Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
én már elbasztam, mive írtam a supportnak és vártam a válaszra, ami azóta sem jött emg, és már visszavinni sem tudom, mert letelt x nap
Délután probáltunk egy páran össze hozni egy inter club vesenyt, de ha valaki belép a klubba a másikat már nem látja bent!! Nem tudom, hogy más kluboknál is ígymegy?? Viszont a boltban két gépvan és minegyiken van játék és ha belépek az egyik karakterrel akkor a másik látja!!! Ott ül a fotelban és lehet csetelni meg amit mondok azt is halja!! És az inter club versenyt is megtudom csinálni csak nem jön még egy klub<#szomoru1>#szomoru1>Miért van ez?? Már csak ez kéne az ACE.hoz! És egy pár ACE van fenn!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
néha copy-paste nem jó regisztrálásnál
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
átneveztem a traffic könyvtárat, játék betölt, profil kiválaszt, elkezd tölteni, megjelenik a ház és kiírja, hogy connection lost és kilép winbe
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...