Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látod... mondjuk akinek megvan eredetibe annak segítek... akinek nincs annak nem segítek...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Gibor a TDU helpdesk

nem találom a google-ban tudnál linkelni? köszi
jah jo... csak tudod itt nagyon óvatosnak kell lenni xD

Attila889
igen eredeti.Múlthét azelötti héten vettem meg...még nem nagyon játszottam vele.... 😊

eredeti?

Attila889
Sziasztok.Valaki tudna nkem segíteni GameSpy ID-t csinálni?Priviben az MSN-címét megadná és akkor úgy tudna nekem segíteni.Mert azt írja ki hogy rossz információt töltöttem ki de azt nemtom hogy mit 😄
A segítséget elõre is kösznöm(szeretnék veletek játszani neten) 😛

Atti12
meg a RUF meg még az a +40 kocsi amit a dobozosok kaptak..

ejj pedig nagyin kellene egy lexus meg még egy kettõ ferrari a játékba😛 nameg a lamborgini diablo;P
Soha?

sziasztok nemtudjátok hogy mikor adják ki a legújabb patchot a játékhoz?
gugliba keress a radialeng nevü progira és azzal töröltetni tudod a radial.cb-t és akkor jó lesz.

Hát ezaz..itt a bibi..hogy engedélyezve van és nincs semmi ott csak az a buddycache fájl..
trogerzsiger
Nos engedélyezd a vezérlõpultnál a mappabeállításokban hogy a rendszerfájlokat és menni fog.

Sziasztok Fiúk 😊

Nekem is van egy problémám,hogy állandóan befagy a játék 😞 Megvettem médiába ugy 2hónapja,és nem tudok vele játszani,mert állandóan befagy 😞
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited/ -->
és itt nekem nincs semmi amit tudnáék törölni,csak ez van ->
BUDDYCACHE ...
valaki tud vmit erre mondnai? valami okosságot?? ugy bosszant h megvettem és nem megy 😞😞😞
Köszöntem srácok
ohh megyek...

Dante73
Semmi gond, illetve dehogynem... Atari...
Viszont skacok, a klubvidi lassan készül, csak emberek kellenének a felvételhez... Ha minden igaz a csütörtöki versenyen ATI filmez, úgyhogy jó volna ha összekötnétek a kellemest a hasznossal, rajta lennétek a filmen, és nyerhettek is 3 milkát... Tehát csütörtökön 6-kor klubverseny!
Gyertek minnél többen!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

HUNMemphis
Dante!Láttalak titeket mappon.Próbáltam csatlakozni de (gondolom sessionba voltatok)nem sikerült.
Szóval haragszom az Atarira amiért elcseszte nekünk a délutánt.Majd legközelebb.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Sland
Huha 😄

Azt se tudjam mit töröljek 😄
Mindegy, nem törlöm, aki látja jót fog nevetni 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jolvan... de én leírtam 2x...

trogerzsiger
valaki krúz

oks, no para! csak legközelebben nézz körül mielött egyböl kérdezel<#vigyor0>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

nem gáz 😄 nem zavart =)

a német annál jobban xD

TDU nick -> Potee www.potee.deviantart.com

Köszi Dante! Amugy meg nem akartam hülyíteni a népet!!! De tényleg nem vágom nagyon hogy hogyan lehet!!!😄 Sorry srácok!!!
trogerzsiger
engem láttál 😊 ám bocs ha zavart hogy néhányszor neked mentem, a cimbim nyomta😄

hát végülis igazad van de medig tartana megcsinálni nekik max 5 perc max 1 hét és készenlenénekl minden szaral a sok csiter törlésével az autokal mindenel de nem baj csak ez javulna meg azt elbohockodunk igy is

TDU 2 nick: SpeedHUN

Ataritól még vársz valamit??
Ezek a büdöséletbe nemfognak többet foglalkozni a TDU-val.

mikor akarják meg szervizelni a szerot még mindig nem láttom a barátokat

Dante73
Itt, és más fórumokon is, a válasz ÖNKÉNTES. Ha hülyeséget kérdezel, nem válaszolnak. Ha ráadásul pattogsz is, ne csodálkozz... Az online játék feltétele egy eredeti játék. A Faq-ban minden le van írva. Hogyan csatlakozol, stb... Ha Online vagy elöbb utóbb találkozunk a szigeten, nyugi. Persze elöbb nem árt valami "rangot" összeszedni bejárni a sziget nagy részét, verdákat, házakat szerezni.

Dante.

Met
bazd+, tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak rájátszol?
ott a #38810 és a #38813 de még mind nem vagy képes válaszolni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

w77d
de mi tulajdonképpen a bajod??

Na jol van srácok! Ja új reg vagyok, de basszus ha senki nem válaszol nekem jó hogy pipa vagyok nem???! Szoval segítene nekem valaki?!😄
Synit HUN
Megnéztem most a játékot. Nekem minden patent.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Atti12
grat 😄

Met
Sikeresen elbasztam a profilom<#zavart1>
Csak egy viszonylag régebbi mentésem van.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

w77d
a szaggatáson a radialeng nem segít csak a fagyáson

Dante73
Szép tali volt... Elindultunk 8-an, ugyhogy nemere pl már nem fért el... (térképen láttam, de nem tudtam ráspawnolni...) Menet közben szépen lassan fogytunk. 10 kilóméterre a céltól 3-an maradtunk, és egy külföldi miatt, sessionba kényszerültünk. Egyszercsak bedobta a server is ... üzenetet, de továbbra is láttuk egymást. Lassan egyedül maradtam, és jöttek a rendõrök... majdnem megbüntettek, de szerencsére kifagyott a játék...<#mf2><#idiota> Nem semmi...
Nem is húzom fel magam kivételesen.

Dante.

Sziasztok!

Mit is kell kitörõlni, hogy ne szaggasson?
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited

Tnx

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Bocs csak be mentem autot váltani azt jövök ki sehol senki térképen se mutat senkit mondom fassza

Hát a mai találkozó sem jött össze. Hiába láttam jónéhány klubtagot és ismerõst, csak a németeket, meg kit tudja milyen nyelven hablagyoló bagázst adta be ez a sz*r... Farkasarccal kergettük a többieket de semmi... Ilyenkor kezd elmenni a kedvem az egésztõl, és inkább nyomom a maradék versenyeket meg a Fahrenheit-et (ami viccesen szintén ATARI gyártmány <#vigyor3>). Na majd legközelebb remélem. W77D részvétem... Nekem anno '99-ben az 1-es golfomat nyomták fel, hogy mit kerestek benne fogalmam sincs mert még rádió sem volt benne, nemhogy GPS :-)))) De egy vezetõ oldali kilincs scerével megúsztam. Ez az oldal ablak drágább lesz ahogy nézem. Új corsa ha jól látom innen?

TDU: nemere

Ez nagyon újreg... OMG 2napos reg... ááááááááááááá és ezt mûveli velünk... OMG

Synit HUN
Nah nesze! 😄 Újreg...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

NE LEGYÉL EKKORA IDIÓTA.... 1DB HOZZÁSZÓLÁST KELLENE VISSZAOLVASNI ÉS MEGTUDNÁD MIÉRT NEM VÁLASZOL SENKI!!!!!!!
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

én sem látok senkit sem :\

akit láttam az meg el is tûnt :\

TDU nick -> Potee www.potee.deviantart.com

Az se segít, de most már semmilyen játékost nem látok

Atti12
megvan eredetibe inkább azt mond?

bertino
<#wilting><#wilting><#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

igen szoktam... és ahoz kell eredeti... és légyszives n00b dolgokat ne kérdezz van FAQ minden levan írva... de ha te mégse akarod megvenni akkor a te helyed az off topic.. szvsz.

Synit HUN
Próbáljátok a klub szûrést! Hátha...