Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg van esetleg valakinek a honda civic vtec vagy az utcai változata '95.Nem tudom letölteni már letölteni sehonnan sem.Elõre is köszönöm mindenkinek!
2. Menj a második rész offtopicjába, mert gondolom nem eredeti a game.
http://goo.gl/gd6Zi5
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Fényképhez escape és photo mód, vagy p és photo mód már nem emlékszem olyan rég játszottam vele. 😄
Lehet több házad, miért ne lehetne. 😊 8 férõhelyes a legnagyobb, a küldiket újra lehet csinálni egyébként. Van egy A kategóriás speed küldi, ha megfordulsz 10sec alatt eléred azt a tempot egy enzoval vagy bármilyen a katos verdával és 70 000et ad. Jópárszor megcsinálod és nem lesz pénzgondod a játékban. 😊 Vagy beszélj valakivel, akinek sok pénze van hogy felraksz vmi olcsó verdát a tradere sok millióért õ meg megveszi.
http://goo.gl/gd6Zi5
A harmadik kérdés, amit nyilván magam is ki tudnék próbálni, de még nem vagyok olyan szinten.. Egy nyolc férõhelyes házam van, hét autóm (ebbõl két motor). Nem is nagyon láttam a játékban csak tíz férõhelyes házat, de horribilis összegekbe kerül, és az is kevésnek tûnik, ha mindent be akarok majd szerezni a feladatok végrehajtásához (gondolok itt a stopposok finyásságára pl), iletve a típusspecifikus küldikre.. Lehet több házam is? Vagy késõbb vehetek majd olyanokat, amiknek nagyobb a garázsa?
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ONLY FERRARI!
Én fekete F430-assal leszek.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
CSAK Lamborghini! Északi világitótorony
Formula Force EX-t vegyél csak ezt tudom tanácsolni.Vagy,ha igazán szeretnéd élvezni a játékot akkor befektetsz egy G25-be.El sem tudnám képzelni TDU-t nélküle<#papakacsint>#papakacsint>.
Ha valahol találsz Logitech Force Ex névre hallgató kormányt, vedd meg, mert az bizonyítottan jó. Nekem egy Logitech G27-m van, de elõtte G25 volt, egyikkel sincs semmi gond, nah jó mégis, az ára. 😄 Õsidõkben meg egy Btech kormány volt, 2 hónap és kuka. Én napi szinten használom rFactorban versenyzésre a G27-t, meg másban is, de ott meglátszódik és érezhetõ is a különbség 😊Simcompany-n meg kötelezõ a kormány 😊 Ha van rá valahol alkalmad (ismerõs, bolt...) ahol ki tudod próbálni a különbözõ kormányokat, szánj rá idõ, megéri. =)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
HELYETTE ESTE 9-KOR!
<#worship>#worship>
Eléggé bejött ez a játék (tudom le vagyok maradva), és látom második rész is van már, de az késõbbre marad egyelõre, viszont beruháznék egy kormányba. Billentyûzettel nem annyira élvezetes a vezetés, mit ajánlanátok egy viszonylag kezdõnek? Más autós játékokkal nem nagyon szoktam játszani, itt viszont néha jó kikapcsolódni, és ha olyanom van egy-két órát vezetgetni. lehetõleg anyagilag se döngöljön a padlóba, de azért olyan se legyen, hogy két hónap használat után elkopjon..
Remélem nem számít offnak a kérdés.

Holnap 14-15 környékén leszek az északi parkolóban! Lamborghini cruise!<#eljen>#eljen>
:) Semmi okosság :P
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Elõsször ha lehet kb E osztályu autóval jöjjön,majd késõbb váltunk A vagy B osztályu autóra! A mai hosszu krúz lesz hétvége tiszteletére!! 😄
Holnap képek
Köszi elõre is
Amúgy egy kérdés. Itt normálisak ezek a durva belaggolások? És én amúgy laggoltam nektek?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever