Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe-
Én mondtam hogy ebböl nem lessz semmi.
FUCK ATARI<#boxer>

n3whous3
próbáltam 😄 elindult, aztán nemtom... 5FPS nem gyõzött meg arról, hogy folytassam úgy a játékot.

De ha kíváncsiak vagytok hogy néz ki az, amikor 5 FPS-el száguld valaki, akkor dobjunk már egy találkozót össze 😄 felmegyek megmutatni milyen király 😄D:😄😄D😄:

púúúúú

hella!
én is felháborítónak tartom ezt a szerver leállást. elég kritikusan láttam eddig a jövöt....merth! a TDUnak ugyebár nints saját tulajdonban lévö szervere. ezért tsak béreli. kivántsi vagyok h ez meddig fog tartani. DE! most átfutott az agyamon,h ha lesz második rész és ezt komolyabban gondolják, akkor annak lehet h tsinálnak saját szervert és ha a 2nek saját szervere van akkor talán az elsö résznek is lesz hely.....de ez tsak az én agyam képzelet-szüleménye.

megyek kotsikázni a virtuális világba bele ....

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

w77d
hát azért mostanáig nem kevés idejük volt új patchet kidobni lássuk be 😊

Roger6
Szerintem ha nem kellene ilyen rövid határidõkkel dolgoznia a játékfejlesztõknek, akkor nem lenne ilyen hiba. Mindenhol jönnek a pénzesek, aztán megmondják, hogy holnapra legyen kész a játék. Ha nincs kész, akkor kirúgnak mindenkit, ha kész van, akkor meg tele van buggal, meg mindenféle rosszal, mert teszteletlenül adják ki a játékot. De hát mi, gamerek is ilyenek vagyunk. Mé nem gyün' má' ki az a kurv@ játék vaze!!! Aztán szidjuk szegényeket, ha csúsznak egy-két hónapot, vagy ha bugos a játék. Örök rangadó ez...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

w77d
hát ilyen 8800gtx-el mint az enyém mindenki tud! mutasd meg milyen laza vagy, hogy te azzal is tudsz XD

n3whous3
Ehem :o) Gef 6100 integrálttal ugye :o)

púúúúú

HUNMemphis
Gyerekek azt kell mondanom hogy jó a szerver.Én most szépen megyek autókázni.Szóval töröljétek le a könnyeiteket és padlógázt neki.XD

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

<#wow1><#idiota>

Már megint nem jó a szerver? <#boxer>

n3whous3
Bazz, mire újra mehetnék TDU-zni, behal az egész <#guluszem1><#guluszem1><#wilting><#wilting><#falbav><#falbav>

púúúúú

HUNMemphis
Megnézem nektek hogy üzemel-e már a szerver.Különben meg fel kéne találnotok magatokat. XD Én pölö COD4be folytom a nemlétezõ bánatomat.
Na akkor lássuk a szervert.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Synit HUN
Legalább elsõ a topik! 😄 Rég volt ilyen 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Szarnak ezek rá, nekik csak a pénz lebeg a szemük elött... Ezért sem várok már semmit ezektõl. Ha lelkiismeretesek lennének már rég küszöbölték volna a szerver hibákat, adtak volna carpackot, még 1-2 patchet... De semmi, õk elvannak, mert tele a zsebük, aztán hitegetnek tovább a TDU 2-vel... Ez már nem lesz jobb sajna... Pénz pénz pénz..

Komolyan mondom hogy ez hihetetlenül felháborító, hogy se egy hivatalos "Oh, sorry" vagy egy ez van gyerekek ezt kell szeretni...<#gonosz2> Minden fórumot végigböngésztem, a googleban tíz féle képpen kerestem, de mindenhol csak az elkeseredett játékosok százai panaszkodnak. Hivatalos emberke sehol. Nem vagyok marketinges, Pííííí ÁÁÁÁÁros, de ki a franc veszi meg így a TDU2-õt? Én biztos hogy nem, bojkott ezerrel!!!! Ez nem kis leállás volt apám, több mint egy napos világméretû... Hogy engedheti meg ezt magának egy a felhasználók pénzére és vásárlására alapozott cég...Fúúúú...Kész vagyok....<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

TDU: nemere

Versace21
<#zavart2>Sajnos én is kilõttem mindent magam kõrûl,mondom csak a gam,de hiába,szoptam azt a joságos ge..t<#merges3>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Na végre valami jó hír van a szeróval kapcsolatba, szerencse, hogy visszaolvastam, különben ma sem indítottam volna el a játékot... Tegnap elterveztem, hogy délután csak ez, de nem jött össze.. Ma már nem tervezem el, csak megpróbálok játszani...

w77d
😊

Versace21
Remélem nem csak lázlak a mapon,hanem az utakon is megjelentet<#vigyor4>De nagyra vágyok már ,mi😄

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

w77d
este én is fent leszek valszeg 😊

Versace21
Nah nem baj,leglább estemajd tudunk nyomulni😛 olyan 8-9kõrûl érek csak haza,szerintem éjjel akkor nem alszok,ha jo lesz a szerver 😄
Most is mennék,de unalmas számtechen vagyokXD

w77d
aham szóval te vagy az 😊
sajna ritkán vagyok msn-en, hamarabb el tudtok érni itt a fórumon vagy mailben 😄

én változást nem találtam semmit, minden maradt a régi!

Versace21
Semmi változás a szigeten???Nem nyitooták meg a lexus szalont?😛
Felvettelek tegnap msn-re..

w77d
hát sokkal stabilabb nem lett, van hogy látom, van hogy nem látom a többieket...

w77d
nekem is fölment 😄

[HUN]FaTaL
Akkor ez tárgytalan. Csináltak is valamit egyébként vagy csak újraindult a szerver?

http://goo.gl/gd6Zi5

hello minden tdu rajongo. egy kis segitséget kérnék.
nekem egy pentium 4 3.6 ghz procim 2x512 mb ram és egy nvidia 6600 videokarim van. a multkor letöltöttem a játékot, és 800x600 ba szaggatott, meg eltüntek a képek valamint vissza kellett minden játéknál állitani a grafikát 640x480 ra majd ujra 800x600 ra h visszajöjjenek az objektumok. ez játékhiba volt, vagy a videokari kevés. segitségeteket elöre is köszönöm!
MEGY A SZERVER

w77d
az online?

Nálam megy a játék.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

[HUN]FaTaL
én még nem vettem meg pedig játszanék multiban de kevés a gépem😞 új kártyával már lehet hogy megvenném mert nagyon tetszik a game de ha kilõtték a szervert (illetve sûrûn nem megy) akkor nem fogom, de még a tdu2-t sem mert ha evvel a játékkal megteszik ezt akkor nem lehet tudni hogy a többi játékukkal mit csinálnak...

w77d
ezt mondtam én is! ha most megszûntetik a szervert, akkor csalást követnek el, mert én pont azért vettem meg a játékot, mert rajta volt a dobozon, hogy online versenyzés! Ha ezt nem tudják teljesíteni, igenis fizessék vissza mindenkinek a pénzét!!!

[HUN]FaTaL
Akkor szerintem tüntessék el a boltokból is a játékot...Mert ha jól tudom ez elsõsorban online game és rajta is van a dobozon de ha megszüntették a szervert...

w77d
szerintem is annyi! ahogy írtam tegnap is, ezt leállították, hogy esetleg helyet csináljanak egy új játéknak

Roger6
Még hogy a játék nem tesz agresszívvá... <#gun>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

még mi itt vártunk updateket pffffffffffff meg carpacket xD szánalom
Danténak igaza volt mi itt várunk,mert leállt egy büdös szerver aztán tényleg jól megszopatnak minket gyerekek

A fejükön fogom szétverni ezt a kibaszott dvdt ausztráliában sincs már szerver

Ez már nagyon durva ilyeet még nem bassztam ebbõl mekkora balhé lesz mmmmmmmmmmmmmm

Synit HUN
Hát jah! Énis kb 1 hete vettem elõ megint. Tegnap úgy rá voltam kattanva mint az állat. És tessék!
Valaki ki tudja próbálni hogy megy-e már eza krahács getziláda?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sland
Hosszú idõ után egyszer akarok játszani, erre pont nem jó. Apjuk faszát már... 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Szerintem ez végleg behalt...több, mint 24 órája nem lehet felmenni...

TDU Nick: Danyello86

tdu Toyota
hát ez nem igaz legalább ezek a hülyék ki írhatnák hogy a játék frissités alatt van nem az hogy nem tudodot kapcsolodni a szerverhez mert ebböl sok dolgora lehet következtetni hogy szar a szerver vagy frissitik a játék megcsinálják a net kapcsolatot vagy patchet adnak de azt nem hiszem hogy patchet adnak de reménykedek továbi szép napot és szervert

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Sleepy Bone
ok, megbeszéljük, nem akarom úgy megvenni, hogy le vannak éllva a szerverek...

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Hát ez nem igaz.
Még most se jó.

Versace21
Még most se enged fel<#boxer>

még mindig semmi..

AntiHero
Én eladom neked 4kért a játékomat. (eredeti, fémdoboz + térkép)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
eden per pillanat jelenleg egy másik játéknak a ujabb fél éves késését jelentette be, nemtom mit vártok... 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egy hajszálnyi reménysugárral azért még én örülnék minden fajta pozitív változásnak...abból legalább megtudnánk, hogy foglalkoznak-e mg vele egyáltalában.

TDU Nick: Danyello86

Dante73
Tételezzük fel, megnyitnak 1-2 szalont. (Mondom, tételezzük fel!) Gondolom, nekünk akkor le kell töltenünk valamit, (szalon belseje, bemenet anim, térkép változás, stb) Ezután ezt telepítjük. Én nem értek hozzá, de gondolom, ugyanez van szerveroldalon, csak "kissé" bonyolultabb. Esetleg javítanak valamit a stabilitáson, ami ugye elkelne, most pláne, hogy egyre többen veszik a gammát az ára miatt. Utóbbi idõben botrányos volt ebben megegyezhetünk. Tehát ha csak stabilitást növelnek, érthetõ a leálás. Ha kapunk valamit (esetleg, bár ebben nem bízom) pláne.
Viszont egyszerü szerverleállás is lehet, igaz, az elég nehezen lehetne egész napos valami komoly hiba nélkül.
Tehát egy biztos; hogy semmi nem biztos! Holnap kiderül (vagy nem...)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/