Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
akkor össze esik ami nálam 1 csicska pofon 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
ATi új videója!

Ezt a videót pár napja csináltuk ATival!
Ilyen dolgokkal ütjük el az idõt ha szervízben vannak a kocsik.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Kár... pedig megérdemelt volna legaláb egy csicska pofont...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pepsi Twist
😄 azt azér nem akartam 😄 (csak ha össze törik a verda -.-)

De kér hogy nem ütötted ki a román gecit... faszé kellet csak ráilyeszteni...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pepsi Twist
figy, ha ügyes vagy (autóversenyeztél vagy valami) akkor te nem okozhacc balesetet csak az más kérdés hogy a 17 éves lurkó apuci 600LE-s BMW-jét hajszolja... (ezt már 1x kiveséztem lentebb pár száz HSZel 😄) amúgy bevallom nekem kell a 220LE mert én száguldozok 😄 és szeretem csinálni kivéve akkor ha a román kivág elém a dácsijájával xD

Mi még fiatalok vagyunk, ráérünk késõbb autóbalesetben megmurdálni <#hawaii>

Pepsi Twist
látom itt senki nem tunol motorra... (bár lehet jobb is mert itt már én ráköltöttem kb 2 milkát...)

lajzika
fent van valaki tdu-ban most ?

lajzika
/off

ha már saját kocsi akkor itt az enyém 😊 mielõtt bárki is leszolná nekem igy tetszik , meg még pár embernek 😊
68 pacis erõgép:

régi hifivel:

itt meg én meg a haverok

/off <#vigyor2>

kifli
nem lehet hogy azért nem akar fellépni mert még a warez verzió van fenn? (nem crackelve hanem mini imaget használtam) anélkül nem indult de most eredeti dvd-vel anélkül is indul
w77d
Jóvan, mi ilyen higgadt 100ló alattiak vagyunk 😄

HUNSnoop---engem érdekel a Fesztival.Ugyis megyünk ki a haverokkal,csak még nemtudjuk hogy mikor.Activ leszek itt a Fórúmban,ugy-hogy még szerintem addig beszélünk😊

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Pepsi Twist
pöpec az enyém 1.8T 220LE 😄

Dante73
Leon!
Bocsi, hogy léptem, de most kicsit idegel a játék...
Augusztusban felraktam a vistát, gyönyörüen futott, semmi gondom nem volt. Decemberben, (hülye fejemmel<#falbav>) létrehoztam egy rádioadót magamnak. Még XP alatt fagyasztott a saját zene, de mondom annyira klappol, csak nem fog... Dehogynem. azonnal. Kiírtottam, továbbra is fagyogatott, melette elkezdett laggolni. Kb 10 Km-enkét 1-1 mp-re "megfagy" a kép. Radialeng, Ritkábban, de fagyogat így is. Viszont, ami most a gondom, hogy a lagg sokkal sürübbé vált. Mostmár úgy csinálja, hogy 20-30 percig semmi, aztán 1-2 percenként belaggol, és idõnként egy laggba belefagy.
Most erõssen gondolkodom egy ujrarakáson, mert a hócipõm kezd tele lenni, pláne, hogy hónapokig mint az álom, úgy megy, aztán elkezdi. Vista alatt ugye a töredezettség nem játszik, azt automatikusan csinálja a gép, ugyhogy nemtudom, mi lehet a gáz...

Ungi06!
Elnézted a topikot, tanulj meg olvasni...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

kifli
vagy 5x próbáltam 😞
Ez szerver függõ. Ha elsõre nem csatlakozik, akkor próbálkozni kell.

kifli
jó segítettük neki most én jövök 😊
w77d
csak a vásárolt kóddal megy, letöltöttel nem

kifli
nem eredeti a játékod csak olyan accountot tudsz csinálni aminél nem jelölöd be azt hogy gamespy és nem fogsz tudni online nyomni
trogerzsiger
vedd meg

kifli
áááááá nem megy!!! olyan problémám van, hogy amikor csatlakozna a szerverhez azt írja hogy failed connct the test drive server, pls check your network connect. Ez mitöl van? Nem hiszem hogy az a gondja hogy szar a kulcs mert akkor azt írná hogy invaild cd key
plspls help!!!!
Ungi06
Hali, lenne egy gondom. Most telepítettem fel a játékot, elindítottam a létrehoztam egy online profilt, kiírta hogy csatlakozik a gamespy-hoz aztán kiírt egy olyan üzit hogy nem megfelelõ a kulcsom. Ezt a kulcsot a játékkal együtt töltöttem le. Mi az ami nem jó, másik kulcs kellene?

w77d
na akkor go Balcsi 😄

A tegnapi banzájról nekem is van néhány fotóm:

Még több képet akarok látni!
HUNMemphis
Basszus Dani!!!Ma lesz valamilyen kocsikázás vagy lemegyün ka balcsira 2 percen belûl?<#buck>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Én is lehet leruccanok majd Balatonra.

HUNMemphis
Jah jó hely a balcsi de ma lesz kocsikázás?<#buck>

w77d
én szinte biztos hogy megyek, egész nyáron a balatonon punnyadok 😄

zamárdiban pontosan. és akkor ha már akkor megemliteném a balaton sound fesztivált ami tavaly volt megrendezve elöször. idén is lesz és még valószinü jo pár évig . nézzetek utána a neten . 4 napos rendezvény juliusban sok féle stilus. ha vki jönne mindenképp szoljon. találkozunk iszunk mulatunk egyet. tok segiteni mindenben. értsd mindenben 😄

sok az OFF ezért elnézést, de ugyis nagyon letsuszott a top listárol ez a téma

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

HUNMemphis
Hali!
Ma lesz valamerre mozgás?

HUNsnoop---Balatonon merre laksz?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

w77d
balaton mi? nekem Balatonudvariban van a másik otthonom (tihany mellett)

Atti12
szép kis kocsi. 2. kép jó lett 😉

balaton

w77d
Pesti vagy?

sajnos nem. alessio monza volt...16os...meg is váltam töle fél év alatt igentsak megrongálta a futómüvemet...

w77d
szépek a felnik, OZ?

Szép nagyon!

w77d
gyönyörû jószág <#taps>
enyém is 1.4 90Le

szevasztok! botsánat az OFF-ért de ha már szóba jött a corsa fekete megmutatnám a kotsimat. weed téged talán akkor érdekel ha corsás vagy... C14SE motoros 1.4 82Le nem erös de ritkaság

igaz ez tavalyi kép. decemberben kitsit megrongáltam, dehát leesett a hó nem lehetett mit tenni ....

Smicy2
Nagyon jóóóóóóóóóóóók <#wow1><#beka2>

Charade GTti

kifli
Na rászántam magam és beszereztem egy eredeti játékot. Persze nem boltbol hanem havertol és amikor most csinálnám az új accot hogy neten is tudjak nyomulni akkor azt írja hogy invaild passwor 😞
Csinálnom kellene elõször egy accot gamespy-on vagy mi? Elõre is köszi!!!
Cép képek Grat<#eljen>

HUNMemphis
Sziasztok!
Ahogy ígértem reggel földobom a képeket amiket a tegnapi Tibiféle cruseon csináltam titokban.
Úgy gondolom, hogy jobban sikerûltek mintha megbeszéltük volna hogy akkor most fotózás van.
XD lehet hogy hülyének néztetek hogy minden második percben pauseon voltam de szerintem a képek magukért beszélnek.

Nagyon jóléreztem magamat tényleg jó volt a társaság.
Kicsit szomorú voltam, hogy egyedûl én tóltam HC-ben de annyi baj legyen.
Még egy picit fejlõdnünk kell a cruse terén is, hiszen ez nem verseny csak laza kocsikázás.

Van már hozzá nudepatch? 😄
Dante73
Ott a pont...

http://www.freetvmaci.info/

bertino
4es vagy 6os gomb.
tudtommal, most fejbõl mondtam, nem vok otthon

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

w77d
ez esetben hagynám a faszba a pénzügyi részét, most nem tesz tönkre 30ezer ft. Viszont ha meglenne a tettes kegyetlenül meg lenne agyalva 😄

Attila889
ha megnyomom a K-t hogy lemérje a kocsi tul.jait akkor azt hogy tudom elinditani?