Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
biztosan lesz második rész amugy

kb. mikor mi a sírunkból fogunk kikelni érte.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
Na most kicsit ideges vagyok.
Gondoltam megint megcsinálom a milliomosok versenyét, a cél elõtt kb. 2 mérföldel megint betol valami ablakot oldalról és becsíkozza a képernyõt, kilép winbe valami 800x600-as felbontásra.<#falbav>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Synit HUN
Tolok pár képet:

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Mégis kiadták.

Szerintem 100%, hogy lesz mivel az egésznek egy félkész feelingje van. Ott van Pl az ablak. Piszkolódik de letörölni nem lehet. akkor ott vannak a benzinkutak. Meg az egésznek beta szaga van.
Synit HUN
Csak lesz.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sztem nem lessz.

Köszönöm a segítséget, találtam ilyen radialenget, bár itt a fórumon nem lehet béna vagyok. Este kipróbálom. Hátha valakinek még kell ki tudja: http://unsorted.ru/download.php?id=100124
dragon11
Értem Thanks😊

HUNMemphis
Jah ez a HUN nekem is hiányzik.Leon_(HUN) vagy valami hasonlónak örûlnék.Nem is tudom.De mielött váltom a nevemet szólok a clubnak és majd kilépek.Lotus kocsi víz alatt mint a vizipók.De ott befolyt a víz a tetejénél nem?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Videkártya driver?

Egyébként, meg technikai problémák miatt újra kellett kezdenem. 😞
El.. a mentésem. Az én hibám.
Szóval mostantól Raga_ néven leszek megtalálható, és kell pár nap mire összeszedek egy kisebb autóflottát. 😊
(volt Ragacsuj).

Atti12
azt csak a jóisten tudja.

Mikor lesz már 2. rész?
w77d
már megint a méreteid XD

Atti12
lol beszarok 😄

Pepsi Twist
na ilyet kérek karácsonyra csak 1 a baj h sztem nem férek bele 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
namesoká win reinstall lessz nálam, szóval megvárom azt, aztán majd kiderül 😊

RAZOR27
szertinem reinstall + registery pucolás megoldaná.
mármint uninstall- regitery pucolás -és utána install.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

tdu Toyota
én köszönöm 😊 gduck:xD durva

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Eisenhower
akkor marad az újraküzdés 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

gduck
A saját mentéseidet tudod használni csak! A mentésben benne van a felhasználói név és jelszó is, ezért nem adja oda senki 😞

Nem semmi 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Eisenhower
sziasztok. elérkezett az idõ (mivel nincs más game) hogy ujra elõvegyem ezt a gammát. na szóval meg lehet azt csinálni hogy ne kelljen ujra megcsinálnom mindent az elejétõl? vmi mentés amit át tudok írni a saját nevemre? elõre is köszke 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

w77d
volt, ugyanúgy maradt! sztem valamelyik épülettextúra baszik ki velem, mivel általában a klubházaknál és pár megvásárolható háznál fagy ki!

RAZOR27
reinstall volt?

w77d
w77d nem tudta megoldani a problémát, hogy egyes helyeken kivétel nélkül kifagy állandóan, sõt legtöbbször a monitorom is kikapcsolja annyira megakad 😞
szóval a remény halott 😄

Met
kitörlöd a radialeng file-t, lentebb volt linkelve a segédprogi amivel egyszerûen keresgélés nélkül ki lehet törölni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HUNMemphis
Hál Istennek nálam még nem csinált ilyet.DE ismerek egy srácot akinél pont ugyan ez volt a probléma.W77dnek hívják és SG-s.Szóval küldjél neki egy privát üzit és biztos tud segíteni.
Azt nem tudod biztosra, hogy meg tudta-e csinálni magánál, de a remény hal meg utoljára.<#rolleyes>

Tegnap jó volt az este!Köszönöm Tibinek=>Leader és Gabónak=>Leader a krúzolást.11 órakkor váltunk el mert jött az Odaát c.sorozat.
Különben ahogy nézem Raga képét egyre jobban kezd beigazolódni az a tény, hogy (nálam legalább is) ha úgy festem meg a kocsikat, hogy:Világos fekete az alapszín a ráadás meg halvány fekete vagy szürkés fekete akkor szebben tükrözõdnek benne a dolgok.
Pölö:Amikor alap festéssel mentem mittomén a GT-vel vagy a Saleennel akkor nem voltak olyanok mély tónusosak a fák vagy a felhõk vagy a házak amik elcsúsznak a motorháztetõn vagy az egész kocsin.
Pölö2:amikor álltam egy helybe és Dani beállt mellém akkor végigfutott a kocsim oldalán az õ kocsija.Nézem hú de kafa, tiszta NFS U.<#hehe>
DE ha én a fentemlített színre fújatom a kocsit akkor mélyebbek és jobban kivehetõk lesznek ezek a tereptárgyak amik gyönyörûen csúsznak végig a kocsidon.
Ezért gratulálok az Atarinak.Ahogy a felhõk mennek a motorháztetõn áhh mintha polírozott felület lenne. <#crazya>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Atti12
leggyorsabb G kategóriás autó 😊

dragon11
Thanks, a Shelby jól megy?😄

Atti12
Shelby Daytona. És Enzo

RAZOR27
gondolom a radial jájlokkal nemszoktál foglalkozni.

dragon11
Ez a fekete autó mellett milyen fajta?😊

a másikon, a piros színû ferrari, melyik?😊 Enzo, vagy az F430 Spider?😊 THX.

Szeva! Egyszerû, a beállitásoknál van olyan, hogy elöre meg hátra dõlés!!
Azt kell alkalmaznod! Ez csak mocinál van)) Ha elöre dölsz akkor gyorsabban mész és jobban az útra tapadsz plussz ha fékezve lehet noose willizni))) ha hátra dõlsz akkor lassúlsz és ha gázt adsz egykerekezel!! A motornál ezeket kell állandóan alkalmazni!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Hello mindenki!

Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e egykerekezni meg stopppizni a motorokkal.Megnéztem a controlls-t és manuális váltóval nyomom de nem tudok sehogy se kerékre emelni.Választ elõre is köszi 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Na még 1.
Rég raktam be képet. 😊

A többi a mai napról
csuszik a gyerek...

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Sziasztok!
Csinált már olyat nektek (eredeti) hogy a legkülönbözõbb helyeken fagy ki? Eddig teljesen jó volt, egyszerûen nem értem. Köszi elõre is
Attila889
megveszed a játékot és ott van a kézikönyve.Mást nemtudok mondani....ez egy jó tanács...és amúgy is megéri azt a 4000 Ft-ot 😊

jaa rájötem 😄 de hüje vagyok😄.............pfff paff
😄 köszi😄
bpeti72
bekõõõ tóóóni

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

egykerekezni lehet a motorral?
de má felhuztam magam 😄 mer elestem a motoral és nem birom beindittani :S ááá
w77d
natakarodjjátszani XD

lehet hülye kérdés de mivel kell beinditani a motort?
w77d
a fene, ettõl a hülye sörtõl jó szívem lesz XD

Kösz! rendes vagy!
w77d
pm

w77d
basszus a végén még segítek rajtad, várj