Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem teccik a banner, nektek?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
gondolom te egy enzoval mászkálsz és kiszurod az audi TTket vagy mi ?
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
és elnézést kértem a sok off ért . . .
...UFF 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
igor!!!! ÉN mongyuk! mehetünk a versenypályára de ha megelözlek akkor nem lesz többé nagy az arcod?
pepsi: malossi ....jegyzem
Vegyél fel msn-re,és segitek magyarokkal találkozni a szigetenMsn cimem ki van irva az adatlapomon.
HELLO ROCCO:Neked meg nem kéne szívózni mással,azért mert itt is vannak barátai,és azért kérdezte meg a robogot,nem tudom az a pár centis szõveg mit zavar téged...Remélem tudsz majd aludni hogy olvastál itt egy off kérdést..Pff
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
kérlek
2 perc és hagylak
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
segitsetek pls mit kell nézni egy robogo vásárlásánál. tatabányára megyek holnap vki ott akarja eladni
kinézek versenypályára ....
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
a WAREZröl : elöször én se olvastam a bannert. tsak hetekkel késöbb vettem észre. a neten ami kis ablakban villog arra abszulut nem figyelek mert az esetek töbségében reklám.
nagyobb lámaságnak tartom h egyáltalán vki még használja azt a fos IE-t.
na akkor egy kis TDU: ha esetleg non Hc és esetleg még versenyeztek is mongyuk a versenypályán és nem fél órát hanem több mint 2öt és ez késö du. van akkor légyetek szyívesek jelezzétek. thx
csenkaflott
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78