Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
És mostmár ON
HOlnap lesz valami krúz, mert nagyon leeresztettünk ien téren.
"3.PortForward-ozni kell, csak a játék portját engeded ki.." Azért mondtam, mert nem kiengedni kell a portot hanem forwardolni, tehát továbbítani. Egyébként pedig mondom, hogy teljesen fölösleges a port forward, mert anélkül is megy. Kicsit ciki lenne, ha minden online játéknak a porjait forwardolni kéne, mert ha valaki már csak annyira kocka mint én, tuti, hogy nem férne el annyi port.
2. Az upnp a port forwardolást teszi fölöslegessé.
3. A sok 10 éves lámának akik még a router nevét se tudják lerírni magyarázhatod a prot forwardot, úgyse tudják megcsinálni (egyébként felesleges is.)
4. A DHCP is benn maradhat, hogyha upnp van.
2.Nem ajánlott,mert a géped kiteszed a netre tûzfal nélkül.
3.PortForward-ozni kell, csak a játék portját engeded ki..
4.Nem nehéz😊
5.Jaaa fix ip cím kell a gépnek, mert resi után elfelejti akkor a router😊
1. nem ruter hanem router.
2. Én router+(routerbe integrált) tûzfal mögött vagyok és tökéletesen megy minden nélkül. Az upnp-t próbáljátok meg engedélyezni esetleg a windows tûzfal beállításait checkolni.
Remélem segítettem.
Pontosan hol van, már nem emléxem, megtalálod, ha mindent alaposan átnézel.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
TDU: szcsaby
A lényeg, hogy az összes trfipaxos versenynél a verseny után mikor letelik az idõ kidob a játék. Az mindegy, hogy sikerül vagy sem a verseny.
A radial.dmp-t és a Test Drive Unlimited\TDU_MC_1_66_A.dmp már átneveztem (.bak-ot tettem után), de így is kidob a játék.
Legyetek szívesek és segítsetek.
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
azt szeretném kérdezni hogy ha felrakom a patch-et akkor a mentéseim elvesznek vagy meglehet csinálni biztonsági mentéssel?
elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Van valami ötletetek arra hogy miért kezdett el fagyogatni minden elõzmény nélkül a játék?
Eddig semmi gond nemvolt,most meg egymás után 5x.Volt amikor csak a reset segitett...
Elöre is köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nincs valami mód arra hogy mentéseket visszahozzunk a játékban? a nõvérem párja új játékot kezdett az online profilom alatt, és most kezdhetem elõröl vagy 3szorra :@@
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\TDU_MC_1_66_A.dmp
ha ez nem segít akkor fõbe lövöm magam mert nekem is volt ilyen hogy helyeken befagyott na ezt töröltem és aztán jó lett 😊