Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sleepy Bone
Nem hiszem, hogy lesz. MÁr a TDU 2-n dolgoznak a fiúk, remélem, hogy azt jól megcsinálják... Inkább adják ki késõbb, de akkor legyen jó.

Gibor örülök, hogy megtetszett a krájzler és köszi a tippet 😊

Egyébként ha késnék 10 percet, akkor az csak a vacsi miatt lehet 😊 bocsi elõre is,

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Lehet már valamit tudni új javításról? Mert ez a 1.66a nem a legjobb és igencsak hiányos.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Sleepy Bone
Bocsi a dupla postért, de ezt leírom.

HA valaki a krúz alatt megszakadna, akkor aki elõször észreveszi szól és megáll mindenki, ugyanez vonatkozik arra is ha valaki lemarad. Ha valaki lezskadt és már nem jön vissza, akkor az kérem itt jelezze.

Lehet, hogy én is szakadni fogok, hála a scientific atlanta modemnek, ami ma már 2x ledobott, de 5 percen belül vissza fogok érni.

Amúgy már megvettem a krájzlert és a tartozékokat (öltöny+napszemcsi 😊) csak lazán 😊

Tuningolni lehet, és hol? 😊

Ha vlkinek kell 2-3 millió akkor tegyen fel trade-re egy Kawasaki Z1000-est 2-es tuningal.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sleepy Bone
Rendben, az is jó.

Egyébként nem az van amit én mondok, meg lehet velem egyezni, csak elég sokan beleegyeztek, így ez lesz...

drot
6 kor ott leszek d kategóriás mercivel ok??most salenre gyüjtök azé nem veszek cryslert bocs jee expert szinten vok😄 már nemkell sok csampionhoz😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

[HUN]FaTaL
Nem nekem van celeron hanem a srácnak akinek PCIE kártyát ajánlottál. Nekem sima p4 van 2,8as ahogy az aláírásomban is látható😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!
Látom nem nagy az egyettértés, de szerintem is az diktál, aki szervez. Ha a szervezõ 300C-t mond akkor azzal kell menni, ha nem tetszik akkor nem kell menni és más elõl foglani azt az amúgyis szükõs 8 helyet. Üdv.Mindenkinek. :-)

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Na akkor veszek énis egy 300c t

ok
😄
Chrysler-el megyek... megtetszet.. vetem öltönyt meg mindent... kicsit elegánsan 😄

Versace21
6kor a paginál D kateg

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

hmm a celeron procit szerintem cseréld...

Szeretnék jelentkezni klubtagnak.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

[HUN]FaTaL
Celeron mellé AGP-s lap van. 15k körül van egy 1650pro avval már lehet játszani 1024ben szerintem, bár kedden tudok bõvebb infot adni😊 Ha fut a game akkor valszeg megveszem amint lesz pénzem és akkor jövök csapatni multiba én is😊

http://goo.gl/gd6Zi5

benne vagyok...

KI AKAR MOST CRUISOLNI VELEM FERRARI F430-ASSAL?

Sleepy Bone
Ha kérhetnélek titeket, akkor chrysler 300c-vel gyertek, ha nem tetszik, akkor valami d kategos blánával, ha megfelel.

Megyek én is, még nemtom milyen kocsival, de biztos valami visszafogottabbal.
drot
ma 6 kor találkozó????milyen kocsival is kéne menni?😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Sleepy Bone
Köszönöm ezt a hozzászólást, szerintem 100%-ban igazad van, ha gondoljátok legközelebb olyat szervezünk, ahol bekapcsolhatjuk a rakétákat és mehetünk 1000-el. Remélem, hogy a mai is sikeres lesz, én csak a tegnapi nagyon jó krúúzból kiindulva választottam ezt a kategóriát, remélem ez nem zavar senkit. Találkozunk 6kor a Pagani kereskedésnél.

Versace21
Én csak annyit szolnák,h szerintem nem fasza ha valaki/valakik kûlõnckõdnek,nekem se a kedvenc kocsim a crysler,de kilehet birni.Én is azt a kategoriát jobban szeretem,ha csapatosan csapatunk,mert nem száll el valaki állandoan,és szépen lehet menni.Mindenki maga választja meg a kocsiját,de ha szervez a fundy egy ilyen õsszejõvetelt,akkor legyen szerintem az amit õ mond,ha meg te találsz ki õsszeruccanást,akkor mehettek sallen turbo 9869 el,mert akkor én is azt a kategoriát veszem elõ..Remélem ezzel nem sértettem meg senkit,csak kifejtettem a véleményem,aki akarja az biráljon,szoljon le,nem izgat,de ez a véleményem...Jó szorakozást

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Sleepy Bone
Nagyon kötõdsz a paganidhoz? 😊 Örülnék, ha valami bálna hátán jönnél.

Egyébként meik üzletben lehet öltöny-szerû ruházatot venni? MErt a krájzlerhez az dukál egy fekete napszemcsivel 😊.

Na énis mek Paganival.
De ígérem hogy nemfogok gyorsan menni.
Én naon szeretek cruiseolni.
Akkor mehetek?

Sleepy Bone
ezekre gondoltam én is, de szerintem az egyen-autóval látványosabb lehet, de ahogy ti érzitek...

na majd jövök! jók legyetek

a3,golf,alfa,a6,s4,rs4,300c,clk500,cls,v8 vantage,jaguar xk,xkr,nissan 350zskyline,ford mustang,sztem ezek lennének jók de ha van valami ellenvetés azt sem bánom<#hehe>

Gibor gyere saleenel és driftelgetünk egy kicsit.

Sleepy Bone
Nem mondtam egy szóval se hogy ferrarival jöjjön, sõt kifejezetten kérem, hogy ne azzal, ha már nem krájzler, akkor gyere valami bálna-audival. Viszont mindenki mást kérek, hogyha van rá anyagi keret, akkor jöjjön krázlerrel.

Megmagyarázom az alsó kategot: Sokkal tovább krúzolhatunk, élvezhetjkük 1más társaságát a lassab kocsival, és nem fogyunk ki olyan hamar az uticélokból.

Remélem, hogy ez így mindenkinek megfelel.

Szerintem ha a többségnek jó az alsóbb kategória, nem kéne már most szétzilálni a csapatot... Bár ti dolgotok... Ferrari vs. Chrisler... Érdekes, na de mindegy...

Sleepy Bone
Nem baj 1általán ha nem azzal jössz, de valami lasabbal gyere, mert nem kéne szétszakadni. Egyébként a pont azért krájzlert mondtam, mert olcsó, és ritka, senki se megy azzal, ez egyfajta megkülönböztetés. Remélem nem zavar nagyon, de ha van ellenvetés, akkor írjátok meg és olyan lesz, hogy mindenkinek tetszen.

hát nemtom... én lehet nem mek chryslerrel utálom.. phuuuj...

Azért Chrisler, mert van akinek még nincs pénze mást venni. És sokkal több értelme van ugyanolyan kategóriás autókkal menni, így legalább nem szakad szét annyira a konvoj. Nekem jó a Chrisler, igyekszem odaérni a kijelölt helyre..<#pias>

de miért pont Chrysler? sztem pont jó lenne vlami Ferrari... vagy nemtom... amibõl több van...

Sleepy Bone
Nem fontos annyira, de amúgy olcsó, csak 50 ezer dodó. Te pedig egybõl ha meglátsz, akkor locklj rám és adj barátnak, mert te mindig elveszel 😊

Versace21
én is megyek veletek,de chriselbe is benne vagyok,de benne vagyok audi,vagy nagy disznó mercibe is<#integet2>

trogerzsiger
huh nekem nincs krájzlerem, de ha nagyon kell vezsek egyett, úgyis most az extra küldik után lett zsém

Sleepy Bone
Okés megnéztem, A sziget keleti partjánál van egy pagani kereskedés asszem italian independents a neve ott lesz a találka, és mit szólnátok, ha csak chrislerrel mennénk? Megin delegációs hangulat, de ezt nem erõltetem senkire, és ha nem vagytok benne, akkor meg se veszem 😊

Okés okés!majd a célpontot meg beszéljük még hátha leszünk még többen is hogy mindeninek jó legyen na majd akkor figyelgetem a fórumot!

Sleepy Bone
Örülök, figyeld a fórumot, mert még nem választottam ki konkrétan a gyülekezõt. Mindjárt felmegyek és megnézem a sûrûséget a helyeken. Örülnék, ha mondanátok célpontokat, és a megbeszélt idõpont elõtt 1-2 perccel korábban ott lennétek, mert ha csak nincs rendkívüli eset, akkor negyed 7kor indulunk. szóval 6kor ott legyen mindenki, vagy korábban.

w77d
szoktam én bírni, de a ma esti összejövetel nem kicsit durvára sikerált 😊

Met
minek iszik aki nem bírja?<#miaz><#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

w77d
asszem én ma kimaradok a krúzolásból, kegyetlenül másnaposan szarul vagyok reggel óta, és naggggyon nem múlik <#shakehead><#vomit>

Ezek az autók tökéletesek !ott leszek

bejött a kínai házak?<#wink>

TDU Nick: Danyello86

Sleepy Bone
Okés, akkor MErcedes CLK Audi A6 RS! quatro saloon és a gyõzikés chrysler 😊. Akinek vannak a célpontra 5letei azt írják meg, szerintem menjünk a toronyhoz, a kínai házakhoz, meg még néhány helyre amit mondotok.

Akkor már az Audi A3-mat is<#duma>

A Golfot, ki lehetne hagyni<#idiota>

TDU Nick: Danyello86

Ja én szoktam, ha sikerül olyat találni, akivel kb. ugyanaz az a tempó, akkor nagyon jó poén tud lenni.
Volt már, hogy több mint egy óráig köröztem valakivel😄
Sleepy Bone
Ma még nem jártam a szigeten 😊 és /pill 0 USD-m van,de amint felszabadulok megcsinálok néhány autószállítósdit.
A mai autókra a terv: Mercedes CLK (a sima nem a tuningolt); Audi rs4 saloon; Audi A3; Audi A6; Golf 😊; Chrisler 300C (A gyõzikés 😛). Aki jönne az privizzen rám a tdu beli nevével és a választott kocsival, és válaszolok majd, hogy meikkel jöjjetek, vagy írok ide. Figyeljétek a fórumot a részletekért.

hellohejj.
állandóan kruzolni akartok...van itt vki aki szokott versenyezni a pályán?

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p