Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na gondolom ma nem lesz krúzolás nagyobb mennyiségben, mert akik itt vannak mennek mind a felvételire délután Danteval, és Atival. Gondolom. De ha lesz valami, megpróbálok odamenni, csak mondjatok kategóriát, hogy ne legyenek nagy különbségek, és egyformamód lehessen haladni! <#vigyor0>

w77d
csak a béta verzió uninstallal voltak gondok, de ott sem mindenkinél! simán uninstalláld és ne felejtsd el az app datából törölni a warez cd-keyt se, mert különben nem fogsz tudni online nyomulni!

Sziasztok! Most hozta a postás az eredeti Unlimitedet 😊
Lenne egy kérdésem. Hogy rúgjam le a gépemrõl a varezt? Mert mintha régen lett volna valami gáz az unistallal(XP törlés).
HELP minél elõbb, szeretném újrakezdeni, és csatlakozni valamelyik klubbhoz.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Met
ez mikor volt? 8 körül bent voltam de nem láttam senkit

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Roger6
Ilyenkor hogyan döntitek el, hogy merre mentek? Hogyan találjátok ki, hogy mi a cél?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hali, sziasztok, nem tud segíteni nekem valaki abban, hogyan lehwt bejutni Ohau szigetére?? Csatlakozik mst valaki Hawaii-ra? Szép napot!

TDU Nick: Danyello86

Jó volt a tegnapi este, tényleg olyan Forrest Gump-os országon átcirkáló futós buli volt.. 😊
6-magasságában start a közép-északon lévõ házamtól, nem tudtam megtenni az elsõ métereket sem, máris rámtalált Firo(HUN).. Megtárgyaltuk mit hogyan s miért, elindultunk. 100m, és ránktalált Memphis is, azzal a kérdéssel, "ti meg hova mentek?.." - õ is csatlakozott. Hármasban elég sokáig mentünk, amikor is már a sziget félnyugati részén járva ránktalált okos67, "a várjatok meg engem is!!"-beugrómondattal...
Továbbfolytatva utunkat, már a város felett jártunk, amikor megjelent Hofi1991, az õ csatlakozási mondata a "na bazmeg végre megvagytok" volt, és immáron 5-en száguldottunk tovább..
Város feletti autópálya-szakasz vége fele, Reaper megérkezett, alig birtam neki nyomni egy "Hi"-t, annyira feszes volt a tempo, hiába na, én mentem elöl...<#hehe>
Sziget, nyugati partszakasz, autópálya, 200km/h+ átlag, végre megérkezett egyik kedvenc kiskomám, moho is, valaki felkiáltott, várjuk meg moho-t!. Így is tettünk, tovább. Moho természetesen rögtön el is kezdett kötekedni velem, miszerint is -bár még alig érkezett meg- de meg van gyõzõdve arról, én rossz irányba tartok, nem balra hanem jobbra kell mennünk.. azt épp nem irta be, h mekkora egy béna vezetõ vagyok, de azért éreztem a szavai mögött, hiába na, igaz jóbarátok vagyunk mi...
Nyugati part, Triumph-szalon magasságában jártunk, és furcsa volt h olyan csönd van.. Egyedül voltam, mindenkit ledobott. Hiába lokkolt mindenki orrbaszájba, ahogy megérkezett, seemmi..ugyanugy szart le minket a szerver, magasbol... 10percig vártam, aztán továbbindultam, a vacsora már várt, és még hátravolt az utolsó 2000km.
Már épp a házamhoz értem, amikor okos67 ismét rámtalált, de én már akkor hazaértem, és elfáradtam....
De legalább, azért jó volt, mert spontán volt, és mégis sokan lettünk végül, legközelebb fordított irány következ, némi kis városi kiruccanással.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

[HUN]FaTaL
Van valami hír az Infogrames és MS közötti tárgyalásokról a PC-hez való Car-Packek kapcsán?

http://goo.gl/gd6Zi5

Versenyekre szavazok!

TDU: nemere

[HUN]FaTaL
Játszik valaki DDR2es x1650proval? Érdeklõdnék hogy milyen minõségben tolja😄

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
gyerekek Toyotával olyat krúzoltunk hogy az hihetetlen 😄 a fél szigetet megkerültük 😊

w77d
ez jo, kösz

Synit HUN
A garázsban a listából válassz egy olyan autót ami máshol van. Akkor átrak oda.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pepsi Twist
omg <#guluszem1><#conf><#wilting><#szomoru1><#wow1>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
meg lehet valahogy csinálni, hogy ne abból a kurva új házból induljak, hanem a régibõl?? az a baj, hogy az a ház pont azon a környéken van, amit nem tud nekem valamiért betölteni a gém, mindíg kifagy vagy kikapcsolja a monitorom!

gabi89
Na a holnapi talin ott leszek mert (ma) úgy néz ki,hogy holnap ráérek.Manapság hanyagoltam a játékot 😞 már hiányzik 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Pepsi Twist
Én sajna csak péntek délután tudok jönni száguldozni! Addig megvártok a nagyobb eseményekkel?

w77d
nos hiába rakom újra nem tudok játszani 😞
vettem egy új házat. idáig minden ok, csak kiléptem és amióta abból a házból akar indítani, mindíg kilép! tehát betölti a profilom, ok, bemegyek a garázsba, kiválasztom a kocsit, mondom take vehicle for a spin és puff már kint is vagyok a win-ben! Ilyenkor mi a fasz van???

w77d
én most rakom újra a játékot, aztán megyek föl!

Ma valaki valamikor fent valahol lesz? <#vigyor>

Dante73
Holnap 18 órakor tali a klubbnál!
Elõtte 17:20 kor felvételi, akire tartozik, dobjon privit a találkozási helyért! A többiek a ventri adatokért!
ui;
Lassan betelik a klub. Így, kénytelenek leszünk megválni a legkevésbé aktív tagoktol. (Gyak azoktól, akiket 1x láttam, klubtalin nem voltak.)
Mi legyen a program? Bejutás a Dillingham reptérre, (HC mód!) vagy verseny?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

max gps szinkron...

tdu Toyota
az 😊 ezt tegnap elõt csináltunk?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Skacok nincsa agame hez magyarositás??? (SÛRGÖS)!Elöre is Kösszi a választ
gabi89
Nagy kép:

Pedig képet linkelni nem nehéz szerintem 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nincs esetleg vmi patch vagy vmi ami az utat kijavítaná egy kicsit szebbre? Csak mert az út elég tré. Na de bezzeg 360 on meg isszonyat jól néz ki.
HUNMemphis
Na nee most keressem meg a nagyítómat?Biztos jó kép csak................pici.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Na mind1! Megkérdezem még egyszer:
Játékon kívül vissza lehet állítani 100Hz-rõl 72Hz-ra a játékbeli képernyõ frisítést?????
Motorral HC-ban a 3. sem olyan nehéz.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

jah, kb, fogtam a receptorommal. olyannyira, h este meg is kukkantjuk.. és igen, egyre gondoltunk, az elsõ kettõ megvolt, a 3. az kemény. na majd látjuk.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

n3whous3
jah, meg ronda is mint a vétek xD

púúúúú

w77d
én is bejutottam a repterekre, na mondom akkor mehet egy kis száguldozás a kifutón! Na ja, de a kifutó betonját tulajdonképpen földútnak értékeli és nem lehet rajta gyorsulni!!!! <#duma>

Roger6
Hát izé... <#vigyor3> Vagyis... Akkor nyelvtanilag helyes, mert hát végülis bejutottam. (Csak nem ezt akartam mondani.)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dante73
1, Érkezési reptér. Város melett van, bejutás mindenkinek megvan; virágágyás, -landolás.
2, Dillingham, vagy hogy kell írni. Északon. 2 módszerrõl tudok, van egy virágágyásos, (valahol középtájt, és a másik, egyszerübb. VAN EGY UGRATÓ! Keletrõl haladva, kerítés elött pár száz méterrel le az útról, azzal párhuzamossan haladva, egyszercsak emelkedõ, és bent is vagy!
3, Kalaeloa. Sivatag legdélebbi részén. Na oda, nem 1xû bejutni... cirka 3 órám ment rá. A lényeg, röviden; Az északi oldalán, van egy nagy kanyar, szalagkorláttal. fel kell gyorsulni, nyugatról kelet felé haladva. A szalagkorlát elött, van egy pukli a kerítés melett. Arra szerencsésen rá kell menni, úgy, hogy a kocsi eleje elemelkedés után megakadjon a kerítésben. (magyarán; ne csak a kocsi jobb oldala emelkedjen.) Ha negyjából a kocsi közepével érsz a szalagkorlát tetejéhez, úgy, hogy inkább befelé, mint kifelé dõljön a járgány, bent is vagy. Nekem kb 20.-ra sikerült....
Remélem, legalább nagyjából érthetõ, amit írtam.

Dante.

n3whous3
mekk mekk, az a kis sziget nem Ohau, Ohau maga a nagy sziget...

púúúúú

<#eljen>

Roger6
Tegnap végre átjutottam Ohau szigetére, csináltam is rögtön pár képet (az utolsót meg csak mert unatkoztam):

Pepsi Twist
Pénteken felteszem a TDU-t és én is jövök repeszteni! 😄

Azt is leírhatnád már akkor, hogyan tetted meg..
Ha az elsõ és a 2. a déli-városhoz közelebb esõ-, ill. az északi (Durham) akar lenni, akkor azok megvannak. A 3. melyik? Az szintén délen van, csak távolabb a várostól, nem?

bertino
nem az egészet
csak onnan, hogy uj játék kezdése

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

drot
vááá újra az egészet?????:S:S

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

V43 1105
Nem, újra kell kezdened a játékot = )

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

drot
jeee veszek tdu-t és énis nyomom online csak az lenne a kérdésem hogy onlineban hogy tudok autót szerezni?azt vihetem magammal amit karrierben szereztem??

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Dante73
No!

Ugyan vért izzadtam, de ma sikerült a harmadik reptér is...
Mindháromba bejutottam!
1. A kezdéskori, az egyszerü.
2. Na oda 1 fokkal nehezebb, de nem gond.
3. Kalaeloa. Na ez kemény dió! Elvoltam vele 1-2 órát, de megvan, igaz, nembiztos, hogy elsõre sikerül legközelebb. Mind1. Erre találták ki a bookmarkot.

Dante.

w77d
naná, én is ott vagyok rajta XD

(tényleg jók lettel 😊 )

Pepsi Twist
jók a kepek 😊

Eza kép meg ma unalmamban készült:

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Najó még egy kép: (egy kicsit elöbb (még dénes nem volt ott))

A találkáról egy kép: