Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU 2 nick: SpeedHUN
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
( http://tdu.gameprophets.com/downloads,3,1.html )
Ezzel tudod az autók hangját kicsomagolni illetve késõbb majd összerakni a saját hangokkal. Nézd meg a wav-ok pontos típusát, csak ugyanolyat használhatol te is, ha jól emlékszem 1 csatornás 16bit-es microsoft adpcm wav-ok. Én ilyeneket raktam be, de csak recsegés volt belõle. Az editor használata egyszerû, csak egy jó hangszerkesztõ kell mellé. <#kacsint>#kacsint>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Basszá...+! Nemtok olvasni, nem eredeti, de azonnal mondjátok meg, mivan! Mé' nem megy! Gondolkodni luxus, nagyon lol a srác...<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Le kéne vágni a kezét az ilyennek.
Együtt érzek veled W77d.Még nincs kocsim de gondolom hogy milyen érzés lehet így látni.NEM TUDOM, HOGY HOGYAN LEHETNE KÉSZÍTENI SAJÁT MOTORHANGOT!SZERETNÉM EGY PICIT SPÉCÍBBÉ TENNI A GT-M HANGJÁT.
KÉRLEK TITEKET AKI ÉRT HOZZÁ AZ ÍRJA LE NEKEM HOGY HONNAN,MIVEL,HOGYAN
TUDNÉK ÖSSZERAKNI HAGOT.ARRA IS KÍVÁNCSI LENNÉK HOGY MI A MENETE ENNEK A DOLOGNAK.SZÓVAL VALAMI RÉSZLETES LEÍRÁST KÉRNÉK.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
de az ismerõsömnek sem eredeti és jó neki
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
sry!
★ 汤姆 李
Én is ölném meg az ilyet!
egyik ismerõsöm nem vette meg és megy neki
de miért nem jó ?
Nem tudtok segíteni a Test Drive Unlimited-el kapcsolatan ??
Mert az elsõ versenyt nem akarja megnyitni oda megyek beállítom hog Single Player és rámek hogy START utána még1 szer kijön hogy START és nem tudok rámenni!!
MIÉRT ??
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vagy mondjuk fifa 07?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Köszi, a segítséget
Tényleg amúgy csak klubtagok vagy mindenki mehet a talira?
nekem a kerekeket vitték el az egyik kocsimról régebben :|
Másik profilból hogy lehet át menteni a pénzt vagy nem lehet, mert a másik profilom offline és ott végig vittem a játékot és át szeretném menteni a mostaniba aki, tudja, hogy kell az légyszi segítsen
★ 汤姆 李
Nem elfelejteni, ma 5 kor a Dillingham reptér meletti háznál a tali-t!
Dante.
amúgy hozzátéve szép a mûszerfal <#vigyor3>#vigyor3>
Fogadd részvétem, szörnyü így látni egy kocsit. még szörnyübb, ha a sajátod. Velem szerencsére ilyen nem volt, de faterommal hasonló megesett. Õ taxizott a 90-es évek elején. Éjszaka õrült spanyol nem adta meg a jobbkezet, ripityára tört a verda. Tömeg összegyült, apám ott áll köztük, remeg, rendõr odalép hozzá; Nem tudja a sofõrt már elvitték a mentõk? kérdéssel, annyira összetört a kocsi.
Mindegy, 2 hét meló nélkül, dákó szervízben, nem vették totálra. Ujrafényezve elhozza apám a szervízbõl, gyönyörü a kocsi, akkor volt 1 éves. Mire visszaértünk a kocsihoz, hogy megnézzük, egy állat felfeszítette a csomagtartót, ellopta a szerszámosládát belõle... Pajszerral csinálta, gondolhatjátok, hogy nézett ki az ujrafényezett verda... De peche volt a srácnak, hétvégén a hallaeron akart megszabadulni a szerszámosládától. Mi meg pont ott vásároltunk...<#mf2>#mf2><#gun>#gun><#boxer>#boxer> Azért arra vigyáztunk, hogy 8 napon belül gyógyuljon...
Dante.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ