Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki LÉGYSZI 37365!!!
jofer
Sziasztok!

Nem tudom ki az illetékes az ügyben, de nem lehetne a bannert módosítani?

Pl. a videókártya információ már nem aktuális, és helyette be lehetne tenni az alábbi szöveget:

"Tört szerver nincs! Ha kilépsz a házból, és csak forog a kamera: nem érdekel, ne írd le! Köszi! Szia!"

Ez csak egy javaslat! Peace!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Az idegeskedés árt az egészségnek...

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

thx

Met
FAQ, térkép letölt, megnéz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Boccs az idegesítésért, de tudom hogy Chrysler Chrysler boltba lehet
venni, de az hol van, mert nem találom. Rakjatok képet v. vmit.

[HUN]FaTaL
Istenem ennyi droidot <#falbav><#falbav>

http://goo.gl/gd6Zi5

A TDU-ban is a Chrysler kereskedésben lehet venni Chryslert, szóval mi is arra gondoltunk...

Atti12
Hát képzeld pont a Chrysler boltba..

RAZOR27
Márka?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Nagyoon vicces, de én a TDU-ban gondoltam.

Valaki 37365!?
Dante73
B+!
Ennyi olvasásképtelen droid! 3x lett elmondva, Csak MA! hogy nemlehet multizni törtel, mellesleg a bannerban PIROS betükkel ki is van írva, hogy ne itt!
Jézusom! És a többsége le fog érettségizni, továbbtanul....
Aztán csodálkozunk, a politikusokon, meg a többi értelmiségi fogyatékoson...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
Talán ITT ?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Met
Be kellene rakni ezt a képet ide a szövegdobozba 😊

<#ticking><#zavart2>

Sziasztok!
Hol lehet venni Chryslert? Seholsem találom...

a beállításoknál, a kormányzásérzékenység alatti csúszka mire való?
a belsõnézetes fejmozgás megszüntetésére nincs valami mod? 😞
ablaktörlõ?
Hidd el, akkor is lesznek olyan droidok akik ugyanitt megfogják kérdezni. Mert elolvasni...Á, minek az? Hergeljük az embereket... Az a jómóka..

Met
Kikellene írni a bannerbe szép nagy piros betûkkel, hogy multizni csak eredetivel lehet

Sziasztok!
Az mért van hogy a kormányom belassítja a játékot, de ez más játéknál nincs.pl NFS😛S, GTR2 stb.
Elõre is kössz.
az hogy nem vetted meg, és a krekk fájlokat se másoltad be -.-

w77d
warez probléma

Pepsi Twist
Ja, ha van eredeti kulcsod! De mostmár menny a WRZ tápigba! Köszi!

LOL

Ez nem mindig a te problémád.
Ha olyan jel van ott akkor valószínüleg nemjó a nete a srácnak.
Sok ilyen van.

Gaba9
<#eplus2>

Gaba323

Srácok egy hatalmas problémával fordulnék hozzátok az a gond hogy a játékban minden egyes ember akivel találkozom és fehér a neve ott van a connection problem a neve elött és össze vissza laggol az egész kocsi az úton, aki piros vagy sárga azt tökéletesen látom az lenne a kérdésem ezt hogy lehetne szerintetek orvosolni vagy valamit ami segítene itt azt megköszönném (tûzfal ki van kapcsolva,router van)
Dante73
Nem megy....

Pepsi Twist
<#vigyor>

Versace21
Meg már a szerver

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Versace21
Ezt a warez levélt kinek irtad Dante??

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Dante73
De sír a szátok... Sok warezhuszár, lewarezolja, aszt' sír a szája, hogy mé'nemmegy... Vagy ezt megvettétek? Úgy kell nektek! Mé nem olvastok cikkeket? Azokba megaszondják a frankót! (lásd lejebb) Nem elég, hogy fizettetek? Sosem elég a szórakozásból, mi? Még játszani is akartok, mikor az atari majdnem csõdbe ment miattatok? Szégyelljétek magatokat! Micsoda emberek vannak! Ijenkor már aludni kell, nem játszani, nézzenek oda....
<#vigyor1><#beka3><#ejnye1><#idiota><#ravasz1>
<#worship><#wave><#wink>

Dante.

bertino
😄DDDDDDDDDDDD
ez mekkora szarkupac néha ez a játék, de komolyan 😄DDD
már nem is siralmas, hanem vicces 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RAZOR27
mostmeg a gamespy szerverrel van gubanc...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Versace21
Szeretném bejelenteni hivatalosan,hogy szopjanak le az atariék,mert megint szar a szerver<#falbav><#boxer><#violent>

Mi a tökömért nem enged fel? Ilyen hibaüzenetem még nem volt... Azt írja, hogy "The Gamespy Friends Service Unavaible" Mi ez már megint?

n3whous3
looooooooooooooool

jóhogy nem Tornádó bicikli D:😄😄😄😄:

púúúúú

fusss... menekülj... azok UFO-k...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

remélem is hogy nem lesz benne robogó kicsikét vicces lenne
bertino
a játékban nem valószínû, hogy fogsz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

megfogadom a tanácsod biztos lehetsz. De biztos hogy csak két kereke van néki? én ugyhallottam ám hogy bizony van olyan is aminek 3 van. elõl 2 hátul meg 1. akkor mi van ha olyat látok?
<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

általában a motort onnan lehet felismerni hogy két kereke van vékony alacsony és olcsobban megkapod, meg még onnanis hogy sokat pörög meg ugy általában kcisit más mint egyautó... de azért légy óvatos... eltud bujni egy autó mögött még a kereskedésben is... nagyon ravasz a motor...

Te hallod én még olyant én még eddigsoseláttam ám én. de azért kösz.
B kategoriás MOTOR.... tudod két kerekû...

Hi! Mit jelent az a Bm kategoria? Csak mert eddig még o9lyat nem találtam sehol se. Pls help!
n3whous3
Imádom a toplistás idõket. NINCS asszem olyan, ahol nem csít az elsõ 1-2 helyezett ideje. 1-2 sec-os Millionaires Challenge meg társai. Omfg, mikor beírtam Communitybe, nem tettek semmit...

púúúúú

n3whous3
Nem csak Lexust nem kaptunk D:😄😄😄😄😄. Egyébként régebben, mikor olvastam nagyon sokszor volt olyan, hogy úgy írt cikket valamelyik egy játékról, hogy egy halom hibás emléke volt a korábbiakkal kapcsolatban és olyankor az ideg tépett szét, hogy nem voltam netközelben, hogy írjak már nekik, hogy "ugyan tesztelje már az a következõ részét egy játéknak, aki tisztában van az elõzõekkel is..."

púúúúú

Pepsi Twist
lol