Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sleepy Bone
Ilyen nincs... Akkor próbáljam meg esetleg átteni vistára? ez mien idegesítõ... Na mind1 hátha megy mégis, most teszem a patchet...

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Met
Milyen hiba?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

w77d
nekem ugyanez a hiba elõjött pár napja és nem segített a reinstall sem.. kerülöm azóta ezeket a pontokat

TDU Szerver megint b*szakszik, majd este pótoljuk

TDU Nick: Danyello86

Denes888
OFF: Ez egy nagyon jól beszélõ magyar ember: ITT

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Én csak negyed 7, fél 7 körül tudnék menni, úgyhogy menjetek, aztán majd legközelebb megyek én is. Vagy ha úgy alakul rátok keresek a térképen aztán ha sikerül oda megyek...

Pepsi Twist
nm

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

dragon11
Aha értem, nekem 130kb/s le
64kb/s fel, osztva..másik gép nem sokat online, tehát e gépé a sáv szélleség😊 Asszem megveszem valamikor(hamarosan) köszi😊

Sleepy Bone
Hello! JÖssz most krúzolni egyyet? csak kell egy reinstall a tdu-mnak mert egy adott helyen kifagy, de tegnap meg azelõtt nem csinálta...
hol találkozzunk?

Pepsi Twist
lehet ott leszek de csak 10-15 percig nem lehetne 7kor? vagy esetleg 6kor...

Gibor, az esti Jaguáros találkozó hol lesz helyileg? Azt tudom, hogy este 20:00 de a találkozó helyét nem tudom. Ezt a mostanit lekéstem, ahogy látom, na majd legközelebb...

Sleepy Bone
Bocsi fiúk meg tudnátok várni, mert kifagy mindig pont ott, most nyomok egy reinstallt, hátha megjavul, a prfoilt mentem

Denes888
ez Danyellnek ment.

Denes888
Én ha lehet jövök.

Aki a lamborghinihez jön az menjen inkább a vw szalonhoz az is ottvan nem messze

Sleepy Bone
Okés, de akkor nem léne szcsabyéknak is ide jönniük? szerintem csak 2en lelszünk, ha 2 csapat van.... szcsaby pls gyertek ti is a vw-hez

trogerzsiger
lehet megyek.

Összegzem: Találkozó 17:00 a Volkswagen szalonnál.
Indulás: 17:15-17:30 között attól függ,, hogy ki hogyan ér be Hawaii szigetére. Elsõ célpont a világító torony a sziget felsõ sarkában, kis pihi a parkolóban, onnan folytatjuk az útunkat a kínai házak felé.
Kocsi típús: E - D kategória

Mindenki szerettel várok egy kis gyors krúzolásra.

[HUN]FaTaL
Miért az ADSL szerinted szinkron? Szinkron akkor lenne ha 4/4 lenne...

http://goo.gl/gd6Zi5

D kategória, indulás VW-tõl, Világító torony, ott egy kis pihi, majd onnan folytatjuk a kínai házak felé az írányt😊

és este 8kor jön vlaki Jaguár talira?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

arra a lamborghini szalonra gondolok ami a maunaula részen van

17:00 Volkswagen, üssünk össze egy gyors talit😄, PuskasAdam nélkûl nem megyek😄😄😄, kell a szórakoztatás😄...nem vagyok B*zi, mielõtt valaki hozzá tenne egy frappáns hozzászólást<#violent>

nekem 17kor is tökéletes csak legyetek a lamborghini szalonnál egy d kat.os autóval. Én egy rs4-el leszek aminek egyedi kék-zöld színe van.

Sleepy Bone
A játéknál a feltöltés a lényeges, hiszen az mindig kisebb és ugyebár a te pozíciódat fel kell tölteni a szerverre, méghozzá valós idõben, ha valakinek a feltöltése megvan 128kbit/s, akkor a letöltéssel már nem lehet baj. Nekem 8m/512k netem van és bõven jó, bár a modemre néha rájön az 5 perc 😊

Pepsi Twist
Letöltésem: 120 kilobájt/s
Feltöltésem: 16 kilobájt/s

és ez bõven elég nekem sem laggol senki és én sem laggolok senkinek 😊

Sleepy Bone
HEllo, kicsit késõbb nem jó? még nem ebédeltem 😊

MOndjuk 17:00-kor?

HTS s3rg1nh00
hát igazad van h.hülyeséget írsz,mert egyrészt a szinkronos az pontosabban duplex,vagyis ugyanannyi a le/fel sáv,ami viszont nem a klasszikusan "kábel" elnevezésû netre igaz-fõként a chello tartozik ugye ide,ott meg pl.az 5 mega downhoz jön 768 kbps up...
a duplexre jó példa a digi:10/10 mega...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

valaki akar egy talit 16:40kor? Monjuk a lamorghini kereskedésnél? D kategóriás autóval gyertek.

Roger6
A kábeles net aszinkronos. Ott ugyanannyi lehet a feltöltés, mint a letöltés. De itt már írta valaki, hogy 1.6 MB-s nettel játszik akadásmentesen. Én nem tudom, de szerintem 2 MB bôven elég ehhez. Bocsánat, ha hülyeségeket írok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[HUN]FaTaL
Hát nem tudom mert a 4 megás ADSLhez adnak 256kbitet kifele ami nem túl sok. Nekem mondjuk kábel van 4/1, ha eredetim lesz remélem nem fog laggolni😄

dragon11
Értem, még egy kérdést feltennék neked ha nem baj😊
Tisztelt Gibor Jaguáros talit rendez ahogy látom, ehhez gondolom eredeti kell nem?

a másik:Nekem 1mbps(1mb/s)netem van, akkor ezzel nem érdemes kipróbálni?(Nyáron lejár a szerzõdés ettõl a szolgáltatótól, s megyek át a datanethez ott 4mb-ért..ha nem jó ez.) Thx again😊

Roger6
Hát a 4 megás net már azért elég durva, szerintem elég a kisebb net kapcsolat is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[HUN]FaTaL
1. Multiban csak eredetivel
2. Alap ja billel fos
3. Nem tudom nincs eredetim de sztem egy 4 megás nettel simán megy
4. Kluboknak hívják õket és vannak de sajnos a klubok közti verseny nemmegy
5. Lehet
6. Csak motor tuning van Level 1-2-3 tehát alkatrészeket nem lehet venni, egyes autókhoz van másmilyen felni vásárláskor
7. Nálam akad de most cserélek VGA-t, szerintem ugyanakkora a gépigénye mint a betanak volt
8. Nincs mit! :-)

dragon11
Sorry Off-ért, de érdeklõdök e játék iránt.
1.Eredetivel toljátok?(Ha igen, nem baj.)
2.Kormány alap az OK.
3.Milyen net kapcsolat kell hozzá, hogy ne laggoljon a gém?
4.Vannak e "Team-ok" "Guild" a szinonímája.
5.Lehet-e mondjuk eladni/venni kocsit.
6.Lehet-e alkatrészeket venni, tuningolni...stb?
7.Milyen configon megy szépen?(ezen a configon, az open beta, hibátlanul ment, alapon.)
8..Köszönöm ;-)

Versace21
nah mindegy gyerekek,ujra kezdtem,már 30km-t mentem<#worship><#boxer><#violent><#wow1><#guluszem1><#falbav><#falbav>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

2008. 1. 28. Jaguár találkozó

Szeretnék egy Jaguár találkozót rendezni.
Helyszín: HUN Kamehame klubhelyiség (a találkozó)
Idõpont: 20:00
utána elmennénk vlamerre cruize-olni.
MAXIMUM 7fõ jelentkezzen (hisz többnek nincs értleme mert ugyse látjuk egymást).
Megjelenés: ha lehetséges elegánsan, hisz elegáns autóval mennénk (erre értem hogy pl öltöny-be legyen a karakter)

Üdvözlettel
Gibor

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

w77d
nem hozza vissza, én amikor ugyanígy elbasztam próbáltam

Probálj meg egy Windows rendszer visszaállítást csinálni és akkor talán visszajön. Más lehetõség nincs.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Ezt már nemtod visszacsinállni.
Maximum backup.

Versace21
Fiuk,h tudom visszahozni a régi elmentésem??Ma értem el a champion szintet,erre véletlen a new gamere mentem,,és elkurtam az egészet.H tudom visszacasinálni???????????????????????,,<#boxer><#merges3>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

w77d
igen ma 19.05-kor

Versace21
Nah fiuk ma talit akarok,még hozzá merciset.......KI van benne,kinek van ellenvetése??Kategoria D

tdu Toyota
ez ma lesz???? 19:05kor???

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Szia!
Szeretnék jelenkezni a klubba.
üdv

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Dante, arra a csütörtöki klubversenyre én is beneveznék, mert tagja vagyok a klubotoknak, de azt nem tudom megígérni, hogy ott tudok lenni, mert éjszakás leszel elõzõ nap, utána reggel pedig irány az iskola és hát szerintem kicsit el fogok így fáradni, de ha tudok, akkor ott leszek. princodvd

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

w77d
sajnos már elkelt 😊 nyáron lesz az esküvõ, az eljegyzés már megvolt😊

Szép nõvéred van! NEve, címe, telefonszáma? <#vigyor5> De komolyan szép, és jól is néz ki! <#vigyor0>

Roger6
Világ +os...

Roger6
Ja értem, akkor világ.