Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem. Hogy rúgjam le a gépemrõl a varezt? Mert mintha régen lett volna valami gáz az unistallal(XP törlés).
HELP minél elõbb, szeretném újrakezdeni, és csatlakozni valamelyik klubbhoz.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU Nick: Danyello86
6-magasságában start a közép-északon lévõ házamtól, nem tudtam megtenni az elsõ métereket sem, máris rámtalált Firo(HUN).. Megtárgyaltuk mit hogyan s miért, elindultunk. 100m, és ránktalált Memphis is, azzal a kérdéssel, "ti meg hova mentek?.." - õ is csatlakozott. Hármasban elég sokáig mentünk, amikor is már a sziget félnyugati részén járva ránktalált okos67, "a várjatok meg engem is!!"-beugrómondattal...
Továbbfolytatva utunkat, már a város felett jártunk, amikor megjelent Hofi1991, az õ csatlakozási mondata a "na bazmeg végre megvagytok" volt, és immáron 5-en száguldottunk tovább..
Város feletti autópálya-szakasz vége fele, Reaper megérkezett, alig birtam neki nyomni egy "Hi"-t, annyira feszes volt a tempo, hiába na, én mentem elöl...<#hehe>#hehe>
Sziget, nyugati partszakasz, autópálya, 200km/h+ átlag, végre megérkezett egyik kedvenc kiskomám, moho is, valaki felkiáltott, várjuk meg moho-t!. Így is tettünk, tovább. Moho természetesen rögtön el is kezdett kötekedni velem, miszerint is -bár még alig érkezett meg- de meg van gyõzõdve arról, én rossz irányba tartok, nem balra hanem jobbra kell mennünk.. azt épp nem irta be, h mekkora egy béna vezetõ vagyok, de azért éreztem a szavai mögött, hiába na, igaz jóbarátok vagyunk mi...
Nyugati part, Triumph-szalon magasságában jártunk, és furcsa volt h olyan csönd van.. Egyedül voltam, mindenkit ledobott. Hiába lokkolt mindenki orrbaszájba, ahogy megérkezett, seemmi..ugyanugy szart le minket a szerver, magasbol... 10percig vártam, aztán továbbindultam, a vacsora már várt, és még hátravolt az utolsó 2000km.
Már épp a házamhoz értem, amikor okos67 ismét rámtalált, de én már akkor hazaértem, és elfáradtam....
De legalább, azért jó volt, mert spontán volt, és mégis sokan lettünk végül, legközelebb fordított irány következ, némi kis városi kiruccanással.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU: nemere
http://goo.gl/gd6Zi5
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
vettem egy új házat. idáig minden ok, csak kiléptem és amióta abból a házból akar indítani, mindíg kilép! tehát betölti a profilom, ok, bemegyek a garázsba, kiválasztom a kocsit, mondom take vehicle for a spin és puff már kint is vagyok a win-ben! Ilyenkor mi a fasz van???
Elõtte 17:20 kor felvételi, akire tartozik, dobjon privit a találkozási helyért! A többiek a ventri adatokért!
ui;
Lassan betelik a klub. Így, kénytelenek leszünk megválni a legkevésbé aktív tagoktol. (Gyak azoktól, akiket 1x láttam, klubtalin nem voltak.)
Mi legyen a program? Bejutás a Dillingham reptérre, (HC mód!) vagy verseny?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Pedig képet linkelni nem nehéz szerintem 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Játékon kívül vissza lehet állítani 100Hz-rõl 72Hz-ra a játékbeli képernyõ frisítést?????
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
2, Dillingham, vagy hogy kell írni. Északon. 2 módszerrõl tudok, van egy virágágyásos, (valahol középtájt, és a másik, egyszerübb. VAN EGY UGRATÓ! Keletrõl haladva, kerítés elött pár száz méterrel le az útról, azzal párhuzamossan haladva, egyszercsak emelkedõ, és bent is vagy!
3, Kalaeloa. Sivatag legdélebbi részén. Na oda, nem 1xû bejutni... cirka 3 órám ment rá. A lényeg, röviden; Az északi oldalán, van egy nagy kanyar, szalagkorláttal. fel kell gyorsulni, nyugatról kelet felé haladva. A szalagkorlát elött, van egy pukli a kerítés melett. Arra szerencsésen rá kell menni, úgy, hogy a kocsi eleje elemelkedés után megakadjon a kerítésben. (magyarán; ne csak a kocsi jobb oldala emelkedjen.) Ha negyjából a kocsi közepével érsz a szalagkorlát tetejéhez, úgy, hogy inkább befelé, mint kifelé dõljön a járgány, bent is vagy. Nekem kb 20.-ra sikerült....
Remélem, legalább nagyjából érthetõ, amit írtam.
Dante.

Ha az elsõ és a 2. a déli-városhoz közelebb esõ-, ill. az északi (Durham) akar lenni, akkor azok megvannak. A 3. melyik? Az szintén délen van, csak távolabb a várostól, nem?
csak onnan, hogy uj játék kezdése
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Ugyan vért izzadtam, de ma sikerült a harmadik reptér is...
Mindháromba bejutottam!
1. A kezdéskori, az egyszerü.
2. Na oda 1 fokkal nehezebb, de nem gond.
3. Kalaeloa. Na ez kemény dió! Elvoltam vele 1-2 órát, de megvan, igaz, nembiztos, hogy elsõre sikerül legközelebb. Mind1. Erre találták ki a bookmarkot.
Dante.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -