107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Bocsi az utolsó kép még egy régebbi változatról van... :D Ezt akartam:

• Norby646
    Na lassacskán kész lesz az alap verzió, aztán ha az megvan akkor jöhet a 300e 24v változat. ;)

Alap verzión hátralévő javítások, módosítások:

- világítás
    - üveg textúrájának javítása
    - kerekek javítása
    - műszeregység módosítása eu változatra
    - kissebb textúra javítások a karosszérián

300e 24v verzión hátralévő módosítások (ez a teljesen kész ala verzíó további módosításait jelenti):

- egyedi felni
    - dupla kipufogó
    - 300E-24V felirat a hátulján a merci logó mellett
    - egyedi hang (feltéve ha sikerül találnom valakit aki tud hangot kreálni a jatékba)

Egyelőre ezek vannak kilátásban, mivel dolgozom ezért inkább csak hétvégén jut erre időm ezért valószinűleg a jövő hétvégére meglesz a kocsi. :)
  • Bronx South
    Mindegyik reptérre be lehet jutni. A nemzetközi reptér egyik oldalán van egy zsákút aminek a végén van egy bokor jobb oldalt, azon kell dobbantani, második vagy harmadikra kell sikerüljön. A déli reptérre nem tudom viszont a bejutást, én oda a bookmark kordínátáinak a megpiszkálásával jutottam be. Az északi reptér út felőli oldalán pedig valahol középtájt meg van egy bokor a kerítés mellett, oda meg azon keresztül lehet beugratni.
  • bboyatty
    De belehet. Keress rá youtubon. Lehet nem fog egyből menni de belehet.
  • The Best
    Ez lemaradt az elöbb a kicsikék :)

• The Best
  • The Best
    Rendes :) amugy kösz azt csinálom a reptérre nem lehet bejutni autoval:D
  • [HUN]FaTaL
    Fedezd fel az utakat :)
  • The Best
    Az mitöl van hogy nem adja a csajos stopposokat még lenne 3 meg autoszállitás 3 ez mitöl van?
  • The Best
    Köszi
  • [HUN]FaTaL
    Kétszer is, második profilommal másodikra meglett.

Enzo vagy Murci.
  • The Best
    Hali van egy pálya az a neve hogy Tantalus idömérős hegyröl jön le az ember A-B kategoriás kocsikkal lehet menni valakinek sikerült ezt a pályát megcsinálni mert nekem nem igazán:( ja és melyik verdával. Elöre is köszi.
  • SuSu1992
    jóféle
  • 0Diaz0
    Na,hónap végén jönnek az új cuccok a gépbe!
  • Zsolesz089
    Sziasztok
    Kutattam és rábukkantam erre a kis csodára :)

• vajo
  • Stockbauer33 #102251
    Ment privát.Ennél jobban nemtudom leirni.
  • The Best
    Köszi ezt ugye csak a bnk könyvtárba lévő file kell csak felülirni mert igycsináltam felraktam az 1.68patch kidöb törlöm és az 1.66 van fent akkor meg megy vele
  • Stockbauer33 #102249
    Elküldtem mind 2 verziót privátba.A megapackost meg a mpacknélkülit is
  • The Best
    a nem megapackos az egy db file amit csak felül kell irni a megapack-os meg rendes telepitos ha jól veszem ki.
  • The Best
    Ezt honnan tudom hogy melyik a megapack-os melyik a simma? mert már 1 kicsit buszant ez az egész.
  • Stockbauer33 #102246
    Megapackos amit telepítesz?Mert ha igen akkor először az alapjátékot rakdfel utánna az 1.66 patch és utánna a megapack.
  • [HUN]FaTaL
    Kétféle magic map van ám, az egyik a megapackos verzióhoz, a másik az anélkülihez (tehát ha nincs fent) és azt hiszem nem kompatibilisek egymással. Bár ez lehet, hogy változott mióta én játszottam vele. :)
  • wollnerd #102244
    Ez érdekes...
    Nézd meg hogy a játék főkönyvtárába bekerült-e a Mod nevű mappa! Oda szokta a backup fájlokat tenni vagy vmi ilyesmi.
    Ha nincs az a mappa akkor vmi gebac van. Biztos hogy jó elérési úton látja a game könyvtárát az a telepítő?
  • wollnerd #102243
    2008 Mitsubishi Lancer Evolution X

Letöltés Csak a 1.68 pacthel működik! Link (FONTOS! A telepítés előtt a DB.bnk fájlt mentsétek ki a DatBase mappából! A Pacth-ben levő DB.bnk fájl hibás lehet. ha a játék indításakor kifagy, akkor másoljátok vissza a kimentett fájlt és a probléma megoldva!
    Sound
    HUD (fixed)
  • The Best
    Olyan mintha ott se lenne egyszerün nem értem eredetire nem lehet rárakni?
    vagy c kellene telepiteni?
  • The Best
    Ennél a magicmapnél is igy van felrakja de nem tudom uninstalálni?
  • The Best
    Igen természetesen beleraktam amint valamit is szeretnék berakni autot tájat vagy akármit nem indul. Mikor modot telepitek instalál de az uninstall felirat továbbra is fekete marad. De kiirja hogy siekeresen telepult a mod.
  • wollnerd #102239
    Te be tetted egyáltalán a Magicmapot?! Csak így működnek a modok!!!!
  • The Best
    Már 3-ra rakom ujra mert nem indül el. hol lehet olyan jármüveket letölteni amitöl nem halbe a játék. vagy valamilyen jó cuccokat. Elöre is köszönöm.
  • The Best
    Hali eredetire mehet az 1.68patch? vagy nem érdemes felrakni
  • [HUN]FaTaL
    "1000L hogy átépítse az 1 -be a 2 grafikáját"

Bocs, de ezen felröhögtem. :D Persze, mert átrakják a graf enginet, mert azt csak úgy lehet portolni egyik játékból a másikba. Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan. :D
  • wollnerd #102235
    Az nagyon jó lenne. Legkönnyebben ENBSeriessel lehet grafikailag módolni. Csak nem hinném hogy kompatibilis lenne a játék, hisz 2008 óta egyetlen enbseries mod sem készült hozzá...
  • Bronx South
    Nem kaptam napszúrást a nyáron, így jó lesz télen is a napos Oahu. :D
    Ám én inkább valami grafikai patchet várok nem hivatalos forrásból, a nagy modderek közül biztos dolgozik valamelyik azon 1000L hogy átépítse az 1 -be a 2 grafikáját, és akkor lesz ám TDU3 ! Én ennek még mindig nagyobb esélyt tulajdonítok, mint hogy a 2 -ben változni fog egy pálma ág is...
    De ha csak a TDU2 -es tenger bekerülne az 1 -be, akkor lenne már Hawaii dizsi !
  • wollnerd #102233
    Pont azt próbáltam ki először, de sok helyen csak sárga füvek voltak, ezért raktam rá azt. (Egyébként nincs abban olyan nagy köd mint ahogy kéne. Nem baj. Te amúgy unalmasnak találtad ezt a modot? Nekem legalább egész télen telesítve lesz a sziget! Sőt Liberty City-be is teszek havat a GTAIV Snow Mod v2-vel. :D
    Na de, ON! :D
  • Bronx South
    Előbb kiírtam hogy a közelmúltban Opelos Winter módjával együtt töröltem a Weather módot is, csak aztán eszembe jutott hogy az Illusion Island Paradise módjában van egy winter add-on, éjszaka nem tudom hogy van-e benne, de köd pl. az biztos, képek is vannak hozzá, nézd meg.
  • The Best
    Köszi szépen
  • wollnerd #102230
    A Weather Mod by Maciuk modja nincsen vkinek? Feltölthetné a MegaUploadra. A FileFront-ról törölve van. :( Opelos Winter modjával együtt szeretném használni. :) THX!
  • wollnerd #102229
    2007 Subaru Impreza WRX STI-m a TDU-ban.

Letöltés
    Sound Mod Urban-tól
    '08 HUD vagy '06 HUD
    ('07-est nem találtam)

Enjoy! :D
  • bboyatty
    BNK1.map-ot kell lecserélni magic map-ra és ok lesz. Guglizd ki, figyelj oda, hogy melyiket töltöd, mert külön van mega pack-osoknak és külön a sima játékhoz.