Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hüü... akkor sztem letesztelem az én gépemen a kodot....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

w77d
az pech, akkor már xxxxxxxxxxxxxxxx nap telt le XD

1éve vették... azt csak msot szolt nekem...

w77d
vissza kell vinni oda, ahol vette.
én már elbasztam, mive írtam a supportnak és vártam a válaszra, ami azóta sem jött emg, és már visszavinni sem tudom, mert letelt x nap

Szevasztok!
Délután probáltunk egy páran össze hozni egy inter club vesenyt, de ha valaki belép a klubba a másikat már nem látja bent!! Nem tudom, hogy más kluboknál is ígymegy?? Viszont a boltban két gépvan és minegyiken van játék és ha belépek az egyik karakterrel akkor a másik látja!!! Ott ül a fotelban és lehet csetelni meg amit mondok azt is halja!! És az inter club versenyt is megtudom csinálni csak nem jön még egy klub<#szomoru1>Miért van ez?? Már csak ez kéne az ACE.hoz! És egy pár ACE van fenn!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

és ha a kapot kód szar akkro mia teendõ?

Met
én soha nem láttam ilyen ablakot
néha copy-paste nem jó regisztrálásnál

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

w77d
lehet hogy nem jó a kapott serial?? én így jártam az fsx egyik kiegészítõjével nemrég!

Vlakitõl most kérnék egy kis segítséet... egyik ismerõsömmel már 4órája szenvedünk azon hogy regisztrálni tudja a TDU-t... msot vette meg a barátjával felesbe és egyszerüen kijön egy ablak hogy aktiválja és beírja a kodot és nemfogadja el sehogye tudunk továblépni.

legyen 15 házad...

Hát skacok, megcsináltam azt az 1 milliós versenyt, és még mindig 44%nál állok, ezután vettem 3 autót, meg 2 házat, és még mindig, már teljesen kész vagyok idegikeg... :S :'(

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

nem versenyeztek, csak a põzsós bevadult, és elsõkerék meghajtású kocsival akart sodrodni, azt belement hátúlról és felöklelte a hacsit..

abba a porsche 911 be szekvenciális váltó is van azért gyorsul olyan jól

de utálom hogyha csak megyek és aváltóhoz nekell nyukálnom... amugy nagyon más a közút mint verseny... mert otta szabi videoja élõ példa hogy a gyerek mien faszám driftel de hát versenynél nem volt olyan fasza...

w77d
viszont rengeteg esetben meg megfordul a dolog, a manuális váltóval jobban gyorsulnak a verdák mint autómatával

Pepsi Twist
sztem a normális autómata váltós verda jobban megy mint 1 nem automata lásd Porsche 911 Turbo automata jobban gyorsul 0.3 seccel 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
azért más a közút és más a versenypálya 😊

Pepsi Twist
hát nekem ezért van becsövezve a verdám meg én autó versenyeztem is és sokat számít 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
hehe, dúrva XD

milk41

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bertino
és lassan 40k...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
Van forgalom rendesen...<#wow1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

sszal megse veszem... majd egy olyan 10év mulva olyan 10FPS-t elérek vele...

w77d
mi cak álmodozunk egy lyen játékról XD

Norbi1990
És a VGA is 64GB-os nak kell lenni Minimum!!!
soha nem fog a gépemen futni 256GB ram kell neki minimum...

8x LOL

Norbi1990
LOL Olvassátok el a minimum rendszer követelménynél a memóriát!Mekkora már!!Eléég jó grafikája lehet a gaménak!
Met
nekem ugyan úgy kilép

w77d
figyeled hogy borítóra berakták 6x ugyanazt az autót 😄

"Valósághû grafika" LOL XD XD XD XD

SZABI ha olvasod irjál rám MSN-en.

w77d
ezen leseggeltem! hogy lehet ilyen hülye nevet adni egy játéknak 😄

w77d
jah 😄

néha nem valósághû 😄😄

egyszerübb euro/bnk/vehicules/traffic/ mappába tedd be ezt hogy instaláld és ezt hogy visszaállísd a forgalmat. én ezt csináltam egy kis egyszerü script és máködik...

=D

w77d
meg ne feledkezz meg a profi fizikáról sem 😉

Sleepy Bone
Így nem is fog menni... KEressetek rá asszem van vmi dlh.de nevû cheat oldal onnan lehet letölteni, mert az 1.6-hoz elég sok dolog kell, hogy módosuljon...

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Az élet szar,de a grafikája odabasz. lol XD

Met
legyen egy kis ON is<#ravasz1>
átneveztem a traffic könyvtárat, játék betölt, profil kiválaszt, elkezd tölteni, megjelenik a ház és kiírja, hogy connection lost és kilép winbe

szere3zzek olcsobban serilat? és akkor mehet...

legolcsobban 8 ezerért láttam mindenhol, így még nem vettem meg.. :S

én ezt még használtauto.hu-n néztem... ott kapott el a vágy hogy mégissak mien jó lenne... de hát bármennyire vágyam mégiscsak a fentartás mennyi pénz...

Vlaki nem jön fel most? driftelhetnékem van... mármint pontrosan duel-t szeretnék... és danesz te még lógsz nekem egy duel-el...

Van 1 haverom, épített 1 autót, nem kicsit dúrvát, de városban 50, városon kívül 90max, pedig több mint 300LE dûvörög a motortere alatt... és pont asszem õk árulnak 1 automata 240SXet, fehéret, azé kérdeztem csak

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

w77d
dede

nemtom pontosan.

ehez a videohoz annyit akarok hozzáfûzni... hogy azért teljesen más csak szabadon driftelgetni mint ugymond verseny közben... mert azért verseny van boztos hogy aki elöl van vagy hátul arra megy hogy gyorsabb legyen, és akkor báris ott a nagy veszély ami amugyis ottvan...

Gibor ez az sx merre található? Véletlen nem mr2je van annak aki árulja? vagy épp hyundai?