Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Jah értem mostmár, de akkor kérdés: 5 v 6osba van az autóm, gyorsan kell fékeznem, akkor ugyebár visszateszem 1esbe,de akkor ezt milyen gyorsan tehetem meg?😊 Mert 1-et le, 1-et fel van...😊 thx😄

Versace21
Srácok,az mitöl van hogy nem mutatja az online játékosok felett levõ szõveget??Semmit se,mintha csak turista lenne:S
És bevan kapcsolva pedig..

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Köszi szépen, nagyon tudtok <#worship>
Átváltom mph-re és megyek pár kört, hogy össze tudjam hasonlítani a kanyarsebességeket, az ív úgylátom kb jó.
HÚÚÚ ez aztánn!!!Gratulálok!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Itt egy videó ahol két klubtársam (Maffski és Furryappleseed)versenyez Sagarissal; a vége asszem 2:56-2:57 körüli lehetett.
link
2:55-öt én is csak egyszer láttam az egyiküktõl, az én legjobbam 2:57 ha jól emlékszem.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

* de 5 mp
Ja, egy gombon van a kuplung. Most kezdtem el csak mérni, csupa hibátlan kanyaros menetet nem tudtam összehozni, 5 mp nemtom hol lehet még benne.
Manuális kuplunggal játszol?

Met
Mára megint elrakom a TDU-t 😊
Megint megpróbáltam az Island Tour-t, most a vége elõtt 13 mérföldel fagyott le, annyit láttam, hogy balról éppen be akart valamilyen ablak csúszni, lehet megszakadt a kapcsolat a szerverrel, nemtudom.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Én 3 alá nemtok bemeni a sagarissal, pedig mentem már vele párszáz kört a pályán<#falbav>
Saleen-nal 2:40-en belül lehet menni, B-ben a Farboud-dal mi mentünk 2:50-et, C-ben pedig a Sagaris 2:55 körül.

[HUN]FaTaL
Nekem fordítva van beállítva (biztos mert balkezes vagyok😄), de a bal oldalival váltok fel😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Met
úgy mûködik mint a szekvenciás váltó, jobb oldali egyel fel vált, bal oldali egyel le

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

w77d
annyiba ahányszor kattintasz vele....

dragon11
Értem, akkor az jó dolog.Hány sebességbe lehet rakni?😊

Én nem azt mondtam, hogy nincs szükség a chatre TDU-n belül. Azt írtam, hogy mindenkivel elõfordul, hogy néha káromkodik egyet, vagy kicsúszik egy "csúnya" szó, de nem ez a leglényegesebb benne, el lehet siklani feletti. Persze mindenben meglehet találni a legkisebb hibát is... Na mindegy, játszatok!! <#crazya>

ha jáccottál volna a juiceddel neten akkor belátnád h nagyon is szükség van a chat-re. én sokat jáccottam és semmi kommunikácios lehetöség nints a másik játékossal max rádudálsz. sokan löknek ki, meg van ez a wallride dolog na meg az örök nitro cheat lamak. ezeknek nagyon szivesen beszoltam volna de nem tehettem tsak dühöngtem magamban. persze tényleg nem erröl szól ...

na de! kivántsi lennék milyen a köridötök a vpályán. A,B,C kategoria. én a két kört 3:10 körül tudom megtsinálni....remélem lesz jobb is

szépnapot!

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Miért, ki beszélt csúnyán játék közben? Amúgy szerintem az a chat is ugyanolyan chat mint a többi, úgyhogy kicsúszhat bármikor pár csúnya szó... Van aki nem ilyen konzervatív mint te, és nem emeli ki külön. Ez egy autós játék ha nem tûnt volna fel, és nem a CHAT a lényeg belõle...

Miért lenne baj?? Két kis fülecsaka a T hátulján!! Az ujaddal tudsz le-fel váltani!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

dragon11
Köszi a helpet, valszeg ez lesz a logitech EX-es 😊 btw ehhez "Sebességet válthat a kormánykerékre szerelt két váltókarral." ez baj?Ezt írják az árukeresõn😄 2váltókar van rajta, v mi ?😊

btw: a 47k-s g25-re nincs pénzem😊

Na megint van))))

GAME SPY NEM MEGY((((((((((( Megint!!!!

Szevasztok!
Aki motorozni akar a DUCATI szalonnál 9.30 kor!
Cél: az AUTOSOK alázása)))) (Persze ez csak tréfa)<#kacsint>
Egyébként egy kérdés! Miért kell csúnyán beszélni a játék közben is??
Srácok egy kis MODOR<#wave>

reaper5687
Én nem a game-re gyanakodnék, én pl sosem törlök semmit inditás elõtt, mondjuk a zenét is winampon nyomom, mert az a leg értelmesebb még mindig, szinte sose fagy ki, egy hónap alatt is csak egyszer volt ilyen, de akkor sem kellett restart. Én megnézném más játékkal is, olyannal ami terheli a gépet mint állat, pl Crysis.

N3whous3: milyen videókártyát veszel abból a 3000ft-ból, amennyiért el tudod adni a gémet? csak mert újonnan kerül 4000-be.
Úgy tudom minden indítás elõtt ki kell törölni ha egyszer törlöd ki egy nap az nem elég mert újra megjelenik!még törlés elõtt mutatja is a fájl méretét!úgy csináld akkor szerintem nem lesz gond!Üdv:VPter

n3whous3
ÉN meg eladom picsbe TDU-t mert nem lesz keret VGA-ra met értelmesebbre akarom költeni...

púúúúú

Dante73
Rohadtjó...
Augusztus óta semmi gondom nem volt a gémmel. Mondtam magamnak, hátha most nem okoz fagyást, mint a régi gépemen, és csináltam egy rádióadót magamnak. Persze hogy lefagyott! De úgy -ijet nem láttam, mióta kétágú vagyok- hogy a reset nem segített, hiába nyomtam meg, semmi. Kikapcsolt, de szart visszajönni, pörgette az üres dvd-t! kikapcsolás gomb, semmi... reset-semmi. Ki kelett húzni a konektorból.
Most megy, de a f.szom tudja. Tény, hogy a radialt elfelejtettem törölni, de ma már töröltem 1x. Lehet ez a gond?
Szerintetek mondjak le a rádióról, vagy mi legyen? Köszi a helpet, már akinek van valami -bármi- ötlete, tanácsa...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Nem vagyok hibátlan. Más sem az. ennyi. Kis tolerancia, és minden megy a maga útján...

[HUN]FaTaL
Nekem is teljes tekerés kell a login😊

semmi közöm hozzá, nem is akarok beleszólni,
de, én, mondjuk, ha klubfönök lennék, és olyan emberem lenne -esetleg- aki már több hete/honapja nem lett volna online, már rég rugtam volna, szo nélkul. De, nem is lenne ilyen, mert nem hagynám. Nálam hetetne v két hetente 1x jelenés lenne a min. Ha ez nincs, auto kick.
Nagylelkü vagy, Dante, nem kérdéses.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Sleepy Bone
Mi az centerfix? amikor rossz helyen van a kormány közepe? Nekem azt meg lehet oldani egy teljes balra és egy teljes jobbra tekeréssel, ienbkor bekalibrálj a közepet, amúgy nekem már egy 5 éves guiilemot kormányom van, és iszonyúan jól bírja, bár 2 hibája van: a jobb oldali fülesváltó akad, és a sebességváltó hátrafelé lötyög... Azt én törtem el egyszer egy heves játék közben 😊 nem számítottam rá... Amúgy tökre jó lenne, egy g25, csak hát a pénz...

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

drot
hát ez nemigaz már megint lekapcsol mindig a tdu serverrõl NEMTOM MI A BAJJ VÁVÁVÁVÁVÁVÁVÁVÁVÁVÁVÁ

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

szerintem szánj rá 15öt és vegyél logitech force ex -et. 3éve tartja az árát...nekem is ez van. sok jot hallottam rola...és nekem is tsak jo tapasztalatom van.

ami kéne nekem az egy massziv asztal, mert most egy sörpadon nyomom és a versenypályán eléggé nyeklik...

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

[HUN]FaTaL
Az elsõ kettõt nem ismerem nekem a harmadik van, ugyan nem tud FFB-t de nekem nem is hiányzik én nagyon szeretem, jó sok a gomb rajta viszont keveset (kb 90fok balra és 90 jobbra) fordul

Dante73
Megértelek, ha lenne hugom, én is ezt tettem volna!
Sõt asszem a srác most el lenne foglalva a gépével.... Ettöl függetlenül, valóban csinos a testvéred, ha nem lenne võlegénye, addig szekálnálak, mig meg nem adod a számát...<#ravasz1><#idiota>
Természetesen ez csak rossz vicc. (Itt áll mögöttem a bnõm) Remélem, sokat nyert! (elne áruld, holnap is nézem!)
Dragon!
FFB-s ben gondolkodj! Ha a zsé gond, akkor használt. Nekem van is 1 eladó Saitek R440-es. Centerfix kell ugyan hozzá, de 2 hét múlva ezekhez is...

Dante.

vagy ezt vagy ezt.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

dragon11
Szerintetek melyik kormány jobb, ehhez a gémhez😊

1.
2.
3.

Vagy egyéb?Ha lehet linkkel please..😊 Jah max 10k-t adok egy kormányért...nekem többet nem ér meg😄 Thx😊

jah láttam... szánalmas...

w77d
bocs hogy nem mentem gyerekek, de sokaknak megindult a fantáziája a nõvéremre és kötelességemnek éreztem több fronton megvédeni 😊

(az egyik chaten volt egy köcsög, aki azt hangoztatta, hogy õ neki már többször megvolt <#boxer><#violent><#kocsog>)

trogerzsiger
aha én voltam pupi.

hüü ez sztem jó volt... bár meglátszot hogy pocsék vezetõ vagyok de mind1 😄

Sleepy Bone
cJah és köszi a radial.cdb-s hekpet, nagyon sokat segyített...

firefix MSN bõven elég... amugy akkor tevoltál mindenigaz PUPI...

Amugymeg a kép:

Sleepy Bone
Szintén köszi a krúzt, én megszakadtam, de nagyon élveztem, amúgy meg még meg kell tanuilnom egy részletet az odüsszeából 😛 Szal most léptem!

Köszi a krúzt srácok! Boccs, hogy szó nélkül léptem, de meguntam ezt a fattyú ruszki majmot, aki csak kilökdösött állandóan... Köszi mégegyszer!

trogerzsiger
Jajj de jó hogy végre összejött, csak hát annyira laggoltatok, hogy ihajj, csak tottizsolti nem laggolt, ezért mentem vele a végén, és bocs hogy párszor állni kelett miattam :-) nem tudtok tippet hogy ne legyen nekem ennyi lagg? letöltés semmi nem megy közben, max firefox meg msn

Ez a tali jól sikerült! csak én lógtam ki a sorból az rs4-el, de legközelebb nem fogok. Már vettem házat így lett több hely a verdáknak.

http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=69282
Ezt töltsd le és minden inditás elõtt katt a törlésre!remélem segíthettem

drot
nah mind1 az a klub nekem mgé nincs felfedezve vagy nemtom😞

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
kana ohe?