Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
atari supportot arra írtam, hogy ennyi az atari 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Megnéztem a cdkey.txt-ben nem változott meg, ugyan az van mint a tokban.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hétvégén még jó volt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(2.nap vettem meg mikor megjelent.)
Csal nem akarom a DVD koptatni, ezért keresek DVD nélküli lehetõséget.
THX Pepsi...
Ugyanaz a yasum van a demon 4.11.
Miért fagyook le? van vkinek efféle problémája? Régota jáccom már stb stb... de a mai nap egyszercsak lefagy a gém. Anyád mondom visszalépek... Megyek két-három kört mindig befagy. Vmi okosság?
Köszönöm!
pediga hogy irjátok az a legjobb
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Van nekünk egy olyan dolgunk ami a shitboxosoknak nincs.
Hát az uj hangok =)
Na mind1!Leszedtem az S7-nek is meg a skylinenak is a hangját.
Igazából nagyon vágyok autózni de most megyek COD4-ni.Kérdésem csak ennyi hogy ma megyünk-e valamerre?Bárkivel bárhova. 21:55-ig ráérek.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Múlthéten nem voltam és nem is TDU-ztam szóval már éppen ideje,hogy játszak egy jót 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...