Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szorítson mindenki nekem hollnap írom a felvételit.

Holnap az is mehet a klubhoz délután négyre aki nem tag, vagy ez most csak azoknak szól?

<#taps><#eljen>

Dante73
Errõl a képrõl, pedig azonnal a TDU ugrott be;
Bocsi az offért!

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Dobj még1 privit akkor lécci! Van úgy, hogy késõ este, már sötétben olvasom el a privit, amikor márr nem látok válaszolni. Másnapra meg kiesik a likon. Én hibám, Elnézésed kérem érte!
Memphis!
Nem értem, mit nem értesz! Hétvégén tali, szeretettel várunk. Neked, (mivel tisztában vagyok Veled) felvételi nélküli tagságot ajánlottam fel, csak nemtudom a mostani nick-ed, és friend's -ek közt sem vagy. Úgyhogy, ha jössz, megejtjük. Arra sem válaszoltál, mikor lessz a visszavágója, a Viperes versenyünknek?
Ha valami nem tiszta, Padawan, kérdezz, majd csüggj ajkaimon (fúj, Te disznó, nem úgy!) hisz minden szavam arany!

Dante.

Yoda001
üdv<#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

Helló! <#integet2>

Én is jelentkeztem pü-bel a klubfelvételire de nem válaszoltál, úgyhogy most írok itt.
Amúgy hello mindenki, követem már egy ideje a topikot, de most írok elõször.
és alegszebb hogy nem egy kis ideig voltam ugy hanem ott is maradtam... énis késöbb csak photo modban láttam meg hogy így álok 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[HUN]FaTaL
ROFL

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
LOÁL

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hmmm... 1 icipicivel több gázt adtam a saleennek kanyrban és ime:

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

HUNMemphis
Dante akkor a hétvégén nem lesz találkozó?Vagy non HC verseny?Kicsit butának érzem magamat.Kérlek láss el némi információval.Készûlnek a képek lehet hozni a pop cornt.<#rolleyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Sleepy Bone
találkozunk az audisnál 😊

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

w77d
no megyek én is krúzolni 😄

w77d
sokszor van, hogy a szerver szelektál melyik 8 embert adja be neked!

Sleepy Bone
JÖn valaki gurulni 1et az audishoz?

Sleepy Bone
Az miért lehet, hogy itt vagyunk egymás mellett elvileg és gyakorlatilag nem ad össze minket 😊

de nem tudtok felvenni valamelyik csapatba? vagy valami?
fasza látlak titeket már, csak befagytam lol😄
drot
lol egy pontiacos ember követ és nemtom lerázni xD

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

w77d
igen, kéne látnod õket! a térképen biztos kéne látnod, de egy idõ után megjelennek autókázás közben is! De találjátok már föl egy picit magatok!!

drot
heh most kezdtem hogy lehet barátokat felvenni és vki elmondaná azoknak a nick nevét akik tduznak online meg klubbot is keresek vki felvenne?😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

szoval akkor mi legyen?
most már látnom kéne a többieket?
Met
Nektek nem csinál random fagyásokat? Játék közben hibát észlel az explorer.exe, kilépéskor hibát észlel a tdu exe-je és lefagy stb.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

<#banplz><#lama><#banplz><#kuss>

nah már látom a mapot most mi legyen?
Szövegértelmezésbõl ötös!

w77d
igen

<#taps><#taps>

ok szal csináljam meg az elsö küldetéseket h engedje?
w77d
azért nem tudsz még mapot nézni, mert nem jutottál el az igazi játék kezdetéig! csináld meg a kezdõ versenyt, vegyél házat, kocsit, aztán mehetsz! addig nem is fogsz senkit látni!

emberek
honnan tudom h benn vagyok? megvolt a new game és nem tudok mapot nézni ez lenne az? és h látom a többieket. kössz a segitséget
Smicy2
3 napig nem voltam...😮
Test Drive Unlimited
(553 új üzenet)

Charade GTti

Akkor New Game és go

dependig on the condition of the connection, this can take up to 90 seconds----ezt irja ki aszt tovább is megy pár pillanat mulva. majd kijön a new game continue stb
jo csatlakozott aztán mit nyomjak? new game? vagy mi?
Hömm, nekem azt írja, hogy már klubtag vagyok. Valami SGFANKLUB vagy mi a neve a klubnak. Érdekes, mert nemis nyomtam sosem, hogy én elfogadnám a meghívást, vagy beakarnék lépni... No mindegy, majd elautózok, és kilépek onnan, mert ez így nem állapot. Lehet fantomcég hajjaj...<#lookaround>

Met
Ne a gamespy-os neved írd be

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sleepy Bone
mit ír ki?

hát nekem nem
Sleepy Bone
Írd be a játékba az emil címet és pass-t aztán már csatlakozik is fel.

segitsetek
megcsináltam a gamespy profile-t hogy tok csatlakozni online?
Ujra 1.-ök vagyunk HURRÁ

Pepsi Twist
sztem én sem leszek kláb tag mert sosem tok elmenni a találkákra és én is szabadúszó leszek 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
fontolgattam, hogy klubtag szeretnék lenni, de én úgy döntöttem inkább szabadúszó leszek 😊
nem azért, mert nem tudnék nyugodtan krúzolni veletek, hanem mert nem tudom garantálni, hogy akkor fel tudok menni játszani, amikor éppen egy találka idõpontja meg van szabva!
azért remélem, hogy ha éppen van találkátok és krúzoltok egyet, és neadjisten találkoztok velem a szigeten, nem fogtok lerázni 😄

Dante73
A héten valsz tele leszünk.
De a jövõ héten megintz lesznek kirugások, megválunk azoktól, akiket nem láttam (láttunk) talin a felvételi óta. (Amint meg tudjuk beszélni ATI-val, ki megy, ki marad) Úgyhogy, a holnapi talinak, és a csütörtöki versenynek a tétje a Tagság, úgyhogy akik nem voltak talin, pont itt az ideje, hogy jöjjenek... Persze, csak ha tagok szeretnének maradni.
Ugyanis szeretnénk kialakítani egy valóban AKTÍV társaságot.

Dante.

trogerzsiger
Majd én is felvételizhetek ha van hely? :-)

trogerzsiger
Na végre tudok tduzni! mikor lesz kruzolás?

Sleepy Bone
Nekem még nem küldted 😊 még csak most jön haza az origi gém😛