Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Nekem is van de nekem a routeren belül a TDU portjait kellet engedélyeznem és ugy ment csak normálisan.
MikX
hjahh, énsem hinném, h az, nekem is van...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Met
B
nekem is van routerem és nem zavar
portot sem kellett nyitogatni a játéknak

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

milk41
lol,nincs nekem radial fájlom,pedig itt(c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\radial.cdb) kéne lennie

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

w77d
a radial fájlt kéne törölni, de vana mikor az sem segít. például nekem vannak a játékban olyan helyek ahol állandóan kifagy akármit csinálok

milk41
negyedszerre is😞

emléxem h vmit kikéne törölni de nem tom h mit

de akkor milehet a gond skaccok? nemtudjátok?
w77d
ki fog az negyedszerre sõt tizedszerre is

milk41
most fagyott ki harmadjára:S

milk41
na,már másodszorra fagyott le a játék:S

c

w77d
amúgy jelöljük meg a c-t 😉

w77d
felezzük meg 😄

még mindig a kérdésem! mosmár félmiliot ér! a ruter lehet-e zavaro tényezõ h az utakon nemtalálkozok emberekkel! a. igen b.nem c.nemtudom d.segitek!lécci köszi!
MikX
Nahh, nekem is pont mehetnékem van... 😄
Mindjárt ottvok...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

milk41
mien géped van?az én gépem simán viszi maxon 4xAA-n is(HDR nélkül,mert azt nem tom bepipálni)

milk41
vki akar krúzolni?mondjuk 15:15kor nissan-nál?

MikX
És holvagy?

Atti12
Régen, mikor még ment rendesen a játék csináltam néhány képet, és most elõkerült 😊. Remélem nem baj ha megosztom veletek 😄

Itt pedig egy Régi barátommal nyomultunk.

(sry a sok képért 😄)

a ruter lehet gond h nemtudok más emberekkel játszani? ugyan bejelentkezik és a térképen látom a tagokat de nemtok rájuk csatlakozni és az utakon meg senkit nemlátok! SMC ruterem van valaki ha tud segitsenmár! elõreis köszönöm!
Hát még nem rég kezdtem a tdu-t meg billentyûzettel csináltam, na mind1..
Amúgy GimmeHope adj reményt jelent.
Waczkor
Annak idején én is voltam párszor letiltva a géprõl.
Mondjuk én nem gémeltem hétközben,csak péntek,szombat.
Akkor mikor le voltam tiltva persze szar volt,kitaláltam mindent hogy meglegyen a szokásos játék dózis😊Járkáltam lan partykra haverokkal,gamestar meg hasonló újságok stb😄 Tetris,meg amit még itthon találtam.

Most már azért megértettem,hogy azért volt értelme.Szakközépbõl kerültem be az elte-re,szal így utólag megérte a fáradozást.
Nekem anno nem sikerült megtartani az egyensúlyt a játék és a tanulás között,ezért nem is gémeltem 7közben.

Mondjuk nem éreztem hogy többet tanultam volna,de jobb eredményeim voltak.Meg gyorsan kijavítottam a rossz jegyeket és ment minden a régi kerékvágásban😊

Mondjuk pl érettségi szünetben vittem végig a GTA SA-t😄
Az azért nem volt rövidke séta😊

Ja és nem lettem sorozatgyilkos(legalábbis nem rémlik,bár párszor már szívesen feldaraboltam volna pár embert,de nem mentem el addig😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

jó bocs, kicsit hurrogásnak érzõdött vhogy a megfogalmazása számomra

Versace21
valaki egy s6os jasszerkodásra kapható??Várom a jelentkezõket..14,40kor én a szigeten akarok már lenni......Addig várok

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

hellos ziasztok! nemtudok csatlakozni a gémbe senkire és nemis látok az uton senkit! aztmondják ruter a gond! ruterrõl megy a netem! nemtudna valaki segiteni!? elõreis köcci!
Kérdeztem, hogy mi a lényege. Nem kéne kavarni a szart, nem hurrogtam le

csak csinált egy videot és megszeretné osztani nem tudom miért kell ezért rögtön lehurrogni...

És ezen mit kéne látni? Versenypályán bárki tud így menni. Mirõl szól, vagy mi a lényeg ebben a videóban?

GimmeHoppe az mit jelent?

mire érted, h minek kellett ez?

Synit HUN
Nemár! Most ettem! Minek kellett ez?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

én láttam azt a videot 😄 frankó 😊

Versace21
Én szivesen megyek..Találkozzunk a saleen kereskedésnél...Mondjuk 14,00kor?Milyen kocsival?

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

valaki nemjönne eggy kis városi kocsikázásra? most csineltem meg a gémet és jovolna eggykét barát😄 szal ha valakinek van kedve sikitson!
Sziasztok. Nem rég csináltam egy videót , szeretném ha megnéznétek. Linket sajnos nem tudok beszúrni, mivel nem rég regisztráltam. youtube/és a keresésbe beírjátok hogy GimmeHope.
[HUN]FaTaL
c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited

ha vistad van akkor
c:\programdata\test drive unlimited

http://goo.gl/gd6Zi5

ésa holvan az a file? amit átkell irni?
kössz kössz
Töröld ki vagy írd át a kódot a cdkey.txtben.
amugy van gamespy accuntom
de ntmok feljelentkezni! eddig warez gémvolt azzal játszottam! meg mikor itt elinditom nemkéri a kodott lehet ez a gond! de hogytudom elintézni h kérje?😄
Attila889
Gamespy account kell....de ott a FAQ

hello sziasztok megvettem a tdu-t és nemtok felcsatlakozni netre! milehet a gond?
mindjárt énis írok akkor nekik hasonlót hátha... 😄 😄 😄 kiváncsi lennék mit hazudnának ha válaszolnának...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Atti12
legalább válaszoltak. Náluk már ez is valami 😄

Pepsi Twist
lol

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

dragon11
Nem mondtak semmi újat..sztem

Helló!
Tegnap nézegettem a forumokat és egy újabb érdekes dolgot találtam. Ami nem más mint egy e-mail az Atarinak, melyben megkérdézik, hogy lesz-e PC car-pack vagy nem. Íme a teljes e-mail az Atari válaszával együtt:

dragon11
Kösz a tippet, akkor Mercedes AMG-t se veszek 😊 egy jó a ferrariba ami nagyon bejön, hogy km/h van belül a mûszerfalba(többiek mondták😊)

hy.az lenne a kérdésem h valami autótali nemlessz-e mostanában?
Pepsi Twist
<#eljen>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.