Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azert billentyuzettel is lesz sikerelmenyem?
hoy ehh
Jah es meg valami: Billentyuzettel is lehet normalisan jatszani, nem vagyok hatranyban a kormanyosokkal szemben?
hoy ehh
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU 2 nick: SpeedHUN
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
hoy ehh
Amúgy jól szétoffoljuk a topikot
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Pedig "csak" egy 320-as 8800GTS-em van. Most van egy kis para az Assasin Creed miatt, de kis kompromiszummal, sztem az is eldöcög majd rajta.
Azt viszont továbbra sem tudom elérni, hogy a felfestett felezõvonalak ne megtörve kanyarodjanak, hanem ívben. Mit kell ahoz megbuherálni?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
minimum graffal játszom mert ellentétben egyesekkel nem azt bámulom, hogy mennyi AA van a tájon 😛
de megy 1024x768-ban is ha kell 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae