Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õszintén énse szeretem az automata váltót bár még megsincs a jogsim de attól még TUDOK autót vezetni mert az autó nem jogsival megy...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
a mi asztránkba még jó kis munális váltó van 😄
1 tonna, 60 paci, de ha jól váltasz nagyon jól megy 😊)
1 tonna, 60 paci, de ha jól váltasz nagyon jól megy 😊)
Az automata sz.r
Ez a gáz benne, hogy 100k, ráadásul nekem akkor lesz esedékes a teló+pc csere is, szal fasza... de hogy többet vindózos pc-t nem veszek az 100 iMac for da peace
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
az autómata váltó a divat ?
a fél osztályomnak csak autómataváltos gépre van jogsija -.-""
a fél osztályomnak csak autómataváltos gépre van jogsija -.-""
Nissan 240SX
Bár még bevallom nem az enyim de ha összejön akkor ez lesz...
Bár még bevallom nem az enyim de ha összejön akkor ez lesz...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Valaki aki tudja hogy honnan kell letölteni a radialeng nevû programot linkelje már be, vagy küldje át a progit msn-en. a címem: [email protected]
17 éves kortol lehet jogsija vkinek magyarországon..
én 2 hónap múlva letehetném, csak kéne rá 100.000 HUF :S
én 2 hónap múlva letehetném, csak kéne rá 100.000 HUF :S
Hát jó is lenne.
Kár hogy a rajt után már csak Dante-t és Nooobi-t láttam. <#gonosz3>#gonosz3>
3 év neked még a jogsiig? Azt hogy? Azt hittem idõsebb vagy... <#vigyor>#vigyor>
Én már csak röhögök ezeken. <#hehe>#hehe>
MM-be elmegy, megvesz, kifizet.
Warezzel meg elöbb olvas, látja offtopik, ott érdeklödik.
Warezzel meg elöbb olvas, látja offtopik, ott érdeklödik.
http://www.freetvmaci.info/
basszus lassan fel kell mennem nekem is krúzolni, mert teljesen elfelejt engem a netes társadalom 😄
Hupsz uccsó kép nem jó
Szóval akkor a Saleensky:

Szóval akkor a Saleensky:

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Még egy droid! <#falbav>#falbav> <#falbav>#falbav> MEG KELL VENNI A JÁTÉKOT A MULTIHOZ!!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
Mai találkozóról pár csoport kép (biztos raknak fel a többiek is)
Driftelgettünk arról sajna nincs képem mert drift közbe elég nehéz még fotózni is 😄
Na és persze itt az új Saleensky
Driftelgettünk arról sajna nincs képem mert drift közbe elég nehéz még fotózni is 😄
Na és persze itt az új Saleensky
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
😄
Mond valakinek valamit az, hogy kispolák?
Elsõ az volt, Most Mitsu Galant van. De "ezer" másik volt eddig.
Elsõ az volt, Most Mitsu Galant van. De "ezer" másik volt eddig.
http://www.freetvmaci.info/
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy mikor szeretnék játszani interneten a játékkal akkor belépek és kéri hogy töltsem le a Patch-et na és ott rákktintok az igenre és lefagy a játék de ha lerakom tálcára akkor valami www.none.com jön be interneten és ha külön letöltöm hozzá a Patchet tehát beirom a Google-be a szöveget megtalálja letöltöm és felrakom az 1.66A -t és még mindig kéri a multi hogy töltsem le az új Patchet de tudtommal nincs új ezt valahogy meglehet oldani?:S
Azt szeretném kérdezni hogy mikor szeretnék játszani interneten a játékkal akkor belépek és kéri hogy töltsem le a Patch-et na és ott rákktintok az igenre és lefagy a játék de ha lerakom tálcára akkor valami www.none.com jön be interneten és ha külön letöltöm hozzá a Patchet tehát beirom a Google-be a szöveget megtalálja letöltöm és felrakom az 1.66A -t és még mindig kéri a multi hogy töltsem le az új Patchet de tudtommal nincs új ezt valahogy meglehet oldani?:S
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Több mint 2,5 éve vezetek de nekem még nem sikerült hálistennek. KOP-KOP-KOP😄
http://goo.gl/gd6Zi5
LOL
Nekem nem sikerült egyiket sem összehozni, pedig 18 éves korom óta vezetek. Lehet, hogy bennem van a hiba... <#gonosz1>#gonosz1>
Jah az S80 bazi nagydarab.
látod ez okos döntés 😊 Egy S80 kezdõ jogsival a segged alatt cask nyûg 😊 úgyis elkerülhetetlen, hogy meghúzd, megtörd az elsõ kocsid, még ha csak egy kicsit is 😊
Dehát hol van az még.
Még 3 év a jogsiig.
Még 3 év a jogsiig.
Jah tom =D
Ezért fogok venni egy swiftet.
Ezért fogok venni egy swiftet.
Igen úgy.
Szerintem úgy érti, hogy mondjuk megkapja szülõktõl, vagy rokontól egy idõ után, ha már nekik lesz újabb, vagy másik...
örökölsz? de úgy, hogy a mostani tulaj másikat vesz nem? nem kipurcan! mert úgy nekem inkább nem kéne kocsi, de hogy eladnám egybõl az tuti
Én egy T6-os Volvo S80-at öröklök.
Majd dobok fel képet.
Majd dobok fel képet.
Szép autó nagyon w77d !én az astra gtc re vagyok rákattanva😄
jó de hogy iktattad ki? csak átnevezted a traffic mappát?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én már láttam w77d Corsáját, szép autó, jó ótóóóó
Köszi szépen a segítséget, de honnan töltsem le a progit?
C