Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koki44
Még mindig a telepítéssel küszködök már több registry pucolót is lefuttattam és mindent töröltem vagy javítottam, ami a TDU-ra utalt, de még mindig a telepítés elején ezt írja ki” A termék beállítási adatai hibásak. Forduljon a technikusokhoz”. Valami ötlet? Már bánom, hogy valaha is letöröltem.

w77d
én kettétörtem volna a DVD-t XD

Synit HUN
Nekem 1x megtette az 1 órás versenyen az uccso 400 m-en.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Holnap remélem megint lesz valami hókamóka.. Krúzolás vagy ilyesmi.. Nekem tetszett a mai

Jaja, borzasztó amit az Atari mûvel, az inforgames, csak a 2tõl esedékes kívánncsi leszek kiküszöbölök ezeket a próblémákat, mert még single player is néha nevetségesen viselkedik, szídóm is az anyjukat, mert amikor versenyzek, kiírja connection lost, és abb hagyja az aktuálsi SINGLE PLAYER versenyt, roppantúl bosszantó

TDU Nick: Danyello86

ja

RAZOR27
már inforgames, de azért nekik is <#mf2> jár xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ja voltam ma én is Hawaiin, csak bárki akit találtam HUN jelzéssel nem láttam mert a server megint baszakodott szóval THX ATARI AND EDEN GAMES <#taps>

Valaki Hawaiion megfordúl ma?? Tegnap nem találtam azt a nagy ugratót vagy, mit...egyébként a sziget melyik részén van?

TDU Nick: Danyello86

w77d
a közös képet valaki nyomja be, ha elmentette, mert nekem a fraps nem jól volt beállítva, azt cseszett képet csinálni 😞

Csatlakozom, én is köszi!

w77d
nagyon jó volt a krúzolás! köszi mindenkinek 😊

Versace21
Nézni fogom akkor<#smile>.

Ez a mai tali nem nagyon jõtt õssze,kõcsõg szerver..Nem baj,majd holnap.Snoop,igazad van,valami elhagyottabb helyet kell kitalálni,álmodjátok meg holnapra,jó éjt.,.<#worship>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Szintén kidobott:S
Szar ez igy:S

w77d
ti láttatok engem? én láttalak titeket, de kegyetlenül laggolt mindenki aztán eltûntetek!

amugy mi lenne ha legközelebb nem az audinál találkoznánk. mert ott általában mindig vannak idegenek és ha megvan a 8online akkor nem fog többet berakni. ezért kéne vhol kitsit kietlenebb helyen talizniahol jvarészt tsak mi lennénk ott a közelbe....tsak egy ötlet

most nemtok menni,mert megyek ismeröshöz.10kor meg kezdödik a 4szoba a viasat3on.tarantino film, ajánlom mindenkinek. ha smokoltok akkor kötelezö darab

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

w77d
most már tényleg nem értem mi lehet a játékkal! tegnap tökéletesen tudtam multizni, mindnekit teljesen folyamatosnak láttam, most minden online autót úgy látok, hogy egyszer itt van mellettem, aztám piff az utca végén! olyan mintha laggolnának, de nagyon keményen! és mindneki, még a HUN feliratosak, azaz a magyarok is!!

Na remélem megtalállak titeket az Audi parkolóban, igyekszem odaérni, remélem sokan leszünk, szerver gondok nélkül... <#vigyor0>

HUNMemphis
Nem ez a problémád.Hidd el nekünk is ugyanolyan.Feket vagy tenger van helyette.Ezek házak,bolzok,szalonok stb.Nem ez a gond.Az hogy mi lehet hááát nálam ilyen a GTA SÁba volt.De az azért mert moddóltam.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dante73
Lehet akár most is... Lotus Exige? miért is ne? De ugye, klubversenyen, csak tagok indulhatnak, ugyhogy, ezennel meghívlak a klubunkba... Sok hely már nincs, felvételi csütörtökön. (Te, már átmentél, tudom, hogy tudsz vezetni... Hogy is állunk? 1:1? Ha megint lessz Vipered, tudod hol találsz meg!))))))
Egyébként, épp a szigetrõl jövök. A Trade menüpont nem üzemel, autó, motor egy szál se. Azért érdekes, mert álitólag, (hivatalos fórum egyik adminja szerint) a trade/downloads menüpontból lehet majd járgányokat letölteni, ingyenesen, amint dülõre jutnak a pici-puhával, és lehet kiadni jármüveket PC alá is... (Ugyebár M$ fizetett Atarinak, a Box-exluzivitásért... Kicsitsem a kedves, messzirõl érezhetõ szagú, a testét pénzért áruló, édes jó felmenõjüket, nõi ágon... Ááááh, cseppet sem...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

HUNMemphis
Szééép.Jah megpróbálok jönni.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

passatgt
látom mindenkit érdekel a problémád😄

szerintem rakd újra, ha még nem történt meg, állásodat meg mentsd el nehogy felülírja

HUNMemphis
Ha csak a HC kell akkor vegyél meg 50 autót!3 Ferrárit,3Astont,3Lambót,3Chevrolettet,3Fordot.
+50%ban ismerned kell a térképet.Továbbá meg kéne venned 15 házat.
Én szemét voltam és 1x használtam pénzkódot.Nem szokásom a csalás de a HC már k...ra kellett.Most mit baszakodjak HC nélkûl egy G25-el?

Nemsoká tali.. Jöttök akkor?..😊

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

w77d

ahol a kurzor van ott történik mindíg az eset!
az utolsó képen látható egy téglalap alakú terület, ami sötétebb, mint a többi! az nálatok is olyan? gyanítom, hogy köze van a dologhoz

nyugi, volt utánna nézetrendezés, immáron erõsebb autóval..<#bdead><#hehe>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

w77d
emiatt a rohadt egy ponton kifagyás miatt egy csomó feladatot nem tudok megcsinálni!! ááááááááááá <#falbav>

drot
köszi szépen

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

leavn azis írva amugy total commander és c:/document adn settings/all user/tdu/cd key.txt de ehez a rejtett fájlokat bekell kapcsolni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

drot
hogy lehet kitörölni a warezos serialt?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

HUNMemphis
Jópofa lett.Gratula.<#eljen>

w77d
beszarás! sehol semmi hiba, de ha elérem azt a pontot, azonnal kifagy, sõt lekapcsol a monitorom is!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet mert nem eredeti a játék, vagy a warezos serialt nem törölte még ki...

bertino
na és ménem ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

drot
jeee én meg nemtom online nyomni😄

Én is megpróbálok odamenni 20:00-ra az Audi parkolóba

w77d
újabb fejlemény: csak akkor fagy ki, ha fentrõl jövök lefelé, ha a másik irányból, akkor simán átmegy azon a ponton! tanácstalan vagyok <#confused>

laco777 megadnád az msn ed?
drot
na hát szóval a problémám még mindig fent áll feltettem az új peccset de még mindig azt írja hogy új frissítés jelent meg és felmegyek megint none.com és kidob a játékból hát nekem nincs ötletem:S

Hali. Kész lett a második videónk.
link: http://youtube.com/watch?v=hC-o9_Q_1ZY
Ha van kedvetek kukkantsátok meg.

valaki tudna segiteni? pls msn!
w77d
no kipróbáltam a radialenet! arra jöttem rá, hogy csak egy bizonyos ponton fagy ki a térképen, a sziget alján! de ott állandóan! máshol vígan mászkálhatok, de amint oda érek, egybõl szarrá fagy! ez mi a fene lehet??????

Sziasztok! valaki esetleg tudna segiteni a játékkal kapcsolatosan? pls adja meg valaki az msn en jét aki tudna segiteni thx!
Énis ott leszek. =)

w77d
elkezdett baszakodni a dolog! elõször csak kidobott a windowsba, aztán kifagyott majd kikapcsolt a monitor! kipróbálom ezt a radialeng-et

HUNMemphis
Nekem okés!A klubversenyeknek meg külön örülök!Végre egy kis kihívás.Kérdésem is lenne.Akkor ezen a héten lesz a verseny?Ha igen akkor lehetne Lotus Exige-al?Tibinek bejött ez a kocsi de Mohó csesztette miatta.Hátha egy verseny alkalmával megtudja gyõzni õt arról hogy jólválasztott.Szóval?1.:Mikor lesz a verseny?2.:Milyen kocsival?

csõ!Szerintem énis megyek 20:00ra az Audihoz ha minden jól megy

bertino
persze, hogy van

ujrakezdheted a játékot :-)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

holecsko10
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Lehet olyat csinálni, hogy a nick nevemet átírni a tdu-ba úgy, hogy a mentésem ne vesszen el, mert amikor én csináltam a profilt nem adtam megy, hogy holecsko{Hun} hanem simán holecsko. Van rá lehetõség, hogy átírjam a nevemet?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Versace21
oksa,nekem is olyan van<#hawaii>..Akkor ott 8kor..Aki akar csatlakozhat még

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"