Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ezt a videót pár napja csináltuk ATival!
Ilyen dolgokkal ütjük el az idõt ha szervízben vannak a kocsik.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ha már saját kocsi akkor itt az enyém 😊 mielõtt bárki is leszolná nekem igy tetszik , meg még pár embernek 😊
68 pacis erõgép:
régi hifivel:
itt meg én meg a haverok
/off <#vigyor2>#vigyor2>
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Bocsi, hogy léptem, de most kicsit idegel a játék...
Augusztusban felraktam a vistát, gyönyörüen futott, semmi gondom nem volt. Decemberben, (hülye fejemmel<#falbav>#falbav>) létrehoztam egy rádioadót magamnak. Még XP alatt fagyasztott a saját zene, de mondom annyira klappol, csak nem fog... Dehogynem. azonnal. Kiírtottam, továbbra is fagyogatott, melette elkezdett laggolni. Kb 10 Km-enkét 1-1 mp-re "megfagy" a kép. Radialeng, Ritkábban, de fagyogat így is. Viszont, ami most a gondom, hogy a lagg sokkal sürübbé vált. Mostmár úgy csinálja, hogy 20-30 percig semmi, aztán 1-2 percenként belaggol, és idõnként egy laggba belefagy.
Most erõssen gondolkodom egy ujrarakáson, mert a hócipõm kezd tele lenni, pláne, hogy hónapokig mint az álom, úgy megy, aztán elkezdi. Vista alatt ugye a töredezettség nem játszik, azt automatikusan csinálja a gép, ugyhogy nemtudom, mi lehet a gáz...
Ungi06!
Elnézted a topikot, tanulj meg olvasni...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
plspls help!!!!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
sok az OFF ezért elnézést, de ugyis nagyon letsuszott a top listárol ez a téma
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Ma lesz valamerre mozgás?
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
igaz ez tavalyi kép. decemberben kitsit megrongáltam, dehát leesett a hó nem lehetett mit tenni ....
Csinálnom kellene elõször egy accot gamespy-on vagy mi? Elõre is köszi!!!
Ahogy ígértem reggel földobom a képeket amiket a tegnapi Tibiféle cruseon csináltam titokban.
Úgy gondolom, hogy jobban sikerûltek mintha megbeszéltük volna hogy akkor most fotózás van.
XD lehet hogy hülyének néztetek hogy minden második percben pauseon voltam de szerintem a képek magukért beszélnek.

Nagyon jóléreztem magamat tényleg jó volt a társaság.
Kicsit szomorú voltam, hogy egyedûl én tóltam HC-ben de annyi baj legyen.
Még egy picit fejlõdnünk kell a cruse terén is, hiszen ez nem verseny csak laza kocsikázás.
tudtommal, most fejbõl mondtam, nem vok otthon
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!