Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb. mikor mi a sírunkból fogunk kikelni érte.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gondoltam megint megcsinálom a milliomosok versenyét, a cél elõtt kb. 2 mérföldel megint betol valami ablakot oldalról és becsíkozza a képernyõt, kilép winbe valami 800x600-as felbontásra.<#falbav>#falbav>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Egyébként, meg technikai problémák miatt újra kellett kezdenem. 😞
El.. a mentésem. Az én hibám.
Szóval mostantól Raga_
(volt Ragacsuj).
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
mármint uninstall- regitery pucolás -és utána install.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nem semmi 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
szóval a remény halott 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azt nem tudod biztosra, hogy meg tudta-e csinálni magánál, de a remény hal meg utoljára.<#rolleyes>#rolleyes>
Tegnap jó volt az este!Köszönöm Tibinek=>Leader és Gabónak=>Leader a krúzolást.11 órakkor váltunk el mert jött az Odaát c.sorozat.
Különben ahogy nézem Raga képét egyre jobban kezd beigazolódni az a tény, hogy (nálam legalább is) ha úgy festem meg a kocsikat, hogy:Világos fekete az alapszín a ráadás meg halvány fekete vagy szürkés fekete akkor szebben tükrözõdnek benne a dolgok.
Pölö:Amikor alap festéssel mentem mittomén a GT-vel vagy a Saleennel akkor nem voltak olyanok mély tónusosak a fák vagy a felhõk vagy a házak amik elcsúsznak a motorháztetõn vagy az egész kocsin.
Pölö2:amikor álltam egy helybe és Dani beállt mellém akkor végigfutott a kocsim oldalán az õ kocsija.Nézem hú de kafa, tiszta NFS U.<#hehe>#hehe>
DE ha én a fentemlített színre fújatom a kocsit akkor mélyebbek és jobban kivehetõk lesznek ezek a tereptárgyak amik gyönyörûen csúsznak végig a kocsidon.
Ezért gratulálok az Atarinak.Ahogy a felhõk mennek a motorháztetõn áhh mintha polírozott felület lenne. <#crazya>#crazya>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
a másikon, a piros színû ferrari, melyik?😊 Enzo, vagy az F430 Spider?😊 THX.
Azt kell alkalmaznod! Ez csak mocinál van)) Ha elöre dölsz akkor gyorsabban mész és jobban az útra tapadsz plussz ha fékezve lehet noose willizni))) ha hátra dõlsz akkor lassúlsz és ha gázt adsz egykerekezel!! A motornál ezeket kell állandóan alkalmazni!!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e egykerekezni meg stopppizni a motorokkal.Megnéztem a controlls-t és manuális váltóval nyomom de nem tudok sehogy se kerékre emelni.Választ elõre is köszi 😊
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Csinált már olyat nektek (eredeti) hogy a legkülönbözõbb helyeken fagy ki? Eddig teljesen jó volt, egyszerûen nem értem. Köszi elõre is