107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • 0Diaz0
    Nemfeltétlen.. én még nempróbáltam ki.. de elvileg 5hónapnál régebbi törölt dolgokat is vissza lehet hozni vele.. Próbáld meg.! :) Hátha.. :)
  • wollnerd #102145
    Eszembe jutott egy szoftver: GetDataBack.
    Nos, én magam töröltem,szal nem csináltam semmit a windows-val 9,5 hónapja... visszatudnám kelni a 9,5 hónapos semmiből?
    Kétlem...
  • 0Diaz0
    Igyvan, az online.:)

Wollnerd : Hát látod.. sokan ittmaradtak, vagy visszajöttek... nemhiába.. megéri itt maradni, ha ez a játék 5-6éves is.. :)

Bronx : Elhiszem.. én most vagyok 59%-nál.. de tovább nincs kedvem csinálni.. a ProStreet az nagyonkönnyű játék.. bár vannak benne nehézségek,de én kitudtam vinni billentyűzettel is! :D A Mass Effectről viszont ezt már nemmondanám el...

De amúgy most ezis meglett.. :D ClkGTR♥
  • Bronx South
    Amúgy akkor a TDU -n kívül egy NFS Pro Street 100%, és egy Mass Effect 2 kb 90% ment a levesbe.
  • Bronx South
    Barátlista az online, úgy mint a profilod is.

Amúgy ne is mond, a víz kicsapott mikor win reinstalnál már formáztam a lemezt, és akkor jutott eszembe hogy a mentéseim...

De én már nem hiszem hogy kitolom megint 99 % -ig. Legfeljebb a HC -ig.
  • wollnerd #102141
    áááá!
    Most hogy látom: Minek töröltem a mentésemet?! (Sőt a képeimet!!)
    Nagyon-nagyon nagy csalódás az egész TDU2! Direkt búcsúztam a TDU1-től mert úgy bíztam hogy a TDU2 100-szor jobb lesz!
    De nagyon hiányzik a kawasaki!
    Kezdhetek mindent előröl, betéve a km számlálást is!
    Remélem feltudom támasztani a régi profilomat!(ha igen mondok a visszatérésre, de nehéz döntés...)
    Barátlistát is gépre menti? De jó.... -.-
  • keményfejű
    Köszönöm a tippeket, próbálkozom:)
  • 0Diaz0
    Lényegében, olyan mintha beraknád a lemezt.. ezt viszont beolvastatod,és a lemezt helyettesíti. Azért van mert sok embernek tönkre megy a cd-je,és amig jóvolt azzal használta.. utána már aztgondolja hogy nemjó, akkor kuka a játék.. de itt van ez a cd kép, bekell daemon tools-al olvastatni és helyettesíti a cdt.. :) lényegébe ennyi. :)
  • keményfejű
    Eredeti a játékom, 1.66a fenn van viszont ez a cd-kép dolog új nekem, mire való? Üdv!
  • 0Diaz0
    Oké , sikerült! Megis vettem az autót! :)
  • 0Diaz0
    Nekem nemtudom miért mutat ilyen keveset..
  • 0Diaz0
    nézem! :)
  • Bronx South
  • 0Diaz0
    Oksa! Addig elszaladok ebédelni! :D
  • Bronx South
    Azért mert a HD patchel szarakodok, de pill mindjárt. :D
  • 0Diaz0
    Még nemlátom a listában.. 3 chevy ssr van, 35ezrekért.. kék.. 65, 54, 0 km-ekkel..
  • 0Diaz0
    Oké! Már veszem is meg! :)
  • Bronx South
    Most megyek fel és feldobom azt a kék pickup chevy-t 9 milkáért.
  • Bronx South
    NewLife2(hun) vagyok. Amúgy ha úgy adja a kedve lehet hogy eljutok a hc -ig, de egyelőre vissza szokok az alap irányításhoz mert kegyetlen mit bénáztam tegnap, mintha a videóimat nem is én csináltam volna. :D
  • 0Diaz0
    1.66a patch fentvan? crackelted? Ezt a cd képet használod inditáshoz? :) Patchet felkell rakni, crackelni NECRACKELJ! És szerintem ezt a cd képet használd,énis ezt használom.. és most online vagyok a délen lévő festőműhelynél, Ciennel..
  • marcihusi
    Mi az új neved egyébként? Az ami a 2-ben?
    Megnéztem mennyi pontot lehet összeszedni pénzért, és 270 lett a vége. Ez már rögtön 27%, de ehhez kell egy nagy adag lóvé, jó pár házat, autót és motort kell megvenni.
  • keményfejű
    Üdv srácok, megvettem a játékot, gondoltam, jó lesz végre másokkal is meccselni, erre nem tudok online játszani... egyszer az Invalid authentication key-el jön, máskor meg aszongya már valaki használja... Valami ötlet van esetleg?
  • 0Diaz0
    Na most ittvagyok, ha teis,akkor dobd fel aztán megveszem! Mondd mit/miket raktál fel,mennyiért, hány km-el. És megveszem őket! :)
  • marcihusi
    Restellem hogy ilyet javaslok, de nyomj be egy money trainert, és teljesítsd a pénzes feladatokat, mint 3 ferrari, 3 lambo, stb. Ezzel hamar összejön az XP, és kevesebbet kell összeszedni a versenyekből.
    És itt a HD patch, illetve javasolnám a még ezt a traffic modot, bár ha valaki olyannal gurulsz akinek ez nincs fent akkor vannak furcsa laggok, de ahogy észrevettem a legtöbben már használják.
    Kb ennyit tudok segíteni. Az arcokat a régi helyeken, útvonalakon keresd, hegyek, É-i torony, stb...
    Jó játékot, aztán ha van időm jövök én is.
  • Bronx South
    Mivel így éjjel tájt sehol senki aki megszánna, elkezdtem a küldetéseket csinálni, az utóbbi az kőkeményen megagyalt a láthatatlan civilekkel, rendőrökkel, stb, így be is fejeztem, azt hiszem egyszer elég volt kitolni 99% -ig. Csak a lóvé kéne az S7 -hez, azt cruiseolás, már a hc se érdekel, kizárt h 45% ig eltolom megint ilyen extra idióta küldetésekkel.
  • Bronx South
    Előre egyeztetéssel gondoltam, még nem raktam fel.
  • 0Diaz0
    Megnéztem,megvettem volna.. de csak 1db 90km-est találtam, 1db 0km-est,és 1db 0km-est.. :(
  • Bronx South
    De lehet hogy amíg jelentkezik vki összeharácsolok 1 milliót egy S7 -re. :)
  • Bronx South
    Senki sehol ? Feltennék 9 millióért egy Chevy pickupot. Kék alap színű, 1.2 km van benne.
  • 0Diaz0
    Jogos! :D

Amúgy, TDU Megapack EREDETIben : Pipa!
  • Bronx South
    Egy leírást kérhetek hozzá, mit hova másoljak ?
  • wollnerd #102115
    Hát az online kocsieladással!
  • 0Diaz0
    Hogy kell küldeni? :) Küldök szivesen ,eleget! :)
  • Norby646
    Na jólvan án befejeztem. Megint mindenki kapcsolat hibás. Megbaszódhat a tré online.
  • Bronx South
    Marci, kéne a segítséged. Barátlistám híján segíts összehozni a régi hc-s okkal, most raktam fel a gamet estem indenképp fent leszek, bár kéne úgy 1-2 millió a Saleenhez, ha valaki megtudna szánni annak örülnék. Cheatelni nem akarok.
  • 0Diaz0
    Oké! Akkor padlóval megyek oda! :)
  • 0Diaz0
    Jelen! CLK DTM AMG-vel! :)
  • Zsolesz089
    Sajna változott a terv az északi világító toronynál kellene talizni mert kollega elvesztette a régi mentését és az elején van a játéknak
    És nincs HC ja az nem gáz ugye?
    Megyünk az északi viltoronyhoz.
  • 0Diaz0
    Mégszép! Énis gurulok fel most!

Bronx : Csinálj újat,aztán majd bevárogatunk! Vagy ahogy érzed! :)
  • Zsolesz089
    Háj
    Ott leszek 7 kor másod magammal ha még áll a ma este :)