Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gollo
BefeLYeztem xD

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

trogerzsiger
😄

Pepsi Twist
azé ungi06 mert 6 éves 😄...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

trogerzsiger
RéZben😄😄😄 kettes vagyok nyelvtanból, de ilyen hibát 😄

Pepsi Twist
jézus úr isten :S

Pepsi Twist
#39220: VW Vento

#39224: Hát elhiheted... itt ismernek 1 páran már 😄

bertino
de nagy az öröm 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#wave>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

[HUN]FaTaL
Bye.<#integet2>

http://goo.gl/gd6Zi5

<#wave><#integet2>

Smicy2
bye <#integet2>

Charade GTti

Ungi06
Jól van én is befelyeztem. Legalább megtudtam hogy csak eredetivel lehet a szerverre csatlakozni.
Na BYE!!

Ungi06
Egyébként én is IE7-et használok, és a szöveg rézben piros. Tényleg visszaolvastam egészen a legelsõ oldaltól persze késöbb néhányoldalt kihagytam és ott csak arról volt szó hogy a kulcsot a fileplaneten egy bannerre kattintva kellett kérni viszont most nincs semmi azon az oldalon evvel kapcsolatban. Ezért kérdeztem itt. A forumra meg csak úgy jutottam hogy keresõbe beirtam hogy ezt keresem és örültem hogy egyáltalán találtam valamit ami ilyen gondokkal foglalkozik, és nem keresgéltem az oldalon mindenféle bannereket kutatva.

Na, Dante lezárta a dolgot, legyen mostmár vége légyszi! Warezosok a TDU-OFF-SPAM topicba írjanak, ne ide, csak a vita van belõle!

--------------------------------------------------------------------------

Ungi06
Dante, egyébként te ki vagy ezen az oldalon, admin vagy mi? Mert ha nem akkor nem igazán te írtad ki piros betûkkel azt a szöveget, plussz a szabályzatot sem, úgyhogy hallgass a neved és pont. Én sem kezdtem káromkodni ebbõl az okból kifolyólag neked sem kellene.

kaposi1
Szia!

Az elsõ kép az Komáromban van fényképezve?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dante73
Miért adod alá a lovat?
Talán még emléxel, hogy mikor regisztráltál, el kelett fogadnod a szabálkyzatot. Abban benne van, hogy a fórumokon TILOS a warez. Én sem olvastam el, de ez nyilvánvaló, annak aki netezik. Innentõl kezdve mirõl is beszélünk?
Ráadásul álitása szerint visszaolvasott. Te is tudod, hogy napi rendszerességel járnak ide azok, akik nem hajlandók olvasni, figyelni. Ha visszaolvasott 1-2 oldalt, akkor találkozott egy pár "oltással". Ha mégsem, akkor nem olvasott vissza, ergo hazudik. A másik, hogy elég kevesen annyira bátrak mint Te, hogy IE-t használjanak. Ha mégis, az pedig hadd ne az én gondom legyen... Telepítsen fel egy Firefoxot, az alatt akkor is bejön, ha ezer letöltés megy a háttérben, ugyanis addig nem dobja fel a tartalmat, míg le nem, szedte...
Harmadik? Ki anyázott? Annyit mondtam, tanuljon meg olvasni. És ebben azthiszem, igazam van... Aki pedig pattog, az készüljön fel, hogy esetleg nem nézik jó szemmel.
Részemrõl befejeztem.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

[HUN]FaTaL
Azért anyázni sem kéne mert nálam például most nem is látszik a piros felirat (IE7) csak a banner meg a mozgó kocsik és hogy megjelent a patch ennyi😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Dante73
Feleségül ne vegyelek?
B+! Nagy piros betükkel ki van írva, hogy nem ez az a topik! Ha nem veszed a fáradtságot, hogy kinézz a fejedbõl, magyarán, leszarod a szabályainkat, akkor mondd; mégis mirte számitasz? Leírjuk Neked, és a hozzád hasonlóknak, 12345. alkalommal, amit NAGY PIROS BETÜKKEL kiírtunk egyszer? Vagy elhajtunk, mivel arra nem vagy képes, hogy kinézz a fejedbõl?
Mondd, gondolkodni szoktál, mielött megszólalsz? Mert nem ártana....

Dante.

OK, kosz! Akkor kezdhetek megint gyujtogetni.
Ungi06
Nagy ûgy. Nem vetem észre, és mégis egy ember normálisan tudott válaszolni.

Tahók kíméljenek? Ja igen minket, úgyhogy szépen átmehetsz a warezes topicba. Örülj, hogy ilyen nyugodt emberek vagyunk. Mondjuk idõvel az ilyen olvasástudatlanok miatt mint te, már immunissá váltunk... Bye!

bertino
nem, pont az van kiírva, hogy te vak vagy, akárhogy ragozod

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ungi06
Ja bocsi nem vettem észre, nem a bannereket nézem hanem a beírásokat.
Egyébként nem kell rögtön pattogni hogy nem tudok olvasni csak egyszerûen azt kellett volna írni hogy ez a topik csak eredeti játékkal rendelkezõknek van fenntartva. Sajnos az hogy tahók kiméljenek az nincs kiírva!!

Te még azért nem látsz senkit, mert elöször venned kell autót, házat, megnyerni versenyt, s utána enged rendesen fel a szerverre, ahol már látod a többi online játékost.

Koszonom a terjedelmes valaszt, ha Ti elegedettek vagytok, en is az leszek.

hoy ehh

Dante73
Ha autós gamával akarsz nyomulni, a hibái ellenére ma mindenképp ez a legjobb játék.
Szerver vacakol idõnként, terméktámogatás gyakorlatilag egyenlõ a nullával, rengeteg csíter van, stb.
De ez mind elnézhetõ. Ha a szerver bemondja az unalmast, max fél óra, és ujra lessz. Arra, hogy tovább nem volt egywszer volt példa, legalábbis egyre emléxem. Terméktámogatás; kissé bugos a játék. Ez nem igazán zavaró, csak ha belefagy a játék, többi elviselhetõ. A + kocsik hiánya teszi fájdalmassá a dolgot, de állítólag....
Csíterekkel nem kell foglalkozni, ott vannak feltünõen ûridõkkel a listák élén, de ezen csak röhögni lehet. Ha neki így jó... Csak az a gond, hogy nem lehet személyesn Bannolni ezeket a barmokat. Tehát látod, a srác 3 tized mp alatt megtett 200 KM-et, letiltod, és az életbe nem futsz összew vele. Ha lenne ijen, 2x meggondolná minden hülyegyerek....
Viiszont, egy csodás trópusi szigeten, 1600Km-nyi úthálózat áll rendelkezésedre, több mint 200 verseny/feladat, plusz az egymás ellen vívott versenyek, 90+ járgány rendkívüli élethüséggel kidolgozva, belsõ nézetbõl is akár, ráadásul a TELJES sziget ki van dolgozva, bármikor elhagyhatod az utakat.... stb. 4000FT nem pénz érte. Pláne, ha riválisok ár/érték arányát nézzük...

Dante.

Synit HUN
Én ettõl függetlenül elégedett vagyok. Nem szoktam versenyezni. Azzal a pár emberrel akovel kocsikázni szoktam általában összejön. Neha felidegesít de szeretjük. Már lassan egy éve.

Dante: Haggyad! Újreg... 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ennyire szar PC-n a helyzet? Amikor kerdeztem hogy erdemes megvenni azt valaszoltatok hogy igen... <#wow1>

hoy ehh

Dante73
LOL!
Nem tud olvasni, és pattog is, bírom az ilyeneket...
A Bannnerban az OLVASNI TUDÓK kedvéért ki van írva, hogy tilos a warez, ráadásul pirossal. A gyengébbek kedvéért pedig oda van linkelve, hogy hol érdeklõdj ha mégis warezzel nyomulsz. De ezt Te mind tudod, hiszen TUDSZ OLVASNI! Akkor csk egy dolgot nem értek, miért itt kérdezõsködsz?

Dante.

Synit HUN
Az Xbox-on. Itt a kevés játékos sok buggal és zéró supportal küzdve próbál jót krúzolni. Mivel hiába a klub, nem lehet közöttük verseny, hiába az online verseny, még mindig vannak csalók. És ha esetleg nincsenek csalók, akkor szétesik a szerver.

Jó szórakozást!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

w77d
ez az EREDETI TDU topicja, ott a bannerban a warez topic

?? Es hol van a Massiv Online Racing?😊 Klubok meg kozosseg ahol mindenki szeret mindenkit es vidaman kacagva nyomjak a gazt egyutt?
Synit HUN
Semmi gond nincs. Ez ilyen.

Sziasztok!

Nemreg megvettem a jatekot mivel ki akartam probalni az online modot. Felment rendben, patch is de amikor megprobaltam egy online versenyt inditani egyik palyan sem volt senki. TDU Server elerheto volt es kesobb lattam par embert az utcan de amugy eleg kihalt volt minden. Szerintem rossz szerveren voltam....de lehet, hogy tevedek. Valaki tudna segiteni, hogy mit kellene beallitani, hogy kicsit nagyobb elet legyen😊. Ez lenne a lenyege ennek a jateknak, nem? ....Vagy elobb el kellene jutnom egy minimum szintre? Csak 1 kocsom van meg mivel most inditottam a profilt de nem hiszem hogy ez lenne a gond.

Elore is kosz a segitseget!
Ungi06
Dante73!
Meg tudnád mondani miért tévesztettem topikot?
Ha jól látom a Test Drive Unlimited topikja ez, de szólj ha tévedek.
Mert hát ugye én nem tudok olvasni...

hejho! erre én is kivántsi lennék.... mert ez a 2 millio met a sport meg a csicska pofon eléggé nagyzolásnak tünik.... pepsi te

bpeti72 gondoltam segítõkész leszek . . .

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

lajzika
bukocsõ , sport ülés , 4pontos öv .... ladaaaaaaaaaaaa !!! 😄

lajzika
volt egy domb , arra mentünk fel , aztán lefelé menet merre ? hát persze hogy elõre 😄 és fejreállt az auto. persze egy hlye százat csinál 😊

bpeti72
Hát igen ez igaz, napi 400-500 km-t vezetek ilyen utakon és csak a megyébe. Hát tényleg sok barom van. Kedvenceim a hétvégi autósok.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Szevasztook!
Pepsi,milyen autód van? 😊
Manapság már egyre kevesebbszer halnak meg az emberek saját hibájukból vezetés közben. És nem a felelõtlen mód száguldozókra gondolok, hanem a rendesen közlekedõkre. Nekem nagy parám az 1x1 sávos út, tartok tõle szembõl letarol egy kamion, vagy elég egy elalvó \ felelõtlen autós is...

Attól még meghalsz 100 felett...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Pepsi Twist
az én verdám bevan csövezve sport ülésekkel 4 pontos biztonsági övvel...

Dante73
Nemrég dumáltunk arról, mijen jó is a száguldozás.
Hát igen, az élet 180 Felett kezdõdik! És végzõdik....

Dante73
Egyetértek Zsolttal!
Barbi is ott volt ezekszerint, de melyik Ken kocsija? Egyébként a 2. hogy?

Maga a gyönyör az a rózsaszín csodaautó

bpeti72
mindenben? ejnye ejnye, nem kellene itt reklámozni

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

w77d
a C Corsámat motorra tuningoltam, rá is basztam, szarrá ment a moci :S

lajzika

lool 😊