Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
lesz hát

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Eszembe jutott, FlatOut 2-vel jatszottam mar neten es tudtam nyerni billentyuzettel. <#wink>
De azert billentyuzettel is lesz sikerelmenyem?

hoy ehh

Norbi1990
Hát sztem hátrányban vagy a kormányosokkal szemben akát milyen autós játékkal jáccol.Kivétel a NFS.És igen elõfordul az hogy eléd ugrik hirtelen a másik. <#vigyor>
A laggolasrol irnatok valamit, mert nem igazan jatszottam online autoversenyes jatekot. Szokott olyan lenni hogy hirtelen beugrik az ellenfel eled stb.?

Jah es meg valami: Billentyuzettel is lehet normalisan jatszani, nem vagyok hatranyban a kormanyosokkal szemben?

hoy ehh

kellet nekem megvenni

Dr Pepper az igazi<#finom>De inkább Pepsi mint Coke<#nevetes1>Viszont sajna úgy nézki, hogy kevesebbet tudok játszani mert megjött a TAVASZ és jönnek a vevõk<#wink>Szombaton is egy jót mentünk volna de ki kellet lépnem mert rohamoztak<#merges2>Bocsi srácok!! Akikel nyomtam!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

bocs csak el kelet mennem majd kereslek

TDU 2 nick: SpeedHUN

kifli
vagy esetleg puncimacerátor?
Na de mostmá haggyuk 😛
trogerzsiger
okéé, mikor?

Ha gondolod, összefuthatunk valahol a szigeten

Met
VibraTwist 2000 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

<#idiota><#vigyor3><#vigyor5><#vigyor><#nyes>

kifli
és akkor most az lenne a neve hogy analblaster2000 😛
bertino
😄DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
kár, hogy nem egy vibrátor volt az asztalon...<#idiota>

trogerzsiger
Ilyen mûszarok pfujjjj!!! Ásványvíz rulzzz!!!44<#vigyor5>
Lesz ma tali vagy ilyesmi?

énmgazonra<#vigyor4>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

w77d
én még mindíg a Cherry Coke-ra szavazok 😄

[HUN]FaTaL
Coca cola rulez😊

[/off]

http://goo.gl/gd6Zi5

Atti12
hát úgy igazából semmi 😊

kifli
következõ részrõl van már valami?
HUNMemphis
Pepsi Twist a legjobb!Finom,cukros,citromos.<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Atti12
legalább jó a hangulat, meg annyira nem angy OFF ez 😄

Pepsi Twist
annyira nem rossz hogy ne vedd meg 😊 én csak ajánlani tudom a játékot!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Par heten belul szeretnem megvenni a jatekat, az lenne a kerdesem, hogy erdemes-e most elkezdeni? A bug-okrol is irjatok par szot hogy mik a legidegesitobbek, mert ha nagyon rossz akkor inkabb kihagyom. Elore is koszonom a valaszt!

hoy ehh

gabi89
OFF: Igaz 😊
Amúgy jól szétoffoljuk a topikot

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Atti12
máuntengyú!

Pepsi Twist
AZÉ!! (bár én is a coca-t szeretem jobban, ez a nick csak azért pepsi mert nem találtam ki mást vagy nem volt öltetem mást és itt volt az asztalon 1 pepsi twist üveg, há mondom jó lesz ez 😄)

Jójó, na, nem csinálok ellenreklámot!

Pepsi Twist
psszzzt

Pepsi Twist
nemhát (de õ attila889)

Atti12
te twist vagy õ meg max. Hol itt a probléma? két pepsi nem fér meg egy csárdába? <#idiota>

Tökmind1, amúgyis a coca cola a jobb!

Pepsi Twist
te lopod a lokóm...

gabi89
Jaja kb a 8800GT szintjén van (kicsit gyengébb) láttam már boltokban (lehet elõrendelni) 45-51ezer körül van,de végre egy normális középkategóriás kártya az Nvidia részérõl mert hát a 8xx-es sorozatban az állítólagos középkategória 8600GT,GTS... hát nem sokra ment vele az ember mondjuk nekem is ilyen van 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Attila889
nálam is ilyen...de lehet hogy nálam azért van mert a grafikus kártya ennyit tud... 😄

trogerzsiger
Hejj elértem a champion szintet! mostmár tudok menni a versenypályán :-) holnap vagy ma lesz tali?

A prohardveren van egy cikk a jelenlegi ATi és Nvidia kártyákkal összehasonlítva. Kb. 10%-kal lassabb mint egy 8800GT, ráadásul az ára elég magas.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Pepsi Twist
nem tom énsem 😄 (én a régire gondoltam)

Dante73
Annyit tud kb, mibnt egy 8800Gt, tehát tök felesleges megvenni, bár árával nem vagyok tisztában. Talán, ha kijön a 9800, majd elkezdek gondolkodni kártyacserén. Egy tuti, amíg ki nem jön olyan kari, amin a Crysis, legalább 1024x768-ban, very high beálitásokon, legkevesebb 2xAA, 4xAF-al 40 FPS-t produkál minimum, nem cserélek videókártyát. Akkor sem a Crysis miatt, de amíg csak ez fekteti meg a gépet, nincs értelme jobbat venni.
Pedig "csak" egy 320-as 8800GTS-em van. Most van egy kis para az Assasin Creed miatt, de kis kompromiszummal, sztem az is eldöcög majd rajta.
Azt viszont továbbra sem tudom elérni, hogy a felfestett felezõvonalak ne megtörve kanyarodjanak, hanem ívben. Mit kell ahoz megbuherálni?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

gabi89
de lehet én gondolom rosszul csak feltételezem tudja,hogy az Ati 9600-os kari manapság szinte semmire nem jó ami a játékokat illeti.

gabi89
Szerintem dabesz az új Geforce 9600GT-re gondolt nem pedig a 3-4éves Ati 9600-os karira.

bocs elirtam

Pepsi Twist
nm

Pepsi Twist
irodai használatra sztem a legjobb

GyZolee12
Kössz.

Met
Nekem P4 3G, 9600Pro, 1 giga ram
minimum graffal játszom mert ellentétben egyesekkel nem azt bámulom, hogy mennyi AA van a tájon 😛
de megy 1024x768-ban is ha kell 😄

A 9600 az milyen?Jó?

w77d
jogos XD

Pepsi Twist
Valaki szarabbal! És maxon annak sincs 1 rece csak éppen 1fps-e van xD!