Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU Nick: Danyello86
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
TDU Nick: Danyello86
Ez a mai tali nem nagyon jõtt õssze,kõcsõg szerver..Nem baj,majd holnap.Snoop,igazad van,valami elhagyottabb helyet kell kitalálni,álmodjátok meg holnapra,jó éjt.,.<#worship>#worship>
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Szar ez igy:S
most nemtok menni,mert megyek ismeröshöz.10kor meg kezdödik a 4szoba a viasat3on.tarantino film, ajánlom mindenkinek. ha smokoltok akkor kötelezö darab
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Egyébként, épp a szigetrõl jövök. A Trade menüpont nem üzemel, autó, motor egy szál se. Azért érdekes, mert álitólag, (hivatalos fórum egyik adminja szerint) a trade/downloads menüpontból lehet majd járgányokat letölteni, ingyenesen, amint dülõre jutnak a pici-puhával, és lehet kiadni jármüveket PC alá is... (Ugyebár M$ fizetett Atarinak, a Box-exluzivitásért... Kicsitsem a kedves, messzirõl érezhetõ szagú, a testét pénzért áruló, édes jó felmenõjüket, nõi ágon... Ááááh, cseppet sem...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
szerintem rakd újra, ha még nem történt meg, állásodat meg mentsd el nehogy felülírja
+50%ban ismerned kell a térképet.Továbbá meg kéne venned 15 házat.
Én szemét voltam és 1x használtam pénzkódot.Nem szokásom a csalás de a HC már k...ra kellett.Most mit baszakodjak HC nélkûl egy G25-el?
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
ahol a kurzor van ott történik mindíg az eset!
az utolsó képen látható egy téglalap alakú terület, ami sötétebb, mint a többi! az nálatok is olyan? gyanítom, hogy köze van a dologhoz
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
link: http://youtube.com/watch?v=hC-o9_Q_1ZY
Ha van kedvetek kukkantsátok meg.
ujrakezdheted a játékot :-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lenne egy kérdésem. Lehet olyat csinálni, hogy a nick nevemet átírni a tdu-ba úgy, hogy a mentésem ne vesszen el, mert amikor én csináltam a profilt nem adtam megy, hogy holecsko{Hun} hanem simán holecsko. Van rá lehetõség, hogy átírjam a nevemet?
TDU,ETS2 Nick: holecsko