Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
ja és megy a topik a kedvencekhez <#eljen><#eljen>
kifli
megint kedvet kaptam egy kis játékhoz 😊 fel is tolom
köszi mindenkinek.. :]

nah adom képeket 😄

TDU nick -> Potee www.potee.deviantart.com

w77d
nekem úgy nem megy

HTS s3rg1nh00
kép megjelenítése és F5,már látod is...nem igaz h.nem lehet megjegyezni...<#szomoru2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

sehol senki?

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Jah üdv a társaságban.

Üdv! Jó játékot, sok krúzt!

w77d
legelsõ komment?? üdvözlünk körünkben <#taps><#integet2>

Atti12
áh semmi baj, csak szar napom volt aztán kitört belõlem 😄. Én bocs 😊

Szerintetek mitol lehet hogy eddig jol ment a game, most meg gondol egyet és megfagy a game, vagy mentés kozben, vagy siman menet kozben

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

bocsánat.. nem tudtam hogy nem mûködik.. elsõ kommentem volt

Atti12
faszom hogy nem lehet megjegyezni. Erre a békás oldalra ne rakjunk már képeket könyörgöm... rakjátok ide. ez lagalább mûködik

körülbelül 1 hete elekeztem én is online a gémet. összefutottam szombaton este egy kisebb magyar csapattal, akikhez csapódhattam (ezúton is köszönöm =)). õk voltak akik invitáltak ide is. :]

van néhány képem tegnap estérõl:

Dante73
Hi!
Nos, elösszöris elnézést a tagoktól, amiért a hétvégén nem volt "rendezvény". Unokatesóm vártam, ujra kellene tenni a gépét. Szombatra volt megbeszélve. Nemjött, este felhívom; háát hideg volt, féltem megfázik a gép... Holnap átviszem, jó? Persze hogy jó. Másnap vendégei jöttek. Én meg egész hétvégén vártam.
Ezért kedden, találkozás a Dillingham reptér meletti háznál. du 5 környékén. Onnan irány a város fölötti kilátóhely, majd fotózás után a kráter. Jármû szabadon választott, átlagsebesség 180-200Km/h között lessz.
Csütörtökön klubverseny, este 6 felé. A legtöbb pontot elérõtõl 3 milka, +a kocsi áron bármelyik szabadonválasztott járgányt átveszem. Még nem döntöttem el, melyik kocsival lessz a verseny, tippeket kérek, legalább 3 különbözõ járgányt! Kategória mindegy, nem HC-s verseny lessz!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Én nemtudom letölteni az S7-nek a hangját.A lap nem jeleníthetõ meg ezzt írja.

Ok, kösz este megpróbálom.

(Új TDU nevem van: Ragacsuj -> Raga_)
A Gamecopyworld.com-on megtalálod a szükséges fájlokat. Kell egy mini/maxi-image fájl, amit tömörítve találsz. Kicsomagolva kapsz egy dvd méretû fájl. Ezt bemountolod a Daemon tools-al, majd elindítod a Yasu-t és nyomsz egy cloak-ot. Ha befejezted a játékot: Yasu uncloak. Szóval 3 progi kell: image-fájl, Daemon tools, Yasu. Persze a játékot elötte az eredeti dvd-rõl fel kell telepíteni. Én is így használom és semmi gond.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Sziasztok!

Azt vki tudja, hogy lehetne játszani úgy, hogy nem koptatom az eredeti DVD-t?
Itt olvasatm vmi miniimage megoldásról, de nem találtam honnan lehetne ilyet tölteni.

(Új TDU nevem van: Ragacsuj -> Raga_)
w77d
a HC szerintem is tipikus esete annak, hogy átesni a ló tulsó oldalára. Poén meg minden, de közel sem az igazi...

A HC-mód szimulációnak nagyon gyenge szerintem, aki SIM-et akar játszon GTR-t, rFactor-t vagy LFS-t. Én inkább csúszó-repülõ-módnak hívnám, ahol abszurd módon még egy középmotoros autóval is könnyedén driftelhetsz...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

MikX
Hátsztem HC-nélkül sincs a földhöz kötve, kisebb bukkanókon is úgy regül a kocsi mintha egy tollpihe lenne, tehát azért a fizika nagyon messze áll a valóságtól, de nemis egy vér-szimulátorról beszélünk, tehát ez nemgáz szvsz

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bertino
szerinted fos mod, szerintem nélküle halott az egész online játék, aki kormánnyal tolja, annak legalábbis
persze nem hurroglak le, nincs miért, saját véleményéhez mindenkinek joga van, de akkor ugy fogalmazok, hogy élethûbben mozog az auto, nincs a földhöz kötve és van csúszása 😊

az alap fizikához viszonyítva pedig ég és föld

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
hátsztem közelebb van a reálhoz... mint a non hc...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

???? reálisabb fizika? hát ebben nem igazán értek egyet. le van gyengítve a játék h legyen idöd korrigálni driftelgetésnél. szerintem egy fos mod. ez persze az én véleményem. viszlát!

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

MikX
Hát a Skyline hang egy nagy rakás...
Viszont az S7-esnek naonkirály a hangja, csak az egy gáz vele, h 2000-ig az ereti hang van, csak utána szólal meg az igazi dübörgõ V8 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Synit HUN
Ow! Van Skyline hang! Végre! 😄 Bár csak 6 óra körül fogom tudni kipróbálni...

Meg Saleen S7. Végre ezek azzal is foglalkoztak amivel fõleg kell.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Itt egy újabb oldal új motorhangokkal, lehet szemezgetni, próbálgatni:
link

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

bertino
akkor szerencséd volt
olvass vissza ennek és minden más TDU fórumnak azon részére, ahol megjelent a game és sidewinderrel probálták meg tolni

több, mint fele társaság szopott vele, mert visszaesett az FPS jelentõsen.
és Eden arra hivatkozva, hogy sidewinderhez nincs tovább support, patch-ben basztak orvosolni a problémát

Nekem MS sidewinder kormánnyal simán fut a játék, fps értékeket nem tudok mondani, de észrevehetetlen a különbség, ha kormánnyal vagy nélküle játszom.
Denes888
Dante! Holnap elutazom egy hétre síelni, úgyhogy nem leszek csak jövõ vasárnap.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

lajzika
és azt hogy lehet kapcsolni ? vagy ahhoz kell a csampijon szint ? mer az még nincs :S

bertino
hardcore mode
reálisabb fizika

lajzika
én mennék , de mi az a hc ?

Dante73
Jó esetben nem a win állapotától függ az FPS. Viszont a PROCITÓL igen. Ha 100% on eszi a game, ami bizony "gyengébb" procival megesik, akkor értelemszerü, hogy lemegy az FPS, ha még valami kér proci-idõt. Logikus, nem? Már leírtam, talán ma is, hogy a 360-as játékok, proci igényesek. Jó proci, kevés ram, gagyi vidkari. Ez a 360.
Más.
Visszataláltam a régi-új kedvencemhez, a Caterhamhoz! Állitom; a legélvezetesebb "gokart" a játékban! Iszonyat, ahogy gyorsul, 220-ig. Ott elfogy, de addig....
Akinek lessz kedve egy kis "éjszakai" krúzoláshoz, szigoruan nyugdijas tempóban, (szokatlan azért még a Caterham) azokat a kráter tetején levõ háznál várom, Heti7-es után, lehetõleg HC-ben. (De'Lux Paint fölött)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

trogerzsiger
Azért mert annó olvastam hogy itt tduban kormánnyal kevesebb az fps.

Pepsi Twist
nahja de most ezért folyamatosan ujra rakni... (kb ugyan olyan a gépünk 😄)

Norbi1990
Nekem kormánnyal kisebb a FPS mint billen.(Kormány:Logitech Wingman FF GP)
w77d
asszem akkor a héten számomra megérett egy win reinstall 😄

Pepsi Twist
nekem is 8800 GTX van és nekem városon kívül full maxon friss vindózzal 90FPS is van régi öreg vindózzal meg 70FPS városba meg annyi amennyit ír ha friss ha régi a winfos 😄

RAZOR27
Az attól függ, mien a mûszer

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

w77d
a momoval és nélküle hajszál pontosan ugyanannyi fps

bertino
mert MS sidewinderrel totál halott a játék
de logival ilyen nem fordul elõ... nem para, olyat kell venni

Jah miért lenne kevesebb?

w77d
kormánnyal miért lenne kevesebb az fps?

trogerzsiger
Kormánnyal mennyivel kevesebb fpsre kell számítani?

trogerzsiger
ma már nem, majd holnap el kéne érnem a 45%-ot, 35-nél járok szal nem kell sok :-)

nem jössz pupi még játszani vagy valki nem jön?

TDU 2 nick: SpeedHUN

trogerzsiger
Na ez jó volt

Mi még 2-en jönnénk csak merre indultatok mert akkor be csatlakoznánk?

TDU 2 nick: SpeedHUN