Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Memphis!
Nem értem, mit nem értesz! Hétvégén tali, szeretettel várunk. Neked, (mivel tisztában vagyok Veled) felvételi nélküli tagságot ajánlottam fel, csak nemtudom a mostani nick-ed, és friend's -ek közt sem vagy. Úgyhogy, ha jössz, megejtjük. Arra sem válaszoltál, mikor lessz a visszavágója, a Viperes versenyünknek?
Ha valami nem tiszta, Padawan, kérdezz, majd csüggj ajkaimon (fúj, Te disznó, nem úgy!) hisz minden szavam arany!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Amúgy hello mindenki, követem már egy ideje a topikot, de most írok elõször.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
most már látnom kéne a többieket?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
honnan tudom h benn vagyok? megvolt a new game és nem tudok mapot nézni ez lenne az? és h látom a többieket. kössz a segitséget
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
megcsináltam a gamespy profile-t hogy tok csatlakozni online?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nem azért, mert nem tudnék nyugodtan krúzolni veletek, hanem mert nem tudom garantálni, hogy akkor fel tudok menni játszani, amikor éppen egy találka idõpontja meg van szabva!
azért remélem, hogy ha éppen van találkátok és krúzoltok egyet, és neadjisten találkoztok velem a szigeten, nem fogtok lerázni 😄
De a jövõ héten megintz lesznek kirugások, megválunk azoktól, akiket nem láttam (láttunk) talin a felvételi óta. (Amint meg tudjuk beszélni ATI-val, ki megy, ki marad) Úgyhogy, a holnapi talinak, és a csütörtöki versenynek a tétje a Tagság, úgyhogy akik nem voltak talin, pont itt az ideje, hogy jöjjenek... Persze, csak ha tagok szeretnének maradni.
Ugyanis szeretnénk kialakítani egy valóban AKTÍV társaságot.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/