Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nekem is van routerem és nem zavar
portot sem kellett nyitogatni a játéknak
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
emléxem h vmit kikéne törölni de nem tom h mit
Mindjárt ottvok...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Itt pedig egy Régi barátommal nyomultunk.
(sry a sok képért 😄)
Amúgy GimmeHope adj reményt jelent.
Mondjuk én nem gémeltem hétközben,csak péntek,szombat.
Akkor mikor le voltam tiltva persze szar volt,kitaláltam mindent hogy meglegyen a szokásos játék dózis😊Járkáltam lan partykra haverokkal,gamestar meg hasonló újságok stb😄 Tetris,meg amit még itthon találtam.
Most már azért megértettem,hogy azért volt értelme.Szakközépbõl kerültem be az elte-re,szal így utólag megérte a fáradozást.
Nekem anno nem sikerült megtartani az egyensúlyt a játék és a tanulás között,ezért nem is gémeltem 7közben.
Mondjuk nem éreztem hogy többet tanultam volna,de jobb eredményeim voltak.Meg gyorsan kijavítottam a rossz jegyeket és ment minden a régi kerékvágásban😊
Mondjuk pl érettségi szünetben vittem végig a GTA SA-t😄
Az azért nem volt rövidke séta😊
Ja és nem lettem sorozatgyilkos(legalábbis nem rémlik,bár párszor már szívesen feldaraboltam volna pár embert,de nem mentem el addig😄
XBOX Live Gamertag:Waczkor
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
ha vistad van akkor
c:\programdata\test drive unlimited
http://goo.gl/gd6Zi5
de ntmok feljelentkezni! eddig warez gémvolt azzal játszottam! meg mikor itt elinditom nemkéri a kodott lehet ez a gond! de hogytudom elintézni h kérje?😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Tegnap nézegettem a forumokat és egy újabb érdekes dolgot találtam. Ami nem más mint egy e-mail az Atarinak, melyben megkérdézik, hogy lesz-e PC car-pack vagy nem. Íme a teljes e-mail az Atari válaszával együtt: