Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt a 3,8 milliárd dollárt is jól össze cheatelte, és nem "kocsikázta" magának...

Yoda001
végülis ha továbbolvasnád télleg képben lenne 😊

http://9gag.com/gag/5135249

fery02

Végülis képben van a Gamestar 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

n3whous3
sry de nekem meg offos a gép, nemtom most megnézni. 10 perc mire ezzel a konfiggal ki meg belépek hogy ezt megnézzem 😄

púúúúú

fery02
Másik játékra emléxel, ebben a belsõ nézet terén max olyan csúszka van, hogy az ülés helyzetét állítani.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

na azt a csúszkát nem találom 😞
..pedig nem sok helyen lehet
n3whous3
1.: Van a beállításoknál egy csúszka, amivel szabályozhatod a mértékét annak, hogy mennyire kövesse a fordulás irányát a kamera, mennyire "billegjen" a fejed.

2.: Max. ha a HDR-t bekapcsolod akkor, de nemtom, hogy akkor is igaz lesz-e ez a dolog. Egyébként ilyen graf opció nincs.

púúúúú

BaliBoy
Keresgélj.
Olvass el több bejegyzést is!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hogy lehet kikapcsolni hogy:
- A fej bólogasson, dülöngéljen kanyarodásnál belsõ nézetben
- Az ég folyamatosan villogjon ha árnyékokon haladok át. (mintha az emberi szemet utánozná a progi)
?
Elõre is köszi!
trogerzsiger
Rossz driver annó nekem is ez volt.

bertino
akkor biztos tiltva volt a netem 😛

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mien régi.. kb 100hsz-al ezelött asegítettem egy gyereknek megcsinálni hogy mûködjön.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ilyet okozhat a driverek összeakadása is, vga drivert mindenképp cserélj, ha az nem jön be akkor az alaplap chipset driverét. Nekem több gépem is produkált már ilyet tisztán szoftveres hibákkal (mái napig tökéletesen mûködnek).

dragon11
Memóriát húzd ki 5x, 10mp-s szünetekkel..

Üdv mindenkinek, a kérdés melyet felteszek nyílvánvalóan volt már kérdés itt a fórumon, legalább is emlékszem rá, csak egyszerûen nem találom.

Szóval TDU, megnyitom a map et és rá pár másodpercre kilép a winfosba. Peccselt verzióm van! Megköszönnék egy rövid választ.

Üdv
Oliii

Ill be back !!!!

n3whous3
VGA-nál is lehet ilyen hiba

púúúúú

w77d
nálam nincsenek megnyújtva a kocsik

Ez RAM hiba lesz sajnos

GyZolee12
LEnne 2 kérdésem:
-Ha veszek olyan kormányt ami több mint 360 fokban fordítható, akkor a kocsiba is többet fog fordulni a kormány??
-Egyik-másik kocsinál jól lehet látni (pl. Audi TT)hogy meg vannak nyújtva fölfelé, mintha 16:9-re lenne tervezve. Nem lehet beállítani úgy mint a menübe meg a házba is van??

w77d
ha nem tuningolsz akkor bizony hardweres a probléma! én vagy a memóriára, vagy a processzorra gondolok! Valószínûb a memória, de a cpu is tud ilyet produkálni, ha túlmelegszik!

hüha. nem tuningolok . akko lehet nagy a baj? az illatos pitsába! köszönöm a segitségeket.
a CMOS reset nem hiszem h segitene

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

w77d
nekem akkor volt ilyen ha túlhúztam a procit! ha tuningolsz akkor vegyél vissza, ha nem akkor keresd a garancialevelet 😉

[HUN]FaTaL
VGA vagy RAM hibásodás / melegedés vagy rossz driverre gyanakszom

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
én az fsx-el jártam így az mm-ben! egyik nap még 9k ért láttam, aztán én csak 16k-ért tudtam megvenni

GyZolee12
Váó!
A miskolci MM-ba visszaemelték a játék árát 7k-ra.
Még szerencse hogy 1 hónapja még 4k-ért vettem😄.

Pepsi Twist
húzd ki a gépet a 220ból aztán kapd ki az alaplapból a kis elemet és akkor a gubanc elmúlik ja és mikor teljesen áramtalanítva van akkor nyomd be 1x-2x a bekapcsol gombot! ha ez sem jó akkor nincs ötlet!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

van egy problémám. a játékaim indulás után kékhalállal ujraindul. a menüket még birja aztán mikor elinditanám a game-t egy pillanatra beugrik ez a szar:

igen a TDU nál is ezt tsinálja. garázsból kilépek és szevasz! általában két naponta elöjön egy pár órára aztán utána megint jo. ha találkozottt vki ilyen problémával és esetleg tudja a megoldást megköszönném ha segítene.
holnap tsinálok végre egy uj winfos telepitést. remélem ha más nem az megoldja a problémámat

thx
jó krúzinget!

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Pepsi Twist
Kaminyon?

Köszi a segítséget.

kamion<#idiota>

[HUN]FaTaL
valamelyik mercivel (most nem ugrik be melyik de valamelyik kisebb)

[HUN]FaTaL
radialeng ugyanazt csinálja amit írtam semmi mást, csak 1 gombnyomásra

(igazad van) ;D
Pepsi Twist
Chrysler ME-FOUR TWELVE (asszem)

Ok. Egy kicsit másabb kérdés. Melyik jármûben lehet 7. fokozatban menni?

dragon11
Pakold újra a winfost..de egy winfos reinstall csodákra képes..

sztem az XP a gond sztem mert lassu is. De másodjára már jó volt!

Sleepy Bone
ugyanaz az eredménye, szal vmi nás baja lesz... nyomj elõtte egy ctrl+alt+ delt és prociterhelést logoltasd... esetleg nézd meg a hõmérsékleteket... ha így se akk sw probléma van reinstall TDU vagy XP

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Ezt a radialeng nevû progit meg nemtalálom (guglival sem). Vmi linket tudtok adni? pls

Fuhh. Majdnem leírtam hogy töröltem a radial.cdb-t és ugyanugy szaggat a játék, meg most a szövegek is olyanok, mintha el lennének mosódva. Mikor ezt leírtam elindítottam a TDU-t, hogy csináljak egy Printscreen-t róla, hogy érhetõ legyen és normálisan indult a játék(másodjára).
Köszi mégegyszer.

[HUN]FaTaL
Nincs mit.

KÖSZI!!!

[HUN]FaTaL
kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését (vezérlõpult->mappabeállítások) (ha totalcommandert használsz annak a beállításaiban is be kell kapcsolni a képernyõ fülön)

ezután pedig töröld az alábbi fájlt:

Windows XP esetén:
c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\radial.cdb

Windows Vista esetén:
c:\ProgramData\Test Drive Unlimited\radial.cdb

Ezt néha meg kell tenni különben akadni fog a game (bug).

U.I: Nem kéne a FAQ-t frissíteni? (Radial, Magyar hangok, klubok esetleg, meg beleírni hogy nincs több autó csak a skyline meg az rs4)

Sleepy Bone
MIelõtt indítassz nyerbáld ki a taskokat, meg progikat. És keress a neten egy radialeng (nbem tom h hány "l") nevû progit esetleg így: radialeng +test +drive +unlimited így asszem kidobja és minden indítás elõtt töröld vele a radial.csb nevû fájlt. Elvileg jó lesz.

Vmi megoldás a #37269-ra?

Sleepy Bone
Akkor egy rs4 esetleg? vagy felõlem mehetünk ferrari f430-al is... bár annyira nem szeretném törni magam a találkáért...

Biztos, hogy a 300c a legjobb? Nemkéne valami gyorsabb autóval menni, hogy haladjon is a "karaván"? Bár nekem mindegy, csak kérdem, mert amit eredetileg akartunk nem jött össze, az Audis után a másik elegáns vonulás...

Sleepy Bone
De a FAQ-ban megtalálod scannelve és copygeneralba 600 ft-ért kinyomják neked, sõt össze is hatjogatjálk 😊

Atti12
Ha Mo.-n veszed meg nem. Ha kimész érte mondjuk németbe akkor fémdobozt kapsz+térképet.