Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
sztem is jó <#eljen>

Hiba az ön készülékében van 😛

Pepsi Twist

nekem teccik a banner, nektek?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

eddig nem is a neten játszottam én hülye 😊
V43 1105
Hádde, ez nem robogós fórum .. :S Énkérekelnézést-.-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

w77d
nem csinált nagy szabálysértést, itt mindenki ismeri, tulajdonképpen mindenki "haverja" mindenkinek, ezért elnézhetõ neki a kérdés. Neked már NEM lenne elnézhetõ, és a pattogásod sem az!!!

lol !!!
gondolom te egy enzoval mászkálsz és kiszurod az audi TTket vagy mi ?

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

figy aszem én nem ezt tsináltam. decemberben megvettem a TDU és azota nyomulok itt. nem vagyok chat arc

és elnézést kértem a sok off ért . . .

...UFF 😊

Én azt nem értem ennek a hello kittys csókának miért kell beszólnia? Egy hozzászólását nem láttam még itt ezelött, most meg idejön szabályozni... De minek? Ha házigazda lenne megértem, hogy pattog, de így...

nem tom hol a versenypálya
RAZOR27
mondjuk mindenki ezt csinálja, bazz.Megnézi a top10 topikokat (gondolja, majd ott gyorsan jön a válasz) talán még annyit csinál, hogy viszonylag a témához kapcsolódót választ és odanyögi, nemtudom miért te háborodsz fel ezen...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Synit HUN
Innen hiányzott egy UFF!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ugy jön ide te kis tsitska kitty h ez egy kib*szott közösség és gondoltam megkérdezlek titeket. de akkor b*zd fel a seggedbe a rózsaszín bizb*szodat és MITTOMÉN! halál a kittyre !!!

igor!!!! ÉN mongyuk! mehetünk a versenypályára de ha megelözlek akkor nem lesz többé nagy az arcod?

pepsi: malossi ....jegyzem

trogerzsiger
Nem játszik mindenki mindennap, hát én ottvoltam de nekemis szarakodott.

Versace21
ott voltunk 45ig kb.
Vegyél fel msn-re,és segitek magyarokkal találkozni a szigetenMsn cimem ki van irva az adatlapomon.

HELLO ROCCO:Neked meg nem kéne szívózni mással,azért mert itt is vannak barátai,és azért kérdezte meg a robogot,nem tudom az a pár centis szõveg mit zavar téged...Remélem tudsz majd aludni hogy olvastál itt egy off kérdést..Pff

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

jó ezt értem de nem találkoztam még innen senkivel ez a bajom érted? tudom hogy egy helyen 6 v 8 ember lehet de egyiköjük se kezdödik hun nal pedig már bejártam tolnát baranyát vagy tornyát? mindegy szoval elmentem a találkára 35 kor de sehol senki. ez bajaom. nem akadékoskodni akarok
trogerzsiger
Figy ez nem így megy ez nem csetszoba, az instant challange az úgy megy felvillantod a fényszóród, elfogadják a kihívást, kijelölöd a célt és indultok, a staket az optionsben tudod megadni, friendset pedig ha látod f betû numerikus billel kiválasztod az ilettõt 6-os gomb, és ott add friend opció, ám ez mind benne van a kézikönyvben

nem kedveltek na nem baj
bebe78 fussunk már össze létszi. sose láttam még magyart
kérlek
2 perc és hagylak
Ha találkozok valakivel a szigeten hogyan lehet felvenni a barátnak?

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

kösz azért haver vagy
de az mit jelent? olyat nem lehet hogy találkozunk valahol és amit bir? 😊
trogerzsiger
instant challange? mehet

ki mer kiálni velem? gondolom senki
Pepsi Twist
Ha sok Malossi cucc van rajta akkor jó 😄

hogy ilyen béna minden online versenyzö? 200 al megyek és soha nem érnek utol. de sz..
trogerzsiger
Mért még ki?<#idiota> Nem jársz Árpádba? :-)

V43 1105
BESZAROK BESZAROK ÉS BESZAROK , HOGY JÖN EZ IDE KÖNYÖRGÖM?! OTT AZ A ROHADT GOOGLE, VAN FÓRUMON IS KERESÕ, MÉRT NEM LEHET AZT HASZNÁLNI ?!<#wilting>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

hejho! vazz ne haragudjatok a sok off témáért de robogot kéne vennem és kinéztem egyet de abszulut nem értek hozzá. malaguti crosser
segitsetek pls mit kell nézni egy robogo vásárlásánál. tatabányára megyek holnap vki ott akarja eladni

kinézek versenypályára ....

Gollo
Hát nem egyedül laksz TBányán 😄😄😄

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

hát ez se jött be
Synit HUN
Köszönöm szépen mindenkinek!! <#vigyor2><#vigyor3>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

nem jönne valaki oda ? létszi
mindegy azért gumival kiirtam a nevem
hogy lehet hogy ott voltam 35 kor de csak angol neveket látok 😞
trogerzsiger
ottleszek.

Versace21
19,35kor tali a saleen kereskedésnél,megjeleés kimondottan retro verdákkal,g-s verdák....Akinek van kedve egy kis csavargáshoz,azt várjuk,Danyello,tottizsolt,és jó magam..

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

bertino
persze, átugrom én is egy felesre 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

trogerzsiger
Én meg Tatabánya😄 közel van, ma tali?

kaposi1
Akkor egy varosba lakunk.<#eljen><#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Pepsi Twist
HBD <#nevetes1><#wave>

Pepsi Twist
raktam már be képet, és ezt a Vento-t mozgásképtelenül vettem kb 25eFTér és ami eredetileg volt benne motor az 1 1.6-os 90LE-s szutyok volt amit széthajtottam aztán vettem 1 1.8-as blokkot meglett turbózva meg minden csak aztán 1x hazavágtam akkor még meglehetett csinálni aztán megint VÉGLEG hazavágtam és azóta vettem 1 megereõsített blokkot megerõsített fõtengely-el + hajtókar + dugattyú stb. szóval most elég jól bírja a nem "szokványos" terhelést... (vettem még turbót is bele meg egyebek és így van benne kb 2 millió forint)

Boldog születésnapot Synit!

trogerzsiger
oks, erre anyit mondok kinek a pap, kinek a papné :-)

lajzika
igen. komáromban lakom

BOLDOG SZÜLINAPOT SYNIT.

HTS s3rg1nh00
tele van hibákkal,és nincs support(FFnál meg ugye bashu-s poén bejátszik,mikor visszaírtak h."de hogy fagyott le ez a szar?"😊),lassú,a FF moddolhatósága pedig valami állati(idõjáráselõrejelzés,mailfiók-ellenõrzõ,egérrel irányítás,FTP kapcsolat,média lejátszó,stb.)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
rakott már be képet...az az igazság,h.a VW konszernbõl elég sok autó használja ezt a motort,de valószínûleg egyedi beépítés(a tuning meg pláne,mert 150 és 180 lovasként gyártják,de már 2-3 éve nem követem az autós világot,szóval azalatt simán lehet gyárilag is 220 lovas😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

trogerzsiger
hall, most mondj egy dolgot amiért szar az internet explorer, szerintem jó.

személyesen is? mert irni bármit lehet. a googli egyetlen ventot sem talál ami 1.8 t motorral lehet. ezek szerint a tiéd elég egyedi. felturbositottad az 1.8 motort vagy belerakattál egyet? képet tudsz küldeni? és igen még mindig nem hiszem el.

a WAREZröl : elöször én se olvastam a bannert. tsak hetekkel késöbb vettem észre. a neten ami kis ablakban villog arra abszulut nem figyelek mert az esetek töbségében reklám.
nagyobb lámaságnak tartom h egyáltalán vki még használja azt a fos IE-t.

na akkor egy kis TDU: ha esetleg non Hc és esetleg még versenyeztek is mongyuk a versenypályán és nem fél órát hanem több mint 2öt és ez késö du. van akkor légyetek szyívesek jelezzétek. thx

csenkaflott

Lesz tali ha igen hol?

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78