Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gibor örülök, hogy megtetszett a krájzler és köszi a tippet 😊
Egyébként ha késnék 10 percet, akkor az csak a vacsi miatt lehet 😊 bocsi elõre is,
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
HA valaki a krúz alatt megszakadna, akkor aki elõször észreveszi szól és megáll mindenki, ugyanez vonatkozik arra is ha valaki lemarad. Ha valaki lezskadt és már nem jön vissza, akkor az kérem itt jelezze.
Lehet, hogy én is szakadni fogok, hála a scientific atlanta modemnek, ami ma már 2x ledobott, de 5 percen belül vissza fogok érni.
Amúgy már megvettem a krájzlert és a tartozékokat (öltöny+napszemcsi 😊) csak lazán 😊
Tuningolni lehet, és hol? 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Egyébként nem az van amit én mondok, meg lehet velem egyezni, csak elég sokan beleegyeztek, így ez lesz...
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Látom nem nagy az egyettértés, de szerintem is az diktál, aki szervez. Ha a szervezõ 300C-t mond akkor azzal kell menni, ha nem tetszik akkor nem kell menni és más elõl foglani azt az amúgyis szükõs 8 helyet. Üdv.Mindenkinek. :-)
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
😄
Chrysler-el megyek... megtetszet.. vetem öltönyt meg mindent... kicsit elegánsan 😄
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Egyébként meik üzletben lehet öltöny-szerû ruházatot venni? MErt a krájzlerhez az dukál egy fekete napszemcsivel 😊.
De ígérem hogy nemfogok gyorsan menni.
Én naon szeretek cruiseolni.
Akkor mehetek?
Megmagyarázom az alsó kategot: Sokkal tovább krúzolhatunk, élvezhetjkük 1más társaságát a lassab kocsival, és nem fogyunk ki olyan hamar az uticélokból.
Remélem, hogy ez így mindenkinek megfelel.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
TDU Nick: Danyello86
TDU Nick: Danyello86
Volt már, hogy több mint egy óráig köröztem valakivel😄
A mai autókra a terv: Mercedes CLK (a sima nem a tuningolt); Audi rs4 saloon; Audi A3; Audi A6; Golf 😊; Chrisler 300C (A gyõzikés 😛). Aki jönne az privizzen rám a tdu beli nevével és a választott kocsival, és válaszolok majd, hogy meikkel jöjjetek, vagy írok ide. Figyeljétek a fórumot a részletekért.
állandóan kruzolni akartok...van itt vki aki szokott versenyezni a pályán?
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p