Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Neked nem küldtem bookmark-ot?
Egyébként ha nem megy, elöbb hozz létre egyet, a pause menü, bookmarks/new menüpontban. Utánna a végére illeszted a bookmark.txt-ben, és akkor tuti negjelenik.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
bazz ilyen feltételek mellet belépek a klubba 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

erre énis kiváncsi vok majd hol lesz... azthiszem ehez kedvet kaptam (éles kanyarok stb...).

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MAN TGA
ja!és azért nem jo??

Sleepy Bone
Ez tök jó 😊 akkor holnap elnézünk 2en, csak hova? adsz bookmarkot? vagy egy megadott kereskedés?

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Dante73
A felvételi egyszerü. Kijelöltem egy pontot, ahonnan irány a klub. Ha jól emléxem, 48,8Km. Ebben van egyenes, kanyargós, gyors, és lassú szakasz. Én caplatok mögötted, és figyellek. (Soxor annyira, hogy a bokorban végzem, de nem gond, nem én vizsgázok,)
Többnyire egyébként a stílust figyelem. A klubban van egyfajta vezetési stílus, ami egyébként meghatározhatatlan, és azt sassolom, illik-e a jelölt stílusa, a klubb többi tagjáéhoz. Másrészt felmérem a helyismeretét. Útközben akad 1-2 szigoru kanyar, aminél ha ellszáll, nem ismeri a szigetet. Ez nem rossz pont! Csak egy figyelmeztetés nekem, hogy a talikon figyeljek jobban, ha a tag eljött. Tudom, nem ismeri a szigetet így 50-100 méterrel hamarabb fékezek kanyar elött, nem az utolsó pillanatban kézifék, forgáz stíllban "viszem" a bandát. Egy darabig. Aztán csak megismeri a szigetet az új tag, tudja nagyjából, mire számithat, stb.
De ennek minden aspektusát úgysem tudom leírni, másrészt nem is akarom, hiszen vannak olyan szempontok, amikre nem is gondol a jelölt, így arra nem készül, magát adja, óhatatlanul.

Dante.

Synit HUN
Én már eddig is segítettem. A vezérlõpult/játékvezérlõk ott a driveren tulajdonságok aztán settings és ott van egy combined felirat kockával a balján amiben nálad valszeg pipa is van. Old meg hogy ne legyen 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

nem. õ megvette csak kiderült hogy szoftrverhamisítás áldozata...

Pepsi Twist
Talán mert nem vetted meg?

MAN TGA
hello mindenki azt szeretném kérdezni h amikor a legelsö versenyt el akarom kezdeni nem csinál semmit mért van ez???

thx
eredeti 😄
Sleepy Bone
ha origid van, akkor: New profile és ott a gamespy id-t bepipállod, ha nincs eredetit, akkor azt addig ne áruld el, amíg az eyéb problémákat meg nem oldottad, mer csak akkor segítenek ;-)

hogy tok felmenni online játékra
még sose probáltam
Atti12
hehe feljövök 257 üzenet, mondom szép biztos van valami patch aztán benéztem és rájöttem hogy semmi nem történt, csak ujra indult a szerver. Lassan már ennek is örülni kell 😊. Na mind1..

n3whous3
na ez jobb megoldás 😊

púúúúú

valaki tudja h hol tudom állitani a kormány pedáljait?
hol tudom állitani a kombinált pedálokat?
a pro streetnél müködik
Sleepy Bone
Dante, mibõl áll egy felvételi? krúzolunk és nézed h mennyire vok beteg? 😄 vagy verseny?

kössz mindjárt megnézem
Synit HUN
A Pro Street ment? Mert ha igen akkor az a probléma hogy kombinált pedálokra van beállítva. Ha nem próbáltad a pro streetet ez a dolog akkor is fennálhat.

Ha megy a szerver most fel is nézek.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hej, valaki megtudja mondani, hogy lehet saját Bookmarkot létrehozni? Hiába klikk-klakkolok nem történik semmi, pedig jó lenne ha lenne.. Köszönet elõre is!

nah azt irja ki h press only one key or axis at a time amikor nyomom pl a gázt h konfigurálja
amugy egy logitec (impact) x8-39v 2 éves.
mien kormányod van? vlami 1985-ös?

csak h nem csinál semmit.
jah és még valami ha megyek az uton és pl a jobboldalon van egy merci kereskedés, miért nem enged be? + a lexus kereskedésbe sem többek között.
ugykell hogy benyomod a gázt és megvárod mig kiírja hogy waiting for neutral position, és akkor leveszed a lábad a gázról... meg a kromáynnalis igy elfordítod balra megvárod mig kiírja és vissza...

üdv mindenki a kormányommak nem megy a játék. mikor pl a gázt be kéne konfigurálni, és nyomom h melyik pedál legyen, nem csinál semmit. csak a gombokat tudom beállitani. még a kormányt sem engedi :S segitsetek pls. kössz
Sleepy Bone
Hello!

Mennék én is meg szerintem egy barátom is felvételizni, én 1 éve nyomom õ most kezdi, multival csak a bétával toltam, ma telt be a pohár h megveszem, remélem hamarosan hazaérnek vele, mert én nem tudtam elmenni érte. SZal mesét kivonva szeretnénk felvételizni.

ez teccik nekem... amugy lehet elkolbácszolo ka felvételire xD

Dante73
Kissé körülnéztem az online részlegen. Innen a fórumról alig 1-2 embernek van értékelhetõ eredménye. Mi több, online versenyekben elég keveset nyomjuk. Összesen 330 Magyarnak vannak online eredményei, De ismerõs névvel alig találkoztam. Ennek fényében jövõ hét csütörtökre Versenynapot hírdetek, a klubban! (Ha a szerver nem mond csütörtököt) Kérek minden klubtagot; jöjjön el! Nehogymár a Németek, Amcsik, de még a Románok is lenyomjanak!
Pedig vezetési tudás alapján, elég elökelö helyen állunk, szinte minden offline verseny elsõ 10 helyezettje közt akad 1-2 magyar. Sõt, ha csitereket kivonjuk, még jobb a helyzet! Gyerekek, ez igy elég cink, nem?
Tehát a Hungarian Kamehameha King Klub programja 1 hétre elõre;
Szombat; 15:20 Felvételi.
16:00 Klubtali, HC Mõdban, irány a Dillingham reptér!
Csütörtök; 18:00 Klubverseny. Megjelenés erössen ajánlott.

Dante.

[HUN]FaTaL
reinstall és cdkey.txt-ben átírod a kulcsot (c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\cdkey.txt)

http://goo.gl/gd6Zi5

45%-tol.

drot
mikortól lesz elérhetõ a hardcore mód??egybkent tök fasza online nyomni😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

n3whous3
reinstall

púúúúú

[HUN]FaTaL
logi force ex, logi formula wheel, attól függ h fontos e az ffb neked v nem mert a formula csak vibrationt tud

http://goo.gl/gd6Zi5

Sleepy Bone
Sziasztok!

Mi a teendõ, ha törtrõl eredetire térek, tudom új profil, de egyébként reinstall meg a cd-kulcsot mikor írjasm be meg hova?

Logitech Force EX..

GyZolee12
Hy! Milyen kormányt ajánlotok hozzá??(Term. megfizethetõ áron, tehát 10-15k körül)

Met
elkezdtem megcsinálni a modelles meg dobozvivõs küldiket de nagyon utálom 😄 erre nincs cheat?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

majd a többiektõl dõl el... én ugy este 8ig szabad vagyok...

Visszaestünk a 2. helyre =(

Ki? Mikor? Hol? Miért? Meddig? lesz fent ma

az hogy egyszer beírtam poénból betettem egy képet azegy dolog... ezt amugy az atari forumán olvastam...

Megbocsátok padawan.
<#idiota>

lajzika
bocsáss meg mester..

Jo lenne 😄

Már rájöttünk. =)

lajzika
hali. megy a szerver jelenpillanatban 😊

Pepsi Twist
Nah jólvan ha nem leszek lusta felteszem a gammát 😄