Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
TDU Nick: Danyello86
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
64kb/s fel, osztva..másik gép nem sokat online, tehát e gépé a sáv szélleség😊 Asszem megveszem valamikor(hamarosan) köszi😊
hol találkozzunk?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Indulás: 17:15-17:30 között attól függ,, hogy ki hogyan ér be Hawaii szigetére. Elsõ célpont a világító torony a sziget felsõ sarkában, kis pihi a parkolóban, onnan folytatjuk az útunkat a kínai házak felé.
Kocsi típús: E - D kategória
Mindenki szerettel várok egy kis gyors krúzolásra.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Feltöltésem: 16 kilobájt/s
és ez bõven elég nekem sem laggol senki és én sem laggolok senkinek 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
MOndjuk 17:00-kor?
a duplexre jó példa a digi:10/10 mega...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://goo.gl/gd6Zi5
Tisztelt Gibor Jaguáros talit rendez ahogy látom, ehhez gondolom eredeti kell nem?
a másik:Nekem 1mbps(1mb/s)netem van, akkor ezzel nem érdemes kipróbálni?(Nyáron lejár a szerzõdés ettõl a szolgáltatótól, s megyek át a datanethez ott 4mb-ért..ha nem jó ez.) Thx again😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
2. Alap ja billel fos
3. Nem tudom nincs eredetim de sztem egy 4 megás nettel simán megy
4. Kluboknak hívják õket és vannak de sajnos a klubok közti verseny nemmegy
5. Lehet
6. Csak motor tuning van Level 1-2-3 tehát alkatrészeket nem lehet venni, egyes autókhoz van másmilyen felni vásárláskor
7. Nálam akad de most cserélek VGA-t, szerintem ugyanakkora a gépigénye mint a betanak volt
8. Nincs mit! :-)
http://goo.gl/gd6Zi5
1.Eredetivel toljátok?(Ha igen, nem baj.)
2.Kormány alap az OK.
3.Milyen net kapcsolat kell hozzá, hogy ne laggoljon a gém?
4.Vannak e "Team-ok" "Guild" a szinonímája.
5.Lehet-e mondjuk eladni/venni kocsit.
6.Lehet-e alkatrészeket venni, tuningolni...stb?
7.Milyen configon megy szépen?(ezen a configon, az open beta, hibátlanul ment, alapon.)
8..Köszönöm ;-)
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Szeretnék egy Jaguár találkozót rendezni.
Helyszín: HUN Kamehame klubhelyiség (a találkozó)
Idõpont: 20:00
utána elmennénk vlamerre cruize-olni.
MAXIMUM 7fõ jelentkezzen (hisz többnek nincs értleme mert ugyse látjuk egymást).
Megjelenés: ha lehetséges elegánsan, hisz elegáns autóval mennénk (erre értem hogy pl öltöny-be legyen a karakter)
Üdvözlettel
Gibor
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Maximum backup.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Szeretnék jelenkezni a klubba.
üdv
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]