Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Nem-nem... Neked azt kell kivárnod, hogy a rendõrség NE találja meg a tettest. Ugyanis, ha megtalálja, a biztosító nem fizet! (hacsak a szerzõdésben nincs másként, ami nem valószinü) Akkor mehetsz polgári perre az elkövetõvel... és 3-4-5 év, hipp-hopp eltelik, mire a pénzedhez jutsz. Ki van ez találva...

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
zomg 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
nekem meg kell várnom hogy a rendõrség hivatalosan lezárja a nyomozást 😊

Pepsi Twist
lol nekem azonnal fizetett mikor ilyesmi esetem volt régen 😄

w77d
igen fizet, majd kb 1-2 hónap múlva

Pepsi Twist
õõõ de gondolom a biztosító fizet ugye?

gabi89
"Ha fel akarom magam húzni, hogy mekkora szar má' akkor NFSPS..."
Ez jó <#nyes><#nyes><#buck>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Az autókról nem tudok nyilatkozni, de a motoroknál messze van a valóságtól<#wink>De ha ugratni akarok 1000100métert csak "H" mód<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Dante73
Most úgy õszintén, a való életben létezik ember, aki 270-el hajt rá egy bukkanóra? Szerintem aligha. Ha létezett is, a temetéséröl intézkedtek. Tehát nem tudjuk, hogy mekkorát repülnénk, hasonló helyzetben. Gyanítom, kb akkorát, mint a játékban.
Egyébként a repkedés, egy nagyonis funny dolog a játékban, nekem bejön. Viszont az is tagadhatatlan, hogy a fizika sokkal reálisabb lessz. könyebb megcsúszni, kisodródni, ugyanakkor eléggé árkád marad ahhoz az irányitás, hogy élvezetes maradjon. Ha sim-re vágyom, elõveszem az LFS-t, Race 07-et,Ha ökörködni, és csak kocsikázni akkor ezt. Ha fel akarom magam húzni, hogy mekkora szar má' akkor NFSPS...
Amúgy javaslom a HC mellé kikapcsolni a Da-t. Úgy az igazi, legalábbis nekem.

Dante.

Amikor bejön a menü a játék elején, ott lehet kiválasztani, hogy Continue Game, vagy Hardcore Mode.

Jah hát reggelként én is ien vok szal gyertek nyugottan ha akartok😄
lajzika
egyszer nekem is kiadta ezt a H betüt , de el is tünt egybõl ! hogy lehet kaccsóni ?

Nekem is eredeti....én csak montam h van és aki akar jönni nyugottan jöhet....Team speakra dumálni ennyi.Nem kell már egybõl meg enni...
Hardcore módot jelzi. Az elvileg reálisabbá teszi a fizikát a játékban, de én nem vettem észre. Inkább vicces, hogy repülök 100 métert egy bukkanó után...

lajzika
mi az a H betü a képen ?

Bocsi Gergely, de kifagytam, csak azt láttam, hogy megvertétek az Ausztrálokat, sorry....

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

Dante73
Tegnap este belekerült az ezredik kilóméter a kedvencembe.

Met
Azért annyit hozzátennék hogy kivétel nélkül mindenki kevés bélyeget ragasztott a borítékra.
LOL

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kaposi1
Sziasztok!
Aki érintett.
Ma feladtam a térképeket.
Azért annyit hozzátennék hogy kivétel nélkül mindenki kevés bélyeget ragasztott a borítékra.
Ja és sajnálom ,de volt akinél mégegyszer keresztbe kellett hajtanom a térképeket, mert nem fért a borítékba.

Bocs az off-ért.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

w77d
igen már kész lett.

Rendõrök felvették a jegyzõkönyvet aztán annyi. Nem fog elõkerülni a tettes, aztán egy hónap múlva kapom a levelet hogy az ügyet lezárták, sajnálják de nincs meg az elkövetõ

Ablakot megis csinálták már? Semmi fejlemény az ügyrõl, rendõrök is ennyiben hagyták?

w77d
reméljük 😊
Most voltam épp lemosatni az enyémet, mindíg elcsodálkozok milyen szép ez az Opel fekete 😊

[HUN]FaTaL
😞 Elõbb utóbb valamihez csak megérkezik😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha akarsz mocizni vagyunk egy páran motorosok<#nyes>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

w77d
az a baj, hogy semmihez nem csináltak még új Corsát 😊

[HUN]FaTaL
😊

Tudsz valami játékhoz Opel Corsa-t? Kérted hogy csináljanak wr2höz😄
Ha tudsz adni linket hozzá hogy mit kéne konvertálni akkor megcsinálom😊

Synit HUN
Télleg 😄 Reggel van még sorry.
Ez már sajnos beidegzõdés a warez ellen 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

w77d
ez esetben én kérek elnézést 😄

[HUN]FaTaL
Olvasni tudtok? TS szervert ír. TS=Teamspeak=Csevegõ progi 😄

HUNMemphis
Na ez jó lett!Tisztára olyan mintha meglenne emelve a kocsid fara.<#wave>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

lajzika
õ TeamSpeak szervert csinált nem játék szervert.. csak dumálni akar játék közben<#integet2>

HUNMemphis
Persze, hogy felrakom csak most itt ülök a suliban és kezdek aggódni mert nem írtam puskát fizikára!Ráadásúl magyarból is írunk valamibõl.
Délután megkeresem a képeket aztán tolom ezerrel.
Most meglesem a tiédet.<#hehe>
Mellesleg tök jóléreztem magamat veletek köszönöm a tegnapestét.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Memphis, írtad, csináltál rólam fain képet... remélem, felrakod majd. Addig is, én felrakom amit én csináltam. Hali 😊
Memphissel

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

w77d
engem biztos nem

Synit HUN
Mi a fax bajod van neked?! Nekünk eredeti van csávó és a gamespy-on játszunk.
Micsoda analóg, neobarokk emberek vannnak...
Innen senkit se fox látni a szervereden.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Javitva az Szerver Cím 84.3.159.27:8767 és jelszó f1rft
Sziasztok! Nah én is test drive-zok mostmár és csináltam TS szervert aki Test Drive-zik nyugottn jöjjön fel.Gyertek Szerver Cím:84.3.159.27:8776| Jelszó :f1rft

Gyertek! Majd csak haza jöttetm 1-2óra kürül akkor kapcsolom be.
További szépnapot!
Met
Ha egyrõl beszéltek és én is azt találtam meg akkor ott lehet A-s és B-s kocsival is menni.

Denes888
én azt magamtól találtam meg. Viszont csak B katos autóval lehet menni, úgyhogy sztem vagy farbourd supercharger, vagy Dodge Viper.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

HTS s3rg1nh00
champion szinten a szigetnek kb.a közepén van 1 verseny,el kell érni vagy 290-et kb.,3as tuning+enzo+sokszor megcsinál,és sokszor 70k-t kap,örül...
(persze rajtnál megfordul okosban-youtubeon videót megles elõtte,mervan)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ChuckyHUN
köszi!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Met
Hogy lehet a leggyorsabban viszonylag sok pénzhez jutni?

trogerzsiger
végre megvan az elsö motorom már csak az kéne hogy összefussak egy magyarral de jó is lenne
ChuckyHUN
a-a

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

w77d
a bolti 4000ft nem ócsó?

ChuckyHUN
Vennék origit, használtat de óccsóért.
Akinek van, és megválna tõle az irjon.

tök fura volt mert csak a fordulatot vette de azért kösz de már jó, és nem tudod véletlen merre van az audi szerviz? 😊
w77d
nem, semmi féle sérülésmodell nincs a játékban

hello. tönkre lehet vágni a kocsit? minden jó nállam ütköztem de nem indul a kocsim 😊)) ilyen lehet?