivel megpróbálok odavergõdni az Audihoz, ha addig nem lesz semmi gond a szerverrel.. Aztán vagy lesz ott valaki, vagy nem... Bár ha ilyen ratyi most, akkor tuti szarakodni fog...

Denes888
Nekem is. Hátha most rakják a dawnloadsba az új autókat <#eplus2>
Dejó lenne

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

w77d
várunk aztán meglátjuk mi lesz

Versace21
Nekem is most irta <#boxer><#levele>,még ilyen szar szervert...

Met
nekem most írt connection lost-ot

w77d
vagy mégsem! szar a szerver 😞

w77d
megyek

jön valaki most az AUDIHOZ?? ott leszek

w77d
én nyolckor megyek az audi szalonhoz ha jó lesz a szerver! délután gyakorlatilag 2-3 percenként ledobott!!

Ma lesz krúzolás, vagy valami? Tudsz-e errõl valamit, vagy sem? <#vigyor0>

PLackó
Hmm, akkor ez érdekes.
Pedig azt írja,hogy elérhetõek a szerverek.
De lehet hogy az az oka,hogy ujra kellett most kezdenem a játékot,és csak 2 versenyem volt eddig ezzel az accountal 😊

Egyébként hogy mûködik a felépítése?
Egy szerveren van a világ összes játékosa - tehát bárki szembejöhet velem az utakon?

w77d
hogy fél óra után nem látsz senkit az nem normális, fél perc után látni kéne a közelben lévõket!
a találkahelyen csak akkor látsz minket, ha az adott helyen kevesebb mint nyolc kocsi van! ha több, akkor abból véletlenszerû 8-at látsz

PLackó
Nah,akkor értetlenkedek egy kicsit 😊

Normális az,hogy fél óra autókázás alatt egy online játékossal sem találkoztam?
Amikor összejöveteleket hirdettek,akkor oda mehet bárki? (Tehát én is látnálak titeket a találkozási helyen?)

mostmár hardcore módban vok énis szal lehet kezdeni félni 😄 najó még nem... de már azért ugyahogy tok driftelni.

Chrysler V12 nem lehet vásárloni úgy, hogy még nincsen finishelve a game??

Ma nagyon jókat driftelgettünk ADAMALEX-el és LACO-val.
képek:

hm.... ez egy szimpatikus hozzáállás. subarut vennék én is....abbol is a 22b kasznisat. sokat. minden szinben lenne.... hajjaj.

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

jó a merci parkoló

TDU Nick: Danyello86

Versace21
vagy hol??Nem tom honnan kéne indulni..Amit kõnnyen lehet megtalálni,és senki sincs.....

Versace21
Én S6ra szavazok,ilyesmi kateg<#eljen>.20,00kor merci parkolóba akkor

PLackó
Meg lehet valahogyan szüntetni egy régi gamespy accot?
Az új kulcsal szeretnék egyet létrehozni, a régi névvel,tehát azt törölnöm kéne.

n3whous3
Mitsu sincs, az is jó lenne 😊

púúúúú

w77d, ha mész fel valamikor, majd szólj légyszi! Szerintem a tegnapi egyáltalán nem volt versenyzõs, egymást kilökõs, se semmi negatívum nem volt benne... Egyenes szakaszokon nyomtuk neki, de ott ki ne nyomná, ha már lehet biztonságosan menni együtt... Na szóval ha valaki a tegnapiak közül fent van szóljon majd legyen olyan rendes! Vagy ha valaki fent van, akkor is! Köszi! <#vigyor0><#pias>

Tudom h a Honda nem luxus autó. De azért az is lehetett volna benne! 😊Álltalában minden jobb autós játékban van honda. 😊
Nekem sajna az már késõ. Addigra én már élõben fogom nyomni a gázt. 😊
Denes888
Én is Imprezza fan vagyok😄 MEg azért BMW lehetne benne.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Sziasztok. Én most megyek fel. Nem jön valaki valamerre?
Ismétés 20:00 idõpontra változtatva:

Hali Srácok!

Mit szólnátok egy 20:00-as talihóz a Merci szalon parkolóban, és csatlakoznék Versace21-hez (HUN Sancika), hogy mondjuk egy adott márkával, lehetõleg státusz szimbólum autókkal😊 ( AUDI, Merci )és onnan idnulnánk egy adott ponthóz, ha valaki tud valami jó helyett írja meg és õ fog elvezetni minket. Szóval akit érdekel jelezze itt és, hogy milyen autóval szeretne menni, a többség dönt. Kimért nem versenyzõs "krúzolásra" gondolok ezalatt, remélem szép flotta fog összegyûlni.

Ebben teljesen egyeértek veled, nem a kocsi teszi az embert. de sztem te is látod milyen országba élünk, síralmas. Egy Impreza én is csapatnék😊, de én AUDI fan és tulajdonosként nagyon hiányolom az A8-at is, meg egy S2-est😄

Met
tisztában vagyok a szó jelentésével, de akkor sem vennék mercit vagy bmw-t ha hegyekbe állna a pénzem, mert nekem nem jelentenek semmit és attól, hogy valakinek olyan kocsija van a szememben még ugyan olyan seggfej (ha olyan az ember)
amit nagyon sajnálok, hogy nincs Impreza a játékban 😞