Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
Fraps?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

GyZolee12
Mármint felvenni a játékban.

GyZolee12
Hogy lehet videót csinálni?

w77d
van aki GT-vel 😄

bpeti72
Így van

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

RAZOR27
nem mindenki tolja 8800x -el....

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Eddig egy magyarral találkoztam ez hogy lehet?<#rinya>

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

w77d
hát nálam se 😄

Pepsi Twist
Full grafon nálam 1 rece nincs 😄 xD

HUNMemphis
Area 51!Muldert hívtad már?Nehogy lemaradjanak róla.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

w77d
ezt a játékban készítetted? ritka randa a grafja nálad, legalább egy 2x-es élsimítés adj rá vagy mittomén :S

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

w77d
én nem könök mert nem vagyok az otthoni gépem közelében

Pepsi Twist
kön? nem 😊

valaki kön játszani?

TDU 2 nick: SpeedHUN

Nekem megy.
skacok jó már a szerver?

köszi mindenkinek a tippeket, megfogom próbálgatni!!!<#worship>
majd írok ha megvan a megoldás, hátha másnak is van/lesz ilyen!<#crazya>

HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni

w77d
még nem volt idõm rá, most is vidéken vagyok, sztem kedd környékén meg fogom tudni mondani hogy úgy megy-e

<#eljen>

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Dante73
W77D!
Tényleg, megcsináltad amit javasoltam? Ha igen segített?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Ha más gémeknél nem csinálja, akkor nem hangkari/driver probléma szerintem. Talán valami kodek zavar be. Én elsõ körben rendszervisszaálitást csinálnék, ha nem segit, akkor ujraraknám a hangkari driverét, Megnézném a telepitett drivereket, és a legutóbb telepitetteket törölném, (van erre valami progi, már nemtudom a nevét) és ha ez sem segít, akkor tényleg win reinstall marad...

Dante.

Bejátattam Bronco-val a Selbyt, kaja elött. 😊

Még...
Atti12
újra csak egy winfos reinstallt javasolnék.

srácok, akkor erre nem tudtok valamit? :

most kb egy hete játszik olyat, hogy az elején az intrókban még van hang, a menüben is, játszok vele kb fél órát, és elmegy a hang teljesen. van hogy 5 perc, van hogy egy óra után. bármit állítok, nemjön vissza, csakha újra indítom a gémet. fenn volt az 1,66 patch mikor kezdõdött, de újra raktam, hátha... a játékot is újra telepítettem, peccsel, peccs nélkül, midnenhogy csinálja... megjelenéstõl egészen 1-2 héttel ezelõttig nem csinálta ezt
mit tegyek hogy jó legyen?
PLS help me, nagyon fontos lenne!!!<#worship>

HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni

Norbi1990
Probáld ki azt hogy a játékba amikor elõjön a hiba ALT+TAB-ot megnyomod kiugrik asztalra és utána ujra ALT+TAB és visszamegy a játékba.A haveromnak úgy jó lett.
Dante73
Nemkell lámázni, nekem is sokáig 1 particióm volt. pl egy 20-as vinyón minek 2 particó? Jó már rég volt, de akkor is....
Gab89!
Nem csesztetés, nem bántás, ténymegállapítás volt, amit írtam. Többiek gondolatmenete kb; Nézd'má, ez a hülye "fõnök" itt áll az út közepén, szembe a forgalommal... Ki van kapcsolva az ütközés? Ki. Mindegy, atari, elég jó helyen állok, nem kockáztatok, kikerülöm....
Te gondoltmeneted; Itt áll szembe a "fönök" Ki van kapcsolva az ütközés? Ki. Juhúúúúú!
Persze, nem én vagyok az Isten, így csak találgatok. De elég közel lehetek hozzá...
Mégegyszer leírom, nem bántás, nem csesztetés.... Te ilyen, én olyan. Ennyi!

Dante.

MikX
Ez fájt...
nelegyél már ennyire...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bertino
😄DDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Talán a Documents&Setting könyvtár lementése a másik particióra segíthet...
Kreativitás barátom, kreativitás.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ghost rider
nekem 2 van. egyiken a rendszer a többin pedig a maradék.
Csak van olyan játék legalábbis nekem hogy ha erlmentem és a windows új akkor nem indul a régi elmentés amit kimentettem...

Pepsi Twist
lál láma 1 particiós 😄 mindenkinek télleg de télleg minimum 2 van (nálam 3 van 1 a vinfosnak 5gb 1 ilyen akrámi 10gb és 1 amin a maradék van 😄)

Atti12
ha 1 partíciód van akkor vess magadra már bocs.. Legtöbb embernek legalább 2 partíciója van, egyik egy nagyobb, másik egy kisebb amin a rendszer van. A nagyobbon meg minden más..

bertino
kint van, csak el kell tudni olvasni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
a topic címébe írjátok már ki, hogy CSAK EREDETI VERZIÓVAL RENDELKEZÕKNEK!!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ghost rider
Nem tudom...
Mert minden más remekül mûködik csak ez a játék nem.Ezért nem hinném hogy van valami probléma.Egyik ismerõsömnek is ugyanez a probléma mint nekem és neki is eredeti a játék.És neki is minden jó csak ez nem.
Szerintem meg ez az egész játék nem ér annyit hogy elveszítsek mindent a gépemrõl.

Akkor neked innentõl ott a TDU-OFF-SPAM Topic! Szevasz!<#integet2>

Met
akkor warez verzióval haladjál át az off-spam topicba

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nem, CLONEDVD PROCYON féle version....
bpeti72
Bocs csak hülyültem <#vigyor2>, eredeti?

milyen másik oldalára?😞
10-15mp-ént jah és XP-m van
bpeti72
Menj át a töltés másik oldalára onnan próbáld.

Sziasztok! Megvettem a game-t eredetibe mindenoké a gépem pedig:
Amd Athlon64 x2 5600+
2x1 gb ram ddr2 800mhz geil ultra
Nvidia 8800GTS 512mb (g92)
alaplap az lényegtelen most is felrakom full grafra a gamet megy normálisan van fps de beszokott akadni a game pedig tuttommal nem szabadna aztán kikapcsolom a hddr-t mediamra teszem akkor is ugyan az.Miért van ez?Elõre is köszönöm.
pls segítsetek már!
nembirok játszani mert a töltésnél befagy a game!!!!!
Atti12
ilyet még a patch elõtt csinált az nvidia kártyáknál, azaz nincs megpatchelve sztem. Sztem is egy winfos reinstall kéne.

sziasztok!
mi a neve annak a proginak amivel nem fagy le a játék? és honnan lehet letölteni? mert régebben olvastam csak elfelejtettem a nevét.
Garázsba rámegyek egy kocsira és befagy a game, csak reset segít.
Pepsi Twist
rosszabb... sztem csak 1 új vinfos kéne... ha ilyen problémám lenne 1 órát nem szaroznék vele egybõl raknám fel újra a vinfost...

w77d
vírus?

ghost rider
Sziasztok újra én lennék.Azt szeretném kérdezni hogy nektek nem volt olyan hiba hogy szétcsúszott a kép,meg elment a hang vagy betorzított a hang?Mert nekem állandóan ezt csinálja és már kitöröltem azt a radial fájlt de mindig visszajön, és nem akar kitörlõdni a játék meg ugyanolyan játszhatatlan marad.Meg amikor netre akarok menni ilyet ír hogy patchelni kell a játékot.Csak az a baj hogy már régen fel patcheltem de újra ezt írja ki.Valaki tudna segíteni?<#help><#help><#help>(eredeti a játék)