Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Olyan gondom lenne, hogy a trafipaxos versenyeknél miután teljesítem a versenyt akár nyerek akár nem kidob a játék. Szó szerint mintha ALT+F4-et nyomnék. Ha netán van orvoslat légy szíves segítsetek.
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Mert ilyen hülyeségeket kell kitölteni hogy tel.szám meg hogy hol lakok stb....Ezek miért fontosak?
elnezest ha mar volt tema, e forum keresomotorja nem ay igazi, 38e hozzaszolas vegigolvasasa meg picit sokaig tartana. Szoval;
Igaz az, hogy nincs mindegyik (?) jatekhoz (dobozos, eredetire gondolok termeszetesen) mellekelve a terkep? Vagy ez hulyeseg, ha megveszem, nem kell amiatt "aggodnom", hogy nincs benne terkep. Egyebkent mekkora a merete? (~cm*cm)
Thx

Azóta csak japán kocsit veszek, egyszer sem bántam meg. Mondjuk, kicsi kocsi nekem nem kell, Felsõ közép kategória a minimum. Inkább legyen 2-3 éves, de nagy! Ha ehhez hasonlót keresek németbe, nincs benne extra! Tulképp semmi! Ugyanazon az áron agyonextrázott Japán verdát kapok, amiért német "fapadost". És ez nekem sokat számít... És az sem véletlen, hogy a megbízhatósági statisztikákban a Japánok vezetnek, de nagyon, németek elsõ 10-be vagy be sem kerülnek, vagy ha mégis, akkor se elõkelõ helyre.
Ettõl függetlenül, a Dajcs kocsik sem szerok, pl egy jó porsche...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Szerintem jól sikerült kép.