107666
-
#102106 A NewLife(hun) profilom nem tudom feltámasztani. :/ Az e-mailt tudom de az már rég törölve lett, a jelszót azt meg nem tudom kitalálni, hogy mi is volt... -
#102105 Hagyjuk a 350z-t... :D Hozok vmi ferkát vagy corvettet. :) -
#102104 Nissan 350z? -
#102103 Na itthon vagyok, és oks! Hozz vmi lassabacska gépet. Majd írok még! :) -
#102102 7kor, Ford Islandon?! -
#102101 Natural beauty hd elég jó sztem... link -
#102100 Marci jövök vissza az 1 -be, felkeresem a régi Hc-s srácokat, a 2 az egy vicc. Annyit szeretnék kérdezni hogy tudsz e valami grafikai patchet, esetleg valami módot ami egyből megadja a HC -t, nem igazán szeretnék mindent elölről kezdeni. -
#102099 A mercik nálam.
#102098 Én is köszönöm! -
#102098 Köszi a Krúzt, Marcihusi & Zsolesz! :) -
Zsolesz089 #102097 Köszi srácok frankó kis este volt jól mulattam
Itt egy pár kép az estéről :)
Azért a tizen ennyi mennyi létszámos layer ott volt
És a végére a jószágom :)
-
#102096 Fentvagytokmég? :) Mert ha igen,akkor mondjátok hol,és ugrok utánatok! :) -
#102095 Szerintem tedd fel, nagyon sok régi ismerőssel fogsz találkozni. Meglepően sokkal.
Amíg a Zsolesz feldobta a patch-et addig találtam egy másik csapatot is.
-
#102094 Lehet visszarakom az egyet azt hagy szóljon. Egyszer viszont már megtettem, se barátlista, se semmi, azt be is fejeztem. -
Zsolesz089 #102093 Oké Várok azért félig hátha a marci is jön :) -
#102092 Már én is ott vagyok!
-
Zsolesz089 #102091 Megtaláltam a patch et és megyek vissza
Diaz ha van kedved én tuti fent leszek az északi világító toronynál ha gondolod 19:30 ig várok és szaggathatunk egyet :) -
#102090 Szóljatok,pls ha lessz még ilyen! Csatlakoznék! :) -
#102089 Ma délutáni csoportosulás!
Zsolesz, itt a traffic patch amit mondtam, ha esetleg nem találtad meg. -
vtechonda #102088 Köszi!!! Tök jóóó!! ;) -
Zsolesz089 #102087 Háj all
Itt a Touring hondajep lesd meg
-
#102086 :DDD Majd igyekszünk... ;) -
#102085 Siessetek!:D -
#102084 Úgylegyen! :) Most is mennék szívem szerint csak bnőmnél vagyok, és csak pénteken megyünk át... :) -
#102083 Aztán majd hétvége után,3hét múlva újra.. addigra összeáll remélem a gép :D -
#102082 Kezdtelek hiányolni, haversrác. :) Legyen egy kis krúzocska :D Unalmas már a sok chates gyászhuszárokkal menni.. egyedül meg méginkább.. de legalább feszegetem az 5.tiltás & 6.tiltás határait :D -
#102081 Na lassacskán vissza fogok ide térni időnként, úgyhogy ha még van pár ember akikkel lehet menni akkor hajrá... :D Hétvégén lenne is egy kis krúzocska valszeg de nem mondom biztosra. Majd írok.
Ui.: Van egy 190e-s merci mod a játékhoz amit kicsit átalakítgattam, szintén hétvégén dobok róla pár képet ha vkinek kéne akkor majd szól. Már ha egyáltalán van még aki nézi a topikot... -
#102080 Mi pénz?:) Privibe jöhet a válasz! Vagy vegyél fel msnre : [email protected] :) -
SuSu1992 #102079 nékem van egy eladó! -
#102078 19h-tól fentleszek! Aki gondolja csatlakozzon.. fentleszek.. krúzolok egyet. :) -
#102077 Avagy megapack,nekem?:D -
#102076 Skacok. Vkinek van egy eredeti TDU-ja, ami eladó? Egy barátomnak kéne. -
#102075 De ki mondta hogy megváltoztatom (vagy aki csinálná az) a jelszót? Itt csak arról volt szó hogy vki elküldi vkinek a mentését. Ha nem változtat meg semmit akkor nem kell semmiféle jelszó meg ilyenek. Csak bemásolja a mappát és kész. -
#102074 :) Interneten játszol te is, mi az hogy nem kell gamespy ? Gamespyos az accountod, aminek a jelszávát és account nevét a mentés tárolja. De próbáld ki hogy a gamespy oldalán megváltoztatod a jelszót, és mindjárt nem fog beengedni a játékba, részben mert bugos a jelszóváltoztatás. -
#102073 Hát ezt kétlem. Mondom! Amikor a régi gépem volt fogtam a mentésem és átmásoltam a bnőm laptopjára. Összeraktam egy zsír új gépet, felmásoltam és kész. Szal ez tévedés. Amikor elindítottam a játékot annyi volt hogy a serial-t beírtam és kész. Nem kellett semmiféle gamespy meg jelszó meg semmi, pedig egy teljesen új gép. -
#102072 Ja, a gamespy-os profilt a jelszóval ki is felejtettem. Mert ugye nem az van hogy egyik helyről kimásoljuk azt bemásoljuk a mentést és működik. -
#102071 Hát azt már nem tudom mert én nyilván a saját serial-ommal használtam a régin is meg az új gépemen is. De most hogy mondod... :) -
#102070 Ja. Hogyha az illető a mentés mellé mellékeli a serialját, is akkor lehet használni más mentését. -
#102069 Tele van a játék megoldhatatlan versenyekkel ne is próbálkozz azzal hogy esetleg te magad játszod végig...
Amúgymeg lehet használni másnak a mentését, ez nem függ semmitől. (azt a mentést használom az új gépemen ami a régi gépemen volt ezért tudom) :) -
#102068 Azmeg a másik..
Amúgy, ha használni is lehetne.. akkorsem küldeném át.. ne legyél lusta pörgetni a játékot.. úgyis szerzed a bónuszokat ha pörgeted... ne legyél lusta. ;) Szerintem.. -
#102067 Nem lehet egymás online mentését használni!
Mert az E-mailhez kötődik vagy mittomén...