Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU 2 nick: SpeedHUN
majd írok ha megvan a megoldás, hátha másnak is van/lesz ilyen!<#crazya>#crazya>
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Tényleg, megcsináltad amit javasoltam? Ha igen segített?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Dante.
most kb egy hete játszik olyat, hogy az elején az intrókban még van hang, a menüben is, játszok vele kb fél órát, és elmegy a hang teljesen. van hogy 5 perc, van hogy egy óra után. bármit állítok, nemjön vissza, csakha újra indítom a gémet. fenn volt az 1,66 patch mikor kezdõdött, de újra raktam, hátha... a játékot is újra telepítettem, peccsel, peccs nélkül, midnenhogy csinálja... megjelenéstõl egészen 1-2 héttel ezelõttig nem csinálta ezt
mit tegyek hogy jó legyen?
PLS help me, nagyon fontos lenne!!!<#worship>#worship>
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
Gab89!
Nem csesztetés, nem bántás, ténymegállapítás volt, amit írtam. Többiek gondolatmenete kb; Nézd'má, ez a hülye "fõnök" itt áll az út közepén, szembe a forgalommal... Ki van kapcsolva az ütközés? Ki. Mindegy, atari, elég jó helyen állok, nem kockáztatok, kikerülöm....
Te gondoltmeneted; Itt áll szembe a "fönök" Ki van kapcsolva az ütközés? Ki. Juhúúúúú!
Persze, nem én vagyok az Isten, így csak találgatok. De elég közel lehetek hozzá...
Mégegyszer leírom, nem bántás, nem csesztetés.... Te ilyen, én olyan. Ennyi!
Dante.
nelegyél már ennyire...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Kreativitás barátom, kreativitás.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Csak van olyan játék legalábbis nekem hogy ha erlmentem és a windows új akkor nem indul a régi elmentés amit kimentettem...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mert minden más remekül mûködik csak ez a játék nem.Ezért nem hinném hogy van valami probléma.Egyik ismerõsömnek is ugyanez a probléma mint nekem és neki is eredeti a játék.És neki is minden jó csak ez nem.
Szerintem meg ez az egész játék nem ér annyit hogy elveszítsek mindent a gépemrõl.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Amd Athlon64 x2 5600+
2x1 gb ram ddr2 800mhz geil ultra
Nvidia 8800GTS 512mb (g92)
alaplap az lényegtelen most is felrakom full grafra a gamet megy normálisan van fps de beszokott akadni a game pedig tuttommal nem szabadna aztán kikapcsolom a hddr-t mediamra teszem akkor is ugyan az.Miért van ez?Elõre is köszönöm.
nembirok játszani mert a töltésnél befagy a game!!!!!
mi a neve annak a proginak amivel nem fagy le a játék? és honnan lehet letölteni? mert régebben olvastam csak elfelejtettem a nevét.
Garázsba rámegyek egy kocsira és befagy a game, csak reset segít.