Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lajzika
hol lesz tali ? én most megyek fel ! [ lajzi86 ]

w77d
megnézem a milliomos mai részét is aztán megyek 😉

Én megyek majd, ha többen leszünk, és kiderül milyen autókkal lesz a krúz...

Valaki fent van hawaiion?

TDU Nick: Danyello86

Szervusz Dante, úgy alakltak a dolgaim, hogy biztosan ott tudok lenni a csütörtöki napon 😊 Minden jót! princodvd

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Lesz-e krúz-e ma?<#duma>

dragon11
Jah értem, thx😊

Pepsi Twist
ok

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lehet hogy én gondolkodok nagyon primitíven, de mondjuk fékezés közben? Nagyon hirtelen nem tudsz lefékezni, mert nem gravitációs motor hajtja a kocsikat, és minél nagyobbat kell fékezni annál tovább tart, tehát több idõ van visszaváltani... Én nem tudom elképzelni hogy miféle gond lehet ezzel.
w77d
bocsi, ma ilyen napom van XD

dragon11
OK.értem...thx..de mivan akkor, tegyük fel megyek 200al, s hirtelen lekell fékeznem vagy 60ra?Hogy váltsak vissza, h ne repüljek ki az útról?

Pepsi Twist
Danesz: Köszi!

Pepsi Twist
jólvan mindeggy félreértelmezted de mindeggy 😄 nemérdekes...

w77d
Nem értem mi poén van abban a külföldi majmok részérõl, hogy kihívnak egy Saleen S7 Twin Turboval versenyezni mikor én egy Ford GT-vel megyek... Biztos erre veri este mekkora király volt, hogy a jóval erõsebb autójával levert egy gyengébbet... Gyökerek..

oké

w77d
😊

de a legyen ön is milliomos topicban kée egy kis segítség gyerekek, egy kis köcsög gyerekkel már kezdek nem bírni, és csak pofázik a nõvéremre végeláthatatlanul😞

off: port.hu

"Trafoo január 28. 20:05
Aki látta a mai adást, kérem segítsen! Vkire hasonlít a játékos csaj, de nemtok rájönni, h kire (tesóm szerint vmeliyk színésznõre) Pls segítsetek! 😊 "

asszem ma én is megnézem 😄DD
és drükkölök neki (bár gondolom minimum egy hónapja vették fel az adást -.-")

igen 5ösbe nehézkés 20-al ielindulni ded a lendületet nem attól kap hogy 200-nál mittomén 5ösbe vagy és rogtön visszavágod 1-esbe, akkor nem lendületet kap hanem motor fék és lassul a verda mellete iszonyatosan rongálod a blokkot... utána hengereket dobhatod a kukába, ugyhogy érsd meg légyszives hogy csak akkor válts vissaz egyet ha leesett a fordulatszám, azse teljesen... mittumén ha pörög az autó 8-at akkor olyan 3-4ezernél válts vissza de ha 4-5nél váltasz azsem gond...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

dragon11
De nem érted, olvasd el a #36792 hsz-em...nem ezt mondtam..><

w77d
csak akkor rakhatod egyesbe, amikor a kocsi sebessége 40-45 km/h-ra esett vissza!

w77d
az elõzõ kommentem erre vállaszol 😉

azonkívül hogy a valóságban szétrobbana a motor blokk megrt kb 45000-esfordulatot nyomna ki, azon kívül semmi... mondjuk valóságba próbáld ki mien ésmegtudod... de utána a szerzivbeelis viheted...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

dragon11
Jah, de mivan akkor, ha 200ról fékezed le az autót, és visszarakod 1esbe hogy legyen lendülete?Am 5ösbe else indulna 20km/h-val 😊 sztem

w77d
amúgy én ezt nem arra írtam, hogy lefékezés után hova váltazs, hanem közben 😊 ha elkezdesz 100-120-ról fékezni és abban a pillanatban amikor fékezel egybõl berakod egyesbe, azonnal blokkolnak a kerekek, mert az a sebesség 1-esben túl nagy fordulatszámot eredményez

w77d
de nem is kell 1-esbõl indulni 20km/h-nál 😊

dragon11
Hallod, tudod ha lefékezed az autót,és új lendületet kell venni, mert 10-20km/h val megy, akkor 5ösbe nem indul el ;-)

HTS s3rg1nh00
nem azt kérdezte h.1-esig rakod-e vissza,hanem pl.egy hosszú egyenes után egybõl 5-6.ból rakod be mondjuk 2-esbe(ha azt követeli a kanyar),vagy pedig visszaváltod szépen sorban h.6-5-4-3-2...
ez persze csak H váltónál érvényes,mivel szekvenciálisban ugye muszáj végigkapcsolgatni...
szövegértés rulez😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pepsi jo az uj logod <#taps><#idiota>

w77d
a szimulátorokban igen, mivel sokkal hamarabb tudsz gyorsítani kanyar után, ha nem elõlrõl kezded, hanem a kanyar által emgkövetelt fokozatban! ahogy fékezek érzem, hogy most kell leváltani, és ha elértem a kanyar bevételéhez szükséges sebességet, akkor az a sebesség jó lesz!

az egyeneseknél a fékezésnél is így van, hiszen ha szépen lefékezek és visszarakom egyesbe, akkor egy csomó idõt vesztek, mintha csak tényleg annyira lassítok el, amit a helyzet megkövetel! de ha már lassítottál, vissza kel váltani ahhoz hogy jobban meg tudj indulni a fékezés után!

Pepsi Twist
te végig szoktál kapcsolgatni?

w77d
a mai adásban is õ lesz, nézd az elejétõl 😉

tdu Toyota
menyit nyert??? nem néztem végig

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

MikX
Áhh... nemhiszem el...
Folyamatosan kidobál...
Hátt.. asszem sajna ma nemmek...
Mindíg mikor megtalállak benneteket, utána kidob...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

w77d
hát ha 5-ös után egybõl viszateszed egyesbe annak nem lesz túl jó vége, egybõl repülsz ki az útról! 😊

az életben sem váltasz egybõl 1-esbe vissza 120-ról, mert azon kívül, hogy megpördül a kocsi, tõböl szakítod ki a váltót 😄

MikX
elméletileg ottvagyunk a klubnál 2-en már most is... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Sziasztok, van valami találkozó a mai nap??

TDU Nick: Danyello86

Dante73
Akkr mit csinálok rosszul?
Kuplung ki, Kormány, kézifék. Megáll, 1.-es motor nem jár. Bármelyik fokozatban. Van erre valami beálitás, valahol?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

nálam nem fullad le

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Pepsi Twist
a-a, nem (36775 lol 2x)

Dante73
igen. Viszont kéziféknél lefulad, hiába van kuplung kinyomva. Másnál is?

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
nekem manguszta 1.6 alatt van 100on 😄 (és olyan 420 a vége) még milett lecsalóznál nem csalás...

hát ezek állatok.... beállitottam egy gombra a kuplungot igy mentem farboud dal 3:05 öt.indulás kitsit nehézkes... lesz ez még jobb is 😄

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

MikX
Nekem ok, énmár most is ottvok... 😄

dragon11
Jah rofl 😄 élethû

Kéne egy tali monjuk mindenki a saját kedvencével a kamehame klubbnál (ahol a tegnapi jaguartali volt) mondjuk 15:30kor

Met
Ha G25-öd van és be van állítva a H váltó, akkor úgy hallottam, hogy a pillangó váltó csak akkor használható ha a kocsiban is az van, pl. a Camaróban csak botváltóval tudsz váltani.
Amúgy ez igaz?<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pepsi Twist
lol

dragon11
Gondoltam😊 csak thx hogy megerõsítetted..😊

Amilyen gyorsan nyomogatod a fület, olyan gyorsan is vált vissza...