Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de van rá esély hogy menjen ?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Ezzel a géppel elmegy ?
PROCI: 3.06 GHZ
RAM: 512 MB
VIDEÓKÁRTYA: ASUS EXTREME AX550 (128 MB )
Elmegy ?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
GameSpy nagyot nõt a szememben. Az elõbb néztem a hivatalos fórumot, ott is megy a kommentezés. Drága moderátor csak annyit tudott mondani, hogy biztos túl sokan játszanak a TDUval. Tanácsa, hogy játszunk inkább offline. Sokat segített. Nem is értem miért van hivatalos fóruma. Car pack nincs, a moderátorok sincsnek képben stb.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ne szojjátok le okés??
Okés??
Nah.
xD
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Cruiseolni szerettem volna a Paganival. Ajj már.
Nincs kedve valakinek kocsikázni?Unalmas egyedül!<#vigyor3>#vigyor3>
Xbox live nick:Joni99Vi
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85