Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
:) Semmi okosság :P

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Online ismét fos.Játékosok csak úgy eltûnnek.Hirtelen betölt "5" embert majd szépen lassan 4-3-2... és egyedül maradok.Kedvencem az amikor másik autóra váltasz a garázsból.Utána trafficon kívül mást nem mutat még 1 óra kocsikázás után sem (ez örök probléma volt).TDU 1 online része olyan,mint a Mafia 2-höz összetákolt multiplayer béta.Kár érte.Ennek ellenére a legjobb autós játék marad számomra... 😞
Inkább a TDU2-ben.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mégegyszer kösz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Pár napja a felelõtlenségem, és egy win újratelepítés áldozatává vált a 99 % -os mentésem, így a TDU számomra már végleg a múlté. Ezzel a két videóval búcsúznék a játéktól, a képeim sajnos tárhely átalakítás miatt nem elérhetõek.
Norby emlékszel még erre ? Itt ez sajnos már nem lesz befejezve, de a 2 -ben még befejezhetjük. 😉

All the best !! <#integet2>#integet2>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://goo.gl/gd6Zi5
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kettõben gecibb idõmérõk vannak, fõleg az offroad B3 pfúú 😄 De ott is megvan mind aranyra. 😄
Kaptam egy jó nagy házat, meg a hardcore-módot, ami még nem tudom mit jelent. Viszont sok olyan verseny van, amihez nem vagyok elég jó, azaz a játékot kimaxolni nem fogom tudni, mert akárhogy nyomom, fõleg a hegyi versenyeken meg a nagyon gyors kanyargós szakaszokon az AI mindig lealáz <#rinya>#rinya>. Van aminek már hússzor álltam neki, de egyszerûen lehetetlen megcsinálni, pedig már lexikonszerûen nézem és tuningolom az autókat, de nem megy. Pedig amióta kormányt is vettem, nagyságrendekkel jobban megy a játék - nem mellesleg rájöttem ennyi idõs koromra, hogyan képes izzadni az ember tenyere - valóságban ezt soha nem tapasztaltam..
Kár hogy nem kapom meg a koronát, csak irigykedve nézem azokat, akiknek a neve mellett már ott van (azzal nyugtatom magam biztos csaltak <#crazya>#crazya>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ritkán igen, de akkor is a w124 e500-al.
Veled mi újság?
1: Én pl. csináltam nemrég egy klubbot amiben még egydül vok... 😄 De Azért találni még jó pár klubbot sztem.
2: Az elöttem válaszoló jól mondja. A hang beállításoknál ki kell szedni a pipát egy két helyrõl (fejbõl nem tom mi de asszem input voice vagy vmi ilyesmi). A lényege az hogy a játékon belül van lehetõség beszélgetésre mikrofonon keresztül csak azt akkor érdemes bekapcsolni ha ismerõsökkel mész és megbeszéltétek hogy így fogtok kommunikálni. 😄
3: Hát igen, sajnos van pár nagyon sok szabadidõvel rendelkezõ cyber gyerek akinek az egész élete arról szól hogy különbözõ játékokban akármilyen módon felkerüljön az élre. Ezzel sajnos nem lehet mit csinálni... 😞 Amúgy elég bosszantó. Gõzöm nincs hogy csiálták szal azért gratula a rohadt nagy tehetségükhöz. 😄 (Y) Még szerencse hogy egy ilyen típusú játék is tele van csalókkal...
Nekem is volt ez, a beállításokba kell kiszedeni valamit. Nem tudom most mit de ha nem találod megkeresem.
Harmadik dologhoz nem tudok hozzászólni. Nem néztem még az online ranglistát.
Az egyik, léteznek magyar klubok, hogy lehet õket megkeresni? vagy már ennyi idõs játékban ne álmodozzak ilyesmirõl? feladatként is szerepel, vagy csinálok egyet, vagy belépek egybe, ezért (is) érdekel..
A másik, szoktam néha figyelgetni más játékosok mit csinálnak, és elõfordult, hogy a közelükben a hangszóróban idegen zenét, recsegéseket, szövegelést hallottam, ez hogy lehetséges? a tûzfalam (eset) ilyenkor dobálja is fel az ablakokat, hogy ilyen meg olyan bejövõ forgalom mindenféle idegen ip-címekrõl, de nem mertem rájuknyomni, csak a játék exe-jét engedtem ki eddig a netre az online játékhoz ugye, be eddig semmit se.. Ilyenkor mi történik?
A harmadik, most már kb a versenyek harmadát teljesítettem, és néhányszor benéztem hogy az online rangsorolásban hogy állok. A vezetõ helyeken olyan elképesztõ idõk állnak, hogy hihetetlen, pl egy húsz kilométeres versenyre a nyilvánvalóan lehetetlen két másodperc, meg pár tized másodperc, majdnem mindenhol ez van. A csalók, mert gondolom azzok kerülnek ilyen fals idõkkel az élre, hogy maradhatnak ott? nyilván nem magam akarom ott látni a 28654-ik hely helyett a 13000-en <#miaz>#miaz>, csajk elég zavaró, hogy száz oldalakat kell lapozzak, hogy nagyjából sejthessem mások, igazi játékosok mit tudnak elõttem.
Namégegyszer: