Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d te fennvagy a stylingon nemde?

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

HTS s3rg1nh00
az igaz,de 30 alatt is meg lehet halni,ez egy jó példa...
ráadásul forgalom sem kell...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ja ez elég durva volt..

Azt nem mondtam hogy nem fogok jáccogatni néha, de nem vadálat modjára...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

drot
nemtudja vki forgalmat hogy lehet kivenni a játékból?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

w77d
de a sok hülye ott sem tudja kordában tartani magát, lásd kunmadaras, ahol egy hülye motoros miatt ártatlan is halt meg <#falbav>

w77d
pl

Senki nem olt Téged, mi is így gondolkoztunk mikor még nekünk sem volt jogsink. Csak tényleg érdemesebb azon gondolkozni, hogy megéri-e száguldozni, vagy fontosabb eljutni A pontból B pontból biztonságosan. Ha tehetném én napi rendszerességel rendeznék gyorsulási versenyeket, mondjuk a Hungaroringen, ott mindenki kiélhetné magát, és kihasználná az autóját biztonságosan

w77d
nem kell ahhoz szakadék, hogy meghalj

Jah aztán befordul egy kocsi és bumm ott a baleset.

A vezetés se játék.

w77d
nem vonlak én téged kérdõre semmiért, elhiszem neked 😊 aztán tartsd meg ezt a szokásod akkor is, ha esetleg adódik egy jó kis alkalom arra, hogy tövig nyomd (üresnek látcó utca, nincs jard, jogsi zsebben), akkor kell akaraterõ 😊

Én még csak Olaszországban és szlovéniában jártam de ott az utak nagyon jók!

Én hiszek neked =)

HTS s3rg1nh00
én ebbõl a szempontból jó helyen lakom...közel van a Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló szakasz...<#hehe>
csak az a baj,h.mostmár végképp észnél kell lenni...ugyanis se szalagkorlát,se egy árva fa ami elkapna...becslésem szerint kb.100 méter a zuhanás,ha elkúrsz valamit,és az biza már nem játék..

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jaja😄😄

Láttam már német autópályákat, azok a legjobbak. Nem csoda, hogy ott nincs sebességkorlátozás, addig tolja az autós amíg akarja, és a kocsija bírja, hogy mindenkire rá van bízva a saját élete, és az, hogy megér-e neki 250 km/h-t egy élet, vagy ha társai is vannak akkor az övéké is..

w77d
úttartó autómata, az ország ajándéka 😄

ezt írtam hogy tudom hogy hol kell abbahagyni... most lehet oltani innentõl engemet mert csak szaros 14-18 közötti jogsi nélkül... de akkoris ha ismernétek tudnátok hogy igazat mondok.

aha, bár a kocsija 2 részre vált szét, belement 2 autóba, meg 4x a szallagkorlátba......

Fater kamionos voltam vele és mutatta az utat itt magyarba belementünk a nyomvájuba és arra ment a kamion amerre az út ment és még csak kormányozni se kellet(persze nem nagy kanyarnál😄)kicsit viccces

w77d
igen, már vége, már a Hajógyárin sincsenek olyan összejövetelek mint pár éve

Váci úton én is láttam még régen száguldozó autókat, néha megálltam és néztem õket. És csodálkoztam, hogy ilyen bátrak, mert az az út sem egy faszául megcsinált rész.. De azóta már voltak kint jardok, mindenkit igazoltattak, az már lecsengett, már sehol senki, legalábbis mikor arra járok..

w77d
de túlélte?

így haverom is járt, csak BMW-vel, nah meg õ piás is volt <#lama>

Én egy suzuki ignis 1.3 ddis-t szoktam vezetne. gyári chiptuning+direktszûrõ= 106Leés 240Nm. Nagyon megy.Nemsoká lejár rá a részlet ezé remélem szüleim utána nekem adják.

Jah,jah.Nézd meg Németországban milyen szépek az autópályák.

Nem beszélve arról, hogy nem is kell gyorsan menned, baleseti oknak ott van a szar magyar út... Mindig jót röhögök mikor mondják, hogy autópályát kátyúznak... Más országban érdekes, hogy megtudják normálisan csinálni az utakat, csak nálunk lopják a pénzt, és az alapanyagot...

w77d
csak az a baj, hogy nem biztos hogy ismered a határaid! Mi is haverokkal hányszor száguldoztunk a Váci úton, még a tuningolt C corsám volt!! Aztán megtörtént ez és mi is szépen leálltunk a dologról! Ismertük, õ is abbl a körbõl volt ahol mi voltunk. Biztos õ sem így tervezte el, és azthitte, hogy ismeri a kocsija és az õ határait!

Ha néztétek szeptemberbe a híradót.
Benne volt az a 3 lány aki az árpádhídon feltekeredett egy oszlopra.Képzeljétek aki vezetett (Kati) õ az apum fõnökének a báttyának a barátnõje.A timinek 2 lábát levágta a tetõ.A másikkirepült a szélvédõn és eltört a gerince.A Kati meg még mindig altatásban van.Nos és még csak nem is mentek olyan gyorsan.Csak egyszer kellett hogy kidobja a seggét utána eggyik szallagkorlát,aztán a villamoskõ aztn már pötdültek is és tetõvel az oszlopra fel.

nah ja...

ez egy profi autó+sofõr, de belement hátulról a põzsó..

Én majd annak idején Subarut veszek.. Reálisan nézve nem az elkövetkezõ 10 évben, de addig is gyûjtök, és összejöhet.. Én öregszem, de a Subaru Subaru marad és ez a lényeg... <#vigyor0>

Az biztos.
Ha csak egyszer pattan meg a kocsi már borulsz is.

w77d
hidd el, jobb is ameddig álom marad, egy ilyen "ártalmatlan" poénkodás hamar átmehet rémálomba

hidd el.. télleg nem kocsikázom sokat mivel nicsn kocsim.. anyámék nem adják oda a Swift-et (tulságosan friss) azt csak ha vlameik haver odaadja és bármenynire is hihetetlen, pont nem az vagyok aki azt szereti ha 190-el elöz meg vlakit pl... én lehet hogy szeretek gyorsan menni vagy pörgetni a motort amdeggi lehet de akkrois tudom a határokat...

Nahát ezaz hogy álom <#idiota>

ne nevesd ki az álmomat <#ejnye1><#crazya>

hehe lol

kinéztem már pár helyet ahol sötétedés után nincs senki, és kib*szott jól lehetne sodrodni 😊)

már csak jogsi kéne, egy hacsi,sok pénz a gumikra, meg egy kis tapasztalatt 😄DD

w77d
jah, de nem árt azért a jogsi, mivel kötve hiszem hogy jogsi nélkül sokat autózol, márpedig kell a gyakorlat! sok hülye van aki azt hiszi hogy kocsi van a segge alatt aztán jobbesetben csak magát öli meg! nem azt mondom, hogy én nem estem ebbe a hibába friss jogsival, pont ezért mondom hogy tanultam belõle! én hál isten megúsztam baj nélkül és más se sérült, de nem rajtam múlt pár hónapos jogsival! Szégyellem is magam miatta a mai napig!

De ez a 240SX ez automata<#idiota>

igen... de kia tököm akar pesten vezetni.. hát én nem... nekem mihelyst meglesz a jogsim és elsõ verdám... ha nemis jön ösze a 240sx akkoris vlami japó sport verdát akarok és nem AUTOMATÁT... aztán mehet a menet...

pesten meg sarkonként 1 rendõr és egy órás közlekedési dugó -.-"

azse gáz bár itt a falu környékén nyugodtan tudunk kocsikázni mert 1db rendõr van és azis haver xD...

Ez igaz.

igazából nem az autót vezetni nehéz, hanem a közúton menni, úgy hogy többszáz marha össze-vissza megy, meg dudál, keménykedik stb..

<#idiota>

w77d
ezé kell eladni 😄

Hu baszki.Az S80-is automata váltós :S

w77d
jó is az 😊