Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
a személyemmel kapcsoltaban 😄 érzem magam annyira tagnak itt, hogy megmutassam nektek az egyetlen nõvéremet XD

Roger6
Ez hogy jön ide?!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

w77d
igaz, hogy OFF, de nézzétek meg a videót és mondjatok véleményt, mivel tulajdonképpen valamilyen szinten érintve vagyok a dologban 😄

w77d
amíg én voltam a vezérautó, még nagyjából egyben voltunk, de már idegesített, hogy gyakran belémcsúszott driftelve pár ferrari! aztán átvették a vezetést és tényleg séthulott a dolog, én is alíg bírtam tartani az iramot!

Roger6
Hát ez valami bug lehet, mert nekem még soha sem csinálta (és szerintem ez a helyes...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem tudom, hogy valaki probálta e már, de érdemes!! Én játszom egy offline profillal is és ott úgy lehet a leg könnyebben pénzt csinálni ha instantba kihivsz egy versenyzõt és meg vered egy párszor utánna egybõl egy normál verseny és a nyerhetõ összeg töbszörösét adja)))

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Szeva! Szerintem tovább lehet játszeni! És a klubok közötti versenyzés is él!! Nekem pont azt kéne csinálnom csak kéne beszélni egy klubbal a kivel lehet versenyezni!!! KLUBOK KÖZÖTTI VERSENYT AKAROK!!))) Három nyeret verseny és ACE leszek)))<#buck>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Synit HUN
Gyõzike erõs off! És kellemetlen is szóval ne! Ebben a kommentben szerepel utójára a neve ok? OK!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

V43 1105
Vett? Hát már nem azért, de szerintem az akkora kamu volt, mint a 8szor eljátszott kis "színdarabja", pl.: elválik Beától, meg nem szerepel többet az RTL Klubbon... szóval.. ja meg érdekes, anno belebele pillantgattak gyõzikébe, és mindig másféle autó volt a valaguk alatt szóval .. <#wow3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ezért mentem én is oda idõre ma (vagy már tegnap) a 300c-vel, ahova megvolt beszélve, mert tetszett az Audis krúz még szombaton. Kár, hogy most nem jött össze (legalábbis nekem) mert megláttam, hogy három 300c van, a többi ferrari, ford gt, meg még nem tudom mi, el is ment a kedvem. Elöször még mentem egy darabon, de miután lemaradtam, és mindenki csak ment ment, semmi összetartás, inkább kiszálltam, mert ebbe semmi jó nem volt... Max. hogy a ferrarisok gyorsultak, és kész. Remélem valamikor összejön a 300c krúz, majd benézek, hátha van valami infó róla...

Sleepy Bone
Pontosan erre gondoltam. Egyébként pedig sokkal jobban élveztem a pénteki krúzt az audikkal, mint mondjuk rége az enzo ferrarival. jó az versenyre nagyon, meg ha van konkrét célom ahova megyek, de krúzolni egy elegáns lomha bálnával sokkal jobban szeretek. A 300c tényleg öltönyös autó, nem is értem, hogy vehetett az ország szégyene, Gyõzike ilyet... Akirõl egyébként tudjuk, hogy jó ember nagyon, csak tönkretette a feltûnési viszketegsége, az rtl klub és a családja...

Gyõzike gyerekei pedig tipikusan az az eset, mint amikor cheatelsz, az öledbe hullik a sok pénz és nem értékeled a dolgokat... Amikor a lánya kapott egy tapsolós szobalámpát és le se szarta... Órákat el bírnék játszani egy olyan lámpával, és tuti, hogy büszkén mutogatnám mindenkinek aki megfordul a szobámban 😊

Bocsi a nem éppen témába vágó hsz-ért, de jött 😊

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

w77d
ismerõs a dolog! én a pro street játékélményét basztam el a hülye pénz kóddal! mer ha már pénzed van dögivel, elveszted a varázsát annak, hogy valamiért versenyzel!

Sleepy Bone
Köszi szépen! Inkább megyek fel megin a létrán, valahogy ha segítséggel vagy cheatel cisnálom elmegy az izgalom, hogy hú de jó, most venni fogok egy lambo-t...

Denes888
Annyira biztos nem mint a Ferrari F430-as sound modban. Ott 6000-ig normál utána átvált egyik pillanatrólo a másikba forma 1-es versenyautó hangjára XD.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Nekem már ez is tetszett... így tovább. <#eljen>

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

nem.. kikell jáccani... én megoldotatm majdnem teljesen jól már csak azzal van a gond hogy a hangok közt észre lehet venni a váltást... mármint hogy 1tõl 5ig egyfajta hang van azt jön a másik hang nagyon észrevenni de leginkább a 6után jövõ 8ezres hangnál lehet észrevenni...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Synit HUN
Az alapvetõ probléma sztem maga az eredeti hang. Mivel a többi bnk-ban -amit eddig megnéztem- van 3*2 fodulatszám hang (fel-le) 1 indítás és 1 alapjárat. A sky-nál van 5 fordulatszám 1 indítás és csá. Alapjárat az ablakban. Ráadásul olyan kicsi a méret, hogy a hangerõt kizárja. Vagy rövid a hang és pattog.
Én ezekbe a problémákba ütköztem. Ha meg lehetne oldani, hogy legalább a mérete nagyobb legyen... Xar az egész 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

tudom mia gond vele csak majd holnap fogok vele foglalkozni. Mert annyi hogy a köcsög mert aztírja hogy kell neki 2e 4e meg 5e-es fordulat... nade ha azt megcsinálom akkro iszonyat undorítóan semmit enm fog pörögni a verda... amit most hallasz a játékban NFSU2-bõl vanés 3000 7000 meg 8000 és még mindig nemjo lehet hogy 4000 7500 8000, sztem ezlesz a jo.

Synit HUN
Az enyém is hasonlóan sikerült 😄 Az egyik. A másik kissé pattog is 😄

ha nincs semmi lóvéd meg verdád akkor irj össze 5verdát... és én felteszem trade-re mindet 1000dolcsi-ért...

Sleepy Bone
Na reaperrrel sikerült gurulni egy kicsit a szigeten, bár nekem mennem kell, mert még készen kell lennie egy fizika érettségi tételnek, de sebaj 1. a tanulás.

Lehet oltani:

Nissan Skyline SOUND BETA

Skyline!!!!!!!! 😄 szavazatom leteszem rá... mellete egyszerübb lenne ha elösször E kategória (tuning nélkül) utána meg B vagy A kategoria (tuning nélkül)

Dante73
Attól függ, hány ember kerül ki. Holnap kiteszem a listát ide, kik azok, akiket rég láttunk. Ha jelentkeznek, kapnak még 1 esélyt, ha nem, nem.
Nekem most 4-5 ember tünik "ismeretlennek, de ugye, nem tudhatom, ATI hányszor futott össze velük, tehát meg kell beszélnem vele a dolgot. Utána kiderül, hogy a két biztos bejutón kívül jut-e másnak hely. Ha igen, akkor a verseny utáni csütörtökön, ismét tagfelvétel.
Egyébként, tovább gondolva a dolgot, 4 autó van a versenylistán; Golf, Skyline, Audi RS, Shelby Mustang GT500.
2. "forduló" Viper, Corvette Z06,
Lehet szavazni, savazni, ami jólesik.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

ésesetleg tgf lesz még? 😄 (viccen kívül)

Köszönöm szépen!
Már pár tag fel van véve a barátlistára, szóval ha lesz hely, akkor már be tudok lépni.
Dante73
Én valami lasabb járgányra gondoltam. Erõssen gondolkodom a G-s mustangon, Golfon, és hasonlókon. Hegyi szakaszokon elsõsorban. 10-15 versenyt lenyomunk, aztán levezetésképp, mondjuk 2-3 Viperes, vagy Saleen-es verseny, a sivatagban.
Azt szeretném, ha a technika, és "pofátlanság" játszaná a fõszerepet. Ütközéseket nem fogom kikapcsolni, tehát nyugodtan ki lehet forgatni a másikat. Egész addig, míg nem megy át a dolog ökörködésbe, vagy bosszúhadjáratba. Azt nem fogom tolerálni. Tehát elõre be kell venni a nyugtatót...
HC természetesen OFF, Driving Aid tetszés szerint, nálam be lesz kapcsolva.
Memphis!
Össze kellene futni a szigeten, ha ráérsz, hogy felvegyelek a barátlistámra. Neked, és Davetim-nek bérelt helye van a klubban. Viszont pillanatnyilag televagyunk. Holnap (legalábbis remélem) dumálom meg ATI-val, ki volt a legkevésbé aktív, és kitesszük Õket. Csütörtökre mindketten tagok lesztek, garantálom. Várunk a versenyen!

Dante

Ez a probléma volt ma is... Úgyhogy csatlakozom a felvetéshez

Egyetértek azzal a fajta felfogással, amit Versace21 és Sleepy Bone mondott, hogy aki szervezi a találkát az legyen, amit mond, kompromisszumokat lehet kötni..., a vegyes társaságnak nem sok értelme van, mert úgyis lassú lesz egy Enzo-val a 200-as tempó, mert 300-asra született és nem lesz jó vége, csak mérgelõdés és a többi marhaság.

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Én érdeklõdni szeretnék, hogy bevesztek-e a klubba, nagyon szívesen mennék versenyezni én is<#vigyor2>
HUNMemphis
Csütörtökön milyen kocsival lesz a verseny?Mert akkor nekiállok non HC be gyakorólni.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Sleepy Bone
Na elveszett a profil, vidám is vagyok nagyon, de már elkezdtem eg yújat... audi a3-mal valaki krúzolna xD 😊 am télleg krúzolnék, meg próbálok pénzt szedni azt venni vmi használt cuccot...

Én már nem tudom mi legyen. Eredetileg mentem volna a megbeszéltek szerint, másodjára oda is jutottam ahol tényleg mindenki a megbeszélt autóval volt, 4en voltunk úgy, vártunk, aztán mindenki ment amerre látott... Ez a nagy krúzolás, hogy ha valaki lemarad szarni rá majd utolért, meg száguldozzunk orrba szájba magasabb kategóriájú autókkal? Érdekes mindenesetre...

w77d
én is az egészségügyi állapotomra tudok hivatkozni, hogy otthagytam a csapatot 😊 a szemem alig bírom már nyitvatartani, nem jó ötlet az alvás abszolút kihagyása 😊

Hehe.Lenyomjál?
Abba nekem is lessz beleszólásom =P

Dante73
Dani! Dénes!
Sorry srácok, hogy léptem, de a tegnapitól kijött a teniszkönyököm, ráadásul, sétakocsikázás közben (90 Km/h, szigoruan) egy barom belémszállt hátulról, én meg pont azzal a kezemmel fogtam a kormányt. Mit mondjak van erõ a G25-ben. Még a szemem is könybelábadt.... Pedig szoktam nézegetni a GPS-t, és felkészülök az ehhez hasonlókra, de most szólt a Prodigy - Breathe a fülemen, és nem figyeltem. Úgyhogy jobbnak láttam lépni, hogy a csütörtöki versenyen mindannyiótokat lenyomjan...

Dante.

Énis egy 7600Gt-n gondolkozok😄 20 ezer a számtekboltban! anyámtol kikéne csikarni még ennyit:S😄

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Sleepy Bone
HEllo!
Élek, és próbálok csatizni folyamatosan. VÁrjatok a Paganisnál, oda megyek én is ha megmodemelte magát a modem...

Ádám, ha vagy akkor írjál majd ide légyszi valamit, hogy mikor hol legyen a találkozó! Nekem jó, és maradhat a megbeszélt autó. Pedig már majdnem elindultunk, és akkor szakadt a neted... <#duma> Na majd idenézek, hátha lesz valami történés...

Bazzm*g áramszünet volt az egész városba!fuck!!

Sleepy Bone
Fiúk, a modemem dobálja a kapcsolatot, azt hiszem, hogy a mai találkából technikai okok miatt nem lesz semmi, ha gondoljátok aki tud induljon, ha lehiggadtam és nem akarom szétverni a modemet, akkor visszajövök és rátok keresek...

Jó szórakozást!

drot
MOSTMÁR A FASZOM KIVAN EZEZEL A JÁTÉKKAL!!!!!!VÉGRE EGYSZER LÁTOK MINDENKIT és erreföl újra nem látok senkit ÉS MOSTMÁR a játék is kiszokott fagyni ugy hogy nemtudo vele mit kezdeni mostmár NINcS ÖTLETEM vki SEGÍTSEN MIÉRT SZAKAD MEG MINDIGG!!!!! AJHJHJHJHJHH

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

trogerzsiger
van 5leted?

hé srácok valami eldugott istenháta mögötti helyen találkozzunk

trogerzsiger
meg ne szalonoknél, végre sikerült csatizni nem laggoltok erre megnyitom a csetablakot hogy válaszoljak, enter bumm szalon, kijövök senki 😞((((( ez se jön össze nekem 😞(

ez nagyon jó ötlet lenne
néha látok valakit néha nem pedig lennénk elegen

GyZolee12
Mi lenne ha valahol máshol találkozna a csapat másik fele(akiket ledob a szerver).

á gyerekek ez igy nem jó Norbin kivül senkit ne mlátok egyszer csak eltüntetek

Szomorú lenne, mert az TDU hibái miatt sokan nem vennék meg a 2-öt. Már eleve szarvashiba, hogy nem lehet csak 99%ot teljesíteni és hibádzik az az opció amit szerintem a legtöbben vártak és ami értelmet ad a klubboknak, ez pedig klubbok közötti versenyzés!

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

trogerzsiger
áá magamhoz nyúlok!!! már tuti a tdu2? akkor ottleszek, skylinenal